IP: 80.51.27.* 27.02.07, 17:04
Chciałam zrobić pasemka, platynę z czekoladą. Znacie jakąś dobrą fryzierke w
Tarnobrzegu ?
Obserwuj wątek
    • Gość: zara Re: Fryzierka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 18:03
      świetna fryzjerka jest naprzeciwko liceum społecznego.W tymbudynku w którym jest
      kafejka internetowa w piwnicy ,na parterze płytki opoczno a na piętrze salon
      uroda. polecam fryzjerka o imieniu Monika jest świetna ma pojecie o tym co
      robi.chodze tem od 2 lat i jeste bardzo zadowolona.Ma dziewczyna pojęcie a przy
      tym jes niesamowicie tania. Nie to co austarlijska gwiazda na placu czerwonym
      -pojecia nie ma a zdziera kase za nic. zobaczysz bedziesz zachwycona.ostrzegam
      ze trzeba się umawiac bo ma bardzo duży ruch.odezwij się jak wrócisz od niej
      .jestem ciekawa czy będziesz zadowolona.
      • Gość: akukuu Re: Fryzierka IP: 80.51.27.* 27.02.07, 18:32
        a może jakiś nr telefonu? tak byłoby mi szybciej :) serdecznie dziękuję. A u
        gwiazdy byłam, totalna klapa w kolorze a nie skomentuje jak zostały włosy
        ścięte.... porażka
        • Gość: zadowolona Re: Fryzierka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 19:23
          na przeciwko kosińskiego jest fajna i niedroga fryzjerka
    • Gość: zara Re: Fryzierka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 19:27
      numer do fryzjerki to:697066706.Ma na imię Monika.super dziewczyna ma 25 lat
      ale pojecie wieksze niż ktokolwiek. Ja robię u niej zawsze platyne i znam ją od
      lat rewelacyjnie robi włosy.Jest tam jeszcze kosmetyczka henne robi ok. ale
      czyszczenie twarzy to nie szczególnie.
      • Gość: klientka moniki Re: Fryzierka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 08:47
        a Ty to chyba musisz byc jej matką, że tak reklamujesz? też byłam u niej kilka
        razy, pierwszym razem przyznaje byłam zadowolona więc chodziłysmy tam z
        kolezanką, do czasu aż spieprzyła mi dwie fryzury, a kooleżance trwałą i
        właśnie te nieszczesne pasemka
        odradzam!
        Może i tam się jej czasem uda, ale ja więcej nie pójde, nie bede ryzykowała
        ostatnio chodze do salonu efekt, kompetentne kobitki i zajmą się toba jak
        należy, wszystko powiedzą o stanie włosów, doradzą jakich kosmetyków używać,
        jaka fryzura do twarzy i rodzaju włosów bedzie lepsza, widać, że lubią pracę a
        nie tylko myślą jakby tu jaknajszybciej uciec do domu do synka tak jak wyzej
        wymieniona pani Monika
        • Gość: Marysia Re: Fryzierka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 20:04
          no wiesz, jak sie chodzi o 18 to nic dziwnego ze ci spieprzyla fryzure. poza tym
          jak jej dziecko szesc dni w tygodniu nie widzi po 10 godzin dziennie to mysle ze
          komentarz na temat tego ze chce jak najszybciej do niego "uciekac" jest co
          najmniej nie na miejscu. domyslam sie ze skoro tak mowisz to nie masz wlasnej
          rodziny a w domu nieciekawa atmosfere ...
    • Gość: akukuu Re: Fryzierka IP: 80.51.27.* 27.02.07, 19:50
      dziękuję za namiary. Pozdrawiam.
      • Gość: Anka24 Re: Fryzierka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 21:54
        Dziewczyny a co sądzicie o dawnym Gabrielu ? podobno zakład ten nie ma juz nic
        wspólnego z tą znaną firma oprócz szyldu ? Znajoma niedawno tam robiła włosy ,
        mówi że ceny astronomiczne a niby szefowa zachowuje się jakby wszystkie rozumy
        pozjadała . Możecie powiedzieć coś konkretnego o tym zakładzie ? Pozdrawiam
        • Gość: nina Re: Fryzierka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 22:01
          byłam tam chyba tylko raz,no może dwa.Nie wiem która z tych fion jest szefowa
          ale jeśli ta co jeżdzi czarną calibra i swego czasu miala doczepiane wlosy tylko
          kolezanka z salonu jej tak doczepila ze stojac 50m od niej dało się zauważyc to
          jest mega niesympatyczna i faktycznie wszystkie rozumy pozjadala.jesli chodzi o
          fryzierstwo to poniżej przeciętnej.
          • Gość: smutna Re: Fryzierka IP: 212.2.100.* 25.03.07, 20:48
            tak sie sklada, ze jestem siostra ow pani nieprzyjemnej ktora jezdzila kiedys
            calibra...przykro mi, ze kobieta potrafi obsmarowac tak druga kobiete. skoro
            jest Pani fryzjerka to czemu siepani nie ujawni ? przeciez napewno z pani jest
            fajna "dupa" (ze sie tak wyraze) i napewno pani uslugi sa "powyzej
            przecietnej" . Prosze nie pisac, ze z daleka widac, ze jest nieprzyjemna! bo
            tak naprawde jej pani nie zna i nie wie jaka jest! Pragnelabym dowiedziec sie
            kim pani jest i gdzie pracuje:) napewno wybralabym sie do pani salonu i
            zobaczyla jak u pani stoi obsluga.. takze nastepnym razem prosze zastanowic sie
            co pani pisze.
    • Gość: zadowolona Re: Fryzierka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 18:45
      Ja jestem zadowolona z pani Sylwii - mały zakład fryzjerski n starym "pnktowcu", ulica to będzie Waryńskiego albo Kosmonautów. Dobrze tnie, robi to, co chcesz, a nie po swojemu, choć umie doradzić, ceny do przyjęcia. Też trzeba się zapisywać. Polecam z czystym sumieniem
      • Gość: Sylwia?? Re: Fryzierka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 17:20
        masz na myśli tę Sylwię, która dość długo chorowała i nie czesała?Czyżby
        wróciła do pracy? Byłam bardzo zadowolona z jej usług, oczywiście jeśli to ta
        sama osoba.Pozdrawiam
        • Gość: zadowolona Re: Fryzierka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 23:23
          do Sylwii chodzę od2 lat i w tym czasie nie chorowała, działała cały czas. Wcześniej - nie wiem
    • Gość: ewelina Re: Fryzierka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 15:48
      polecam panią Marię , ma zakład z tyłu domu rzemiosła od roku chodzę tylko do
      niej, wykonuje usługi szybko ,tanio nie ma kolejek i rewelacyjnie układa koki
      ale tylko P.Maria nie polecam jej pracownicy okropnie powolna
      • agul86 Re: Fryzierka 01.03.07, 17:46
        tylko pani Monika z salonu uroda na przeciwko liceum spolecznego. swietnie farbuje.
        • Gość: jaaa Re: Fryzierka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:02
          Moze i swietnie farbuje ale o cieniowaniu wlosow to nie ma zielonego pojecie!
          Zaluje do dzis ze do niej poszlam!!!
    • Gość: wezi Re: Fryzierka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 19:54
      monika z salonu uroda jest najlepsza.potwierdzam.
    • Gość: ficca Re: Fryzierka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 00:05
      monika jest fajna super zawsze robi świetny kolor,ściecie rewelka
      • Gość: ania Re: Fryzierka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 13:59
        A ile kosztuje ścięcie u tej Pani Moniki na przeciwko liceum społecznego?
        • Gość: E Re: Fryzierka IP: 80.51.159.* 18.03.07, 12:23
          pani Monika jest najlepsza i bardzo tanio bierze za scicie i za farbowanie
          rowniez, ja chodze do niej od 8 lat, czyli od kiedy zaczela scinac jeszcze w
          szkole, nigdy nie narzekalam :)
          • Gość: ala Re: Fryzierka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 18:19
            też ją polecam.
            • Gość: maja Re: Fryzierka IP: 80.51.252.* 19.03.07, 21:10
              A czy znacie, moze jakas dobra fryzjerke ktora potrafi fajne fryzury
              okolicznosciowe ulozyc, np.wesele...Jezeli tak to prosze o informacje.
              • Gość: kiki Re: Fryzierka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 22:17
                pani sylwia w salonie fashion
                • Gość: cz Re: Fryzierka IP: 80.51.252.* 23.03.07, 19:43
                  jaka fryzjerka robi jeszcze fajne fryzury, tez jestem zainteresowana, (oprocz
                  p.Sylwi) ???
                  • Gość: kaśka Re: Fryzierka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 22:58
                    do pani Sylwi chodzila moja znajoma i polecala ale za którymś razem zalapala jakieś robaczki więc pomimo umiejętności nie wybiorę się straszne!!!!!!!!
                    • Gość: Lysy jak kolano Re: Fryzierka IP: *.proxy.aol.com 23.03.07, 23:13
                      Ja uwazam ze wlascicielka salonu fryzjerskiego Gabriel, jest super.
                      Mila bardzo przyjemna obsluga ,dziewczyny pracujace tam sa niezle laski)))
                      A co do wartosci sztuki fryzjeskiej hm......poddaje to ocenie innym:))
                      • Gość: *** Re: Fryzierka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.03.07, 17:33
                        Nie dosyć że Łysy jak kolano to jeszcze ślepy jak kret! Gdzie Ty tam laski
                        widziałeś?
                    • maszkaron_plamisty Re: Fryzierka 25.03.07, 17:40
                      a może to były robaczki świetojańskie?
                      • Gość: Lysy jak kolano Re: Fryzierka IP: *.proxy.aol.com 26.03.07, 02:54
                        To ty masz zacme na oczach jak lasek nie widzisz??
                        • Gość: *** Re: Fryzierka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.03.07, 17:56
                          Dla mnie laska to młoda kobieta z klasą a nie wypindrzony klon Dody z wielką
                          pustką w głowie
                          • xulu Re: Fryzierka 26.03.07, 18:05
                            co to jest "Doda"
                            • Gość: *** Re: Fryzierka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.03.07, 18:08
                              Ty to chyba facet nie jesteś!
                              • xulu Re: Fryzierka 26.03.07, 19:27
                                ja nie facet, dlatego ze mi sie doda niepodoba????
                                • Gość: albi Re: Fryzierka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.03.07, 08:03
                                  wreszcie jakis facet lubi normalne kobietki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka