Dodaj do ulubionych

Plus GSM sie chrzani

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 13:26
od kilku miesiecy mam problem z korzystaniem z telefonu w sieci plus gsm -
osoby do ktorych dzwonie, badz ktore do mnie dzwonia nie slysza mnie. problem
nie lezy po stronie aparatu-moja zona ma tez w plusie i ma to samo - wielu
znajomych majacych komorke w plusie potwierdzilo, ze i im sie zdarza cos
takiego. w BOK plusa rzna glupa mowiac, ze zbadaja sprawe ale od lipca nic
sie nie zmienia - mieszkam w Tarnobrzegu - macie jakies podobne
spostrzezenia ?
Obserwuj wątek
    • Gość: GSM Re: Plus GSM sie chrzani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 17:51
      Proponuję wysłać maila do rzecznika prasowego Polkomtelu, Pani Elżbiety
      Sadowskiej elzbieta.sadowska@polkomtel.com.pl opisać sytuację, od kiedy
      występuje, jak często i w jakim rejonie miasta, podać swój numer telefonu i
      podpisać się, a sprawa powinna być wyjaśniona. Z konsultantami z obsługi
      klienta na takie tematy lepiej nie rozmawiać, bo nie mają pojęcia o technice.
    • Gość: też Re: Plus GSM sie chrzani IP: *.sistbg.net / 80.51.252.* 10.10.05, 20:36
      To prawda.Przerywanie rozmowy w trakcie, słaba słyszalność mojej osoby lub całkowity jej brak.I też mnie licho bierze na takie usługi.mam już dość wydzierania się wychylona metr poza parapet bo tylko tak mogę rozmawiać.W środku mieszkania nie ma mowy o rozmowie.Tak jest tylko w Tarnobrzegu.
      • aatezag Re: Plus GSM sie chrzani 11.10.05, 10:47
        ja też mam taki problem z siecią PLUSA
        na początku myślałem że to wina aparatu, ale z waszych wypowiedzi wynika że nie
        jestem sam.

• Gość: GSM Re: Plus GSM sie chrzani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 13:12
          Sam mieszkam w Stalowej Woli i tu takich problemów nie ma, ale będąc w
          Tarnobrzegu także to wystąpiło- osoba, do której dzwoniłem nie słyszała mnie.
          Dopiera za drugim razem się udało.
          Piszcie do Rzecznika Prasowego Polkomtelu lub dzwońcie do działu nadzoru i
          koordynacji sieci 0-22-6071199
          Na anonimowe maile lub telefony nie odpowiedzą. Trzeba opisać problem, podać w
          jakim rejonie miasta to występuje (mi wystąpiło niedaleko Tapimy, czyli można
          podejrzewać awarię nadajnika na maszcie Zakładu Energetycznego), jak często
          występuje, oraz gdzie zanika zasięg. To naprawdę ważne. Oni to wynotują i
          poprawią.
          • Gość: drabol Re: Plus GSM sie chrzani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 07:40
            najlepiej znienic sieć. Polecam ORANGE
            • Gość: orange Re: Plus GSM sie chrzani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 12:49
              m.in. z etgo powodu przeszlam rok temu do ORANGE.jestem zadowolona.lepszy zasieg mam. profit.cenowo odpowiada mi. i wszystko jest jasne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka