Dodaj do ulubionych

cvhwali się

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.10.06, 16:47
dzisiaj w godzinach przedpołudniowych na bazarze kandydaci do Rady Miasta
rozdawali znane już krówki mastalerzówki oraz zachęcali do głosowań brawo
brawo chwali się
Obserwuj wątek
    • Gość: Dawid Re: cvhwali się IP: *.pcz.pl 22.10.06, 16:57
      a co Ty za krówke, pójdziesz zagłosowac na niego, bo jak by dał nawet tone tych
      krówek i tak nie zagłosuje!!!
    • Gość: też widziałem Re: cvhwali się IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.10.06, 17:31
      Stała między innymi derektorka muzeum z Sandomierza, niejaka Zofia Czub.
      Było ją widać z daleka po "ognistej" fryzurze. Nie przypuszczałam, że taka osobistość będzie sama rozdawać te krówki.
      • Gość: też słyszałem Re: cvhwali się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 18:58
        Ty jesteś on czy ona, bo jakoś nie wiesz jak o sobie pisać < też widziałem, nie
        przypuszczałam>.A niby czemu ludzie nie mają wiedziec co myśli taka" osobistość"
        • Gość: też widziałam Re: cvhwali się IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.10.06, 19:00
          Pomyłka w jednej literze. Gratuluję spostrzegawczości.
          • Gość: Zecer Re: cvhwali się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 19:51
            Co myśli taka osoba to wszystkim wiadomo / włada misiu władza/.Tyle lat była ta
            Pani w Radzie Miasta i niech ktoś napisze co zrobiła ?.
            • Gość: mlody Re: cvhwali się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 20:19
              a kto jeszcze rozdawal; te krówki,bo zoske znamy!
              • jk475 Re: cvhwali się 23.10.06, 08:05
                Mało znani mi goście, ale wszyscy wyglądali na byłych komuchów.
              • Gość: ona Re: cvhwali się IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.10.06, 16:54
                Jan Lis, Marcin Bernyś, Stanisław Banaszak
                • jk475 Re: cvhwali się 24.10.06, 20:59
                  Nie wierzę, że Stanisław Banaszak mógłby stać na targu i rozdawać krówki dla zdobycia przychylności elektoratu. Przecież to jest poważny gość.
    • Gość: krówkojad Re: cvhwali się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 08:24
      No to jak mastalerz wygra to każdy tarnobrzeżanin otrzymywał bedzie deputat -
      kilogram krówek miesięcznie na koszt prezydenta
      • smolarek72 Kopupcja polityczna 23.10.06, 12:22
        jeszcze mejer rozdawał krówki.
        Jak byłby tvn i chodziło o PIS to Borowski z Olejniczakiem to mówiliby, że to
        KORUPCJA POLITCZYNA - bo za korzyści materialne nakłaniają do głosowania
      • smolarek72 Powinno być "Korupcja" 23.10.06, 12:22
        • Gość: nie skorumpowany Re: Powinno być "Korupcja" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 17:18
          ja mysle ze tych co przekupuja nawet krowkami ludzie odrzuca. Kazde przekupstwo
          powinno byc karalne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka