Gość: Pracownik IP: 213.199.214.* 18.02.07, 23:07 odsuwam temat do dyskusji który brzmi: MÓJ PRACODAWCA. Myślę że jest to temat na czasie. Nie żałujcie internauci słów i czasu. Piszcie. Myślę że ten temat wielu zainteresuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maszkaron_plamisty Re: Mój pracodawca 19.02.07, 07:56 Mój pracodawca.....temat rzeka!!! Oczywiście marzy mu się aby za pracę wykonywaną dla Niego nie musiał płacić. Ciekawi mnie gdzie w Tarnobrzegu najgorzej płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Mój pracodawca IP: 80.48.126.* 19.02.07, 18:18 co do zarobków to lepiej nie będę pisać ale czy znacie takie przysłowie: CHCESZ POZNAć CHARAKTER CZłOWIEKA DAJ MU WłADZę!!! napiszcie coś na ten temat pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Mój pracodawca IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.02.07, 19:10 Nie znałem tego przysłowia ale to czysta prawda. A dotyczy zwłaszcza kobiet na stanowiskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Mój pracodawca IP: 213.199.214.* 20.02.07, 23:48 Co do kobiet przy władzy to absolutnie się zgadzam. Kiedy kobieta dostaje władzę do ręki najczęściej jesteśmy zaszokowani. Pdsuwam również temat spokrewniony z tematem MÓJ PRACODAWCA tj. MÓJ PRZEŁOŻONY. Pracodawca i przełożony to często nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Mój pracodawca IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.02.07, 08:38 Mój przełożony - nie narzekam, spoko gosciu ale pracodawca - słów brakuje. Kobieta gdy dostanie odrobine władzy z reguły ujawnia swoje najbrzydsze strony charakteru i odgrywa sie na wszystkich a złaszcza na kobietach jej podległych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Mój pracodawca IP: 80.249.6.* 21.02.07, 08:46 Każdy narzekający ma prawo to zmieniać - zmienić pracę , zmienić pracodawcę, poddać się innemu zwierzchnikowi albo sam nim zostać - takich czasów doczekaliśmy - proszę nie zapominać kiedyś byly nakazy pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Mój pracodawca IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.02.07, 10:52 A nie przyszło Ci do głowy że szary pracownik też ma prawo do traktowania z szacunkiem a nie jak ostatnie pomietło na folwarku /nie zawsze prywatnym/ pana dyrektora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Mój pracodawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 10:24 Pewnie jestes facetem,no cóz,ja jestem kobieta,która wzieła swoje sprawy w swoje ręce.mam mała firme,zatrudniam 3 pracowników (panów)i zaden z nich jakoś nie chce odejść z pracy u takiej wrednej baby jak ja.Bywaja takie miesiące,że jako pracodawca nie zarabiam ani grosza,bo musi ZAWSZE być kasa na wypłaty NAPRAWDĘ.ponadto pragnę zapewnić wszystkich,którzy plują na pracodawców-to nie jest taki miód jak wam się wydaje! Pracownika nie obchodzą koszty prowadzenia firmy (ZUS ,podatki,materiały,programy,prąd, ogrzewanie,pensje , i wiele innych).Dodam ,że też byłam kiedyś pracownikiem i są momenty,że mam ochotę tam wrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Mój pracodawca IP: 80.249.6.* 21.02.07, 11:22 Pewnie że pomyślaem ,ale nie wszyscy pomiatają i to mialem na myśli pisząc o wyborze - najbardziej to nami wszystkimi pomiata państwo ale jakoś na to nie umiemys ię konstruktywnie obruszyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Mój pracodawca IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.02.07, 14:23 Zawsze możemy stworzyć "Solidarność bis" i wyjść na ulice albo w wyborach nie głosować na prymitywów, no ale tylko tacy garną się do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Mój pracodawca IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.02.07, 14:02 Tylko zastanawia mnie czasmi to że pracodawcy nie chcą wiedzieć co się dzieje w ich firmach a kierownictwo zachowuje się jakby miało jakieś odgórne polecenia w traktowaniu ludziu jak szmaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IXIŃSKI Re: Mój pracodawca IP: 213.199.214.* 27.02.07, 20:07 Zgadzam się z powyższą opinią.Zajęci są często, zwłaszcza w firmach budżetowych, myśleniem o nabijaniu własnych portfeli i prywatą, także w godzinach pracy, a nie rozwiązywaniem problemów zakładu o których informują ich podlegli im pracownicy.Póki pracy jeszcze nie ma pod dostatkiem udowadniają swą wyższość nad szeregowym pracownikiem. Ale to już powoli się zmienia. Ludzie zaczynają mieć wybór pracy. To dobry znak. Odpowiedz Link Zgłoś