Gość: m@m IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.10.06, 16:47 dzisiaj w godzinach przedpołudniowych na bazarze kandydaci do Rady Miasta rozdawali znane już krówki mastalerzówki oraz zachęcali do głosowań brawo brawo chwali się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dawid Re: cvhwali się IP: *.pcz.pl 22.10.06, 16:57 a co Ty za krówke, pójdziesz zagłosowac na niego, bo jak by dał nawet tone tych krówek i tak nie zagłosuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też widziałem Re: cvhwali się IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.10.06, 17:31 Stała między innymi derektorka muzeum z Sandomierza, niejaka Zofia Czub. Było ją widać z daleka po "ognistej" fryzurze. Nie przypuszczałam, że taka osobistość będzie sama rozdawać te krówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też słyszałem Re: cvhwali się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 18:58 Ty jesteś on czy ona, bo jakoś nie wiesz jak o sobie pisać < też widziałem, nie przypuszczałam>.A niby czemu ludzie nie mają wiedziec co myśli taka" osobistość" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też widziałam Re: cvhwali się IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.10.06, 19:00 Pomyłka w jednej literze. Gratuluję spostrzegawczości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zecer Re: cvhwali się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 19:51 Co myśli taka osoba to wszystkim wiadomo / włada misiu władza/.Tyle lat była ta Pani w Radzie Miasta i niech ktoś napisze co zrobiła ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: cvhwali się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 20:19 a kto jeszcze rozdawal; te krówki,bo zoske znamy! Odpowiedz Link Zgłoś
jk475 Re: cvhwali się 23.10.06, 08:05 Mało znani mi goście, ale wszyscy wyglądali na byłych komuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: cvhwali się IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.10.06, 16:54 Jan Lis, Marcin Bernyś, Stanisław Banaszak Odpowiedz Link Zgłoś
jk475 Re: cvhwali się 24.10.06, 20:59 Nie wierzę, że Stanisław Banaszak mógłby stać na targu i rozdawać krówki dla zdobycia przychylności elektoratu. Przecież to jest poważny gość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krówkojad Re: cvhwali się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 08:24 No to jak mastalerz wygra to każdy tarnobrzeżanin otrzymywał bedzie deputat - kilogram krówek miesięcznie na koszt prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
smolarek72 Kopupcja polityczna 23.10.06, 12:22 jeszcze mejer rozdawał krówki. Jak byłby tvn i chodziło o PIS to Borowski z Olejniczakiem to mówiliby, że to KORUPCJA POLITCZYNA - bo za korzyści materialne nakłaniają do głosowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie skorumpowany Re: Powinno być "Korupcja" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 17:18 ja mysle ze tych co przekupuja nawet krowkami ludzie odrzuca. Kazde przekupstwo powinno byc karalne Odpowiedz Link Zgłoś