Gość: pen5 IP: *.tvkdiana.pl 22.04.03, 23:43 kocham józia michalika i jego semicką fizjonomię. niech sobie pije, bo i tak jest najinteligentniejszym urzędnikiem w mieście. szalom bracie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joszua Re: jozio m. IP: 212.244.127.* 25.04.03, 19:00 Józiu! To nie ja byłam Ewą... Maciek J. uważa, że jest inteligentniejszy od Ciebie. Ale to kłamstwo. Nie wierz mój miły we wszystko co mówią ludzie i kochaj przyrodę, np. ptaka o nieznanym imieniu. Bądź wierny... Twój Joszua Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joszua Re: jozio m. IP: 212.244.127.* 25.04.03, 19:00 Józiu! To nie ja byłam Ewą... Maciek J. uważa, że jest inteligentniejszy od Ciebie. Ale to kłamstwo. Nie wierz mój miły we wszystko co mówią ludzie i kochaj przyrodę, np. ptaka o nieznanym imieniu. Bądź wierny... Twój Joszua Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rezun Re: jozio m. IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 20:12 Komuch to komuch!Nawet jak przegra wybory to poprzez SB-ckie kontakty doprowadzi do ośmieszenia sądu w Tarnobrzegu! Tzw pseudosędzia na zyczenia komuchow robią proces prezydentowi ,który' pełnił funkcje w Siarce społecznie!Zawiśc i podłośc! To cecha mianownych prokuratorów i niby niezaleznych sedziów!Np.S.M. Odpowiedz Link Zgłoś
cfiercinteligent Re: jozio m. 26.04.03, 18:04 Gość portalu: pen5 napisał(a): > kocham józia michalika i jego semicką fizjonomię. niech sobie pije, bo i tak > jest najinteligentniejszym urzędnikiem w mieście. > szalom bracie! A tam od razu inteligentny. Po prostu wie jak wykiwać głupi elektorat i wydoić najwięcej kasy. Do tego potrzeba tylko trochę wiedzy a przede wszystkim dużo chamstwa, cwaniactwa i bezczelności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: jozio m. IP: *.tvkdiana.pl 27.04.03, 20:28 Ja też chcę stanąć w obronie pana Józia. Nie jest wcale chamski, a na swój kieliszek chleba pracuje bardzo ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
cfiercinteligent Re: jozio m. 29.04.03, 22:05 Gość portalu: kasia napisał(a): > Ja też chcę stanąć w obronie pana Józia. Nie jest wcale chamski, a na swój > kieliszek chleba pracuje bardzo ciężko. Zapewne nie dla wszystkich jest chamski. A czy ktoś wogóle wie co Józek robi w pracy poza spożywaniem alkoholu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.Ochucki Re: jozio m. IP: *.nask.waw.pl 30.04.03, 11:51 cfiercinteligent napisała: > Gość portalu: kasia napisał(a): > > > Ja też chcę stanąć w obronie pana Józia. Nie jest wcale chamski, a na swój > > > kieliszek chleba pracuje bardzo ciężko. > > Zapewne nie dla wszystkich jest chamski. > A czy ktoś wogóle wie co Józek robi w pracy poza spożywaniem alkoholu? Zagryza kiszonym ogóreczkiem. Pozdrawiam Ryszard Ochucki Odpowiedz Link Zgłoś
cfiercinteligent Re: jozio m. 30.04.03, 17:19 Gość portalu: R.Ochucki napisał(a): . > > > > Zapewne nie dla wszystkich jest chamski. > > A czy ktoś wogóle wie co Józek robi w pracy poza spożywaniem alkoholu? > > Zagryza kiszonym ogóreczkiem. > > Pozdrawiam > Ryszard Ochucki Z tego co wiem to Józek może spokojnie ładować bez zagrychy. Niestety moje obawy okazały się słuszne. Nikt się zupełnie nie orientuje co Józef M. robi w pracy. Może chociaż ktoś wie za co bierze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: jozio m. IP: 217.157.15.* 04.05.03, 16:53 a niech pije skoro w tym jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sznaps Re: jozio m. IP: *.tvkdiana.pl 05.05.03, 18:02 Józek ponoć był w Gdyni, kiedy w Gdańsku wywaliło rafinerię. Przypadek? Pozdrowienia. Wasz Sznaps Odpowiedz Link Zgłoś