Dodaj do ulubionych

Wielki edukator

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 18:45
Wielki edukator w ślad za tatusiem zafundował nam kolejną porcję ciemnoty i hipokryzji , tym razem na forum europejskim , twierdząc że jest to stanowisko polskiego rządu. Nie dla homoseksualizmu , nie dla aborcji , a za tatusiem Tak dla żydobobii. To ponoć głos Polaków. A ja się wstydzę , nie podpisuję pod tym ciemnogrodem .To nie mój rząd !Niniejszym oficjalnie protestuję!
Obserwuj wątek
    • Gość: Prosty koński łeb Re: Wielki edukator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 18:51
      Wielki edukator

Tekst wypowiedzi Końskiego Łba (za WP)

"Drogie Koleżanki i Koledzy!
      Bardzo się cieszę, że mamy możliwość szczerego porozmawiania o przyszłości Europy i wartościach Europy. Jest to bez wątpienia temat bardzo istotny dla przetrwania Europy.
      Europa potrzebuje szczerej i uczciwej dyskusji o wartościach. Najpierw trzeba powiedzieć o prawach narodów Europy do własnej tożsamości i wolności. Dzisiaj ta wolność jest zagrożona przez próbę narzucenia poglądów niewielkich grup ideologicznych. Ma to szczególnie miejsce w edukacji.
      Widzimy dzisiaj, że cały szereg działań jest podejmowanych po to, aby doprowadzić do wychowania młodzieży w duchu permisywizmu i w przekonaniu, że nic od siebie nie trzeba wymagać. Czas to w Europie zmienić. Europa była silna wtedy, gdy opierała się na prawie naturalnym i gdy wychowanie młodych pokoleń opierało się na tym prawie. Dowiedziałem się ostatnio, że dzieci (jedenastoletni) chłopcy będą uczestniczyć na jednej z parad homoseksualnych i że władze jednego z europejskich miast wydały zgodę na taką propagandę. Wiem, że w niektórych krajach temat poruszany przeze mnie jest tematem tabu. Na szczęście w mojej Ojczyźnie potrafimy mówić o tym szczerze.
      Propaganda homoseksualizmu dociera do coraz młodszych dzieci. W niektórych krajach zabrania się dzieciom nawet w szpitalach mówić, czy czytać o mamie i tacie, albowiem może to rzekomo naruszać prawa mniejszości. Otrząśnijmy się z tej nieroztropnej poprawności politycznej. Jeżeli nie będziemy ze wszystkich sił wzmacniać rodziny to jako kontynent nie ma dla nas przyszłości. Będziemy kontynentem zasiedlonym przez dbających o rodzinę przedstawicieli świata islamu. Nie możemy również w nauczaniu młodzieży propagować za normalne związki pomiędzy osobami tej samej płci, gdy obiektywnie są one odchyleniami od prawa naturalnego. Nie chodzi tutaj o dyskryminowanie kogokolwiek. Wręcz przeciwnie! Prawda nikogo nie dyskryminuje, a każdy człowiek bez względu na swoje słabości jest godny szacunku, ochrony i zrozumienia.
      Każdy człowiek również ten jeszcze nienarodzony wymaga opieki. Brak prawdy o tragedii milionów Europejczyków zabijanych co roku w ramach aborcji jest jedną z ponurych rzeczywistości naszych czasów. To przestępstwo legalizowane przez wiele parlamentów jest nową formą barbarzyństwa. Naród, który zabija swoje dzieci jest narodem bez przyszłości. Kontynent, który zabija swoje dzieci będzie zasiedlony przez tych, którzy ich nie zabijają.
      Młodzieży bez prawdziwego przesłania się nie wychowa. Dlatego jeżeli myślimy o jakimś wspólnym programie nauczania młodzieży to zacznijmy od dyskusji o sprawach podstawowych. I mówmy szczerze, bez nowomowy.
      Europa potrzebuje zmian. Trzeba niezwłocznie zakazać aborcji. Życie ludzkie jest największą wartością na Ziemi. Trzeba ograniczyć propagandę homoseksualną, aby dzieci nie miały niewłaściwego spojrzenia na rodzinę. Musimy wzmocnić rodzinę i wrócić do wartości tradycyjnych dla Europy - wartości życia ludzkiego, rodziny i prawa naturalnego.
      Musimy zagwarantować w odrębnym dokumencie prawa i wolności narodów Europy. Potrzebna jest dzisiaj Wielka Karta Praw Narodów Europy, która zagwarantuje wolność i tożsamość w myśl wartości, o których wcześniej wspomniałem. Gdy przedyskutujemy i przyjmiemy wspólne wartości wówczas można dopiero mówić o dalszych krokach takich jak Konstytucja Europejska."

Jak widać homofobia rzeczywiście wyszła, widoczna też jest koncepcja wirtualnego
      " prawa naturalnego" ale " żydofobii " tu nie ma...więc chyba nie ma o co aż tak rwać szat?
      • Gość: Kibic Re: Wielki edukator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 18:54
        Chyba nie jest to dokładny tekst albo go ocenzurowałeś.O Żydach, z tego co słuchałem (acz nie słuchałem całości), wspomniał raz,a w twoim cytacie tego nie ma, a wspomnial lecz w jak najlepszym kontekście - aż sam się zdziwiłem. A co do gejów: "prawda nikogo nie dyskryminuje, a każdy człowiek bez względu na swoje słabości jest godny szacunku, ochrony i zrozumienia" - czyli jak widać można kogoś szanować i tolerować, bez potrzeby wmawiania sobie, że to co robi jest normą. Jeśli ktoś jest miłośnikiem BDSM, to też będę go tolerował i szanował, może być moim świetnym znajomym, ale ani nie chce słuchać o jego upodobaniach, ani nie nazwę ich normą.
    • Gość: Klikacz Re: Wielki edukator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 19:06
      Ja też jestem przeciwko zabijaniu. Wszystkiego, co żyje oprócz drobiu.
    • Gość: Jewropejczyk Re: Wielki edukator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 19:07
      Jest jeszcze jeden maljutki drobiażdżek, maljuteńki - na Wiejskiej, w rządzie itd. jest od cholery i ciut-ciut ludzi - ilu z nich jest odmiennej orientacji? statystycznie rzecz biorąc - sporo
      i lepiej może to brać pod uwagę, nim się rozedrze o "nachalnej promocji" czegokolwiek.nawet mały człowiekk w Ewropie o tym mówił

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka