Dodaj do ulubionych

protetyk zębowy

IP: 80.48.35.* 19.04.06, 18:43
doradźcie dobrego,plissssssssss
Obserwuj wątek
    • scapolo Re: protetyk zębowy 19.04.06, 22:09
      czy chodzi o lekarza dentystę, czy o technika dentystę?
    • Gość: maximus Re: protetyk zębowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 22:56
      zdecydowanie Robert Mroziński Wyspiańskiego 2
      to jest fachowiecjakich malo bardzo polecam
      • Gość: frania Re: protetyk zębowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 08:17
        Wojciech Śnieżek
        • Gość: julka Re: protetyk zębowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 13:04
          A od kiedy W.Śnieżek jest lekarzem??
    • Gość: lol Re: protetyk zębowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 08:32
      dr Kidler
    • to-ja11 Re: protetyk zębowy 21.04.06, 19:35
      Jeżeli nie chcesz mieć metalowych haczyków, piłowanych zębów, zakładanych koronek i twardej i sztywnej masy akrylowej w buzi to polecam p. Świergula.Przyjmuje w przychodni naprzeciw "Tapimy" na parterze.Uzupełnienia protetyczne wykonane nowoczesną technologią(bez metalowych elementów),estetyczne,miękkie,lekkie i przyjemne w użytkowaniu. Sama kiedyś stanęłam przed dylematem jak poprawić uśmiech(był okropny.Stosowane od lat standardowe protezy były dla mnie nie do przyjęcia.Trafiłam do gabinetu p.Świergula i wiem,że było warto.Naprawdę gorąco polecam. Nie wiem czy w Tarnobrzegu ktoś je jeszcze wykonuje.
      • Gość: ząbol Re: protetyk zębowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 18:29
        Czy to poważna informacja, czy "jajowa". Sam już nie wiem, tyle różnych opinii
        słyszałem "na mieście".
        • Gość: zadowolony Re: protetyk zębowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 12:23
          BYLEM KIEDYŚ U R.MROZIŃSKIEGO I MUSZĘ POWIEDZIEĆ, ŻE GOŚĆ JEST WYSOKIEJ KLASY
          FACHOWCEM SZYBKO , DOKLADNIE I SOLIDNIE 10 LAT MINELO I DALEJ SET WSZYSTKO OK
          POLECAM.
        • to-ja11 Re: protetyk zębowy 30.04.06, 16:48
          Informacja jak najbardziej poważna.Uzupełnienia o których piszę to protezy nylonowe,stosowane na świecie od wielu lat.Zamiast twardego i sztywnego akrylu z haczykami ma się w buzi kawałek przyjemnego tworzywa sztucznego z idealnie dobranym kolorem zębów. Mozna uzupełnić brak jednego lub kilku, kilkunastu zębów .Ta metodą nie można wykonywać protez całkowitych.Wpisz w google valplast i będziesz wiedzieć o czym piszę.
    • Gość: Kasztan Re: protetyk zębowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 16:28
      Polecam Robert Mrozinski. Fachowiec. Znajomi nie narzekaja, dobre ceny, widac ze jest w swojej branzy ladnych pare lat.

Po prostu pure pwnage.
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka