Dodaj do ulubionych

Prof. Chazan za karaniem kobiet...

15.05.16, 23:05
"Marsz w obronie życia. Prof. Chazan za karaniem kobiet, które usunęły ciążę.
Marsz w obronie życia przeszedł w niedzielę ulicami Rzeszowa. Ze sceny prof. Bodgan Chazan mówił m.in. o projekcie ustawy o obronie życia, o tym że teraz jest szansa na zmianę prawa. Do uczestników marszu przemówiła również młoda mama, która zachęcała do korzystania z naprotechnologii."
rzeszow.wyborcza.pl/rzeszow/1,34975,20079586,marsz-w-obronie-zycia-prof-chazan-za-karaniem-kobiet-ktore.html#ixzz48l4uCkFC
Szkoda tylko, że prof. Chazan zdaje się nie pamiętać.
"Profesor Bogdan Chazan: Przeprowadziłem w sumie około 500 aborcji.
O przeprowadzonych aborcjach, zmianie swojego nastawienia w tej kwestii i politycznych planach na przyszłość - mówi prof. Bogdan Chazan w wywiadzie z Tomaszem Terlikowskim w tygodniku "Do Rzeczy".
wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/466744,prof-bogdan-chazan-o-dokonanych-aborcjach-zmianie-w-zyciu-i-planach-na-przyszlosc.html
Obserwuj wątek
    • wislocka12 Re: Prof. Chazan za karaniem kobiet... 16.05.16, 06:22
      Łżesz jak pies wislocki12.
      • wislocki12 Nie żartuj 16.05.16, 11:14
        Chyba żartujesz:
        "Profesor w rozmowie z Tomaszem Terlikowskim przyznaje, że w czasach kiedy pracował w Szpitalu Wolskim przeprowadził w sumie ok. 500 aborcji. - Nie byłem Nathansonem. Nie przeprowadzałem aborcji ani tak długo, ani tak często - broni się jednak Chazan. (Bernard Nathanson to amerykański propagator aborcji, który przeszedł na stronę pro-life)."

wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/466744,prof-bogdan-chazan-o-dokonanych-aborcjach-zmianie-w-zyciu-i-planach-na-przyszlosc.html
    • edekzgredek99 Re: Prof. Chazan za karaniem kobiet... 16.05.16, 08:50
      Stary pierdziel dorobil sie na aborcjach chalupe wybudowal a tera jak wszystko ma i smierc jest blizej niz dalej do swietego zgrywa. Dewot i klamca
      • wislocki15 Re: Prof. Chazan za karaniem kobiet... 16.05.16, 16:30
        "Stary pierdziel", "smierc jest bliżej", "kłamca", to mi kogoś przypomina i nie jest to profesor.
        • wislocki12 Koligacje 16.05.16, 20:43
          Ciekawe, czy profesor był spokrewniony z Dorą Chazan?

"Jedną z kochanek Stalina była Żydówka Dora Chazan, żona ważnego bolszewika Andrieja Andriejewa i przyjaciółka Nadieżdy Alliłujewej. To, że przeszła przez łóżko dyktatora, nie uchroniło jej przed czystkami. Została aresztowana w 1949 r. i zginęła w łagrze. Inna kremlowska legenda głosi, że seks ze Stalinem uprawiały młodsza siostra i 16-letnia córka Łazara Kaganowicza. A także jego szwagierka Jewgienija Alliłujewa."

• genia50 Re: Prof. Chazan za karaniem kobiet... 16.05.16, 11:30
      Traktuje kobiety jakby nie miały rozumu,a skoro są tak głupie,to nie powinny za nic odpowiadać,nawet nie powinny mieć grzechów.
      P.S.Jak już sie dorobił,to sie "zmienił",jednak sam podejmował swoje decyzje(te o aborci i te o zaprzestaniu),a nie pod przymusem.
      • genia50 Re: Prof. Chazan za karaniem kobiet... 16.05.16, 11:31
        ...aborcji
    • wislocki12 "Brawo ja!" 24.05.16, 22:06

Marszałek senatu odmówiłby pomocy zgwałconemu dziecku!

Marszałek senatu odmówiłby pomocy zgwałconemu dziecku!Marszałek senatu odmówiłby pomocy zgwałconemu dziecku!
      3Zobacz zdjęcia

Marszałek senatu odmówiłby pomocy zgwałconemu dziecku! Karol Serewis / newspix.pl

REKLAMA

Najpopularniejsze artykuły:
      1

Ostatnia droga Marii Czubaszek. Znani i bliscy

2

Tę wpadkę Edyta Herbuś zapamięta na długo

3

Znani na pogrzebie Czubaszek

4

Ostatnia droga Haliny Skoczyńskiej

5

Zobacz, jak mieszka Norbi z żoną

REKLAMA

#Stanisław Karczewski

#medycyna

#lekarze

#aborcja

#klauzula sumienia

Następne artykuły:

Debata o ochronie zdrowia. Obejrzyj dyskusję polityków
      Debata o ochronie zdrowia. Obejrzyj dyskusję polityków

Ostre spięcie podczas debaty o zdrowiu
      Ostre spięcie podczas debaty o zdrowiu

Chazan szczerze o aborcji i klauzuli sumienia
      Chazan szczerze o aborcji i klauzuli sumienia

"Stanisław Karczewski twardo obstaje przy swoich przekonaniach i wierze katolickiej. – Podpisałem klauzulę sumienia i gdyby przyszła do mnie kobieta mająca prawo do legalnej aborcji, to bym jej nie powiedział, gdzie może zostać przeprowadzony zabieg – powiedział marszałek senatu w programie „Gosć radia ZET”. Nie powiedziałby tego nawet zgwałconej nastolatce!"
      Brawo ja! :-((

www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/karczewski-nie-pomoglby-zgwalconej-dziewczynce/5eyt3hg

Stanisław Karczewski twardo obstaje przy swoich przekonaniach i wierze katolickiej. – Podpisałem klauzulę sumienia i gdyby przyszła do mnie kobieta mająca prawo do legalnej aborcji, to bym jej nie powiedział, gdzie może zostać przeprowadzony zabieg – powiedział marszałek senatu w programie „Gosć radia ZET”. Nie powiedziałby tego nawet zgwałconej nastolatce!
      • wislocki12 Przepraszam, miało być 24.05.16, 22:11
        Przepraszam, miało być:
        Przepraszam, miało być:
        "Stanisław Karczewski twardo obstaje przy swoich przekonaniach i wierze katolickiej. – Podpisałem klauzulę sumienia i gdyby przyszła do mnie kobieta mająca prawo do legalnej aborcji, to bym jej nie powiedział, gdzie może zostać przeprowadzony zabieg – powiedział marszałek senatu w programie „Gosć radia ZET”. Nie powiedziałby tego nawet zgwałconej nastolatce!"
        Brawo ja! :-((

www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/karczewski-nie-pomoglby-zgwalconej-dziewczynce/5eyt3hg
        • edekzgredek99 Re: Przepraszam, miało być 25.05.16, 10:16
          Mozesz pan byc pewien ze jakby to spotkalo jego corke albo zone lub kochanke to klauzula sumienia przestala by go obowiazywac. Mozesz byc pan tego pewien.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka