Gość: akukuuu IP: 80.51.27.* 27.02.07, 17:04 Chciałam zrobić pasemka, platynę z czekoladą. Znacie jakąś dobrą fryzierke w Tarnobrzegu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zara Re: Fryzierka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 18:03 świetna fryzjerka jest naprzeciwko liceum społecznego.W tymbudynku w którym jest kafejka internetowa w piwnicy ,na parterze płytki opoczno a na piętrze salon uroda. polecam fryzjerka o imieniu Monika jest świetna ma pojecie o tym co robi.chodze tem od 2 lat i jeste bardzo zadowolona.Ma dziewczyna pojęcie a przy tym jes niesamowicie tania. Nie to co austarlijska gwiazda na placu czerwonym -pojecia nie ma a zdziera kase za nic. zobaczysz bedziesz zachwycona.ostrzegam ze trzeba się umawiac bo ma bardzo duży ruch.odezwij się jak wrócisz od niej .jestem ciekawa czy będziesz zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akukuu Re: Fryzierka IP: 80.51.27.* 27.02.07, 18:32 a może jakiś nr telefonu? tak byłoby mi szybciej :) serdecznie dziękuję. A u gwiazdy byłam, totalna klapa w kolorze a nie skomentuje jak zostały włosy ścięte.... porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Fryzierka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 19:23 na przeciwko kosińskiego jest fajna i niedroga fryzjerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zara Re: Fryzierka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 19:27 numer do fryzjerki to:697066706.Ma na imię Monika.super dziewczyna ma 25 lat ale pojecie wieksze niż ktokolwiek. Ja robię u niej zawsze platyne i znam ją od lat rewelacyjnie robi włosy.Jest tam jeszcze kosmetyczka henne robi ok. ale czyszczenie twarzy to nie szczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka moniki Re: Fryzierka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 08:47 a Ty to chyba musisz byc jej matką, że tak reklamujesz? też byłam u niej kilka razy, pierwszym razem przyznaje byłam zadowolona więc chodziłysmy tam z kolezanką, do czasu aż spieprzyła mi dwie fryzury, a kooleżance trwałą i właśnie te nieszczesne pasemka odradzam! Może i tam się jej czasem uda, ale ja więcej nie pójde, nie bede ryzykowała ostatnio chodze do salonu efekt, kompetentne kobitki i zajmą się toba jak należy, wszystko powiedzą o stanie włosów, doradzą jakich kosmetyków używać, jaka fryzura do twarzy i rodzaju włosów bedzie lepsza, widać, że lubią pracę a nie tylko myślą jakby tu jaknajszybciej uciec do domu do synka tak jak wyzej wymieniona pani Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Fryzierka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 20:04 no wiesz, jak sie chodzi o 18 to nic dziwnego ze ci spieprzyla fryzure. poza tym jak jej dziecko szesc dni w tygodniu nie widzi po 10 godzin dziennie to mysle ze komentarz na temat tego ze chce jak najszybciej do niego "uciekac" jest co najmniej nie na miejscu. domyslam sie ze skoro tak mowisz to nie masz wlasnej rodziny a w domu nieciekawa atmosfere ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akukuu Re: Fryzierka IP: 80.51.27.* 27.02.07, 19:50 dziękuję za namiary. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka24 Re: Fryzierka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 21:54 Dziewczyny a co sądzicie o dawnym Gabrielu ? podobno zakład ten nie ma juz nic wspólnego z tą znaną firma oprócz szyldu ? Znajoma niedawno tam robiła włosy , mówi że ceny astronomiczne a niby szefowa zachowuje się jakby wszystkie rozumy pozjadała . Możecie powiedzieć coś konkretnego o tym zakładzie ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Fryzierka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 22:01 byłam tam chyba tylko raz,no może dwa.Nie wiem która z tych fion jest szefowa ale jeśli ta co jeżdzi czarną calibra i swego czasu miala doczepiane wlosy tylko kolezanka z salonu jej tak doczepila ze stojac 50m od niej dało się zauważyc to jest mega niesympatyczna i faktycznie wszystkie rozumy pozjadala.jesli chodzi o fryzierstwo to poniżej przeciętnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Fryzierka IP: 212.2.100.* 25.03.07, 20:48 tak sie sklada, ze jestem siostra ow pani nieprzyjemnej ktora jezdzila kiedys calibra...przykro mi, ze kobieta potrafi obsmarowac tak druga kobiete. skoro jest Pani fryzjerka to czemu siepani nie ujawni ? przeciez napewno z pani jest fajna "dupa" (ze sie tak wyraze) i napewno pani uslugi sa "powyzej przecietnej" . Prosze nie pisac, ze z daleka widac, ze jest nieprzyjemna! bo tak naprawde jej pani nie zna i nie wie jaka jest! Pragnelabym dowiedziec sie kim pani jest i gdzie pracuje:) napewno wybralabym sie do pani salonu i zobaczyla jak u pani stoi obsluga.. takze nastepnym razem prosze zastanowic sie co pani pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Fryzierka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 18:45 Ja jestem zadowolona z pani Sylwii - mały zakład fryzjerski n starym "pnktowcu", ulica to będzie Waryńskiego albo Kosmonautów. Dobrze tnie, robi to, co chcesz, a nie po swojemu, choć umie doradzić, ceny do przyjęcia. Też trzeba się zapisywać. Polecam z czystym sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia?? Re: Fryzierka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 17:20 masz na myśli tę Sylwię, która dość długo chorowała i nie czesała?Czyżby wróciła do pracy? Byłam bardzo zadowolona z jej usług, oczywiście jeśli to ta sama osoba.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Fryzierka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 23:23 do Sylwii chodzę od2 lat i w tym czasie nie chorowała, działała cały czas. Wcześniej - nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Fryzierka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 15:48 polecam panią Marię , ma zakład z tyłu domu rzemiosła od roku chodzę tylko do niej, wykonuje usługi szybko ,tanio nie ma kolejek i rewelacyjnie układa koki ale tylko P.Maria nie polecam jej pracownicy okropnie powolna Odpowiedz Link Zgłoś
agul86 Re: Fryzierka 01.03.07, 17:46 tylko pani Monika z salonu uroda na przeciwko liceum spolecznego. swietnie farbuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Fryzierka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:02 Moze i swietnie farbuje ale o cieniowaniu wlosow to nie ma zielonego pojecie! Zaluje do dzis ze do niej poszlam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wezi Re: Fryzierka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 19:54 monika z salonu uroda jest najlepsza.potwierdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficca Re: Fryzierka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 00:05 monika jest fajna super zawsze robi świetny kolor,ściecie rewelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Fryzierka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 13:59 A ile kosztuje ścięcie u tej Pani Moniki na przeciwko liceum społecznego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: Fryzierka IP: 80.51.159.* 18.03.07, 12:23 pani Monika jest najlepsza i bardzo tanio bierze za scicie i za farbowanie rowniez, ja chodze do niej od 8 lat, czyli od kiedy zaczela scinac jeszcze w szkole, nigdy nie narzekalam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Fryzierka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 18:19 też ją polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Fryzierka IP: 80.51.252.* 19.03.07, 21:10 A czy znacie, moze jakas dobra fryzjerke ktora potrafi fajne fryzury okolicznosciowe ulozyc, np.wesele...Jezeli tak to prosze o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Fryzierka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 22:17 pani sylwia w salonie fashion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz Re: Fryzierka IP: 80.51.252.* 23.03.07, 19:43 jaka fryzjerka robi jeszcze fajne fryzury, tez jestem zainteresowana, (oprocz p.Sylwi) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Fryzierka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 22:58 do pani Sylwi chodzila moja znajoma i polecala ale za którymś razem zalapala jakieś robaczki więc pomimo umiejętności nie wybiorę się straszne!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy jak kolano Re: Fryzierka IP: *.proxy.aol.com 23.03.07, 23:13 Ja uwazam ze wlascicielka salonu fryzjerskiego Gabriel, jest super. Mila bardzo przyjemna obsluga ,dziewczyny pracujace tam sa niezle laski))) A co do wartosci sztuki fryzjeskiej hm......poddaje to ocenie innym:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Fryzierka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.03.07, 17:33 Nie dosyć że Łysy jak kolano to jeszcze ślepy jak kret! Gdzie Ty tam laski widziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
maszkaron_plamisty Re: Fryzierka 25.03.07, 17:40 a może to były robaczki świetojańskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy jak kolano Re: Fryzierka IP: *.proxy.aol.com 26.03.07, 02:54 To ty masz zacme na oczach jak lasek nie widzisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Fryzierka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.03.07, 17:56 Dla mnie laska to młoda kobieta z klasą a nie wypindrzony klon Dody z wielką pustką w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Fryzierka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.03.07, 18:08 Ty to chyba facet nie jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: Fryzierka 26.03.07, 19:27 ja nie facet, dlatego ze mi sie doda niepodoba???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albi Re: Fryzierka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.03.07, 08:03 wreszcie jakis facet lubi normalne kobietki! Odpowiedz Link Zgłoś