Dodaj do ulubionych

Twarzą do ziemi

23.06.16, 22:55
"Norweska policjantka o imieniu Jane została okrzyknięta bohaterką, po tym jak w brawurowy sposób zatrzymała trzech przemytników z Polski. Policjanci umieścili na Facebooku zdjęcie blond funkcjonariuszki, stojącej triumfalnie nad leżącymi twarzą do ziemi Polakami. Pod fotografią umieszczono opis wyjaśniający, że tak właśnie wygląda zatrzymanie polskich przemytników w Norwegii. Cały kraj pęka z dumy i już okrzyknął Jane lokalną gwiazdą policji."
Mam nadzieję, ze owi przemytnicy nie należą do Obrony Terytorialnej min. Macierewicza... :-((

www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/policjantka-z-norwegii-powalila-na-ziemie-polakow-zostala-bohaterka/5hkv0c1
Obserwuj wątek
    • genia50 Re: Twarzą do ziemi 23.06.16, 23:39
      Rodacy bardzo się starają , abyśmy mieli dobrą opinię.Dunczycy w referendum wypowiedzieli się przeciw UE a takie zachowania tylko ich utwierdzaja o słuszności tej decyzji
      • genia50 Re: Twarzą do ziemi 23.06.16, 23:47
        Mam nadzieję,że Anglicy nie zagłosują za brexitem.W niektórych następnych krajach unijnych też rodzą się takie pomysły,aby wyjść.
    • edekzgredek99 Re: Twarzą do ziemi 24.06.16, 09:49
      Szkoda ze twarza do ziemi bo mieliby fotke z fajna laska a tak doopa zbita i nie bedzie co kolegom pokazywac
      Zara mnie mohery i narodowcy zlinczuja ale Polacy to podly narod. Ukrasc zakombinowac pobic tylko tyle potrafia nawet na obcej ziemi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka