IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:55
wybieram sie w sobote do wroclawia wybralem pociąg hetman-czy ktos moze mi
powiedziec cos na temat tego pociagu -jaka jest frekfencja w soboty, czy
bede miał miejsce siedzace,jego standart,czy jest wagon barowy-czy moze
wybrac inny środek lokomocji
Obserwuj wątek
    • Gość: trzebisław Re: pkp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 21:38
      w pociągu tym od dawna nie jeżdzi wagon barowy,powinienes bez problemu miec
      wolne miejsce jesli chodzi o czystosc to w tbg jeszcze jak cie moge im dalej
      tym gorzej.mam propozycje-wpisujcie jakie sa wasze ulubione pociagi.moj typ to
      tzw.lubelka relacji lublin -krakow oczywiscie przez tbg kursowal jakies 20 lat
      temu pozdrawiam
    • Gość: artkis Re: pkp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 21:44
      www.ic.rail.pl/viewtopic.php?t=2982&highlight=pociagi+legendy,z
      kolejowym pozdrowieniem
      • Gość: dsa Re: pkp IP: *.kbd.pl 14.03.07, 08:52
        moim ulubionym pociagiem mam nadzieje ze stanie sie Rzeszów-Tbg-Radom-Wawa:d
        • Gość: a Re: pkp IP: *.pcz.pl 14.03.07, 09:09
          Tez mam taka nadzieje, obecnie ta linia juz jeździ do Kolbuszowej. Został
          jeszcze do wyremontowania odcinek Kolbuszowa - Ocice i bedziemy jeździc
          intercity do stolicy :)
        • Gość: stalowiak Re: pkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 12:22
          Będziesz miał entersyty Depuła. w czerwcu 1992r. dokonano aktu sprawiedliwości
          dziejowej za varnę i karpaty z 1988r.
          • Gość: anty troll Re: pkp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 09:26
            zważ se łep i spieprzaj dziadu
    • Gość: student Re: pkp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 09:58
      dojeżdżam tym pociągiem do Wrocławia. Kolej wychodzi z założenia, że jak są
      wolne miejsca na dachu to można zmniejszyć skład o jeszcze jeden wagon. W
      zwykłe dni jest jako tako, ale przed świetami czy innymi terminami, gdy
      podróżują studenci to tragedia
      • Gość: dsa Re: pkp IP: *.kbd.pl 14.03.07, 10:03
        w tarnobrzegu nie jest tak zle, bo wczesniejsze przystanki sa tylko w
        zamosciu,bilgoraju i stalowej, najgorszy tlok jest w krk i katowicach. gorzej
        jest jak zaczyna sie podroz we wrocku
        • Gość: kolejarz Re: pkp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 09:15
          pociąg w porządku mozesz spokojnie jechać.brak wagonu barowego.na tak długiej
          trasie powinien być.mój ulubiony pociąg to polonez warszawa -moskwa jechałem 3
          razy.od kilku lat nie jezdzi ale teraz ma wrócić do rozkładu
    • Gość: dup ek Re: pkp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 09:26
      Kup se samochód i będziesz miał z głowy to badziwie
      • Gość: ggg Re: pkp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 11:08
        ale jestes dupkiem
        • Gość: artkis Re: pkp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 21:49
          www.krysiapkp.prv.pl/ - plan naprawczy pkp polecam
          • Gość: artur Re: pkp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 21:03
            www.gmfk.nazwa.pl/cpg144/thumbnails.php?album=55
            • Gość: das Re: pkp IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.03.07, 09:03
              ja slyszalem ze przez sandomingo teraz nie przejezdza ani jeden pociag ze
              wzgloedu na stan torów, czy to prawda?
              • Gość: artur Re: pkp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 09:09
                to prawda
              • Gość: Rysio z klanu Re: pkp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 12:55
                prawda - mozesz sprawdzic na www.pkp.com.pl - rozklad jazdy - jak
                wpiszesz stacje docelowa S-rz - to sie przekonasz, ze to prawda
                • xulu Re: pkp 23.03.07, 13:00
                  rysio z klanu dobre
                  • Gość: dsa Re: pkp IP: *.kbd.pl 23.03.07, 15:13
                    ja wole maciusia z klanu, macie jakies nowosci na temat lini Rzeszow-Wawa
                    • Gość: artur Re: pkp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 21:32
                      BLOGIKanały RSS
                      22.03.2007
                      Jarosław Kostkowski
                      Pociągi? Powoli się z nimi żegnam.
                      Najwyższa pora! Robię to jednak z żalem.

Na kolej się narzeka, i słusznie. Jeśli się kolej kocha, to jest to miłość bez
                      wzajemności. Mizerna satysfakcja, spóźnia się, jest kapryśna, nieprzewidywalna.
                      Ale pociągi? Dla nich nocami uciekałem z internatu. Kilka razy, w różnych
                      towarzystwach i konfiguracjach, przesiadywałem na dworcu głównym w Iławie.
                      Podła herbata z baru i komunikaty. To co najważniejsze. Zapowiedzi i
                      perspektywa, że można wyruszyć wszędzie. Donikąd. Najmilsze doznanie. Chyba
                      pierwszy raz otwierało to wyobrażenie o świecie. Na przykład... Stacja Radomno.
                      Noc. I pociąg; najwyżej dwa wagony, tuż za lokomotywą (spalinowy Gagarin?).
                      Pola. Nędzny przejazd kolejowy, szutrowa droga, z oddali słychać stukot kół.
                      Zapach traw, dojrzewających zbóż. Dopełnieniem Nocy były jasne prostokąty
                      okien, zmęczone twarze, widziane tylko przez chwilę. Nigdy nie interesowałem
                      się dokąd jadą. Stałem i patrzyłem . Tylko jedna myśl, że można wybrać się w
                      podróż. Uciec? Każdy nosi to w sobie. Brakuje mi tych dworcowych zapowiedzi.
                      Niedawno zlikwidowano połączenie z Elbąga do Fromborka, przez Tolkmicko.
                      Fantastyczne wędrowanie, tuż nad Zalewem Wiślanym. Może są lepsze miejsca?
                      Zapewne. Tego pociągu (może tego połączenia?) brakuje mi jednak najbardzej. To
                      wiem.
                      • Gość: bulba Re: pkp IP: *.if.uj.edu.pl 25.03.07, 09:15
                        Gagerin z dwoma wagonami??? Chyba stonka albo SP30.
                        Nie czepiaj się pociągu, cap się PKP.
                        W oczekiwaniu na konkurencję z pozdrowieniami
                        bulba
                        • Gość: artkis Re: pkp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 16:23
                          ma byc konkurencja www.ic.rail.pl/viewtopic.php?t=3184
                          • Gość: kolejarz Re: pkp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 17:16
                            artkisie widze ze interesujesz sie pkp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka