Dodaj do ulubionych

Kto widział?

IP: *.sistbg.net 31.10.04, 11:36
Dzisiaj w nocy pomiędzy 2:45 a 2:55 mogłem zaobserwować niezidentyfikowany
poruszający się, pulsujaco-świecący obiekt. Czy mogło to być UFO czy też
jakas duża spadająca gwiazda/czy coś innego[nie znam sie na astronomii]?
Mieszkam na Dzikowie i obiekt poruszal sie dosc wolno mniej wiecej z kierunku
poludniowego [rzeszowa] na polnoc [sandomierz].
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Kto widział? IP: *.sistbg.net 31.10.04, 13:18
      Czasem jak jestem na niezłej fazie też mam jakieś zwidy, może jakaś uliczna
      latarnia ci sie poruszała :))) UDANYCH IMPREZ :)))
      • Gość: Znajomy Re: Kto widział? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 21:24
        Gdybyś walnął jeszcze jedną lufę to już byś nic nie wiedział. Natomiast jeśli
        po flaszce łbem walniesz w słup to zobaczysz gwiazdki (może nawet tyle co w
        UE). Proste nieprawdaż?
    • ignatz Re: Kto widział? 02.11.04, 15:39
      Brałes po uwage samolot?
    • Gość: a. Re: Kto widział? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 17:44
      Jeśli obiekt przelatywał nad Dzikowem, to wszystko jasne - do domu wracał Józef
      Michalik nawalony, jak stodoła. Może leciał na drzwiach od stodoły? Tak ponoć
      latają nasi dzielni lotnicy. Józef M. lata po flaszkę, po gazety itp. Wieczorem
      nadlatuje nad Dzików, a wtedy jego nos świeci fioletowym, fosforyzującym
      kolorem.
      • Gość: Papuga Re: Kto widział? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 08:58
        Czytałem intelektualne uniesienie naszego Józefa jak rozebrany dom w Sobowie
        nazwał ruderą. Drogi Józefie ty nawet takiego nie masz i jak cię Pani dr kopnię
        (czego ci nie życzę) to pozostanie dobrze ci znane podpiwniczenie w pałacyku
        przy ulicy Kościuszki.
        • Gość: Ftalo Re: Kto widział? IP: *.ozarow.net / *.ozarow.net 03.11.04, 13:58
          Musisz wiedzieć że nad Ziemią oprócz Ufo latają takż różne ziemskie maszyny
          np.Samoloty które podbni jak samochody mają w nocy załączone światła.Sa również
          sztuczne satelity,np przekaźniki radiowotelewizyjne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka