Dodaj do ulubionych

fachowcy spod znaku PIS

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 11:19
Niesiołowski miał rację. Obsadzanie marnymi, ale swoimi fachowcami kwitło głównie za wczesnego Gomułki, póżny Gierek stawiał na dobrych fachowców, którym dawano jako opiekunów politycznych z PZPR, Jaruzelski zamienił ich na lotne trójki wojskowe (pomysł lotnych trójek już znalazł naśladowcę). Rok działalności braci Kaczyńskich jest pełen analogii do czasów miłościwie nam panującej jedynej słusznej partii PZPR i jej przywódców. Te same metody, ta sama myśl przewodnia o misji do spełnienia i ta sama pycha i zarozumialstwo, takie samo zawłaszczanie wszystkiego co się da. Tylko patrzeć a PiS sięgnie po stanowiska kościelne ( kiedyś żartowano, że Jaruzelski nie objął stanowiska prymasa), po akcji prezydenta w wiadomej sprawie nie jest ta myśl pozbawiona sensu. Zmieniła się tylko partia i osoby, ale metody pozostały PRL-owskie i dziwię się, że PiS tak nalatuje na lewicę- przecież się na ich wzorcach nieźle wyszkolili.
Obserwuj wątek
    • Gość: Diabeł Re: fachowcy spod znaku PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 11:21
      Lenin nauczał, że o wzystkim decydują kadry. Gomułka odszedł dość daleko od nauk Lenina. Ciągle jednak obowiazywała zasada "partyjny, a więc dobry fachowiec". Za Gierka już relacje się zmieniły, pamiętam tytuł w ówczesnej "Polityce: "Dobry fachowiec, ale bezpartyny". Teraz wróciliśmy (Prezes by zapewne powiedział: cofnęliśmy się do tyłu) do zasady obowiązującej za Gomułki. Wynika z tego, że ministrowi skarbu w rządzie Prawa i Sprawiedliwości, byłemu członkowi PZPR jednak bliżej jest do tow. Wiesława, niż E. Gierka.
    • Gość: Komisant Należy powołać komisję ds. Orlenu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 11:25
      Pan premier powiedział, że argumentem przemawiajacym za odwołaniem Chalupca było to, iż "ma on inny typ doświadczenia" niż ten Kownacki, który go zastąpił. I tu ma pan premier całkowitą rację, bo Chalupiec faktycznie nie posiada doświadczenia bycia bliskim znajomym Kaczyńskich. Tylko, że odwołanie Chalupca wiąże się z wypłaceniem mu odszkodowania określonego kontraktem w wysokości 1,5 mln PLN!Jest to ewidentne narażenie , celowo i cynicznie na potężne straty skarbu państwa. Podpada to pod postępowanie prokuratorskie!!!!!Jest to również świadome narażenie bardzo dobrze działającej spółki "Orlen" na spore straty i czy nie może to już być powodem powołania sejmowej komisji śledczej ds. Orlenu?
      • Gość: Komisant Re: Należy powołać komisję ds. Orlenu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 11:28
        Powiedział Pan Premier,że wazniejsze od kwalifikacji(sic!!!!) jest bezpieczeństwo kraju.Czy Pan Prezes Chałupiec zagrażał Polsce? może to szpion?Kto nas uwolni od tej paranoi PIS i tego potwornego i szkodliwego TKM w całej krasie??????????????????. Tego nie było nawet za AWS-u ani tym bardziej za SLD!!!!!!!!!!
      • Gość: Nauczyciel Re: Należy powołać komisję ds. Orlenu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 11:32
        Tylko patrzeć jak w ramach TKM wsadzą nam kolejnego przefachowca PIS-u: wybitnie uzdolnionego Marionetkowicza!!!!Przerazenie czlowieka ogarnia i żalosc jak nisko wykwalifikowani musieli byc ludzie od ktorych Marcinkiewicz okazal sie lepszy. A okazal sie lepszy od wielu. Do konkursu zgloszono bowiem 56 ofert a z tej pokaznej gromadki zostalo juz tylko 9 w tym nasz przesympatyczny Kazimierz. Pewnie byli to nauczyciele w-fu, muzyki, rosyjskiego, prac recznych. Na tym tle nauczyciel fizyki to jest KTOS.
        PS. Do wszystkich wymienionych nauczycieli zwracam sie z prosba o dystans i dojrzenie kontekstu tego niemilego porownywania.
        • Gość: beza Re: Należy powołać komisję ds. Orlenu. IP: 213.25.15.* 19.01.07, 14:25
          a co tam -Taraz Ku.. My- i już
          • Gość: karierowicz Re: Należy powołać komisję ds. Orlenu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 17:21
            Ja też chcę do PIS-UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
            • Gość: Wyborca Re: Należy powołać komisję ds. Orlenu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 21:54
              Czy załatwiz pracę mojej córce-to poprę cię w wyborach!
    • Gość: Diabeł Re: fachowcy spod znaku PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 22:27
      PIS czy PZPR - która partia bardziej przyswoiła sobie ideologię TKM?
      Słyszałem, że w PRL (rzadko ale jednak) zdarzały się przypadki bezpartyjnych fachowców na stanowiskach dyrektorów państwowych przedsiębiorstw.

Tymczasem PIS już chyba obsadził wszystkie stanowiska swoimi kolesiami.
      Czy znacie jakiś przykład państwowej firmy, gdzie prezesem jest jakiś bezpartyjny fachowiec?
      • tbg_70 Re: fachowcy spod znaku PIS 22.01.07, 10:03
        Tak działał aparat władzy PZPR
        www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070122/POWIAT0304/70121039/-1/podkarpackie
        Aby porównywać należy znać historię
        • Gość: lk Re: fachowcy spod znaku PIS IP: 80.51.159.* 22.01.07, 19:49
          No nareszcie ktoś się bierze za ex komendante PUB Eugeniusza M. Wydaję mi się że
          trochę za późno, bo facet już stary i nie bardzo kontaktuje, kiedyś będąc w
          szpitalu chwalił się, że pracował w ubojni, ale dobrze, że jeszcze za życia
          trochę odpokutuje. Wśród wymyślnych tortur była jedna nagminnie stosowana, bicie
          łańcuchem po jajach. Przepraszam za wyrażenie, ale tak było
    • Gość: Prywatek Re: fachowcy spod znaku PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 23:14
      Myślę, że po porażkach PISu przed TK w sprawach sejmowych komisji śledczych i
      matur Giertycha, przedstawiciele tej sitwy nie powinni się publicznie wypowiadać na tematy prawne. Po konferencji Gronkiewiczowej wystapił na tiwi Edgar i coś tam interpretował.W gruncie rzeczy my wiemy że chodzi mu teraz o lotnisko w pobliżu Włoszczowej :-)
    • Gość: krewni i znajomi Re: fachowcy spod znaku PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 10:30
      Masz rację -kolejne spółki "padły" na rzecz barachła!!!!! PKN ORLEN (obecnie Piotr Kownacki szef jednego z pdrzędnych wydziałów w tej spółce) i Janusz Niedziela w PLL LOT. Jakie maja kwalifikacje? OBYDWAJ BYLI PODWŁADNYMI LECHA ALEKSANDRA KACZYŃSKIEGO!!!!!!!
      • Gość: Cienias Re: fachowcy spod znaku PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 09:52
        Teraz może Rokita wybierze się do PIS bo samodzielnie zwołał konferencję gabinetu cieniasów
    • Gość: Piki Re: fachowcy spod znaku PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 10:48
      Skąd PiS nazbierał takich wiernych giermków.To w naszym narodzie jest tylu najemców za łyżkę strawy>?.Co tam oprócz tej strawy jeszcze dają? toż to najwyższa półka naszego kabaretu!
    • Gość: Rewolucjonista Re: fachowcy spod znaku PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 17:06
      Kiedyś założyłem się, że nie będzie różnicy między panem Andrzejem Lepperem i pozostałą częścią Rady Ministrów... i co...? i różnicy już nie ma...
      Właśnie pani prof. dr hab. Beata (ps. Zyta) i pan prof. dr hab. Zbigniew R. wykazali kulturę, jasność wypowiedzi, logikę, komptencję, wiedzę i dbałość o obywateli 4RP na poziomie charakterystycznym dla pana prof. dr. h.c. Andrzeja L...

Kratia ultima ratio...
      Lenin powiedział, że zamiarem bolszewików jest doprowadzenie do sytuacji, w której kucharka może rządzić państwem.OTO spełnia się jego sen. Rewolucja w toku!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Obserwator Re: fachowcy spod znaku PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 09:08
        teraz dukający Szcygło zostanie min spraw zagranicznych.... Zgroza.Powód? Kompetencje ? wymienione wyżej: zna Jarosława Kaczyńskiego.nawet Staniszkis to powiedziała!
    • Gość: Kacza Zupa Bracia Marx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 09:31
      Michnik uznał,że skoro PRL skończona to i tamte obyczaje należą do przeszłości. Komuniści prześladowali ludzi za poglądy ale w wolnej Polsce tego nie będzie. I co mamy? Poglądy Michnika wykoślawione przez usłużnych gazeciarzy, którzy zazdroszczą Michnikowi talentu i charakteru, ciemnota powtarza niedorzeczności, a odwet na ludziach, którzy byli przeciwnikami politycznymi kaczystów nie zna miary. "Gorsi są postkomuniści od komunistów". Czekam kiedy skończy się ta kacza epoka. Doczekał się Ghandi to i my się doczekamy ale nie mam ochoty mścić się na kaczej hołocie. Wynocha do domu i koniec. Niech ekploatują swoje habilitacje, niech jeżdżą po Ameryce z wykładami, niech podlewają kwiatki w ogródkach i niech już nigdy nie pokaże ich telewizja.
      • Gość: Poperacz Re: Bracia Marx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 10:01
        Wczoraj niejaki Pan Szczyglo wypowiadal sie okolo godziny 15.30 ze nie jest i nie bedzie kandydatem na szefa MON-u.Zaraz zaraz a moze ich tez jest dwoch?Czy wśród PIS-u zawsze ludzi dobiera sie w łapankach na korytarzu kancelarii lub sejmu? Bacza tylko aby złapany buył członkiem koalicyi i nie zdążył uciec.
        O takie standarty chodziło prawicy przed wyborami?
        • Gość: kPIARZ Re: Bracia Marx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 13:48
          I okazuje się że nie tylko nim został ale jezcze i w kułak potępił działania poprzednika któremu do pięt niedorasta.OTO STANDARDY PISU
          • Gość: marxista Re: Bracia Marx tracą elektorat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 17:42
            Kaczyńscy tracą:
            - elektorat emerytów i rencistów za mierny prezent dla Świątyni Opatrzności Bożej;
            - elektorat radia Maryja za postawę wobec wielguśia;
            - elektorat rolników za świńską seksaferę;
            - elektorat postawionych po stronie ZOMO;
            - elektorat młodzieży salwującej się ucieczką z własnego kraju;
            - elektorat lekarzy skazanych a'priori;
            - elektorat nauczycieli nie rozumiejących własnego ministra mędrca;
            - elektorat mniejszości narodowych za rasizm;
            - elektorat mniejszości seksualnych za homofobię;
            - elektorat feministek za seks aferę

no i chłopaki ile wam jeszcze tego tępego elektoratu zostało?
          • Gość: Marxista Re: Bracia Marx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 17:47
            Kaczyńscy tracą:
            - elektorat emerytów i rencistów za mierny prezent dla Świątyni Opatrzności Bożej;
            - elektorat radia Maryja za postawę wobec wielguśia;
            - elektorat rolników za świńską seksaferę;
            - elektorat postawionych po stronie ZOMO;
            - elektorat młodzieży salwującej się ucieczką z własnego kraju;
            - elektorat lekarzy skazanych a'priori;
            - elektorat nauczycieli nie rozumiejących własnego ministra mędrca;
            - elektorat mniejszości narodowych za rasizm;
            - elektorat mniejszości seksualnych za homofobię;
            - elektorat feministek za seks aferę

no i chłopaki ile wam jeszcze tego tępego elektoratu zostało?
            • Gość: Marxista Re: Bracia Marx tracą elektorat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 17:54
              Miernota Kaczyńskich powoduje nieuzasadnione gloryfikowanie Kwaśniewskiego

strumienia świadomości część dalsza:

Chłopaki tracą elektorat również tych:
              - którym zabrali nadzieję;
              - którym zabrali prawo do życia w normalnym kraju;
              - którym zdewaluowali słowa "prawo" i "sprawiedliwość";
              - którym zdewaluowali wartości godności, szacunku, honoru, autorytetu, inteligencji, profesjonalizmu;
              - których dzieci wyślą bez zabezpieczenia wywiadowczego do Afganistanu i tych którzy tam zginą;
    • Gość: Kabareciarz Re: fachowcy spod znaku PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 09:33
      Najskuteczniej niestety, to oni odberali już nadzieję tym, którzy głosując na PiS, byli przekonani, że będą mieć władzę stosującą najwyższe standardy.
      A tu władza nawet nie umie odpowiednio zareagować i toleruje osoby, które nie widzą nic niestosownego w płaceniu służbową kartą za swoje urodziny, 50 x samolot jest traktowany jak prywatna hulajnoga, wizażystka dobiera apaszki za 11 tys zł ... itd. itp. To drobiazgi może i niektórym zwolennikom nie przeszkadzają, ale ...
      • Gość: Porównywacz Re: fachowcy spod znaku PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 09:36
        Masz świętą rację! Może nie mam kindersztuby, ale...
        - znam hymn mojej ojczyzny
        - znam polską flagę i wiem jak się ją wiesza,
        - znam na tyle geografię, że wiem gdzie leży Małopolska, a gdzie Wielkopolska,
        - czasem komentuję wyroki sądów, ale nigdy nie oceniam ich opluwając rodziców sędziów, którzy te wyroki wydali
        - znam.... itd. itp

Ale przede wszystkim na tyle znam historię,że bez trudu dostrzegam podobieństwa między Małymi Braty, a Bierutem i Putinem :-((((
      • Gość: Porównywacz Re: fachowcy spod znaku PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 09:44
        Połowa zawartości " Mein Kampf " opiera sie na takich argumentach które wskazują na "układ " jako źródło wszelkiego zła:-bo takie czasy , trzeba siły , precz ze słabością liberałow , brutalny lud wezmie władzę, nie ma pobłażania.Wejdziemy w koalicję z każdym kto pomoże zrealizować nasze cele!!! Jeśli po do "wykonaniu zadania" trzeba będzie ich odrzucoić to sie zrobi!!!! Jak rewolucja to rewolucja!!!!!!!!Zmienimy konstytucję i ruszymy wrogów z układów korporacyjnych.To właśnie jest IV RP. Tylko Hitlerów mamy dwóch
      • Gość: kOLABORANT Re: fachowcy spod znaku PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 09:55
        Nie mam najmniejszego zamiaru przechodzić przez trudne bez wątpienia czasy bez ich krytyki Jakie czasy? Takie jakie zafundował nam PiS, nie dotrzymując obiecanych standardów i wciskając nam, przy pomocy chwytów marketingowych produkt niepełnowartościowy w postaci półgłówków u władzy, mający być niezbędnym do naprawy naszej Ojczyzny .
        Na demokracji bardzo mi zależy i dlatego nie mam najmniejszego zamiaru zostawić jej naprawy ich pupilom, nie będę pokornie patrzeć jak kolejnym nieudacznikom powierzają najwyższe stanowiska w państwie, jak kłamią i kręcą. To ma być dla mojego dobra? Dziękuję.

Młodych najlepiej wychowywać na przykładach i "tylko do tego ten rząd rzeczywiście nadaje się idealnie". Przykładów na to, jak nie wolno, jak nie wypada, z kim nie należy się zadawać, dostarczają przecież każdego dnia pod dostatkiem.
        Liczę, że "ciemny lud" pitbulla Kurskiego , polityką zajmować się będzie intensywniej. Demokracja będzie lepsza, gdy każdy pospolity(ciemny) lud - jak ja - będzie protestował, gdy zauważy najmniejsze odstępstwo od obowiązującego prawa, gdy będzie władzy - po obywatelsku - pilnować, gdy będzie korzystał z przysługujących prostemu ludowi praw, jakie daje chociażby ustawa o dostępie do informacji publicznej.
        Spokojnie zajmuję się pracą i rodziną, choć obecna władza rozczarowując jakością (wydawało mi się, że odsunięcie od władzy grupy Milera otworzy drogę do władzy wyłącznie ludziom kompetentnym, prawdomównym, miłym, lubiącym swoich wyborców ...) niestety bardzo to utrudnia.
        Mogę mieć mniej lecz nie mogę ścierpieć niekompetencji i ośmieszania MOJEGO KRAJU-POLSKI!!!!!!!!wSTYDZĘ SIĘ OBECNEJ WŁAdzy jak nigdy dotąd!!!!! Nawet za socjalizmu tak się nie wstydziłem bo miałem świadomość polskich ograniczeń i starałem sie na swoja miarę Polskę budować. Teraz okazało się że budowa tamtej Polski to była kolaboracja!!!!!!!!!!!!"Ciemny ludzie " OBUDŹŻE SIĘ WRESZCIE

Interesują mnie za to pieniądze publiczne, a wyjątkowo interesuje mnie, kiedy będzie się wylatywało z państwowej posady za wyciąganie niemałych kwot na dowartościowanie ego `polityków' . Tak się składa, że krytykując poprzedników PIS-owcy jednocześnie sobie prawo do oskubywania obywateli przyznają.
        Ja nic nie muszę, ci co obiecywali - muszą. Ich należy pilnować zamiast tłumaczyć. Jawność jest lepsza dla demokracji niż przymykanie oczu, czy niewiedza. Piszcie o wszystkich patologiach które dostrzeżecie.Ciemny lud otworzyć musi wreszcie oczy

Nawet lepiej wiedzieć jak wyglądasz. Pozdrawiam
    • Gość: LEKARZ Re: fachowcy spod znaku PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 22:42
      Tego już nikt normalny nie zrozumie, w związku z tym jeszcze raz pytam czy Premier jest napewno zdrowy??? Coraz bardziej widać, że nie tylko on jest chory, i nie tylko na rączkę ale bardzo prawdopodobnie i na główkę i na brzuszek. Czy to jest to tanie państwo, moim zdaniem to juz jest szaleństwo to co widzę i słyszę z godziny na godzinę. Dochodzę do wniosku, mimo że nie przepadałam dotąd za Panem Dornem, że on jest obok Radka Sikorskiego zdrowym ministrem. A reszta Rządu to samo niezdrowi i niekompetentni i też lada dzień poleca na zbity ryj. Wybory tuż tuż, oby były na wiosnę, bo kogo spotkam to nikt już nie chce rządów PISU.
    • Gość: oooooooooooooO Re: fachowcy spod znaku PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 22:45
      Dziękuję premierowi za troskę o moje dobre samopoczucie !!!

Nie pamiętam kiedy się tak setnie ubawiłem jak przez ostatni tydzień . Nawet czołowe kabarety w tym kraju nie dają gwarancji tak przedniej zabawy . Satyrycy drżyjcie konkurencja nadchodzi . Wesoło u nas jak nigdy dotąd .
    • Gość: ANTEK Re: fachowcy spod znaku PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 22:51
      Szczyty perfidii.

Na Onecie wypowiedź min. Wassermana " służby specjalne cywilne i wojskowe mogą werbować dziennikarzy". Poprzednie nie mogły i dlatego je rozwiązano.
    • Gość: Diabeł Re: fachowcy spod znaku PIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 16:15
      Postulat z 1980r. Międzyzakładowego Komitetu Strajkowego w Stoczni Gdańskiej który doradca Lech Kaczyński
      powinien znać (12 postulat):
      "Wprowadzić zasady doboru kadry kierowniczej na zasadach kwalifikacji, a nie przynależności partyjnej oraz znieść przywileje MO, SB i aparatu partyjnego poprzez: zrównanie zasiłków rodzinnych zlikwidowanie specjalnych sprzedaży, itp." - specjalne sprzedaże zniknęły, zasiłki zrównano, co do doboru kadry na przestrzeni tych lat można mieć różne zdanie. Czy można zatem zarzucać Wałęsie, że zdradzał ideały dobierając kadrę na zasadach kwalifikacji pomijając przynależność partyjną? Tak doradzał Kaczński!!!Tego chciała Solidarność! Jeżeli ktoś zada sobie trud i prześledzi zmiany dokonane przez obecnego premiera i wogóle braci w doborze kadr kierowniczych nie tylko tych nagłośnionych przez media, to nie będzie chyba miał wątpliwości kto zdradził ideały Solidarności!!! No chyba, że ma się różne pojęcie o ideałach. Dla Szczygły ideałem Solidarności jest jego SZEF!
      • Gość: Obserwator Re: fachowcy spod znaku PIS-nienormalna Fotyga? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 18:05
        A jak wam się podobały "fachowe" odpowiedzi wczorajszej minister Fotygi?????????? Bo ja Mam wrazenie, ze ona jest uposledzona umyslowo. Ten glupawy usmiech i bezradne rozgladanie sie po pomoc jakos nie skladaja mi sie na obraz osoby nie tylko inteligentnej, ale po prostu normalnej.
        Aż szwedzki minister skonsternowany brakiem odpowiedzi z jej strony pokazał jej aby aczęła myśląć że jest głucha...
        • Gość: Nauczyciel Re: fachowcy spod znaku PIS-nienormalna Fotyga? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 18:07
          Mój uczeń, słysząc wyjątkowo głupią wypowiedź swojego kolegi, wykrzyknął: To niemozliwe, człowiek nie może być az tak głupi!
        • Gość: Kiton Re: fachowcy spod znaku PIS-nienormalna Fotyga? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 18:10
          Bardzo fachowa jest ta Fotyga jak wzyscy z PIS! Twórczo nawiązała do najlepszych czasów filmu niemego i kreacji Bastera Keatona! Oskar,Oskar!!!!!!!!
        • Gość: Lekarz fachowców Re: fachowcy spod znaku PIS-nienormalna Fotyga? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 18:11
          Taką osobę jak Fotyga trzeba otoczyć skuteczną opieką medyczną. Co sobie szanowny Szwed pomyślał? Chyba tylko to, że przesadzamy w integrowaniu niepełnosprawnych umysłowo ze środowiskiem.
          • Gość: Polak Katolik Re: fachowcy spod znaku PIS-nienormalna Fotyga? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:03
            Szwed z szarfą

Ten wysoki Szwed z błękitną szarfą dał wczoraj popis złego wychowania wywołując naszą panią minister F. do odpowiedzi.Jeszcze do niego nie dotarło, że ona jest nie od udzielania ? Protest , protest!!!!!!Szwecja powinna nas przeprosić i nie wysyłać więcej wysokich, przystojnych i obytych. Nalezy nam się to jako rekompensata za najazd szwedzki.
            • Gość: Putra-męt Kolejny fachowiec PUTRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 17:49
              Krzysztof Putra
              Urodził się 4 lipca 1957 r. we wsi Józefowo (woj. podlaskie) - 101 km od Doliny Rozpudy
              W 1982 r. ukończył Technikum Mechaniczne w Białymstoku. W latach 1975-1994 pracował w Fabryce Przyrządów i Uchwytów w Białymstoku, najpierw jako robotnik, a od 1983 r. - jako mistrz na wydziale doświadczalnym. W latach 1995-2005 był prezesem Zarządu PUHP "Lech" Sp. z o.o. w Białymstoku. Od 2002 r. do 2005 r. był radnym Sejmiku Województwa Podlaskiego - 99 km od Doliny Rozpudy.Ma obleśne wąsy i pozuje na Piłsudskiego!!! choć moda nie ta i teraz nawet pod pachami powinno się golić włosy jeśli chce się uchodzić za oświeconego.... Oświecony jak to z PIS jest również i Putra!!!! Takich więćej-powodzenia .Wyobraźcie sobie jak on wygląda po zjedzeniu grochówki!!BBBBBLLLLEEEEEEEEEEEE uuuuuuuuuooo
              • Gość: Kim Re: Kolejny fachowiec PUTRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 17:51
                JAKI PROBLEM zna Senator Putra??Jaki to problem??Bo my ten problem widzimy aż nadto wyrażnie;oto z biednej podlaskiej wioski wyrwał się chłopak,który w..obejściu nie został nauczony szacunku do natury i do przyrody;chyba,że się te naturę,lub okazy przyrody da wsadzić do gara albo sprzedać w skupie żywca..Innych wartości natury Pan Putra nie dostrzega;nawet mu nie pomogło w postrzeganiu rzeczywistości na ..nawet drobnoeuropejskim poziomie-objęcie stanowiska senatora..A może..działa tu jakiś prywatny interes,by obwodnica nie przebiegała inną trasą??Jeżeli tak,to spokojnie..Do wszystkiego się dobierzemy..To wstyd,żeby senatorem był człowiek nie dbający o wyższe wartości..
                • Gość: KIM Re: Kolejny fachowiec Szczygło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 12:35
                  Od Moniki Olejnik Szczygło dowiedział się o najbliższym spotkaniu ministrów obrony państw NATO. Wykazał desinteressement, mówiąc iż dla niego ważniejsze są sprawy wewnętrzne. Kolejny resort - po MSZ - który będzie zamykał się na zagranicę.Kolejny fachowiec w rządzie superfachowców
              • Gość: Kucharz Re: Kolejny fachowiec PUTRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 09:35
                Putra -"......my chcemy być surowo oceniani......"

Dlatego prok.lux z biura prok. gen. dzwonił do kolesi,żeby wstrzymać prace!, nie przesłuchiwać!
                Z tym "surowym ocenianiem", chyba przesadził, bo tu o niego chodzi.
                Chyba jakieś żarty?

Poczekamy ,zobaczymy jak prawy i sprawiedliwy sie okaże . Czy w porozumieniu z dyspozycyjnym prokuratorem cos upichcą?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka