Dodaj do ulubionych

Likwidacja Gimnazium

14.07.17, 15:07
Prawda czy fałsz? rta24.eu/znp-27-nauczycieli-bez-pracy-6-na-emeryture-w-tarnobrzegu-to-bzdury/
Obserwuj wątek
    • palacz67 Re: Likwidacja Gimnazium 14.07.17, 15:13
      Dzięki za podanie linku, pozdrawiam.
      • wislocki12 Dzięki za link? 14.07.17, 20:44
        I to już wszystko, co masz do powiedzenia w tej sprawie? :-((
    • e-zyleta Re: Likwidacja Gimnazium 14.07.17, 15:14
      Miało być "jota"
      • palacz67 Re: Likwidacja Gimnazium 14.07.17, 15:17
        Nawet nie zauważyłam, jestem po kursie szybkiego czytania:-)
        • e-zyleta Re: Likwidacja Gimnazium 14.07.17, 15:39
          Ja też, zwykle komputer sygnalizuje, a w tym przypadku nic nie wskazał. Tak to jest jak człowiek przyzwyczai się automatyki:-))
        • wislocki12 Kurs szybkiego czytania 14.07.17, 20:47
          A co tam w Knapach? ;-))
          • e-zyleta Re: Kurs szybkiego czytania 14.07.17, 23:13
            Jestem zawsze za tym, aby wypowiadać się w kontekście założonego wątku, bez filozoficznych wynurzeń, temat jest jasny. porozmawiamy o konkretach :=))
            • wislocki12 Knapy raz jeszcze 14.07.17, 23:18
              To w Knapach było gimnazjum? Nie wierzę! ;-)
              • e-zyleta Re: Knapy raz jeszcze 15.07.17, 15:29
                W Knapach nie ma , ale jest (była?) Szkoła Podstawowa, która ma ulec (uległa?) likwidacji, ze względu na małą ilość dzieci z roczników, których obowiązuje nauka w pierwszej klasie:-))
    • e-zyleta Re: Likwidacja Gimnazium 15.07.17, 15:47
      Najnowsza informacja zamieszczona w gazecie z której nie można wkleić artykułu bezpośrednio:
      "Nie pomógł transparent rodziców z hasłem „My szkoły nie oddamy”. Nie pomógł sprzeciw rodziców, kadry pedagogicznej i opinia Związku Nauczycielstwa Polskiego. Większość radnych gminy Baranów Sandomierski wsłuchała się w opinie i sugestie burmistrza Marka Mazura i przegłosowała dwie uchwały intencyjne o zamiarze likwidacji Szkoły Podstawowej w Knapach i Durdach. Pierwsza placówka ma zostać zlikwidowana, a jej budynek zostanie wykorzystany na potrzeby Środowiskowego Domu Samopomocy, który zostanie przeniesiony z centrum Baranowa Sandomierskiego. Druga szkoła, w Durdach, stanie się szkołą filialną Zespołu Szkół w Woli Baranowskiej i będzie służyła przedszkolakom i uczniom klas młodszych. Głosowanie poprzedziła dyskusja, podczas której rodzice przekonywali, że gmina powinna inwestować przede wszystkim w jej mieszkańców, a szczególnie tych najmłodszych. - Gmina inwestuje w spływy kajakowe i stoki narciarskie - mówiła jedna z matek. - Dlaczego nie chcecie inwestować w nasze dzieci. Dzieci to nasza inwestycja, to nasza przyszłość.
      • wislocki12 Co pocznie? 15.07.17, 21:10
        To co teraz pocznie Palacz?
        • e-zybi Re: Co pocznie? 15.07.17, 21:32
          Zwiększy swoją aktywność na forum?
          • smieszekleszek Re: Co pocznie? 16.07.17, 19:16
            Może zwiększyć aktywność, wszystko jest możliwe w sytuacji małego przyrostu, no chyba że 500 plus lub coś nowego (pigułka po) wymyślą,hi,hi.
        • zolza670 Re: Co pocznie? 15.07.17, 21:52
          Będzie więcej palić ;-)
          • palacz67 Re: Co pocznie? 16.07.17, 08:30
            www.ewa.bicom.pl/dzieci2/d247.htm
            • wislocki12 Deutschland, Deutschland... 16.07.17, 20:14
              Naprawdę wybierasz się do Niemiec? I nie boisz się? :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka