Dodaj do ulubionych

Polska Marine Le Pen?

25.05.17, 00:12
Joanna Scheuring-Wielgus o Beacie Szydło po obronie Macierewicza:
"W końcu wiemy co PBS naprawdę myśli. Skandaliczne przemówienie. Polska Marine Le Pen." :-((

wpolityce.pl/polityka/341207-az-tak-zabolalo-totalna-opozycja-atakuje-beate-szydlo-za-przemowienie-w-sejmie-polska-marine-le-pen-pisze-scheuring-wielgus
Obserwuj wątek
    • polak1706 Re: Polska Marine Le Pen? 25.05.17, 15:59
      oPOzycję w Polsce wyrżnąć w pień, albo... ONI sprowadzą takich co Was wyrżną!
      oPOzycja jest jak V kolumna. Do tego jeszcze GW, Super Stacja, ONET, WP i POdobne szumowiny.
      >Scheuring-Wielgus< To takie czysto polskie nazwisko. Na pewno działa dla "dobra" Polski...też w V kolumnie.
      Przyszłość Eurokołchozu którą zgotuje wam rudy z Brukseli i PO:
      www.google.pl/search?q=beheading&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwja9o2wutnLAhUIc3IKHcfaC80Q_AUIBygB&biw=1280&bih=873
      Le Pen nie mogła dojść do władzy, bo islamizacja kontynentu jest przesądzona, opłacona, ustalona.
      • e-zybi Re: Polska Marine Le Pen? 25.05.17, 16:36
        Pij mleko, będziesz wielki ;-)
        • polak1706 Re: Polska Marine Le Pen? 25.05.17, 16:39
          Niestety.... mleko jest pasteryzowane i nie zawiera już takich składników jak wówczas gdy go producenci nie paprali.
          Nie pij bo ci głowa urośnie i będzie ci się wydawało, że jesteś wielki.
          • wislocki12 Serologia 25.05.17, 21:22
            Pij ośle mleko! Myślę, że konflliktu serologicznego nie będzie! ;-))
            • polak1706 Re: Serologia 25.05.17, 22:23
              Czyż kiedyś nie pisałem że jesteś cham i że od was można niejednego złego się nauczyć? Szkoda że nie jesteś w zasięgu mojej ręki. To jest ostatni mój wpis pod twoim bełkotem ćwoku!
              • wislocki12 Ośle mleko 25.05.17, 23:18
                Może źle mnie zrozumiałeś? Chodziło mi o mleko, ośle, zresztą... Podobno nawet Jezus je pił w czasie ucieczki do Egiptu... Na wszelki wypadek przepraszam! ;-))
                • polak1706 Re: Ośle mleko 26.05.17, 00:14
                  Pocałujta w du/pę wójta!
                  • wislocki12 I to juz wszystko? 26.05.17, 01:29
                    I to już wszystko, co masz do powiedzenia w sprawie oślego mleka? ;-)
                    • exbenek Re: I to juz wszystko? 28.05.17, 14:55
                      Czego ty oczekujesz od troglodyty sympatyka ONR? Że pojmie aluzje o mleku? Nazywanie jego "idiotą" jest nadużyciem i obrazą "prawdziwych" idiotów. On jest troglodytą - jaskiniowcem z mózgiem zlasowanym przez "koncepcje międzymorza" i "polskiej potęgi" . Wypisz wymaluj jak Antek helikopter....
      • genia50 Re: Polska Marine Le Pen? 25.05.17, 17:10
        Z nazwiskami to jest pokręcone, bo dużo jest nazwisk zagranicznych w Polsce(Hofman, Wasserman,Hus, Rusek, Czech, Miller, Nadbereżny, Juda i wiele , wiele innych.
      • wislocki12 Nie pomoże juz nic... 25.05.17, 21:26
        Mogła, gdyby... wyszła za Waszczykowskiego, ale jest już za późno... :-((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka