23.05.16, 22:07
"Mucha nie może wyjść z szoku po przemówieniu Szydło: "Miałam wrażenie, jakby ktoś pluł mi w twarz każdym zdaniem! Pluł mi, pluł Polsce!"
Słuchałam tego przemówienia na sali sejmowej i miałam wrażenie, jakby ktoś pluł mi w twarz każdym zdaniem. Pluł mi, pluł Polsce - w twarz. To nie my zaogniliśmy sytuację! (…) Pani premier opluwała opozycję, nas, Polskę…
— mówiła wyraźnie wzburzona Joanna Mucha, wracając na antenie tok fm do piątkowego przemówienia premier Beaty Szydło w Sejmie." :-(

wpolityce.pl/polityka/293948-mucha-nie-moze-wyjsc-z-szoku-po-przemowieniu-szydlo-mialam-wrazenie-jakby-ktos-plul-mi-w-twarz-kazdym-zdaniem-plul-mi-plul-polsce
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Pieniądz rządzi... 23.05.16, 22:22
      Przepraszam, zapomniałem skomentować. wPolityce to portal prawicowy. Jeszcze do niedawna jego redaktorem naczelnym był J. Karnowski. Nowym naczelnym został Marek Pyza... ;-))
      PS. "Poszło o fakt, że Karnowski wypuścił na rynek konkurencyjne czasopismo." :-(

natemat.pl/55593,jacek-karnowski-przestaje-byc-redaktorem-naczelnym-portalu-wpolityce-pl
    • genia50 Re: Szok! 24.05.16, 11:10
      Mnie też zdziwiło to przemówienie B.Sz.,zupełnie nie pasował opis sytuacji do rzeczywistości ,bo nikt nas nie zniewala ani nie okrada,a szkodzi najbardziej zła polityka i złe rządzenie i brak dyplomacji,ale to pretensje pod inny adres .
      • genia50 Re: Szok! 24.05.16, 11:21
        Chciałam jeszcze dopowiedzieć,że dziwi mnie iż w oczach niektórych dokładanie do Watykanu i podporządkowywanie się jest o.k.,a branie pieniędzy z Unii i dbanie o demokrację to właśnie zniewolenie.
        • polak1706 Re: Szok! 24.05.16, 18:00
          >a branie pieniędzy z Unii i dbanie o demokrację to właśnie zniewolenie. <
          Dziwi mnie że cię dziwi branie pieniędzy z UNII bo Niemcy które rządzą w Eurokołchozie już sobie odbiły zainwestowanie UNIJNYCH pieniędzy w POlsce z nawiązką. Polska to 40to milionowy rynek nie do pogardzenia. Łupią nas ile się da. Już podawałem kwoty a oficjalnie niedawno podano w TV = 80miliardów zł Polska straciła na vatach i podobnych dzięki niemieckim i niemieckoPOdobnym firmom. Demokracja w wydaniu UNIJNYM to słuchanie bez dyskusji poleceń komisarzy i gryzipiórków Unijnych. 340miliardów strat mamy po rządach PO i POdobnych.
          Wszystko już by7ło nie tylko tu na forum podane.
          Co do Watykanu masz rację. Jeżeli nie chcemy poddać się szkopom to i Watykanowi również.
          • wislocki12 I mieć, i zjeść... 24.05.16, 20:29
            Może i masz rację, ale nie bardzo potrafię zrozumieć, dlaczego mimo tych wszystkich jawnych oszustw pozostajemy Unii? Mam wrażenie, że niektórym spośród naszych pożal się Boże polityków chciałoby się i zjeść, i mieć ciasteczko! ;-))
            PS. Owe okropne szkopy, jak piszesz, przynajmniej nie mianują nam arcybiskupów i metropolitów... :-((
      • edekzgredek99 Re: Szok! 24.05.16, 11:35
        Sie z pania pani Geniu nie zgodze. Jestesmy zniewoleni przez sukiennkowych
        • genia50 Re: Szok! 24.05.16, 14:44
          Zgadzam sie z panem,ale o tym zniewoleniu pani Sz.nie mówiła i dopisałam o nim zaraz w drugim wpisie.
          P.S.Ale o tym to może lepiej nie pisać ,bo jak stracę zdrowie,to mnie klauzule (jak się dowiedzą) nie zechcą leczyć.
          • edekzgredek99 Re: Szok! 25.05.16, 10:12
            Mysli pani ze ten rezim sie do tego posunie? Mie to dynda bo ja zblizam sie do setki i tak juz mnie nie lecza ale z pani jeszcze mloda kobitka szkoda by bylo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka