Dodaj do ulubionych

Co tam panie u Adriana w Ameryce???

20.09.18, 06:21
Sukces nad sukcesy . Teraz wszyscy powinni powitać Adrianka podczas lądowania ; z kwiatami ; jak "brochę" po "sukcesie" w Brukseli . Dzwony w kościołach , dzieci przy drogach . Toż będziemy mieć "bazę" ze "swoimi" Amerykanami ( Swoimi bo sobie ich "podobno" kupimy) Stać nas ; a co ... A tak bardziej serio ; to nawet babiny , słuchaczki "radyja" , są zniesmaczone . Choć 75% tychże nie zna zazczenia tego słowa . Mówią o wstydzie ...
Obserwuj wątek
    • e-zybi Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 20.09.18, 06:32
      A tak na serio; im bardziej zależy na tym by u nas być, bo mają w tym interes , czyżbyśmy o tym nie wiedzieli i musieli za to płacić? Żenada...:-(
      • exbenek Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 20.09.18, 12:13
        "I w piz..u , i wylądował" - jeszcze Szczerski nie skończył się "produkować" w sprawie "sukcesu" a tu masz:
        www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/duda-proponuje-pentagon-odpowiada-polska-niegotowa-na-fort-trump,869739.html
    • wislocki12 Jak uczniak 20.09.18, 14:05
      Mnie najbardziej podobało się zdjęcie z siedzącym Trumpem i stojącym obok Dudą. Wyglądał jak uczeń czekający grzecznie na wpis do dzienniczka. A tyle było gadania o honorze i wstawaniu z kolan... ;-)
      • e-zybi Re: Jak uczniak 21.09.18, 03:48
        Może kiedyś będzie... memy.pl/show/big/uploads/Post/232976/15374943291678.jpg
        • e-zybi Re: Jak uczniak 21.09.18, 03:51
          ...lecz kto z nas tego doczeka? :-(
    • e-zybi Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 20.09.18, 16:01
      Znajdź różnice... memy.pl/show/big/uploads/Post/232871/15374520900047.jpg
      • a.sdf.gh.kl Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 20.09.18, 16:12
        Górne: Trump chowa się za plecami Bolka, by nie oberwać od dziennikarzy/Polonii za hołubienie dawnego współpracownika SB.
        Dolne lewe: Bolek przykleił się do fotela i spowiada się plebankowi. Trump czuwa by nie kłamał.
        Dolne prawe: Duda niejako z marszu podpisuje korzystne dla Polski dokumenty o współpracy, a dla Trumpa jest oczywiste, że ma w Europie wiernego soju-ś-nika.
        • e-zybi Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 20.09.18, 16:25
          Myślę, że ksiądz ma klapki na oczach, a... memy.pl/show/big/uploads/Post/232873/15374535259533.jpg
          • a.sdf.gh.kl Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 20.09.18, 16:42
            Ja mam klapki, a ty klapy!
            Platforma Obywatelska ma tyle z obywatelami wspólnego co Milicja Obywatelska. Więcej pisać nie POtrzeba :-(
            • e-zybi Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 20.09.18, 17:12
              A co mnie obchodzi Platforma Obywatelska? Coś księdzu się popiep..yło! :-(
              • a.sdf.gh.kl Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 20.09.18, 17:26
                Antidotum na twoje głuPOty podane wyżej :-( Coś się tobie popiep..yło :-(
                • e-zybi Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 20.09.18, 17:44
                  Na głupotę księdza nie ma antidotum, więc na dłuższą metę będzie to droga przez mękę ;-)
                  • a.sdf.gh.kl Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 20.09.18, 18:01
                    Na cwaniactwo i wyrachowanie twoje nie ma antidotum, więc na dłuższą metę będzie to droga przez mękę :-(
                    • e-zybi Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 20.09.18, 18:04
                      Ja o swoją drogę się nie martwię, księdzu będzie trudniej ;-)
                    • zolza670 Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 20.09.18, 18:06
                      A.sdf cuś tam to coraz durniejszy się robisz...chyba ci mszalne i kadzidło mózg wyżarło...a może to andropauza?
                      • e-zybi Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 20.09.18, 18:10
                        A może już po? I zostały powikłania ;-)
                        • a.sdf.gh.kl Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 20.09.18, 18:29
                          U zołzy? Na pewno! Po menopauzie! To widać jak przymila się do ciebie. Podlizuje. W tym wieku już tylko wnuki się bawi, a nie za chłopami biega pani zołzo :-(
                          • e-zybi Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 20.09.18, 18:50
                            ZAZDROŚNIK! Mnie kobiety lubiom, taki już jestem. Po menopauzie? Takie kobiety są bezpieczne, marzenie każdego faceta ;-)
                          • zolza670 Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 21.09.18, 07:44
                            Widzisz, ja nie muszę biegać za chłopami bo panowie biegają za mną :-)
                            • a.sdf.gh.kl Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 21.09.18, 16:45
                              "Takie kobiety są bezpieczne,"
                              Czyli można z tobą do woli, bez obaw?
                      • a.sdf.gh.kl Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 20.09.18, 18:27
                        Chyba masz menopauzę. Bredzisz gorzej od ex-ćwoka i e-zybiego. Nic już nie pomoże!
                        • x50x Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 20.09.18, 18:33
                          Wszystko jeszcze przede mną. Muszę uważniej czytać wpisy Zołzy, by rozpoznać u siebie objawy menopauzy:-) Pozdrawiam
                          • zolza670 Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 20.09.18, 18:40
                            Moja droga, Ty właśnie jesteś w trakcie...ta drażliwość...ta płaczliwość ..ten stan depresyjny...ten skywany apetyt na seks (widać to, bardzo widać)...no i to zabieganie o byle gacie w postaci wielebnego ...myślałam, że jako nauczycielkę stać Cię na faceta na poziomie a nie taki rynsztok :-(
                        • zolza670 Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 20.09.18, 18:41
                          W bredzeniu nikt cię nie przebije...tak samo jak w chamstwie
                          • a.sdf.gh.kl Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 20.09.18, 18:44
                            Chyba nie czytacie swoich wpisów! Kiedy napiszesz skieruj wzrok na początek linijki i dalej...
                          • a.sdf.gh.kl Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 20.09.18, 18:46
                            No i... myslałem, ze jesteś na poziomie a tu taki rynsztok, pardon, taka rynsztokowa!
                            • e-zybi Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 20.09.18, 18:54
                              Myślę, że jak ma się przed sobą taką "sztukę" jak ksiądz to trudno zachować kulturę i utrzymać poziom :-(
                            • zolza670 Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 20.09.18, 18:55
                              Lepiej ty poczytaj swoje...jesteś cham i tyle w tym temacie
                              • a.sdf.gh.kl Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 21.09.18, 16:46
                                Lepiej przeczytaj swoje. Jesteś chamica i tyle w tym temacie.
                                • zolza670 Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 21.09.18, 18:25
                                  Hmmm...żeby coś dotarło do twojego zakutego łba należy się zniżyć do twojego poziomu...jest to bardzo trudne...trzeba się bardzo namęczyć...a ty i tak nic nie kumasz bo masz taki zakuty łeb :-(
                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 21.09.18, 18:29
                                    Hmmm. zadaj sobie trudu i wróć się do dawnych wpisów, a zobaczysz kto zaczynał i od kogo można się nauczyć... złego!
                                    Zniżyłem się właśnie do waszego poziomu. Było to dla mnie bardzo trudne. Przeszedłem traumę :-(
                                    Masz zakuty łeb i tak niczego na tym forum nie zrozumiesz. No i nic w tym dziwnego! Jesteś przecież kobietą!
                              • a.sdf.gh.kl Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 21.09.18, 16:49
                                A co sądzisz o tym wpisie, człowieka który zapomina wziąć dawkę leków zanim coś napisze:
                                "Coś ścierwo nic nie pisze o faktach . A to taki "sukces" . Podpisali jakieś świstki , a dosłownie kilka godzin później , słowami przedstawiciela Pentagonu usłyszeliśmy odpowiednik krótkiego żołnierskiego "spierd...ć - nic z tego nie będzie" . Jak mawiano drzewiej w "armii" :
                                "Sukces - po ch.....u" "
                                Od niego i od was uczę się pilnie. KLASYKA FORUM!
                                • wislocki12 Nie dali się złapać... 21.09.18, 20:10
                                  Jak by na to nie patrzeć, to nie złapali się na Fort... ;-)
                                • exbenek Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 21.09.18, 20:33
                                  Ścierwo byłeś i jesteś . Taki poziom reprezentują twoje wpisy i na takie miano zasługujesz . Nie płacz teraz że ktoś zniża się do twojego poziomu . Bo ścierwa rozumieją tylko język adekwatny . Wszelkie moje wpisy są dedykowane jedynemu ścierwu na tym forum ; i pisane językiem zrozumiałym dla ścierwa . Innych urażonych oczywiście przepraszam .
                                • exbenek Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 21.09.18, 20:36
                                  Za głupi jesteś żeby się od nas uczyć czegokolwiek . Bo ty ścierwo jesteś.....
                                  • a.sdf.gh.kl Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 22.09.18, 11:36
                                    Znów nie wziąłeś leków. Tak mi przykro! Żal mi cię. Główka chora, przepita i do tego praca przy betoniarce :-(
                              • a.sdf.gh.kl Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 22.09.18, 11:41
                                "Ścierwo byłeś i jesteś...." podpisano: jaśnie wielmożny pan hrabia ex-ćwok :-(
                                I co ty księżniczko na to? :-( Tak mi przykro, że znów muszę uczyć się zła od was :-(
                            • wislocki12 Bura 20.09.18, 20:43
                              Myślę, że za to krzesło Szczerski powinien dostać solidną burę! ;-)
                        • wislocki12 Menopauza 20.09.18, 20:46
                          Zybi nie miewa menopauzy... ;-)
        • wislocki12 Będzie siedział... 20.09.18, 20:08
          Chyba zapomniał, że stoi. Co nie znaczy, ze nie będzie siedział... ;-)
          • zolza670 Re: Będzie siedział... 20.09.18, 20:47
            Hmmm...cały świat zobaczył, że Duda wstał z kolan...sukces proszę Pana ;-)
    • genia50 Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 20.09.18, 22:12
      Ta współpraca z USA jest dla nas bardzo z cenna (dosłownie) , bo bardzo kosztowna. Na początek to ok. 2 mld dolarów rocznie i suma będzie rosła. Wydaje mi się, że to głupota i pycha pewnych osób wpędza nas w kłopoty i przyszłe długi.Skłócenie z UE i ustawienie się z boku zbliżyło nas niebezpiecznie do Rosji, po prostu wystawiliśmy się.Nie ma takiej możliwości, abyśmy sami we współpracy z USA się obronili, a wszelka konfrontacja to wizja poligonu doświadczalnego i wojennego na naszym terenie (świetna perspektywa, zawłaszcza dla wschodniej Polski ), co da nam w najlepszym razie pyrrusowe zwycięstwo i krwawą jatkę. Wystarczyło nie osłabiać UE, czyli tego sojuszu, który jako zgrana całość ubezpieczałby nas i nie wymagałby od nas takiego dozbrajania za grube miliardy.
      • wislocki12 Całe szczęście! 20.09.18, 22:24
        Mógł obiecać trzy. ;-)
        • exbenek Re: Całe szczęście! 21.09.18, 07:14
          Coś ścierwo nic nie pisze o faktach . A to taki "sukces" . Podpisali jakieś świstki , a dosłownie kilka godzin później , słowami przedstawiciela Pentagonu usłyszeliśmy odpowiednik krótkiego żołnierskiego "spierd...ć - nic z tego nie będzie" . Jak mawiano drzewiej w "armii" :
          "Sukces - po ch.....u"
          • a.sdf.gh.kl Re: Całe szczęście! 21.09.18, 17:36
            " usłyszeliśmy odpowiednik krótkiego żołnierskiego "spierd...ć - nic z tego nie będzie"
            To wynika z tego, że przygotowanie/likwidacja stałych baz wojskowych i wiążąca się z tym zmiana doktryny wojennej trwa latami. Gdybyś myślał choć trochę logicznie, co w twoim przypadku jest niemożliwe, to byś o tym wiedział. No, a ponadto USA idzie tam gdzie zyski i kiedy już nam sprzedadzą swój sprzęt wojskowy za miliardy dolców mogą się zdecydować na krok w kierunku stałej obecności w Polsce... by nam kolejny sprzęt zaoferować za kolejne miliardy.
            Osobiście ciesze się, że nie będzie stałych baz Jankesów w Polsce. Lepiej niech się zmieniają rotacyjnie, a te miliardy które przeznaczyć chcemy na przygotowanie infrastruktury lepiej przeznaczyć na dozbrojenie naszej armii (zakup sprzętu dla armii w naszych zakładach bądź w innych niż Amerykańskie). Można by sporo sprzętu zakupić .
            Pamiętaj! Leki bierz regularnie. To ważne w twoim trudnym przypadku!
            • wislocki12 Srebrniki... 21.09.18, 20:01
              Naprawdę uważasz, że Amerykę da się kupić za dwa miliardy dolarów?
              • a.sdf.gh.kl Re: Srebrniki... 22.09.18, 11:43
                Czytaj uważnie. Na początek 2 miliardy dolarów, później kolejne 2 itd. Oprócz tego dodatkowa opłata za Wisłę, Homara i inne... przez kilka dekad.
      • a.sdf.gh.kl Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 21.09.18, 17:19
        Genia jak zwykle ty wiesz swoje, a inni swoje.
        Na początek 2 miliardy na infrastrukturę czyli obiekty wojskowe, lotniska, drogi dojazdowe zaplecze gospodarcze itd.
        Pamiętaj: tam gdzie stoi nogą Jankes tam Rusek-komuszek raczej nie wejdzie. Martwisz się o Polskę wschodnią? A pamiętasz doktrynę wojenna za PO/PSL? Polska wschodnia czyli Polska B miała być oddana w ręce potencjalnego wroga, a linia obrony miała być przygotowana na styku linii Polski A i B czyli na lewobrzeżnej Wiśle. Problem jest w tym, że rakiety, choćby ISKANDER, TOPOL nie znają granic jak bakterie. Dotrą w pierwszych 5 minutach konfliktu zbrojnego do Warszawy i Wrocławia i będzie wielkie BUM!
        To właśnie obecny rząd od 3 lat doktrynę wojenną zmienia. Polska B również ma być przygotowana, a nie oddana bez walki wrogowi. Być może będą dalsze kolejne 2 miliardy dolarów na utrzymanie tych baz ale będzie to cena za twój spokojny sen.
        Za 2 miliardy dolców moglibyśmy zakupić sporo sprzętu dla wojska ale musielibyśmy rozejrzeć się za nim nie w kierunku USA które w koszty naszego bezpieczeństwa wlicza także cenę za WISŁĘ (Patriot) i wliczy sobie też cenę za rakiety do HOMARa. Znacznie tańsze byłyby zakupy w Izraelu, Ukrainie, Serbii, Turcji itd i ich produkcja w naszych zakładach.
        Piszesz o nie osłabianiu UNII? Niemcy nie zamierzają walczyć o Polskę, a NATO jest SŁABIUTKIE! (Chcesz by Arabowie, kolorowi przejmujący Europę walczyli w jednostkach i strukturach NATO?) W armiach zachodnich brak sprawnego sprzętu, brak rakiet, uziemione śmigłowce i samoloty bojowe, likwidacja przez lata etatów i jednostek wojskowych. Kasa idzie zamiast na wojsko, na kolorowych przybyszów. Mało wiesz w tym temacie. Najlepiej byłoby liczyć na siebie, ale jesteśmy za słabi (komuś na tym zależało by do tego doprowadzić, byśmy nie mieli sprzętu z górnej półki własnej produkcji), dlatego rząd zdaje się na USA płacąc za to krociowe sumy.
        Zagrożenie przyjdzie jednak z zachodu! Szwecja już jest trupem! A KOŃ TROJAŃSKI tu w Polsce też jest!
        www.defence24.pl/terrorystyczne-zagrozenie-z-niemiec-salafizm-wkracza-do-polski
        • a.sdf.gh.kl Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 21.09.18, 18:16
          Szwedzi boją się nawet wypowiadać na temat utraty/oddania bez walki swojego państwa.
          www.youtube.com/watch?v=u5tXjrsiqp4
          • wislocki12 Fort 21.09.18, 20:03
            Polska tez nie wywarła wpływu na Fort Trumpa! ;-)
        • wislocki12 Coś obiecali... 21.09.18, 20:07
          Jakby Amerykanie ocenili pozytywnie projekt Fort Trump to by już tu byli... Pewnie coś obiecali Rosji... ;-)
          PS Myślę, że Pis to prostaki. Jak ich prezes... ;-)
        • wislocki12 Kremlowska narracja... 21.09.18, 20:49
          "Iwan Szyła został zwolniony z telewizji Biełsat po tym, gdy opublikował zdjęcie prezydentów Andrzeja Dudy i Donalda Trumpa, na którym prezydent RP stoi, a jego amerykański odpowiednik siedzi. Dziennikarz opatrzył zdjęcie komentarzem składającym się z kilku całkowicie neutralnych słów: "po lewej Prezydent Polski.
          W ocenie szefowej stacji Agnieszki Romaszewskiej publikowanie zdjęcia oznacza wspieranie "kremlowskiej narracji."

wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/bielsat-dziennikarz-zwolniony-za-zdjecie-andrzeja-dudy-i-donalda-trumpa/69j6b25

• exbenek Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 21.09.18, 21:12
          "....Pamiętaj: tam gdzie stoi nogą Jankes tam Rusek-komuszek raczej nie wejdzie...."
          Ty chyba jełopie historii nie znasz .... A w Wietnamie to co się stało ? A na Kubie ? Nie dość żeś ścierwo to jeszcze głupie i niedouczone ...
          • a.sdf.gh.kl Re: Co tam panie u Adriana w Ameryce??? 22.09.18, 11:45
            Przechlany półgłówku! Pisze "raczej" To za trudne do zrozumienia po pracy przy betoniarce.
    • wislocki12 Nie wyszło... 21.09.18, 10:49
      Karol Karski:
      "To jest jedna z wielu sekwencji, migawek. To pokazuje, jak swobodnie panowie czuli się w swojej obecności. Jak bezpośrednie są te relacje. Raz stał Andrzej Duda, raz stał Donald Trump (...) Pan minister zapewne komentował coś sytuacyjnie. Ma poczucie humoru, więc pewnie tak odpowiadał. Doskonale było widać, że pomiędzy Andrzejem Dudą jest chemia, a panowie dobrze czują się w swojej obecności i na luzie się zachowują. To nie jest relacja Bronisław Komorowski - Barack Obama, gdzie nasz były prezydent opowiadał o polowaniach."
      Szkoda tylko, że z Fortem Trump nie wyszło... ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka