kropka51 03.12.06, 10:57 Prawda to że wczoraj na meczu koszykarzy Siarki w Stalowej Woli była jakaś wielka bijatyka ? Jeśli to prawda to kto się z kim bił ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wladyslaw Re: bijatyka na meczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 11:18 tak to prawda byla bijatyka pomiedzy zwolninikami Obozu pracy a przeciwnikami h..ami nierobami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebek Re: bijatyka na meczu IP: 80.48.126.* 03.12.06, 11:36 Tak to prawda była bójka pomiędzy kibicami rzecz jasna stali i siarki Odpowiedz Link Zgłoś
kropka51 Re: bijatyka na meczu 03.12.06, 11:45 Dzięki za info. Czyli normalka skoro ćwierćmózgi się biją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebek Re: bijatyka na meczu IP: 80.48.126.* 03.12.06, 12:21 Niestety, szkoda ze doping sportowców w Polsce tak właśnie wygląda.A wracając do tej bójki to może coś na Rzeszowie dziś powiedzą bo na meczu była TVP3, był też dziennikarz Radia Leliwa i dwie telewizje ze Stalowej Woli, niestety Miejską Telewizję Tarnobrzeg takie wydarzenia najwyraźniej nie obchodzą bo nikogo od nich nie było. W bójce wzięło udział ponad 100 kibiców. Policja aresztowała kilkunastu. Zdewostowany został autobus z TBg. Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: bijatyka na meczu 03.12.06, 13:49 Zatrzymano najbardziej aktywnych chuliganów. Było ich 34. 28 z nich to mieszkańcy Tarnobrzega. Jakiś komentarz? www.podkarpacka.policja.gov.pl/89,190,192/192/art7389.html Odpowiedz Link Zgłoś
jozek_kieliszek Re: bijatyka na meczu 03.12.06, 14:10 tu też coś jest o debilach www.echodnia.eu/podkarpackie/?cat=9&id=41501 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuu Re: bijatyka na meczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 15:20 Baraństwo się szerzy zarówno w Tarnobrzegu jak i Stalowej. Dla mnie coś takiego jest tak samo chore jak bijatyki na imprezach. Zamiast przyjść się pobawić to taki delikwent szuka zaczepki. Tak samo jest tutaj zamiast przyjść pooglądać mecz, godnie pokibicować to tacy przychodzą się lać. Smalltownboy znam twoją antypatie do Tarnobrzega i powiem Ci że Stalowa też święta nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: bijatyka na meczu 03.12.06, 16:46 Ależ jesteś w błędzie. Nie mam antypatii do Tarnobrzega, a piętnuje głupotę każdą i u każdego. Często się wyśmiewam z Warszawki, bardzo często z Rzeszowa itd. To nie nazwa miasta decyduje o ludziach tam mieszkających, tylko pojedyńcze jednostki, osoby. Mam przyjaciół w Tarnobrzegu, których lubię i cenię a także mam wrogów w Stalowej Woli. Natomiast moja krytyka tego czy tamtego ma na celu poprawę krytykowanej sytuacji aby chciażby Wam było lepiej (vide mój wątek o tarnobrzeskiej wodzie- ile mieliście z nią kłopotów?) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuu Re: bijatyka na meczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 17:32 Skoro tak mówisz to nic do Ciebie nie mam. Dla mnie głupotą są zagrywki międzymiastowe typu: my jesteśmy lepsi bo mamy Tesco a wy nie, my mamy to a wy tego nie macie. Ostatnio na tym forum pojawił się delikwent z twojego miasta który właśnie taką głupotę prowokował. W pewnym momencie myślałem że to ty no ale skoro twierdzisz że nie masz antypati to znaczy że się myliłem. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: bijatyka na meczu 03.12.06, 17:35 Ja ZAWSZE piszę pod logowanym nickiem i można przesledzić w archiwum moje wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOdnik Re: bijatyka na meczu IP: 80.48.126.* 05.12.06, 13:01 A problemy z wodą się nie skończyły. Problem jak był tak bedzie nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arrrrr Re: bijatyka na meczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 01:14 stare dobre czasy... te rozruby... teskno mi do nich Odpowiedz Link Zgłoś