Dodaj do ulubionych

Mimo wszystko żal...

21.10.18, 23:39
"Trudno oczekiwać(?), żeby kandydat Zjednoczonej Prawicy miał znacząco lepszy wynik w Warszawie niż w całej Polsce. Tutaj zawsze kandydat PiS ma gorszy wynik niż w Polsce, a skoro Patryk Jaki ma porównywalny do tego, który PiS osiągnął w kraju, myślę, że tak naprawdę zrobił wynik świetny – ocenił w rozmowie z Niezalezna.pl Piotr Guział."
Szkoda tylko, że przegrał... ;-)

niezalezna.pl/241803-guzial-zwraca-uwage-wynik-jakiego-jest-porownywalny-do-tego-ktory-pis-osiagnal-w-kraju
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Totalny nokaut? 21.10.18, 23:50
      "Wymowne zdjęcie ze sztabu Patryka Jakiego. Kandydat PiS był bardzo waleczny, prowadził niezwykle aktywną kampanię, presja partii była bardzo duża, wybory w Warszawie rozstrzygnęły się jednak już w pierwszej turze. To był totalny nokaut. Nic dziwnego, że jego sztab opustoszał w kilka minut po wyjściu kandydata."

www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/wymowne-zdjecie-ze-sztabu-patryka-jakiego/l513c53
      • a.sdf.gh.kl Re: Totalny nokaut? 22.10.18, 18:07
        Polacy wybrali... niewolnictwo u Panów, mieszkanie w piwnicach. Trzeba uszanować ich wolę :-(
        • wislocki12 Niewolnictwo 22.10.18, 20:24
          No właśnie, niewolnictwo u tysięcy panów ze spółek państwa i ich beneficjentów... :-(
        • genia50 Re: Totalny nokaut? 22.10.18, 20:41
          Mnie bardzo niepokoiła droga ku państwu wyznaniowemu.
          • wislocki12 Opamiętanie 22.10.18, 20:48
            Też mam nadzieję, że się opamiętają... :-)
          • a.sdf.gh.kl Re: Totalny nokaut? 23.10.18, 19:03
            I słusznie! Czas by wszedł islam i nauczył was pokory.
            • a.sdf.gh.kl Re: Totalny nokaut? 23.10.18, 19:03
              Też mam nadzieję, że kiedy już będzie islam to twoja głowa poleci...
              • zolza670 Re: Totalny nokaut? 23.10.18, 19:44
                Nie chcę księdza straszyć ale jak już przyjdą to w pierwszej kolejności wezmą się za sukienkowych....księżulo będzie pierwszy niestety ;-)
                • wislocki12 Co racja... 23.10.18, 19:56
                  Chyba tak... ;-)
                • e-zybi Re: Totalny nokaut? 23.10.18, 19:56
                  Racja, będzie musiał księżulo "wydechu" pilnować, bywają okrutni :-(
                • a.sdf.gh.kl Re: Totalny nokaut? 23.10.18, 20:00
                  Mam w szafie mundur sołdata :-( Zrzucę sutannę.
                  Ale, ale...to ty musisz mieć się na baczności. Wiesz dlaczego?
                  • genia50 Re: Totalny nokaut? 23.10.18, 20:18
                    Oglądałeś film "Rasputin"?
                    • a.sdf.gh.kl Re: Totalny nokaut? 23.10.18, 20:24
                      Nie. Oglądam inne filmiki www.youtube.com/watch?v=3wqlbWwa81M
                      Bardzo dużo ekstremalnych zachowań w filmach już nie zobaczycie. Zostały usunięte byście nie widziały co was czeka :-( Nie ma odwrotu od islamizacji poje..banej Europy:-(
                      • genia50 Re: Totalny nokaut? 23.10.18, 20:27
                        ....bo tam byli sołdaci i Rasputin w sutannie i myślałam, że tak ci się skojarzyło..
                      • genia50 Re: Totalny nokaut? 23.10.18, 20:41
                        Państwo musi być świeckie i służby państwowe muszą dbać o porządek, a nie zostawiać samopas i oszczędzać na wydatkach, licząc na to że jakoś to będzie. Niestety prawie we wszystkich religiach kobieta jest postrzegana jako gorsza od mężczyzny i nie należą jej się żadne prawa, nawet u nas to "naczynie nieczyste", albo powstała z " zepsutego nasienia "(cytaty). Sytuacja kobiet zależy w dużej mierze od tego jakie jest państwo , czy dba i traktuje wszystkich obywateli jednakowo.
                  • wislocki12 Niesamowite! 23.10.18, 20:43
                    Mundur sołdata? Niesamowite! ;-))
                  • genia50 Re: Totalny nokaut? 23.10.18, 20:48
                    Wot WOT?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka