Dodaj do ulubionych

Walentynki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:24
ja zaś myślę o tym że > Walentynki zbliżają się > uśmiechnijmy się wszyscy
wraz i do kwiaciarni gońmy raz raz :)
fajnie nie :) uśmiechnijmy się i życzmy wszystkim wszystkiego naj :)
Obserwuj wątek
    • Gość: dziewuszka Re: Walentynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:28
      widzę, że nikt się nie przejmuje Walentynkami :( nikt :(
      • Gość: aa Re: Walentynki IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:36
        Masz rację. Kultywowanie na siłę importowanych z zachodu świąt widać nie jest zbyt popularne, przynajmniej na tym forum.
        • Gość: gosc Re: Walentynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:51
          niech się święci 8 marca !
          • Gość: asid Re: Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 13:41
            to jest uważam intymne swięto dwojga ludzi i nie koniecznie należy sie z nim obnosić na forum ,. no chyba że ma sie 12 lat
            • Gość: dziewuszka Re: Walentynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 10:32
              ja myślę że odrobinka dobrego słówka i uśmiechu :) nie zaszkodzi nawet na
              forum - nieprawdaż - można od czasu do czasu napisać coś miłego takie kilka
              słów, które cieszą. Np. chodźby o tym jak spędzicie ten dzień, czy pójdziecie
              do kina, czy na nastrojową kolację przy świecach, czy obdarujecie się jakimś
              miłym prezentem, czy spędzicie je w gronie przyjaciół :)?
              • Gość: romantyczna Re: Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 22:29
                Ja przy kominku z dobrym winkiem patrząc mu w oczy i ciesząc sie że to już tyle lat razem.
                • Gość: cywil06 Re: Walentynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 23:04
                  współczuję tych straconych lat i tego ciągłego patrzenia w oczy,
                  • Gość: ff Re: Walentynki IP: 217.96.82.* 12.02.06, 13:29
                    Jest jakas chetna do lat 21 na romantyczny wtorkowy wieczor? ;p;p
                    • Gość: Dawid Re: Walentynki IP: *.pcz.pl 13.02.06, 00:35
                      hmmm nick ff cos mi to mówi ... :D
                      • Gość: on Re: Walentynki IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.02.06, 15:26
                        To już jutro !!!
                        • agaflowers Re: Walentynki 14.02.06, 23:06
                          już PO WALENTYNKACH
                          ... prowadzimy kwiaciarnie , jesteśmy bardzo zadowolone , że panowie tak
                          reagują na ten dzień , widziałyśmy że przywiązywali oni sporo uwagi co do
                          wyboru kwiatka i przybrania dla swojej "walentynki" , cechowali się też
                          cierpliwością i zdecydowniem - naprawdę się starali.
                          Z całym szacunkiem dla naszej płci, bywają lepszymi klientami i bardziej
                          zmysłowymi.
                          Zaskoczone byłyśmy, że niektórzy , potrafili wręcz kaprysić i sami komponowli
                          bukiet !
                          PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI - POZDRAWIAMY

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka