Gość: ciekawski 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 20:56 Co o nich sadzice Jacek Słowik Łukasz Nowak Sławomir Partyka ten ma nawet stronke twojkandydat.fm.interia.pl/ Dziuba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prawicowiec Re: mlodzi z prawicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 21:00 Dziuba kto to ? slowik OK pracuje w Urzędzie Pracy Partyka fajny, gosc pracuje chyba w Urzedzie Pracy i napewno w PUB SOHO Nowak zna sie tylko na kompach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski 2 Re: mlodzi z prawicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 21:08 strona WWW Sławomira Partyki poprawny adres twojkandydat.fm.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwcia Re: mlodzi z prawicy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.10.06, 22:17 Co do Jacka Słowika to napewno jest to człowiek wykształcony. Skończył Uniwersytet Wrocławski , a także Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego (szkoda że żonaty), sławek partyka pamiętam go z soho miły facet tylko nie wiem co teraz robi, z innych to jeszcze znam Sylwestra Szczepockiego ale on startuje do Sejmiku papapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.W. Młodzi z PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 23:15 Najmłodsi kandydaci z listy PiS do Rady Miasta Tarnobrzega Okręg 1 1. Leończyk Przemysław Bogusław, 33 lata, PiS 6. Krzyżek Grzegorz Michał, 25 lat, LPR 10. Stępień Barbara, 33 lata Okręg 2 2. Nasternak Mariusz, 24 lata, PiS 8. Słowik Jacek, 27 lat, PiS Okręg 3 4. Grabski Grzegorz, 32 lata, PiS 6. Nowak Łukasz, 24 lat 10. Rębisz Adam, 27 lat Okręg 4 1. Bogdańska Agnieszka, 27 lat, PiS 2. Wolski Krzysztof, 26 lat Najmłodszy kandydat z listy PiS do Sejmiku z Tarnobrzega: 8. Szczepocki Sylwester Paweł, 27 lat, PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcio Re: Młodzi z PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 09:55 Partyka z kopernika jestem na TAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Czy Grzegorz Lipiec sprosta oczekiwaniom ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 10:00 na Tarnobrzeg.info madrze mowi o potrzebach dla miasta, najbardziej podoba mi sie pomysl wybudowania nowej hali sportowej oraz koncepcji budowy lotniska nieopodal nowego zalewu w Machowie. Przyznam ze jak na mlodego kandydata te pomysly bardzo dobrze o nim swiadczą. Mam nadzieje ze pomysl rozbudowy sądu rowniez podda sie realizacji za kandecji Grzegorza.. Ja osobiscie bede go wspieral na kazdym kroku ma glos moj i mojej rodziny. Grzesiek tak trzymac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmita Re: Czy Grzegorz Lipiec sprosta oczekiwaniom ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 10:02 Te obietnice nadają się aby je wklejic do dziel p. Lema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ezoterma Re: Czy Grzegorz Lipiec sprosta oczekiwaniom ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 12:02 Glosowac trzeba na bardziej rozwojowych, jak Maciek Matyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Czy Grzegorz Lipiec sprosta oczekiwaniom ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 12:19 lewica M. Matyka prawica S. Partyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak MŁODZI-TAK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 11:56 A niech będą. Byle nie 70-latki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centro Re: Czy Grzegorz Lipiec sprosta oczekiwaniom ? IP: 80.54.16.* 06.11.06, 13:53 matyka rozwojowy...dobry dowcip. Lewica: Lipiec; Prawica: Bogdańska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bystry Słowik z PIS na radnego IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.10.06, 16:25 Moim kandydatem z prawicy jest Słowik. Wykształcony, inteligentny i ucziciwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Słowik z PIS na radnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 18:55 A ja w radzie widze Partyke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum bum Re: Słowik z PIS na radnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 12:01 BUAHAHAHAHA. Jasne. Wykaształcenie to "największy" atut. 99% kandydatów jest wykształconych. Teraz każdy praktycznie ma magistra bo szkół wyższych od cholery. Wcześniej niejaka Lwica napisała że skończył dwie szkoły... doprawdy?? Wątpię... Poza tym jestem pewien że Lwica to nic innego jak Jacek Słowik. A tak na marginesie jak Lwica wie wszystko o panu Słowiku to niech napisze ile zna języków obcych. Inteligenty?? Nikt inteligentny nie pcha się w takie bagno jakim jest polityka. Widać ma facet parcie na stołek. Uczciwy - tego nie wiem, możliwe. A zna ktoś dokonania tego pana?? Co on w życiu zrobił?? Co osiągnął?? Gdzie się udzielał?? Jaki jest jego pomysł na naprawę Naszego miasta?? NIC ZERO nawet strony nie chce mu się zrobić!! Ot kolejny chłopek rostropek który wymyślił sobie, że skoczy na łatwe pieniądze jakie są w Urzędzie Miasta!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelka Re: Słowik z PIS na radnego IP: 80.249.6.* 06.11.06, 14:32 Drogi bum bum Jezeli chce sie pracowac uczciwie to nawet w UM nie ma latwych pieniedzy tylko ciezka praca. Nie znam p. Slowika i w ogole mnie nie interesuje to ugrupowanie, ale nie lubie populizmu.I nie zawsze ten co startuje w wyborach nie jest inteligetny - wyhamuj prosze, bo obrazasz ludzi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pismak5 Re: Słowik z PIS na radnego 06.11.06, 15:38 A co sądzicie o A. Bogdańskiej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nafta Re: Słowik z PIS na radnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 15:46 pies wi kto to jest Odpowiedz Link Zgłoś
smolarek72 Re: Słowik z PIS na radnego 06.11.06, 15:56 Fajna dziewczynka z wyspiańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum bum Re: Słowik z PIS na radnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 10:53 Droga nelko Jeżeli ktokolwiek ciężko pracuje w UM to są to zwykli pracownicy, którzy zarabiają po 900 zł na rękę. A członkowie Rady chodzą raz w miesiącu na sesję, posiedzą dwie godziny podłubią w nosie, poziewają, zjedzą paluszki i wezmą za to nasze pieniążki. Nie twierdzę że wszyscy, są tacy co działają dla dobra miasta, ale człowiek taki jak np Jacek Słowik bez wizji, bez programu, bez doświadczenia, bez obycia, nie mający pojęcia o ekonomi, byłby takim właśnie pierdzistołkiem biorącym łatwe pieniądze. A już śmieszy mnie jak wchodzi na forum gazety i pod zmienionym nickiem opisuje swoją biografię... Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
smolarek72 Re: Słowik z PIS na radnego 07.11.06, 11:09 W przeciwieństwie do logujących się pod swoim imieniem i nazwiskiem kandydatem na prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś