Dodaj do ulubionych

TADEUSZ ZYCH -POMYLKA WYBORCOW!

IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 04:02
POWINNIEN SIE ZAPISAC NA DODATKOWE ZAJECIA Z HISTORII,BO CHLOPINA
BREDZI,WOGOLE KTO GO WYBRAL?,PEWNIE ZASZLA POMYLKA I WYBRALI ZAMIAST LEKARZA
ZYCHA TO TEGO RUMCAJSA,PANIE TADEUSZU MOWIE O LEKARZU ZALUJEMY ZE ZAMIAST
PANA TO WYBRALI JEGO NAPRAWDE....ALE MOZE PRZY NASTEPNYCH WYBORACH LOS BEDZIE
BARDZIEJ LASKAWY.
Obserwuj wątek
    • irek_gladysz Re: TADEUSZ ZYCH -POMYLKA WYBORCOW! 05.01.03, 13:15
      Gość portalu: JURAND ZE SPYCHOWA napisał(a):

> POWINNIEN SIE ZAPISAC NA DODATKOWE ZAJECIA Z HISTORII,BO CHLOPINA
      > BREDZI,WOGOLE KTO GO WYBRAL?,PEWNIE ZASZLA POMYLKA I WYBRALI ZAMIAST LEKARZA
      > ZYCHA TO TEGO RUMCAJSA,PANIE TADEUSZU MOWIE O LEKARZU ZALUJEMY ZE ZAMIAST
      > PANA TO WYBRALI JEGO NAPRAWDE....ALE MOZE PRZY NASTEPNYCH WYBORACH LOS BEDZIE
      > BARDZIEJ LASKAWY.

Może jednak podasz jakieś argumenty. Widze, że lubisz kogoś pomówić zupełnie
      tego nie uzasadniając. To nieładnie. Do Uziela masz coś ale też nie wiemy co.
      Ja niestety nie jestem jasnowidzem i nie wiem o co ci chodzi. Więc trudno mi
      traktować twój wywód poważnie.
    • Gość: JURAND ZE SPYCHOWA Re: TADEUSZ ZYCH -POMYLKA WYBORCOW! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 17:11
      DO STASIA NIC NIE MAM,NAWET DOBRZE GOTUJE JAK NA SWE LATA.....IRKU.........
      • Gość: kierkegaard Re: TADEUSZ ZYCH -POMYLKA WYBORCOW! IP: 213.76.135.* 06.01.03, 11:28
        A to ciekawe panie Jurandzie (przydupasie milosciwie nam panujacych).

Pan T. Zych podjal bardzo dobra decyzje ze wylaczyl sie z tego smierdzacego
        ukladu rzadzenia miastem. Co prawda pozostawil sobie strefe wplywow -
        przewodniczacy RM - ale swiadczy to jedynie o jego inteligencji. Wg. mnie to
        jeden z niewielu gosci w ukladze rzadzenia, ktory ma zasady - no tak ale takich
        sie nie lubi bo mowia prawde.
        • Gość: JURAND ZE SPYCHOWA Re: TADEUSZ ZYCH -POMYLKA WYBORCOW! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 21:50
          JAKA ON MA INTELIGENCJE?,KULTURE POWINNIEN SIE JEJ UCZYC BO RODZICE NIEWIELE GO
          NAUCZYLI,WOGOLE TO CO MOWI TO TAK JAKBYM KOGOS SLUCHAL Z INNEJ PLANETY,POMYSLOW
          MU NIE BRAKUJE ALE NA SLOWACH JE KONCZY I NIE MA WSTYDU ZE PELNI JESZCZE TA
          FUNKCJE,WOGOLE JEST JEDNA WIELKA POMYLKA I ON O TYM DOBRZE WIE.
          • cfiercinteligent Re: TADEUSZ ZYCH -POMYLKA WYBORCOW! 07.01.03, 14:24
            Gość portalu: JURAND ZE SPYCHOWA napisał(a):

> JAKA ON MA INTELIGENCJE?,KULTURE POWINNIEN SIE JEJ UCZYC BO RODZICE NIEWIELE
            GO
            >
            > NAUCZYLI,WOGOLE TO CO MOWI TO TAK JAKBYM KOGOS SLUCHAL Z INNEJ
            PLANETY,POMYSLOW
            >
            > MU NIE BRAKUJE ALE NA SLOWACH JE KONCZY I NIE MA WSTYDU ZE PELNI JESZCZE TA
            > FUNKCJE,WOGOLE JEST JEDNA WIELKA POMYLKA I ON O TYM DOBRZE WIE.

No ale o co chodzi bo nic nie kumam. Czy kradnie? Czy coś kręci? Za dużą willę
            sobie zrobił? A może panu Dziubińskiemu jest nieposłuszny?
            • Gość: John Re: TADEUSZ ZYCH -POMYLKA WYBORCOW! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 21:43
              Ty, Jurand ze Spychowa, wydajesz sie byc klakierem pana prezydenta, mam
              wrazenie, że się lepiej orientujesz w muzyce niż potrafisz ukryć kim
              jesteś.Cienki jesteś.Liczą się dowody a do Zycha do nic konkretnego nie masz,
              może Ci głupio, bo chcąc nie chcąc i tak mu musisz czasami spojrzeć oczy.
    • Gość: iwa Re: TADEUSZ ZYCH -POMYLKA WYBORCOW! IP: 143.93.202.* 13.01.03, 19:02
      A ja znam Zycha osobiscie. Bez komentarza. Za duzo pisania o tym obludniku.
    • Gość: tadziu Re: TADEUSZ ZYCH -POMYLKA WYBORCOW! IP: 217.157.15.* 06.05.03, 14:26
      wszystko jest ok
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka