Dodaj do ulubionych

Bezskuteczne protesty Mastalerza

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 18:06
Jak donoszą dobrze poinformowani Pan Mastalerz / radny bezradny/ ma jutro na
sesji ostro protestować przeciwko podwyższonej pensji Prezydenta
Dziubińskiego. Z jakim efektem wszystkim wiadomo. Wielki płacz i żale do
otczytu w bloogu za dni kilka.
Obserwuj wątek
    • Gość: precel Re: Bezskuteczne protesty Mastalerza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 18:12
      jak ktoś nie potrafi się pogodzić z przegraną to robi z siebie pajaca. Myślałem
      że jest mądrzejszy
      • Gość: S.C. Re: Bezskuteczne protesty Mastalerza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 11:59
        Drugiego tak chorego miasta nie ma w całej Polsce. Ma wysoką pensje w porównaniu
        do innych szefów miast, to jeszcze mu podnoszą. Wpływ siarki na mózgi
        radnych?Dobrze,że ktos w ogóle zwraca na to uwagę, Norbi trzymaj się ,jestes
        jedynym reprezentantem większosci tarnobrzeżan ( nie liczę wielowiosek) Ci
        prawicowi radni podobno związani są z kosciołem, dlaczego postępują nieetycznie?
        • Gość: Arkadius Re: Bezskuteczne protesty Mastalerza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 17:25
          Jako jeden z mieszkańców jak ty to nazwałeś „wielowiosek” przyznaje że dużo
          ludzi tutaj mieszkających to po prostu ślepcy archaicznie myślący. Prawda jest
          taka że na paru osiedlach rolniczych Dziubek postawił parę remiz np: w Sobowie i
          Zakrzowie. Do tego wchodzi obecność na dożynkach i poparcie ma gwarantowane.
          Gorliwym sympatykiem Pana Mastalerza też nie jestem ale skoro nie było innych
          kandydatów oprócz niego i Dziubińskiego to głosowałem na Norbiego ponieważ
          uważam że trzeba dać się wykazać komuś innemu. A tym co głosowali na Dziubka
          gratuluję podwyżek: wynagrodzenia Pana Prezydenta, wody, ścieków, podatków od
          gruntów i opłat za przedszkola (a to dopiero początek jego następnej kadencji i
          ciekaw jestem co będzie dalej). Stan na dzień dzisiejszy to 50 mln zł długu
          zobaczymy co będzie za 4 lata.

Pozdrawiam wszystkich tarnobrzeżan ( i tych z centrum i tych z osiedli rolniczych)

Arkadius
    • Gość: tarnobrzeżanin Najwyższe pobory na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 13:57
      To już przesada, aby prezydent niespełna 50 tys miasta miał najwyższe pobory
      wśród wójtów, burmistrzów, prezydentów i starostów na Podkarpaciu. Każda
      następna podwyżka to skandal i brak dobrego smaku.
      • Gość: ujek Re: Najwyższe pobory na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 14:42
        Burmistrz Osieka ma więcej
        • Gość: Arkadius Re: Najwyższe pobory na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 17:26
          Gość portalu: ujek napisał(a):

> Burmistrz Osieka ma więcej

Obydwaj siebie warci
        • Gość: tarnobrzeżanin Re: Najwyższe pobory na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 23:32
          O którym Osieku piszesz? Osiek Jasielski (Podkarpacie) nie ma burmistrza tylko
          wójta. Miasta Osiek na Podkarpaciu nie ma.
          • Gość: Edek Re: Najwyższe pobory na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 10:23
            Jemu chodzi o ten Osiek jak się jedzie do Staszowa
            • Gość: kic Re: Najwyższe pobory na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 17:13
              Rację miał zecer , Mastalerz / radny bezradny/ znowu płacze w bloogu , że nikt
              go w radzie nie słucha.Zgłosił biedaczysko ponad 20 wniosków i zapytań , a tu
              nikt nawet nie zwrócił uwagi na jego postulaty.
              • Gość: raper Re: Najwyższe pobory na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 17:22
                Mastalerz zachowuje się na sesjach jak wcześniej Korczak .Widać kto był jego
                wzorem.Szkoda tylko , że bierze przykład z podstarzałego ub..a , a sam kreuje
                się na lotnego polityka.Nie wyciąga ten gość żadnych wniosków ze swoich
                błędów.Kupuje polityczną taniochę , udając najważniejszego i najmądrzejszego.Co
                sprawia , że w dalszym ciągu ma wizerunek zarozumiałego i aroganckiego
                cwaniaka .
                • Gość: holms Re: Najwyższe pobory na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 08:36
                  Pieski Dzibińskiego szczekają - do budy kundle nie podoba się że ktoś może
                  zadawać pytania waszemu staremu komuniście DJ -owi ? Czas się nauczyć bolszewio
                  że na tym polega demokracja
    • Gość: Nie Mastalerz Re: Bezskuteczne protesty Mastalerza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.06, 14:42
      Jako człowiek nie z tej epoki mam do was prośbę - weźcie pocałujcie mnie wszyscy
      w DUPE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka