Gość: dziewuszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:24 ja zaś myślę o tym że > Walentynki zbliżają się > uśmiechnijmy się wszyscy wraz i do kwiaciarni gońmy raz raz :) fajnie nie :) uśmiechnijmy się i życzmy wszystkim wszystkiego naj :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziewuszka Re: Walentynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:28 widzę, że nikt się nie przejmuje Walentynkami :( nikt :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Walentynki IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:36 Masz rację. Kultywowanie na siłę importowanych z zachodu świąt widać nie jest zbyt popularne, przynajmniej na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Walentynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:51 niech się święci 8 marca ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asid Re: Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 13:41 to jest uważam intymne swięto dwojga ludzi i nie koniecznie należy sie z nim obnosić na forum ,. no chyba że ma sie 12 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewuszka Re: Walentynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 10:32 ja myślę że odrobinka dobrego słówka i uśmiechu :) nie zaszkodzi nawet na forum - nieprawdaż - można od czasu do czasu napisać coś miłego takie kilka słów, które cieszą. Np. chodźby o tym jak spędzicie ten dzień, czy pójdziecie do kina, czy na nastrojową kolację przy świecach, czy obdarujecie się jakimś miłym prezentem, czy spędzicie je w gronie przyjaciół :)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romantyczna Re: Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 22:29 Ja przy kominku z dobrym winkiem patrząc mu w oczy i ciesząc sie że to już tyle lat razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cywil06 Re: Walentynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 23:04 współczuję tych straconych lat i tego ciągłego patrzenia w oczy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Walentynki IP: 217.96.82.* 12.02.06, 13:29 Jest jakas chetna do lat 21 na romantyczny wtorkowy wieczor? ;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: Walentynki IP: *.pcz.pl 13.02.06, 00:35 hmmm nick ff cos mi to mówi ... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Walentynki IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.02.06, 15:26 To już jutro !!! Odpowiedz Link Zgłoś
agaflowers Re: Walentynki 14.02.06, 23:06 już PO WALENTYNKACH ... prowadzimy kwiaciarnie , jesteśmy bardzo zadowolone , że panowie tak reagują na ten dzień , widziałyśmy że przywiązywali oni sporo uwagi co do wyboru kwiatka i przybrania dla swojej "walentynki" , cechowali się też cierpliwością i zdecydowniem - naprawdę się starali. Z całym szacunkiem dla naszej płci, bywają lepszymi klientami i bardziej zmysłowymi. Zaskoczone byłyśmy, że niektórzy , potrafili wręcz kaprysić i sami komponowli bukiet ! PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI - POZDRAWIAMY Odpowiedz Link Zgłoś