Dodaj do ulubionych

Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych".

14.12.16, 18:53
Czy imigrantów z krajów muzułmańskich nie lubią nacjonaliści? Tak. Ale kto ich nienawidzi tak naprawdę, że zniszczył ich kraje, państwowość, praworządność. W imię mamony , władzy i interesów Izraela. Kto doprowadził do setek tysięcy zamordowanych ludzi na Bliskim Wschodzie? Kto ludzi nienawidzi najbardziej? Czy to czasem nie ludzie tacy jak Soros zakładający fundację za fundacją aby do końca otumanić tępe lewackie masy? Czy lepszym prezydentem jest zbrodniarz Obama dozbrajający państwo islamskie w imię interesów koncernów i doprowadzając do wojny, która pochłonęła setki tysięcy ofiar, zniszczyła państwo. Wmawiając przygłupom lewackim, że to wojna o demokrację( islamiści z Państwa Islamskiego mają wprowadzić demokrację). Czy Trump uganiający się za spódniaczkami(o zgrozo!) Czy Wy bydlaki macie jeszcze choć trochę sumienia?
Obserwuj wątek
    • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 19:02
      Soros, Obama, Rockefeller, koncerny zamordowali setki tysięcy ludzi żeby poprowadzić ropociągi i gazociągi z Kataru i Arabii Saudyjskiej. Dlatego nienawidzą Trumpa bo może popsuć im plany.
      • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 19:07
        Gdyby ludzie byli mniej tępi i poznali prawdę to zabrakłoby miejsc na latarniach.!
        • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 19:14
          Dla morderców i ich wspólników.
      • smieszekleszek Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 23:11
        Kup sobie taczki i spieprzaj tam gdzie pieprz rośnie ,hi,hi. Ideolog - idiota.
        • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 16.12.16, 17:26
          Mam obrzydzenie do narzędzi budowlanych.
    • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 19:24
      Masowi mordercy są góru lewactwa. Gratuluję.
      • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 19:25
        Mordowania z taką perfidią świat jeszcze nie widział.
        • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 19:30
          Mówiąc o perfidii w tych masowych mordach chodzi mi o to, że Hitler po prostu wyszedłby i powiedział ,,Wymordujemy parę milionów ludzi dla naszego interesu ekonomicznego, bo oni się nie liczą. Kogo obchodzą jacyś Syryjczycy". A te świnie robią to. tak myślą i jeszcze uchodzą za przyjaciół ,,obcych" w oczach tępej masy lewackiej. I za dobrych ludzi.
          • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 19:35
            I jeszcze taki tępy odbiorca TVN-u myśli, że odkrył wiele prawdziwych prawd. On na tym 180% oszustwie buduje swoje postrzeganie świata. Znam takie przypadki.
    • smieszekleszek Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 19:31
      Znowu kontynoujesz zszargane tematy, na punkcie których masz bzika. Po zapachu czuć patriotę Polaka,hi,hi.
      • palacz67 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 19:34
        Popraw błąd, Śmieszku, lub nie używaj za trudnych dla Ciebie słów, pozdrawiam.
        • exbenek Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 22.12.16, 14:51
          Na pani ( p67) miejscu nie bawiłbym się "belfra" . Czytając pani posty można w nich odnaleźć różnorakie błędy.O ignoranctwie nie wspominając.
          • palacz67 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 23.12.16, 21:21
            Witaj, Benku, masz rację, pomyślę nad tym, pozdrawiam.
      • genia50 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 19:39
        Nie przejmuj się Śmieszku,gdy przekliknie Ci się jakaś literka,taki drobiazg nie jest ważny.Każdemu może się zdarzyć.
        • smieszekleszek Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 20:02
          Jak możesz cenić ateistę, chyba że z przekory,hi hi.
          • genia50 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 20:04
            Cenię fajnych ateistów.
            • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 20:05
              Sorosa też pewnie cenisz. Tyle fajnych fundacji założył nie?
              • smieszekleszek Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 20:11
                Zapisz się do pani Palacz na naukę języka polskiego, hi hi.
            • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 20:11
              I pewnie Obamę też cenisz. I pewnie byłaś za jego niedoszłą następczynią w linii prostej Clinton. To takie fajne lewaki. Propagują lewacki światopogląd. Co Cie obchodzą ,,obcy", setki tysięcy zażynanych ludzi. Proponuje poszukać sumienia ale wątpię, że znajdziesz.
              • smieszekleszek Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 20:18
                Wraca stara spiewka, hi,hi.
              • genia50 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 21:10
                Obama ma jedną żonę ,o ciemniejszej od siebie skórze,równolatkę,nie śmieje się z ocieplenia klimatu,jak inni którzy, podcinają gałąż na której siedzą,wprowadził powszechne ubezpieczenia,uzmysławia wraz z żoną Amerykanom,że epidemia otyłości to śmierć,jest po prostu mądry.Wszystkiego na lepsze nie mógł zmienić,bo to niemożliwe,ale się starał,nie miał za sobą wszystkich polityków z Kongresu,jak Trump,więc nie było mu łatwo.Jak Trump porządzi trochę to będzie można porównać,na razie tylko wiadomo,że był niemoralny i niezbyt uczciwy w biznesie.
                P.S.W wojnach religijnych i krucjatach zginęły miliony ludzi,a niedawno zarzynali się Hutu i Tutsi,ale religijny świat patrzył na to obojętnie,a nawet z okrutną kalkulacją.Hierarchowie chrześcijańscy wprawdzie za to się pokajali po czasie,ale co z tego.Nie jestem lewaczką,a już na pewno nie w takim znaczeniu jakie Ty przypisujsz temu określeniu.
                • e-zyleta Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 21:19
                  Przyjazd karetki pogotowia w latach 90-tych kosztował około 500 dolarów, zapewne dziś kosztuje około 1000 dolarów. Obama jest be.
                • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 21:21
                  W Syrii rozpętał wojnę i doprowadził do śmierci setek tysięcy ludzi bo pewnie nie chciał żeby byli otyli.
          • smieszekleszek Góru 14.12.16, 20:09
            Czy poprawiłaś Polaka za błędy i składnię pisowni? Napewno nie, hi hi.
      • polak1706 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 19:47
        Chłopie! odj.eb się ode mnie!
        Mam tylko jeden nick!
        • palacz67 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 19:52
          Za to Cię, Polaku, cenię, że piszesz pod jednym nickiem. Nie denerwuj się, szKoda zdrowia, pozdrawiam:-)
          • smieszekleszek Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 19:59
            Nie martw sie o mój błąd, ponieważ nie jestem twoim uczniem i nie chciałbym być. Natomiast ja gdybym był tobą bardziej martwiłbym się o miejsce pracy. Knapy będą zaorane, tylko zastanawiam się po co zaorywać jak tam grunty orne są piaszczyste, hi,hi.
          • e-zybi Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 20:24
            Starzeje się, już takie zabawy jak kiedyś go nie bawią ;-) A mowa polaka Cię nie razi?
            • smieszekleszek Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 20:33
              Razi mnie bardzo że pani Palacz, zwrca mi uwagę o jedną literę, a przyjacielowi nie zwraca uwagi o składnię pisowni i błędy ortograficze. Również razi mnie że ciągle zmienia nick, a temat pozostaje ten sam, zużyty jak stare wyświechtane onuce.
          • polak1706 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 01:36
            >Za to Cię, Polaku, cenię, że piszesz pod jednym nickiem.<
            Potrzebne są takie wpisy? Komu?
            • e-zybi Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 04:48
              Masz rację, kobieta może wiele...zła uczynić ;-)
            • smieszekleszek Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 11:08
              Módl się o zdrowie bo o rozum już za późno,hi,hi.
            • palacz67 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 14:26
              Witam, przepraszam, pozdrawiam. Masz rację, niepotrzebnie wyraziłam swoje zdanie, nikomu ono nie jest potrzebne.
              • e-zybi Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 15:12
                Czyżbyś się pomyliła w swojej ocenie? ;-)
                • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 16:59
                  O właśnie. I wykorzystają każdy moment zawachania.
                  • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 17:00
                    To zło trzeba upier równo z ziemią. Bo potem dochodzi do setek tysięcy trupów jak w Syrii.
                  • polak1706 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 17:33
                    To prawda. Tylko jeden impuls i zaczyna się...
                  • e-zybi Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 16.12.16, 08:36
                    Największą słabością ludzi jest wahanie się...ale są i tacy jak znawcaznawca1918, którzy potrafią się zawachać ;-)
              • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 16:54
                Źle robisz. Takim ludziom jak lewactwo nie warto się tłumaczyć. Zobacz na taką genie50. Pochwaliłaby nawet Stalina , czy seryjnego mordercę. Wystarczyłoby żeby pisał zgodnie z wytycznymi. Zgredka, który obrażał tu każdą kobietę oprócz niej samej wychwalała pod niebiosa.
                • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 16:55
                  I zobacz jacy oni są karni. Polakowi nawet, który mimo, że sympatyzuje z PiS zdarza się napisać, że w czymś tam nie popiera rządu itd. Oni nigdy.
                  • genia50 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 17:02
                    Ja nieraz pisałam,że nie należę ani do PiS ani do P.O. i wyrażałam tylko tylko swoje zdanie.
                • genia50 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 16:59
                  To była wymiana zdań między 2 osobami,w której nie uczestniczyłam ,więc o co biega z wtrącaniem mojej osoby?
                  • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 17:10
                    Jakoś nie widziałem żebyś zabrała głos np. w sprawie powiązań Komorowskiego z mafią.
                    • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 17:12
                      Zgredek szanuje kobiety nie? Fałszywcu.
                • genia50 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 17:47
                  Nigdy nie chwaliłam Stalina,bo uważałam go za bestię i psychopatę,Hitlera też.Mỏj"grzech "w/g ciebie polega na tym,że uważam również Hitlera za bestię i nie wiem który gorszy.
                  • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 17:53
                    Chodzi o to, że czasami przeglądałem to forum i nie miałem konta. Ale zaobserwowałem, że często piszesz, że ten i ten nie szanuje kobiet. I zauważyłem też z jaką sentymą odnosisz się do niejakiego zgredka, który w swoim nieszanowaniu kobiet osiągnął szczyty.
                    • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 17:55
                      Nie mówię nawet, że robisz to z premedytacją. Możliwe, że taki fałszywy odbiór rzeczywistości masz zakodowany w podświadomości.
                    • genia50 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 17:59
                      Szczyty w tej kwestii to osiągnęły inne osoby,ale nie będę o tym pisać,bo i po co?Każdy wie.A edekzgredek99 już dawno nie pisze i mnie nie obrażał.
                      • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 18:02
                        Ale wszystkie inne obrażał. Wypowiadał się o nich z nienawiścią.
                        • genia50 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 18:08
                          Ale to co czytał na swój temat od co niektórych ostatnimi czasy to przechodzi wszelkie granice i zmazuje wszystko czego rzekomo się "dopuścił".
                          • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 18:11
                            Sposób w jaki to bezrękie coś atakowało Panią Palacz jak i inne kobiety nic nie zmaże.
                            • palacz67 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 20:37
                              Dzięki, Znawco, że to zauważyłeś, dobranoc.
                        • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 18:10
                          To tak jak z Sorosem. Nieważne, że jest współodpowiedzialny za śmierć setek tysięcy ludzi w Syrii. Ważne, że tu na miejscu zakłada fundacje zgodne z opcją lewicowych obywateli. A tam, że jest zażynanych tysiące ludzi to kogo to obchodzi nie?
                          • genia50 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 18:12
                            Nie znam Sorosa,tyle co czytam różne opinie.W związku z tym nigdy się nie wypowiadałam na jego temat.
                            • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 18:13
                              No właśnie.
                              • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 18:16
                                Pora poszukać geniu moralności w sobie, nie tylko w odniesieniu do własnej osoby. Bo mówi Pani podobnie jak żona Rudolfa Hessa.
                                • genia50 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 18:17
                                  I vice wersa.
                                  • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 18:18
                                    Ja właśnie rozstrzygam obiektywnie co jest złem.
                                    • genia50 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 18:23
                                      Mam duże zastrzeżenia co do tego obiektywizmu....
