Dodaj do ulubionych

siarka tarnobrzeg

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 17:30
juz w sobote wielkie derby siarka-iskra jaki wynik typujecie?czy resowia
wygra z siarką wyścig o 3 lige
Obserwuj wątek
    • Gość: dsa Re: siarka tarnobrzeg IP: *.kbd.pl 16.03.07, 15:04
      typuje 3:2 dla siarki. a co do awansu mam nadzieje ze siarka awansuje a iskra
      sie utrzyma
      • Gość: a Re: siarka tarnobrzeg IP: *.pcz.pl 17.03.07, 10:43
        Mam pytanko, działa Wam w chwili obecnej strona siarki ta www.siarka-
        tarnobrzeg.ue ??
        • Gość: dsa Re: siarka tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.03.07, 12:00
          www.siarka-
          tarnobrzeg.eu a nie .ue
          lol

• Gość: ted Re: siarka tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.03.07, 14:05
            teraz pogoda zmienia sie na lepsze to pewnie duzo ludzi bedzie, ja mysle ze
            frekwencja moze wynies nawet 2 tys ludzi:D
            • Gość: artur Re: siarka tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 14:11
              oj fajnie by było gdyby przyszło tylu kibiców ale nie wierze w to-max to 600-700
              • Gość: dsa Re: siarka tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.03.07, 18:50
                jakby byla normalna pogoda to 2 tys napewno by bylo :D
                • xulu Re: siarka tarnobrzeg 17.03.07, 21:26
                  hmmmm...i niegdys to byla pierwsza liga.
              • Gość: szachista Re: siarka tarnobrzeg IP: 80.51.252.* 17.03.07, 21:57
                aż tylu matołów chodzi na tych skórokopów, handlujących meczami?. No i jaki
                wynik, przegrała sierka?
                • Gość: artur Re: siarka tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 22:00
                  niestety dałem sie sprowokować - szachista pocałuj w dupe tych matołów
    • Gość: dd Re: siarka tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 07:40
      jak można patrzeć na takie coś jak siarka tarnobrzeg 11 sztuk biega za balonem
      i jeszcze wywraca się i jest dobrze hańba dla siarki aby grać w 4 lidze!!!!!!!!
      i grają z takimi drużynami jak iskra ale hańba za awans do 4 ligi powinni grać
      za darmo a nie jeszcze brać pieniądze a głupie ludzie ida jeszcze na mecz i
      płacą oj boże jakby głupota była lżejsza od powietrza to nie jeden by fruwał w
      powietrzu.
      • Gość: do dd Re: siarka tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 08:58
        Dzisiaj niedziela , idź do kościoła i pomódl się o zdrowie, bo o rozum za późno
        • Gość: dd Re: siarka tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 06:41
          ale ruszylo kibola ha ha ha ha ha !!!!!!!!!!!!!!! widze że coś kibolek wie
          nawet brawo brawo . Oj chlopie klapki masz na oczach tylko zastanów się jak
          możesz takie bagno oglądać i płacić a jeszcze jedno mam dla ciebie dowcip o
          tobie posłuchaj - idzie kibic i myśli - ha ha ha ha ha dobre co?
          • xulu Re: siarka tarnobrzeg 19.03.07, 10:07
            za ambicje wole iskre sobow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka