Gość: mima IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 17:30 juz w sobote wielkie derby siarka-iskra jaki wynik typujecie?czy resowia wygra z siarką wyścig o 3 lige Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dsa Re: siarka tarnobrzeg IP: *.kbd.pl 16.03.07, 15:04 typuje 3:2 dla siarki. a co do awansu mam nadzieje ze siarka awansuje a iskra sie utrzyma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: siarka tarnobrzeg IP: *.pcz.pl 17.03.07, 10:43 Mam pytanko, działa Wam w chwili obecnej strona siarki ta www.siarka- tarnobrzeg.ue ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: siarka tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.03.07, 12:00 www.siarka- tarnobrzeg.eu a nie .ue lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: siarka tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.03.07, 14:05 teraz pogoda zmienia sie na lepsze to pewnie duzo ludzi bedzie, ja mysle ze frekwencja moze wynies nawet 2 tys ludzi:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: siarka tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 14:11 oj fajnie by było gdyby przyszło tylu kibiców ale nie wierze w to-max to 600-700 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: siarka tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.03.07, 18:50 jakby byla normalna pogoda to 2 tys napewno by bylo :D Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: siarka tarnobrzeg 17.03.07, 21:26 hmmmm...i niegdys to byla pierwsza liga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szachista Re: siarka tarnobrzeg IP: 80.51.252.* 17.03.07, 21:57 aż tylu matołów chodzi na tych skórokopów, handlujących meczami?. No i jaki wynik, przegrała sierka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: siarka tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 22:00 niestety dałem sie sprowokować - szachista pocałuj w dupe tych matołów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: siarka tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 07:40 jak można patrzeć na takie coś jak siarka tarnobrzeg 11 sztuk biega za balonem i jeszcze wywraca się i jest dobrze hańba dla siarki aby grać w 4 lidze!!!!!!!! i grają z takimi drużynami jak iskra ale hańba za awans do 4 ligi powinni grać za darmo a nie jeszcze brać pieniądze a głupie ludzie ida jeszcze na mecz i płacą oj boże jakby głupota była lżejsza od powietrza to nie jeden by fruwał w powietrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do dd Re: siarka tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 08:58 Dzisiaj niedziela , idź do kościoła i pomódl się o zdrowie, bo o rozum za późno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: siarka tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 06:41 ale ruszylo kibola ha ha ha ha ha !!!!!!!!!!!!!!! widze że coś kibolek wie nawet brawo brawo . Oj chlopie klapki masz na oczach tylko zastanów się jak możesz takie bagno oglądać i płacić a jeszcze jedno mam dla ciebie dowcip o tobie posłuchaj - idzie kibic i myśli - ha ha ha ha ha dobre co? Odpowiedz Link Zgłoś