                                      • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 18:25
                                        Dla mnie sprawa jest prosta. Jest dwóch prezydentów. Komorowski i Duda. Komorowski miał powiązania z mafią. Duda nie. Więc pomijając względy ideologicznie dla każdego uczciwego człowieka Duda jest lepszym prezydentem.
                                        • wislocki12 Zwykły poseł, czyli mafioso... 15.12.16, 20:47
                                          Może i masz rację, ale czasem odnoszę wrażenie, że PiSem rządzi jak mafioso, niejaki JK, zwykły poseł, zresztą... :-)
                          • smieszekleszek Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 18:27
                            znawcaznawca napisał:<To tak jak z Sorosem. Nieważne, że jest współodpowiedzialny za śmierć setek tysięcy ludzi w Syrii. Ważne, że tu na miejscu zakłada fundacje zgodne z opcją lewicowych obywateli. A tam, że jest zażynanych tysiące ludzi to kogo to obchodzi nie?>
                            Twój styl i treść zdradza kim jesteś i że piszesz pod wieloma nick,hi,hi.
                            • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 18:30
                              Twój styl zdradza, że Ty to Genia na drugim nicku. Jak masz paranoje to idź się leczyć bo co drugi Twój wpis to oskarżanie kogoś o pisanie na innym nicku.
                              • genia50 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 18:37
                                Ja mam tylko jeden nick,bo jestem z tych co od niedawna są na forum,oraz cieszą się,że potrafią włączyć komputer.A co dopiero wielonikowość,to umiejętność dana tylko co niektórym.Nie jestem jeszcze na tym poziomie...
                                • smieszekleszek Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 18:50
                                  Psychol,hi,hi.
                                  • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 18:54
                                    Wielbłąd.
                                    • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 16.12.16, 16:42
                                      Chodziło mi o to, żebyś udowodnił, że nie jesteś wielbłądem. Czekam.
                                      • smieszekleszek Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 16.12.16, 16:53
                                        Wystarczy że ty jesteś małpą,hi,hi.
                                • leszeksmieszek Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 16.12.16, 08:42
                                  Można zapytać na jakim poziomie hi, hi?
                              • wislocki12 Genia jak Polak? 15.12.16, 20:50
                                Mam wrażenie, że pomyliłeś Genię z Polakiem1706... ;-))
            • zolza670 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 15.12.16, 16:52
              Oj, jak brzydko...bardzo brzydko...damy tak się nie traktuje...
            • wislocki12 Zgadywanka 15.12.16, 20:53
              Komu? Spróbuj zgadnąć... ;-))
        • palacz67 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 20:43
          Dobranoc:-)
          • smieszekleszek "Góru" 14.12.16, 21:12
            Jak to jest, że we wszyskich wsiach Podkarpacia Kościół Katolicki ma ogromne i nieograniczone wpływy a pomimo tego coraz mniej rodzi się dzieci, chociaż rozdano pieniądze podatnika (500 plus).Oto dowód:
            Przedruk z Echa Dnia:

Samorząd Baranowa Sandomierskiego wraca do reorganizacji sieci szkół. Na tapetę wróciły dwie szkoły podstawowe w Knapach i Durach. Tym razem władze gminy nie mówią już o likwidacji tych dwóch placówek.
            Propozycja mówi o pozostawieniu w szkole Durach oddziału przedszkolnego i nauczania początkowego. Z kolei podstawówka w Knapach jest do likwidacji. Propozycja władz gminy mówi o przeznaczeniu budynku szkoły na potrzeby Środowiskowego Domu Samopomocy. Gmina wykonała już projekt modernizacji i dostosowania budynku szkoły do potrzeb przyszłych najemców.
            Zdaniem Marka Mazura, burmistrza Baranowa Sandomierskiego za koniecznością reorganizacji sieci szkół przemawia przeprowadzony przez zewnętrzną firmę audyt organizacyjno - finansowy oświaty, z którego wynika, że działalność szkół w dotychczasowym systemie jest nieracjonalna. Nauka w klasach łączonych to tylko jeden z elementów przemawiających za reorganizacją oświaty.
            Burmistrz zapewnia także, że rodzice z Knapów będą mieli prawo wyboru szkoły, a gmina zapewni transport uczniów do innych placówek. - Jak rodzice zdecydują, czy do Woli Baranowskiej czy do Durdów, tam będziemy dowozić - zapewnia Marek Mazur - Transport zostanie zorganizowany zarówno dla dzieci w wieku wczesnoszkolnym, jak i dla tych starszych.

Przemysław Hoszowski dyrektor szkoły w Knapach, nauczyciele, pracownicy administracji, a przede wszystkim mieszkańcy Knapów nie zgadzają się z takim rozwiązaniem. Uważają, że wzorem Durdów, także w ich placówce powinno pozostać nauczanie przedszkolne i wczesnoszkolne. Do swoich racji nauczyciele i mieszkańcy Knapów będą przekonywać w czwartek burmistrza Baranowa Sandomierskiego podczas spotkania w szkole, które rozpocznie się o godzinie 16.30. Spotkanie w Durdach o godzinie 18.
            • znawcaznawca1918 Re: "Góru" 16.12.16, 20:27
              Bo ludzie nie chcą mieć dzieci. Chcą korzystać z życia. Są wygodni. Stosują antykoncepcję. Co z tego, że jest 500 plus. Jak 300 czy 400 pójdzie na dziecko. Za stówkę się użerać? A do tej pory nawet tego nie było. I niewiadomo ile to będzie.
              • znawcaznawca1918 Re: "Góru" 16.12.16, 20:39
                Ludzie są bardziej świadomi. A niby za tej komuny co kościół był spychany do podziemia to co się pukli to dziecko.
                • znawcaznawca1918 Re: "Góru" 16.12.16, 20:50
                  Chyba nie mieli co robić. Bo wtedy nic nie było. Ani TV , ani internetu, ani czegokolwiek. To choć mieli co robić chodząc z dziećmi na spacery.
                  • znawcaznawca1918 Re: "Góru" 16.12.16, 20:51
                    Bawiąc je, przebierając itd. To chyba tak żeby nie zwariować.
                    • znawcaznawca1918 Re: "Góru" 16.12.16, 20:55
                      Bo życie seksualne to wtedy ludzie mieli takie, że idzie tylko zapłakać.
                      • znawcaznawca1918 Re: "Góru" 16.12.16, 21:01
                        A walczyć z wiadomymi nie ma co przez liczbę urodzeń bo i tak nie wygramy. Mając na uwadzę naszą świadomość a ich .I w ogóle to nie ma sensu z różnych względów. Tylko po prostu należy ich sterylizować, albo im spuścić jakiś kwas co ich wysterylizuje. Są już teraz różne środki.
                        • smieszekleszek Re: "Góru" 16.12.16, 22:21
                          Ciebie wykastruja jak ogiera, żebyś nie tworzył łysych potworów, hi,hi.
                          • znawcaznawca1918 Re: "Góru" 16.12.16, 22:24
                            Ciebie śmiećszkukleszku wykastrują żebyś nie produkował owłosionych trolli.

babagra.pl/wp-content/uploads/2009/11/troll-2.png
              • wislocki12 Ludzie powinni? 23.12.16, 00:22
                Masz absolutną rację, ludzie powinni chcieć mieć dzieci, nie powinni korzystać z życia, nie powinni być wygodni i stosować antykoncepcji! ;-))
                Czy Ty czasem czytasz to, co piszesz? ;-))
    • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 20:35
      Każdy lewak bierze udział w masowym mordowaniu ,,obcych". Nawet jak osobiście nie morduje. To popiera to.
      • wislocki12 Tolerancja i gościnność? 14.12.16, 21:24
        Każdy nacjonalista osobiście morduje uchodźców, nie godząc się na ich przyjęcie. Przecież przyjmowaliśmy już arian, Żydów, Greków, Czeczenów i nadal przyjmujemy Ukraińców... I nic się nie stało! :-))
        • znawcaznawca1918 Re: Tolerancja i gościnność? 14.12.16, 21:27
          Nie morduje ponieważ oni do Europy przybywają z bezpiecznych obozów w Turcji. Więc jak już to bardziej nie godzi się na polepszenie ich statusu ekonomicznego. Za śmierć tych setek wymordowanych w Syrii odpowiadają tacy ludzie jak Obama, Soros a także każdy pomniejszy lewak, czasem nieświadomie ale jednak.
          • wislocki12 A Putin? 14.12.16, 21:31
            Czasem mam wrażenie, że przez klawiaturę nie chce przejść Ci nazwisko Putin, którego dzielne sołdaty właśnie zrównali z ziemią Syrię, jak kiedyś Polskę... :-(
            • znawcaznawca1918 Re: A Putin? 14.12.16, 22:34
              Putin ocalił miliony ludzi w Syrii, które byłyby wymordowane przez islamistów. O jakby się dorwali do tych regionów gdzie mieszkają jazydzi. To byłaby rzeź.
              • wislocki12 Boże, zachowaj cara! 15.12.16, 00:38
                "Боже, Царя храни!
                Cильный, Державный,
                Царствуй на славу, на славу намъ!
                Царствуй на страхъ врагамъ,
                Царь Православный!
                Боже, Царя храни!"
                I wszystko już wiemy! :-((
    • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 20:49
      ,,Syria umiera na naszych oczach". Bo islamiści zostali pogonieni i nie dało się odsunąć Assada od władzy. To od dziś Syria umiera. Wcześniej jak wywołali wojnę o ropociągi i islamiści mordowali ludzi jak owady to kwitła. Te sk nie mają sumienia.
      • wislocki12 Rosja w... Syrii 14.12.16, 21:18
        Mam wrażenie, ze w ogóle nie zauważyłeś, że właśnie rosyjscy żołnierze i lotnicy zrównali z ziemią Aleppo, walcząc o swoje bazy w Syrii... :-((
        • znawcaznawca1918 Re: Rosja w... Syrii 14.12.16, 22:59
          Putin uratował miliony istnień ludzkich.
          • znawcaznawca1918 Re: Rosja w... Syrii 14.12.16, 23:01
            To jest wojna i tak na wojnie bywa. Ani Putin ani Assad tej wojny nie chcieli. A kto chciał już napisałem wcześniej.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/56,114873,9096482,66_lat_temu_alianci_zrownali_Drezno_z_ziemia,,ga.html
            • znawcaznawca1918 Re: Rosja w... Syrii 14.12.16, 23:03
              ,, Podkreślano, że w 1945 roku II wojna była już przegrana przez Niemców i nie było potrzeby ataków o tak wielkiej sile." Anglicy zrobili to dla ,,sportu" żeby pokazać Stalinowi, który się z nich śmiał, że nie mają armii.
              • znawcaznawca1918 Re: Rosja w... Syrii 14.12.16, 23:04
                ,,Z kolei przeciwnicy wskazywali niską skuteczność nalotów, ponieważ niemiecki przemysł ewakuowano na prowincję, a transport działał mimo bombardowań. Krytycy i zwolennicy wskazywali też motyw zemsty i odwetu za zniszczenia dokonane przez Luftwaffe w Wielkiej Brytanii."
                • znawcaznawca1918 Re: Rosja w... Syrii 14.12.16, 23:05
                  A w Syrii nic nie było przesądzone. Po prostu islamiści ukryli się w zabudowaniach cywilnych jak to zwykle robią.
                  • wislocki12 Wina Tuska... 15.12.16, 20:57
                    No i trzeba było ich rozwalić... :-(
                • wislocki12 Russian Go Home! 15.12.16, 21:00
                  A rosyjskich żołnierzy i samolotów, że o okrętach z rakietami nawet już nie wspomnę, wcale tam nie było... ;-))
                  • znawcaznawca1918 Re: Russian Go Home! 15.12.16, 21:04
                    Miliony niewyrżniętych dzięki temu przez islamistów za to dziękują.
                    • wislocki12 Różnica 16.12.16, 12:13
                      Mam wrażenie, że Ty w ogóle nie odróżniasz opozycji anytasadowskiej od Państwa Islamskiego. :-(
                      • znawcaznawca1918 Re: Różnica 16.12.16, 16:37
                        To to samo. Oglądałem dokument. I sami się tam przyznali, że chcą wprowadzić szariat i ze zrzutów amerykańskich oddają część broni PI.
                        • wislocki12 De gustibus... 17.12.16, 00:14
                          Ale Rosjanie wolą bić antyasadowców... :-((
            • smieszekleszek Re: Rosja w... Syrii 14.12.16, 23:06
              Ktoś wcześniej mwił że nie lubi żydów, arabów i murzynów, a teraz ci ich żal, hi hi.
              • znawcaznawca1918 Re: Rosja w... Syrii 16.12.16, 16:53
                Sam się przyznajesz, że nie jesteś w stanie pojąć tego o czym piszę.
                • wislocki12 Możliwości mózgu sa jednak ograniczone 17.12.16, 00:16
                  Obawiam się, ze nikt nie jest w stanie tego pojąć... :-((
    • wislocki12 Myśl jego jest prosta... 14.12.16, 21:13
      No tak, nacjonaliści są cacy, a Izrael, Soros, Obama, Tramp, że o koncernach, lewactwie i innych bydlakach nawet nie wspomnę, są be. ;-))
      Myśl jego jest prosta, jak praca, którą wykonuje... Podejrzewam, że... nie pracuje! ;-))
      • znawcaznawca1918 Re: Myśl jego jest prosta... 14.12.16, 21:23
        Twoja i geni na pewno.
        • wislocki12 Jak zwykle... 14.12.16, 21:27
          Podejrzewam, że właśnie dał głos Polak1706... W kolejnej odsłonie, zresztą! ;-)
          • znawcaznawca1918 Re: Jak zwykle... 14.12.16, 21:29
            Jak zwykle pudło.
            • smieszekleszek Re: Jak zwykle... 14.12.16, 21:31
              Tobie przydałoby się pudło, może byś zmądżał,hi,hi.
              • smieszekleszek Re: Jak zwykle... 14.12.16, 21:35
                Przepraszam miało być; "zmądrzał"
            • wislocki12 Szczerość 14.12.16, 21:33
              A przyznałby się? ;-)
        • palacz67 Re: Myśl jego jest prosta... 14.12.16, 21:41
          Za poprawienie byka, masz, Znawco, u mnie na pewno plusika:-)
          • smieszekleszek Re: Myśl jego jest prosta... 14.12.16, 21:45
            Chciałbym widzieć przez Ciebie napisane trudne dyktando,hi,hi.
            • genia50 Re: Myśl jego jest prosta... 14.12.16, 21:50
              Pochwała Ci się należała,choć to przez pomyłkę,ale słusznie.
              • smieszekleszek Re: Myśl jego jest prosta... 14.12.16, 21:55
                Rzeczywiście wzniosła się na szczyt swojej inteligencji,hi,hi.
    • e-zyleta Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 21:21
      Przyjazd Karetki pogotowia w latach 90-tych kosztował około 500 dolarów, zapewne teraz kosztuje około 1000 dolarów. Obama jest be dla Polaka.
      • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 21:32
        Hitler wprowadził bezpłatną służbę zdrowia dla Niemców. Bezpłatne sanatoria dla rodzin, wczasy pracownicze. Niemcy przestali głodować.
        • wislocki12 Wikt i opierunek 14.12.16, 21:38
          Zapomniałeś jeszcze dodać, że Żydom dał darmowe zakwaterowanie w obozach koncentracyjnych, a Polakom pracę w niemieckich fabrykach i u bauerów... :-(
          • znawcaznawca1918 Re: Wikt i opierunek 14.12.16, 22:21
            I znowu pudło. Najpierw im to zapewnił a potem Żydzi trafili do obozów koncentracyjnych. A Polacy do bauerów jeszcze później. A Obama zaczął od rozpętania wojny. Libia była pierwsza. Teraz jest Syria.
            • znawcaznawca1918 Re: Wikt i opierunek 14.12.16, 22:27
              Chociaż wymordowanie setek tysięcy ludzi przez islamistów w Syrii bardziej przypomina mordowanie Żydów we wschodnim ZSRR. Obozy koncentracyjne były ohydne i zbrodnicze. Ale sposób mordowania był jednak mniej bestialski niż na wschodzie ZSRR.
              • smieszekleszek Re: Wikt i opierunek 14.12.16, 22:36
                Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych" ? polak!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • wislocki12 Mordowanie zawsze pozostanie mordowaniem 14.12.16, 22:52
                Może i masz rację, ale moim zdaniem mordowanie zawsze pozostanie mordowaniem, niezależnie od tego, kto i w jakich warunkach tego mordu dokonuje! :-((
                PS Czy przypadkiem nie chodziło Ci o zachód ZSRR?
        • smieszekleszek Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 21:38
          Idiota, hi,hi.
          • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 22:23
            Trafna autoanaliza własnej osobowości. Może coś jeszcze z Ciebie będzie. Chociaż nie bardzo bym w to wierzył.
            • palacz67 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 14.12.16, 22:26
              :-)
            • wislocki12 "Autoanaliza własnej osobowości" 14.12.16, 22:45
              Nie wygłupiaj się! Przecież to chodzi o Ciebie! ;-))
              • znawcaznawca1918 Re: "Autoanaliza własnej osobowości" 14.12.16, 22:58
                To chodziło o niego i o Ciebie.
                • wislocki12 Piaskownica 14.12.16, 23:25
                  Jak w piaskownicy! :-((
                  • ursi51 Re: Piaskownica 15.12.16, 12:39
                    Płacze chrzan na salaterce,
                    Aż się wszystkim kraje serce.
                    "Panie chrzanie,
                    Niech pan przestanie!"
          • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 16.12.16, 16:47
            Debil, przygłup, przypał, niedorozwój. Widzisz potrafię lepiej od Ciebie.
            • wislocki12 Branża 16.12.16, 22:41
              W tej branży - na pewno! ;-)
              • znawcaznawca1918 Re: Branża 16.12.16, 22:46
                Branża jest nieważna. Człowiek jest ważny.
                • smieszekleszek Re: Branża 16.12.16, 22:58
                  Oto twoja partnerka z którą łatwiej ci będzie przetrwać na tym Bożym świecie,hi,hi.
                  supergify.pl/images/stories/miski/straszne/diabeki/227.gif
                  • znawcaznawca1918 Re: Branża 16.12.16, 23:11
                    Teraz z taką chodzę. www.planetakobiet.com.pl/npics/Z9sCLH5JfQs2.jpg
                    Patrz i płacz cieciu.
                    • smieszekleszek Re: Branża 16.12.16, 23:15
                      Tamta w sam raz dobra dla ciebie, tylko gorzej z całowaniem,hi,hi.
                      • smieszekleszek Re: Branża 16.12.16, 23:21
                        Być może ta ci spasuje, tylko musisz miec buty gumowe,hi,hi.
                        • smieszekleszek Re: Branża 16.12.16, 23:22
                          Koziunia:www.gify.net/data/media/234/koza-ruchomy-obrazek-0005.gif
                          • znawcaznawca1918 Re: Branża 16.12.16, 23:26
                            Co ty możesz wiedzieć o kobietach z takim wyglądem. No ale fryz masz, nie kłamałeś. images.mentalfloss.com/sites/default/files/styles/article_640x430/public/trollhed.jpg
                            • smieszekleszek Re: Branża 16.12.16, 23:36
                              Popatrz nie musisz chodzić do okoła,hi,hi:www.ckm.pl/files/2013_02/koza-059fa75a08aed385d9d1b3981017a53d-1_fffe72.jpg
                              • smieszekleszek Re: Branża 16.12.16, 23:38
                                Buzi buzi,hi,hi.
                                • smieszekleszek Re: Branża 16.12.16, 23:40
                                  Na specjalne życzenie,hi,hi.www.ckm.pl/lifestyle/kozie-pogaduchy-memy,9126,1,a.html
                                  • znawcaznawca1918 Re: Branża 16.12.16, 23:43
                                    Bierz się za nią trollu, po drzewach ona nie umie chodzić.
    • wislocki12 Agentura? 15.12.16, 21:12
      Ostatnio coraz częściej mówi się o rosnącym wpływie propagandy prorosyjskiej w Polsce i rosyjskich hakerach. Myślę, że znawcaznawca1918 jest jednym z nich! Warto zwrócić uwagę, że w swoich wpisach atakuje wszystkich - od Sorosa po... Trumpa, oprócz... Putina! Uwaga ta dotyczy zresztą również naszego rodzimego Polaka1706! Często powołuje się, zresztą na Michalkiewicza... :-((
      • znawcaznawca1918 Re: Agentura? 15.12.16, 21:17
        Pokaż mi gdzie zaatakowałem Trumpa?
        • wislocki12 Putina też... 16.12.16, 12:00
          Faktycznie, Trumpa nie atakowałeś. Putina zresztą też! :-(
      • znawcaznawca1918 Re: Agentura? 15.12.16, 21:21
        Chyba Macierewicz przez Ciebie przemawia.
        • wislocki12 Fan 16.12.16, 12:03
          To Macierewicz też jest fanem Trumpa? ;-)
    • edekzgredek99 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 16.12.16, 09:08
      Tyn caly znawca to jest wislocki15 przyjechal do mamuni na swieta i smrodzi na forum
      • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 16.12.16, 16:33
        Jak zawsze masz rację, buahahahaa
        • smieszekleszek Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 16.12.16, 16:40
          Polak i jego inne wcielenia nie lubi obcych,hi,hi. A tak naprawdę to zachowujesz się jak małpy w cyrku podszywając się podemnie i powtarzając moje wpisy, mówiąc prostym językiem - małpujesz.
          • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 16.12.16, 16:48
            Na Ciebie to nawet szkoda byłoby mi klona robić.
            • smieszekleszek Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 16.12.16, 16:55
              pl.wikipedia.org/wiki/Klon_(roślina)
              • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 16.12.16, 16:57
                No masz mózg jak roślina. A mi chodziło o klonowanie czyjegoś nicka przez dostawienie małej kropeczki do czyjegoś nicka, zrobienie małego odstępu między literami w nicku, że raczej nikt nie rozpozna.
                • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 16.12.16, 17:00
                  Czy inne tego typu działania. Ponieważ tu są zarejestrowane nicki i identycznego gazeta nie puści ale można to obejść tak jak wyżej.
                  • smieszekleszek Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 16.12.16, 17:14
                    Twój język ja słyszę pod blokiem i nie musisz wyjaśniać o co chodzi, ponieważ co znaczy klonowanie, to ja doskonale znam. Idź walnij sobie mózgotrzepa, to ci się rozjaśni w łepetynie
                    • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 16.12.16, 17:16
                      Nie piję mózgotrzepów. Jedynie dobrą wódkę jak już. Może i wiedziałeś ale nie skojarzyłeś a to znaczy, że wolno myślisz. Bo jesteś opóźniony.
                      • e-zybi Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 16.12.16, 17:41
                        W jaką grę grasz? Zmieniasz ciągle nick, czyżby to skutek uboczny dobrej wódki, a może nadmiaru spożycia? ;-)
                        • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 16.12.16, 17:47
                          To Ty zmieniasz to już Twój conajmniej 10.
                          • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 16.12.16, 17:48
                            Dziwne, że jak przestaje pisać leszekśmiećszek to Ty zaczynasz.
                            • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 16.12.16, 17:49
                              Śmiećszekleszek.
                              • smieszekleszek Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 16.12.16, 18:00
                                Śmiecieciarzem jesteś ty na tym forum, to jest opinia większości forumowiczów z jednym wyjątkiem,hi,hi.
                                • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 16.12.16, 18:03
                                  Nawet jak piszesz to się jąkasz.
                                • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 16.12.16, 18:06
                                  Jąkała.
                                  • smieszekleszek Góru 16.12.16, 18:11
                                    Góru to ja nie jestem, a zresztą mozesz jak chcesz mnie nazywac, ale nie mów że mam czarną doopę, hi,hi.
                                    • znawcaznawca1918 Re: Góru 16.12.16, 18:13
                                      śmiećszkuleszku Ty po prostu jesteś nikim. Na każdej płaszczyźnie.
                                      • znawcaznawca1918 Re: Góru 16.12.16, 18:13
                                        Nawet wyzywać nie potrafisz. Staraj się bardziej albo co.
                                        • smieszekleszek Re: Góru 16.12.16, 18:30
                                          Prostak nie umie odowiedzieć, czy mam czarną, hi hi.
                                          • znawcaznawca1918 Re: Góru 16.12.16, 18:31
                                            Mózg masz czarny. Już całkiem zgnił.
                                            • smieszekleszek Re: Góru 16.12.16, 18:40
                                              Czekam na odpowiedź, hi,hi.
                                            • znawcaznawca1918 Re: Góru 16.12.16, 18:41
                                              jąkała śmiećszekleszek.
                                              • smieszekleszek Re: Góru 16.12.16, 18:45
                                                Może jesteś po dopalaczach, ostatno modne wśód narod-wców, hi,hi.
                                                • znawcaznawca1918 Re: Góru 16.12.16, 18:49
                                                  Dopalacze są gorsze niż nawet heroina wstrzykiwana dożylnie. Ale są legalne. Lekarze mają środki na odtrucie z kokainy, heroiny itd. A na dopalacze nie mają żadnych środków. Czasem pacjenci takich ośrodków kończą się a lekarze nie mogą nic zrobić. W żaden sposób im ulżyć.
                                                  • wislocki12 Preferencje 16.12.16, 20:55
                                                    Niektórzy preferują forum Tarnobrzeg... ;-)
                                                  • znawcaznawca1918 Re: Góru 16.12.16, 23:15
                                                    Wolę. pbs.twimg.com/profile_images/692290706401050624/Cin2MbXZ_400x400.jpg
                                                  • znawcaznawca1918 Re: Góru 16.12.16, 23:23
                                                    Albo tak r-scale-ff.dcs.redcdn.pl/scale/o2/tvn/web-content/m/p1/i/eb86d510361fc23b59f18c1bc9802cc6/3d3ef626-c9c4-11e1-9bab-0025b511229e.jpg?type=1&srcmode=4&srcx=0/1&srcy=0/1&srcw=640&srch=360&dstw=640&dsth=360&quality=80
                                                  • znawcaznawca1918 Re: Góru 16.12.16, 23:42
                                                    Tak też jest spoko i.ytimg.com/vi/I-WMwsgjv3Q/hqdefault.jpg
                                                  • znawcaznawca1918 Re: Góru 16.12.16, 23:50
                                                    I jest nirvana 4.bp.blogspot.com/-Ta3fVdO0U6A/UEuS_m6jvTI/AAAAAAAAAoU/MHnKvZc0zgo/w1200-h630-p-nu/TED2.jpg
                                                  • smieszekleszek Re: Góru 16.12.16, 23:54
                                                    Przyjmij jądo domu , jest bezdomna,hi,hi:www.youtube.com/watch?v=4XDZXTzbmhc
                                                  • znawcaznawca1918 Re: Góru 16.12.16, 23:57
                                                    Chętnie. Będzie zagrycha do wódki.
                                                  • smieszekleszek Re: Góru 16.12.16, 23:58
                                                    ta ci będzie pasować, ponieważ jest to narodowiec - faszysta,hihi,haha.
                                                  • znawcaznawca1918 Re: Góru 16.12.16, 23:59
                                                    Taką świnie upiec w całości. Pychota.
                                                  • smieszekleszek Re: Góru 17.12.16, 00:00
                                                    www.funnypica.com/wp-content/uploads/2012/06/Funny-Pig-04.jpg
                                                  • smieszekleszek Re: Góru 17.12.16, 00:02
                                                    koniecznie buzi,hihi,haha:www.funnypica.com/wp-content/uploads/2012/06/Funny-Pig-17.jpg
                                                  • wislocki12 Wieprzowina 17.12.16, 00:03
                                                    Nie każda świnia nadaje się do konsumpcji... :-((
                                                  • smieszekleszek Re: Wieprzowina 17.12.16, 00:07
                                                    Nie powiesz Wislocki, że ta w chełmie, nie jest w sam raz dla niego hihi,haha.
                                                  • wislocki12 Taka czapka 17.12.16, 00:19
                                                    Nie bardzo rozumiem, co masz przeciw Chełmowi? A może chodziło Ci o hełm? Taka czapka... ;-))
                                                  • smieszekleszek Re: Taka czapka 20.12.16, 23:31
                                                    Ta jest bez hełmu,ale to jest osobista ochrona polaka przed ciapatymi uchodźcami,hihi,
                                                    www.blasty.pl/upload/images/large/2016/08/przeciwuchodzcowy-owczarek-bojowy_2016-08-02_01-31-44.jpg
                                                  • wislocki12 By się przydał 20.12.16, 23:42
                                                    Może i masz rację, ale hełm jednak by się przydał! ;-)
                                                  • smieszekleszek Re: By się przydał 21.12.16, 00:09
                                                    Mówisz i masz, ale ona nie jest dla Ciebie, a wyłącznie dla narodowca, jak bedzie walczył z islamem,hi,hi.
                                                    www.funnypica.com/wp-content/uploads/2012/06/Funny-Pig-04.jpg
                                                  • smieszekleszek Re: Wieprzowina 17.12.16, 00:19
                                                    Niestety ale muszę się z tym zgodzić -:)
                                    • wislocki12 Guru? 16.12.16, 20:58
                                      Czy przypadkiem nie chodziło Ci o guru? ;-))
                                      PS Nie jestem rasistą! ;-))
                            • e-zybi Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 16.12.16, 18:28
                              Co ty ćpasz? nie idź tą drogą, to droga do nikąd ;-)
                              • znawcaznawca1918 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 16.12.16, 18:29
                                Wielbłąd.
                                • e-zybi Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 16.12.16, 18:41
                                  :P
                                • wislocki12 Dwugarbny 16.12.16, 20:54
                                  Założę się, że dwugarbny! ;-))
                                  • znawcaznawca1918 Re: Dwugarbny 16.12.16, 22:27
                                    O to akurat go nie pytałem.
                                    • wislocki12 Szkoda 16.12.16, 22:38
                                      Szkoda! ;-)
    • wislocki12 Miłość bliźniego 21.12.16, 00:12
      Obcych to tak naprawdę kochają Polak1706 i Znawcaznawca! ;-))
      • genia50 Re: Miłość bliźniego 21.12.16, 20:43
        Czy tylko obcych nie kochają?
        • smieszekleszek Re: Miłość bliźniego 21.12.16, 20:59
          Polak-narodowiec kocha tylko siebie i nalewki marki wino,(mordotrzepy) hi,hi.
        • polak1706 Re: Miłość bliźniego 22.12.16, 12:47
          TĄ pokochałem od pierwszego spojrzenia.
          www.youtube.com/watch?v=SraaOCwRnbA
          ściągałbym z niej wszystko zębami!
          • wislocki12 Stan uzębienia 22.12.16, 23:38
            A propos - ciekawe, jaki jest stan twojego uzębienia... ;-)
            PS Powinno być TĘ, czyli biernik... TĄ to jest narzędnik, niestety! :-((
            • polak1706 Re: Stan uzębienia 22.12.16, 23:53
              Tę protezę....
              • polak1706 Re: Stan uzębienia 22.12.16, 23:54
                podrzędnik!
                • wislocki12 Przypadek 23.12.16, 00:08
                  To mi wygląda na twój przypadek... ;-))
              • wislocki12 Od pierwszego wejrzenia 23.12.16, 00:12
                No właśnie - tę protezę pokochałem... ;-))
    • 7sprawiedliwosc7 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 22.12.16, 15:24
      A taki był tolerancyjny. Szkoda, że nie dla żony.

trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/1,35636,21158312,tylko-u-nas-nowe-fakty-w-sprawie-zatrzymania-boksera.html#MT
      • wislocki12 TEŻ nie miał szczęścia... 22.12.16, 23:31
        Pewnie TEŻ nie trafił na swoją Indian Reservation - Orlando Riva Sound... ;-)
        • polak1706 Re: TEŻ nie miał szczęścia... 22.12.16, 23:34
          Trafił!
          sportowefakty.wp.pl/boks-zawodowy/654567/nowe-fakty-w-sprawie-zatrzymania-dariusza-michalczewskiego
          • wislocki12 Nie jest dla nich priorytetem... 23.12.16, 00:05
            "Dariusz Michalczewski został zatrzymany w środę przez gdańską policję. Jego żona poinformowała o przemocy domowej, jednak według prawnika Jacka Rochowicza nie wniesie oskarżenia - doniosła "Wyborcza Trójmiasto".

Szkoda tylko, że:
            "Biskupi krytykują konwencję. Ogranicza suwerenne kompetencje Polski w sprawach etyki i ochrony rodziny
            Decyzja posłów głosujących za przyjęciem ustawy ws. ratyfikacji konwencji o zapobieganiu przemocy jest sygnałem, że nie jest dla nich priorytetem dobro małżeństwa, rodziny i przyszłość demograficzna Polski - ocenił Episkopat Polski po piątkowym głosowaniu w Sejmie."
            I po co wszystko, babciu?

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/konwencja-antyprzemocowa-przyjeta-przez-sejm,512805.html
            • 7sprawiedliwosc7 Re: Nie jest dla nich priorytetem... 25.12.16, 12:13
              Twórcy tej konwencji pod pozorem walki z przemocą wobec kobiet przemycili gender i różne takie. Teraz jak ktoś chce tą konwencję wycofać to oni krzyczą, że jest za przemocą wobec kobiet. Taka przykrywka. A to bzdura. I właśnie na przykładzie Michalczewskiego to wychodzi.
              • 7sprawiedliwosc7 Re: Nie jest dla nich priorytetem... 25.12.16, 12:25
                PiS ma to wypowiedzieć jak najszybciej.
                „Dokument ten ma ponoć chronić kobiety, ale dołączony do niej oficjalny raport wyjaśniający zachęca do ochrony homoseksualistów i transseksualistów. Płeć nie jest w Konwencji płcią, ale „rodzajem” (gender), dlatego jako kobietę będzie ona traktowała brodatego faceta, wystarczy tylko, że użyje on szminki i wciśnie się w sukienkę” – zauważa autorka raportu na temat konwencji CAHVIO."

www.pch24.pl/neomarksizm--gender-i-propaganda--cala-prawda-o-konwencji-antyprzemocowej,33795,i.html

• wislocki12 O co chodzi? 25.12.16, 13:55
                  Nic z tego nie rozumiem. Aresztuje się Michalczewskiego za przemoc w stosunku do żony, a jednocześnie rezygnuje z uznawania konwencji w sprawie zapobieganie przemocy wobec kobiet. Dziwny kraj! :-(
                  A noże chodzi o coś całkiem innego?
                  • 7sprawiedliwosc7 Re: O co chodzi? 25.12.16, 14:24
                    Dobrze wiesz o co chodzi.
                    • wislocki12 Dziwny kraj 25.12.16, 22:21
                      Wiem, dziwny kraj! ;-)
    • polak1706 Re: Kto tak naprawde nie lubi ,,obcych". 24.12.16, 01:32
      1 - prostozmostu.net/news/polka-pobita-w-wiedniu-za-krytyczne-nastawienie-do-muzulmanow-takie-sytuacje-niemal-codziennosc-wideo
      2- www.youtube.com/watch?v=xhyKvUxKisA
      Ale... nic dziwnego. Bardzo dużo gestapowców pochodziło z Austrii
      • wislocki12 Uchodźcy... 24.12.16, 09:22
        I pomyśleć, że w swoim czasie tak hołubiliśmy Czeczenów... Ba przyjmowaliśmy w charakterze uchodźców! ;-))
        • polak1706 Re: Uchodźcy... 25.12.16, 23:32
          www.youtube.com/watch?v=L75XsX2COcg
          >poznałem kiedyś 2 Czeczenow szkolilismy się z urzędu pracy dla bezrobotnych kurs hydrauliczny. rozmawialiśmy dużo na różne tematy najbardziej zapamiętałem to: mam prawo i muszę Cię zabić jeśli obrazisz Koran Allaha lub jedną z moich kobiet. podałem przykład czy jeśli szedł bym np pijany i całkiem przypadkiem bym coś zaczął gadać na. wyżej wymieniony temat to musiał by mnie na tej ulicy zatluc. miał na imię murat mam nadzieję że go nigdy więcej nie spotkam<

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka