palacz67 30.12.16, 09:34 Pozdrawiam ciepło:-) www.youtube.com/watch?v=XNfPseBKo9Q Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-zybi Re: Dla Przyjaciół 30.12.16, 10:14 Myślę, że nie warto używać słów, których znaczenia się nie rozumie ;-) www.youtube.com/watch?v=Gexv_Leuj9M Odpowiedz Link Zgłoś
smieszekleszek Re: Dla Przyjaciół 30.12.16, 17:10 www.wirtualnyprzyjaciel.net.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
smieszekleszek Re: Dla Przyjaciół 30.12.16, 17:13 Wirtualny Przyjaciel,hi,hi. www.youtube.com/watch?v=kT_2gud6cdE Odpowiedz Link Zgłoś
smieszekleszek Re: Dla Przyjaciół 30.12.16, 17:18 A to ostrzeżenia przed przyjaciółmi z cyberprzestrzeni:www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,115167,19735563,cyberprzemoc-gdy-wirtualny-nieznajomy-staje-sie-bliskim-przyjacielem.html?disableRedirects=true Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Dla Przyjaciół 30.12.16, 18:04 www.youtube.com/watch?v=uqP9jLwHW5c Załączam wieczorne serdeczności:-) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Dla Przyjaciół 31.12.16, 16:37 www.youtube.com/watch?v=z9MgLGAWmw0 Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego powitania Nowego Roku. Niech spełnią się wszystkie życzenia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Dla Przyjaciół 29.01.17, 18:45 Witam, chciałam Wam serdecznie podziękować za życzliwość i dobre słowo. Przepraszam za to, że nie reaguję na złośliwe wpisy niektórych osób na forum. Obiecałam to moim dzieciom prawie dwa lata temu. Muszę dotrzymać słowa, choć czasem trudno się powstrzymać od komentarzy. Jeśli trzeba będzie to odejdę z tego forum, nie chcę, by z mego powodu obrażano niewinne osoby. Jest mi niezmiernie przykro, to boli. Dotrzymuję słowa, przepraszam te osoby, których wątki są zaśmiecane złośliwymi komentarzami na mój temat przez osoby, które piszą pod kilkoma nickami. Przepraszam bliskie mi osoby. Upominanie nic nie da. Wystarczy jedno slowo i odejdę stąd. Są tu mądre osoby na tym forum, których komentarze zawsze czytam. Naprawdę nie wiem, co zrobić. Byc może moje odejście stąd by zmniejszyło agresję slowną na tym forum? Zależy mi na tym, by ludzie piszący na forum się szanowali. Jeśli moja obecnośc tu Wam przeszkadza, to proszę mi o tym powiedzieć. Nie chcę nikomu w życiu się narzucać. Pozdrawiam Was serdecznie, życzę udanego wieczoru. www.youtube.com/watch?v=1p2DaGbCDhQ Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Dla Przyjaciół 29.01.17, 19:35 Zycie to nie bajka... www.youtube.com/watch?v=sHCbNwvfiuk Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Do Przyjaciół... Moskali 29.01.17, 21:45 Adam Mickiewicz Dziadów części III Ustęp Do przyjaciół Moskali Przyjaciołom Moskalom poświęca Autor "Pamięć Wy — czy mnie wspominacie! ja, ilekroć marzę O mych przyjaciół śmierciach, wygnaniach, więzieniach, I o was myślę: wasze cudzoziemskie twarze Mają obywatelstwa prawo w mych marzeniach." wolnelektury.pl/katalog/lektura/dziady-dziadow-czesci-iii-ustep-do-przyjaciol-moskali.html Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Do Przyjaciół... Moskali 29.01.17, 21:54 Rozbory były dlatego, że nie było silnego króla, dyktatora, który by całe towarzystwo złapał za mordę i zrobił porządek. Była DEMOKRACJA szlachecka. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Demokracja szlachecka 29.01.17, 23:39 To Ty nawet na demokracji szlacheckiej się znasz? A niektórzy sobie chwalą do dziś! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś