Dodaj do ulubionych

falsh net chyba pada

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 13:24
czy wam tez sie tak wydaje?
jeszcze do niedawna bylo OK,ale teraz strony sie nie chca otwierac
chyba przejde na neostrade , daja nawet niezla promocje za dobra kase
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: falsh net chyba pada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:18
      Ja mieszkam w Skopamiu i powiem wam ze unas nigdy flashnet niedzialal ale teraz
      to tragedia jedynie gg mi dziala bo www sie laduje nieraz po 3 minuty .Panie
      Sławku moze w koncu pan pokaze profesjonalizm i przyzna ze sie nic na tym niezna.
      • Gość: lol Re: falsh net chyba pada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 20:19
        era flash netu sie konczy,ja jednak przechodze na neostrade
        kurde 28/33 zl za 512 miesiecznnie
    • Gość: internauta Re: falsh net chyba pada IP: 80.48.126.* 24.07.06, 21:28
      chyba nie jest tak żle,
      w Tarnobrzegu działa
      • Gość: lol Re: falsh net chyba pada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 00:21
        dziala,a dziala to jest roznica
        nie mowie ze nie , ale jak?
        drugi syf sie robi
        • Gość: aquarius Re: falsh net chyba pada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 09:17
          u mnie działa bardzo dobrze, mam sygnał chuba z wieży kościoła oo.Dominikanów
          • Gość: lol Re: falsh net chyba pada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 09:36
            jak ci dziala to sie ciesz
            • Gość: Ulga Re: falsh net chyba pada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:01
              Poza Tarnobrzegiem juz nie dziala
              • Gość: Mieszkaniec Re: falsh net chyba pada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:35
                Kto chce sie przekonac jak działa Flashsit poza Tarnobrzegiem niech przyjedzie
                na Wole Baranowską
                • Gość: lol Re: falsh net chyba pada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 17:41
                  ludzie neostrada jest za 28 /33 zl. za micha , trzeba olac ta firme
                • Gość: lol Re: falsh net chyba pada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 17:41
                  ludzie neostrada jest za 28 /33 zl. za miecha , trzeba olac ta firme
                • Gość: ja Re: falsh net chyba pada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 22:47
                  no wlasnie na woli to na razie dziala(nie chwalac..)
                  • Gość: Aloa Re: falsh net chyba pada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 07:41
                    Badzie, badziew, badziew - w Świniarach w ogole nie dziala, juz SiS lepszy
                    • Gość: łukiasz Re: falsh net chyba pada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 09:15
                      ja jestem z chodkowa i internet działa bardzo dobrze!!! a korzysta z niego aż 6
                      wsi!!!!!!!
                      ludzie co wy chcecie od radiówki to nie kabel!!!
                      a sis napewno nie jest lepszy!!!
                      pozdro.
    • Gość: gosc Re: falsh net chyba pada IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.07.06, 13:14
      tylko kablowka lub neostrada

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka