pegiekowiec 24.11.06, 17:50 ...tarnobrzeska woda jest znowu zatruta?? Jeśli tak, to od kiedy i czego znowu wszyscy milczą?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: allena Re: Czy to prawda, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 18:00 tak, jest zatruta kanalizacja, wyskakują z kranów żaby w paszczach trzymając ulotki wyborcze Norbusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Czy to prawda, że... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 18:00 nie szerz plotek na 5 minut przed ciszą wyborczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiv Re: Czy to prawda, że... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 18:15 Tak się przejąłem zatrutą wodą , że zmieniłem zdanie i nie będę głosował na Dziubińskiego.To wszystko jego wina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Czy to prawda, że... IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.06, 18:30 coś w tym jest, bo u mojego syna w przedszkolu nie ma połowy dzieci w grupie bo mają jakieś dolegliwości żołądkowo - grypowe. tylko dlaczego nasze dzieci muszą płacić za czyjeś "chore" decyzje a właściwie ich brak! polityka ważniejsza od zdrowia - ot, polska rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H2O Re: Czy to prawda, że... IP: *.server4you.de 24.11.06, 18:39 Coś jest na rzeczy. Znajoma mówiła mi, że w jej sklepie woda niegazowana ostatnio dużo lepiej się sprzedaje. Upałów raczej ostatnio nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Mastal Re: Czy to prawda, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 19:07 Chora propaganda nic Ci człowieku nie da. Zadzwoń lepiej do struktur krajowych twojej czerwonej partii i zapytaj, jaki ci zgotowali plan w przypadku przegranych wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H2O Re: Czy to prawda, że... IP: 204.13.236.* 24.11.06, 19:14 No to już jest choroba. Wszędzie Mastalerz, może u mnie w szafie też czai się Mastalerz. Nic nie można napisać, bo zaraz jesteś Mastalerz. Kur...wa mać! Walnij sie w ten pusty łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wystraszony Re: Czy to prawda, że... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 19:23 Czy Wam juz rozum odebralo. Polóżcie się i czekajcie na smierc. Zawsze nalezy sie modlic, ale w tej sytuacji bezwzglednie o rozum. Dzieci Wam choruja bo panuje grypa żolądkowa. A tak powaznie, nawet jezeli ta woda jest zła to nie wina Dziubinskiego, tylko tej parszywej komuny, która tą wodą nas uraczyla, a dzisiaj nie ma wyjścia. Woda bagnista, trzeba ją uzdatnić, następnie 15 km przetransportować, a to daje koszty. Jeśli jesteś myślacy to to zrozumiesz, jeśli nie to trudno, szkoda dla Ciebie czasu. Życzę mądrości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coś Re: Czy to prawda, że...komuna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 19:25 za komuny zrobili na Studzieńcu ujęcie, coś w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wystraszony Re: Czy to prawda, że...komuna! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 20:15 Wy naprawde jestescie pieniaczami, tylko temat Wam nie pasuje, juz wymysliliscie mowe haslo, tym razem "Czt woda jest zatruta" a ja Wam mowie to Wasze glowy sa puste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiv Re: Czy to prawda, że...komuna! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 20:21 Naprawdę jesteś wystraszony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozumu Re: Czy to prawda, że... IP: 80.51.159.* 24.11.06, 20:37 Nie pieprz gupot. co jeszcze nie wymyślicie myśliwe komuchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diagnoza Re: Czy to prawda, że... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 22:39 Czytaj Wystraszonego z 19.15, bo chce bys byl madry. Taka jest prawda o naszej wodzie. Nieraz jeszcze komuna bedzie atakowac za wode, bo to temat atrakcyjny dla pieniaczy, a ludzi mozna nim wystraszyc, ale tez mysl i pochopnie nie osadzaj tych co z tematem wody maja tyle wspolnego co Ty, bo ja pija. Nawet gdyby chcieli cos zrobic to nie takie proste, zbyt kosztowne. Kiedys napewno z tematem trzeba sie zmierzyc i go rozwiazac. Moze znajda sie jakies rozwiazania i srodki finansowe. Jak sie jest w opozycji to mozna obiecywac zlote gory, tylko co pozniej. Komuna u wladzy byla 60 lat i co po sobie zostawila ? blokowiska, zdegradowane srodowisko, nietrafione inwestycje, a duzo by wymieniac, najgorsze to chore spoleczenstwo.Jak ma odwage jeszcze pluc, na kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woda, woda Re: Czy to prawda, że... IP: *.indymedia.org 25.11.06, 01:44 "nie osadzaj tych co z tematem wody maja tyle wspolnego co Ty, bo ja pija." Ty ch a m i e - czy to że muszę pić tą wodę to mało? Uważasz, że jako konsument tej wody powinienem zamknąć ryj i cieszyć się, że pije gnojówe? Jak śmiesz? To właśnie ja ostatnie ogniwo w łańcuchu konsumpcyjnym mam prawo narzekać, bo płacę za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wstyd Re: Czy to prawda, że... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 22:50 widać że widmo porażki ...baaaa!!! klęski!!!!!!! uderza już wam do głowy , że po paszkwilach rozlepianych po klatkach wymyślacie temat niby "zatrutej wody" , naprawde WSTYD!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: Czy to prawda, że... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 06:42 Pracuję w Nowej Debie jak biorę tamtejszą kranówe do domu miejscowi się dziwią , dla nich to szok, że z kranu w tbg leci tyle lat takie szambo. Winna jest oczywiscie komuna, a może Rzeczpospolita międzywojenna.żydzi albo cyklisci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Czy to prawda, że... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.11.06, 08:48 gigi, nie pie..głodnych kawałków, idioto! Odpowiedz Link Zgłoś