Dodaj do ulubionych

Valdi wymiękł.......

11.01.07, 07:37
.. i podniosl ceny do poziomu konkurencji i... w ten sposob przylaczyl sie
do mafii paliwowej Orlen/Shell/Statoil - tylko kto kupi tam teraz paliwo za
taka sama cene jak na innych stacjach? - ja juz nie - majac do wyboru za te
sama cene wybiore stacje sieciowa......
Obserwuj wątek
    • Gość: Zaszczyciel Re: Valdi wymiękł....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 07:43
      Panie Valdi choc o grosz niżej a w/w zaszczyci Pana swoja obecnością!!!! Być może ja też zaszczycę :-)
      • Gość: gosc Re: Valdi wymiękł....... IP: 80.48.232.* 11.01.07, 10:04
        a Valdi to nie jest Orlen ?
    • Gość: waldiglog Re: Valdi wymiękł....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 13:11
      oczywiście - powinno być taniej choćby o przysłowiowy grosz.
    • Gość: holek Re: Valdi wymiękł....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 15:19
      Valdi podniósł czy reszta obniżyła ceny?
      • karrambello Re: Valdi wymiękł....... 11.01.07, 22:50
        Oczywiście, że to reszta obniżyła ceny :-)
        Valdi jest czarnym koniem, dzięki któremu ceny w Tarnobrzegu znormalniały.

A teraz wszyscy podnieśli parę groszy, bo po 1 stycznia wzrosła zgodnie z
        zapowiedzią akcyza na paliwo. I cieszcie się, że tylko o parę groszy - to dzięki
        temu, że ropa naftowa osiąga ostatnio najniższe ceny od wielu miesięcy.

Druga sprawa: Ja bym się nie martwił o cenę, raczej bym się martwił o jakość,
        żeby u Valdiego nie spadła - bo póki co ma najlepsze paliwo w TBG. Ciekawe czy
        długo...?
        • Gość: 3,44 ZŁ Re: Valdi NIE wymiękł....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 09:58
          Hurra przed chwilą tankowałem---VALDI SPRZEDAJE PALIWO on PO 3,44 ZŁ. MAJĄ PROMOCJĘ .CHLOPOKI TANKUJTA PÓKI JEST!!!!
          • Gość: autek Re: Valdi NIE wymiękł....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 15:30
            ja też się opiłem tej benzynki i dooobrze jadę.
    • Gość: gieroj! Re: Valdi wymiękł....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 17:46
      Kartą panie Valdi!!!! Kartą będę płacił!!!!a i piwo musi być!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka