Dodaj do ulubionych

Ranking forumowiczów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 15:40
A może tak zrobić ranking forumowiczów tych którzy notorycznie wypisują
bzdury i tych którzy piszą ciekawe rzeczy i fajne komentarze
Obserwuj wątek
    • Gość: jarma Re: Ranking forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 22:30
      "MADASZKA" bardzo za nią tesknię!!!WRÓĆ KOCHANA_PŁOSZĘ!!
      • Gość: lk Re: Ranking forumowiczów IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 09.07.05, 20:10
        no własnie Madaszka, ale co z nią, gdzieś sie ulotniła czy co? Madaszka wracaj
        jestes na topie. Proooooooooooooooooooooooooooooszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
        • Gość: AA Re: Ranking forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 14:55
          a może prezu
      • madaszka1 Re: Ranking forumowiczów 31.07.05, 02:32
        Z yednego z krancow Ziemi pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczow Tarnobrzega.

Widze, ze glownym problemem na forum to sprawy wyborow prezydenckich i
        parlamentarnych. Niestety nie moge sie do tey goracey dyskusyi
        wlaczyc...chociaz w tym temacie wczesniey sie yuz wypowiadalam...rowniez na tym
        forum. Tam gdzie yestem Internet yest mi bardzo trudno dostepny, praktycznie w
        mieyscu, w ktorym przebywam...nieistnieye. Sadze, ze uda mi sie wrocic yeszcze
        przed wyborami i cos od siebie w tym temacie napisac i wziac w nich udzial...a
        yesli nie...bo to nie odemnie zalezy... to wybieraycie wlasciwych ludzi...nie
        tak yak dotychczas. Sadze, ze SLD, jako zrodlo wszelkiego zla, powinno
        ostatecznie i raz na zawsze zniknac z areny polityczney...

Yeszcze raz serdecznie pozdrawiam i zycze udanych urlopow i goracego
        wspanialego lata...no i oczywiscie ciekawych dyskusyi na forum...Przepraszam za
        pisownie, ale inaczey nie moglam...

Hi....
        • Gość: jarma Re: Ranking forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 12:20
          Madaszaka skarbie! wiedziałem ze sie doigrasz i że w koncu Cię wsadzą:))
          Wracaj szybko bo bez Ciebie to ani rusz i tylko głupoty tu wypisuje jakiś wrogi
          element ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka