Dodaj do ulubionych

Dni Tarnobrzega

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 08:42
Czy dni Tarnobrzega muszą być zawsze zakrapiane
alkoholem tłumy pijanych leżących po krzakach młodych
ludzi?
Obserwuj wątek
    • adimus Re: Dni Tarnobrzega 04.06.05, 10:21
      Może piją, bo się załamali tymi atrakcjami? Ja nie piłem, bo nie byłem.
    • Gość: antyfanka Re: Dni Tarnobrzega IP: 217.96.44.* 04.06.05, 13:55
      To jest "znieczulacz" przed komarami:).
      • Gość: m2 Re: Dni Tarnobrzega IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 14:32
        co to za dni Tarnobrzega nad WSŁĄ ISTNE RYKOWISKO bardzo dużo młodzieży
        uciapanych piwem i to ta młodzież co nie osiagnęla pełnoletności.Włodarze
        naszego miasta powinni się wstydzić tego. Z drugiej strony co tej młodzieży ma
        do zaoferowania WIELKI prezydent Stasiak lubi sie fotografować szczególnie na
        wojskowych motocyklach których na zjeździe byo aż jeden. Nad Wsłą bylem i
        jestem zszokowany widokiemmłodzieży zeńskiej z FLASZKA czy PUSZKA piwa gdzie ta
        kultura??.
        • Gość: mg Re: Dni Tarnobrzega IP: *.tarnobrzeg.org 05.06.05, 16:36
          Ja sie zastanawiam ile nasze kochane miasto wydaje na ochrone takich imprez. Nie
          widziałem zadnego policjanta, no może z wyjątkiem kilku ochroniaży pod scena i 4
          strażników miejskich za scena w samochodzie. Gdzie są Ci lidzie co maja
          odpowiadać za porządek, gdzie są kiedy dziewcyna dostaje kopniaka w głowe tylko
          dlatego ze sie komuś nudzi... Bezpieczniej sie czułem na Przystanku Woodstock 2
          lata temu. Tam jak ktoś pod scena za bardzo szalał nawalony to w pare chwil go
          "sciągali".
          Pozdro...
        • Gość: rumburag Re: Dni Tarnobrzega IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 18:21
          od kiedy Stasiak jest prezydentem?
          bo myslalem ze jest nim ten kretacz Jan Dz.
          • Gość: m2 Re: Dni Tarnobrzega IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 19:45
            jest zastępcą ale niebawem J D szykuje go na swoje miejsce żeby potem dać
            swojemu szefowi posadkę jak panD
    • Gość: sza Re: Dni Tarnobrzega IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 06.06.05, 16:09
      TO BYŁA TOTALNA KASZANA!!!KTO TO ZORGANIZOWAŁ??? NIGDY WIĘCEJ TAKICH DNI!!!
    • Gość: jarma Re: Dni Tarnobrzega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:21
      Obok mnie siedziały trzy tzrynastoletnie dziewczyny(chodzą do gimnazjum na
      dekutowskiego)dość,zebyły strasznie pijane to jeszcze co chwilka puszczały
      pawia,Straszne ,miałem ochote zgłosić to jakiemuś patrolowi który otworzyłby
      oczy rodzicom tych gó..ar ale oczywiście nikogo nie było.
      Pała z wykrzyknikiem dla organizatora za brak dozoru!!!!
      • Gość: m2 Re: Dni Tarnobrzega IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 22:30
        ale za to prezydent d przyjmuje gratulacje za udane dni tarnobrzega
        • Gość: ja Re: Dni Tarnobrzega IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 08:44
          a od kogo???????????????????????????????????????????
      • Gość: anonim Re: Dni Tarnobrzega IP: *.tarnobrzeg.org 10.06.05, 14:28
        Komplety brak ochrony... a nawet jak byla to nic nie robiła... jeszcze nigdy sie
        nie spotkałem z ytuacja zeby np. policja albo straż miejska "chodziła między
        ludźmi" na takich imprezach... siedza alba za scena albo spisuja rowerzystow na
        miescie;]. Kilka lat temu potrafili sprowadzić na jakiś mecz ponad setke
        policjantów i helikopter a na taka impreza nicz...
        • Gość: meg Re: Dni Tarnobrzega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 18:20
          Czego sie spodziewaliscie po takim miescie ze beda tu imprezy jak w innych
          duzych miastach fakt policji nie bylo ja sama mam 17 lat i pilam na dniach tbg
          ale nie do tego stopnia zeby nic nie pamietac ja lubie miec swiadomosc tego co
          dzieje sie kolo mnie tym bardziej ze gdybym od kogos dostala to pozniej nawet
          nie bylo by wiadomo od kogo ogolnie impreza mi sie nie podobala bylo
          niebezpiecznie i wcale nie bylo fajnych koncertow no moze z jakims wyjadkiem
    • Gość: Szejtan Re: Dni Tarnobrzega IP: *.sistbg.net 10.06.05, 20:10
      Uważam, że najlepszym wyjściem byłoby wprowadzenie w Tarnobrzegu prohibicji jak
      kiedyś w Szikago, może z czasem powstałaby jakaś mafia i wymieniliby Tarnobrzeg
      w telewizorze ?
      • bbbb52 Re: Dni Tarnobrzega 11.06.05, 17:44
        a może Chicago?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka