Dodaj do ulubionych

kosmetyczka

IP: 80.51.159.* 21.03.07, 13:20
Kobietki poszukuje w Tarnobrzegu dobrej kosmetyczki, czekam na rady pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kaśka Re: kosmetyczka IP: 80.54.16.* 22.03.07, 16:44
      droga Tarnobrzeżanko znam kosmetyczkę, która niedawno otworzyła zakład na
      Kopernika jest dość tania i zna się na swoim fachu, pozdrawiam
      • Gość: Ewa Re: kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 17:24
        może jest fajna ale nie dobra moim zdaniem jest niedouczona izbyt malo praktyki .
    • sinus_alfa Re: kosmetyczka 22.03.07, 18:14
      Najlepsza kosmetyczka jest na dr Lilien 3 na parterze. Ma już wieloletnią
      praktykę i trudno się do niej dostać ale próbować warto. Dysponuje wszystkimi
      urządzeniami w tym laser i potrafi robić najlepsze makijaże również permanent.
      Spróbuj.
      • Gość: Adam Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 22:17
        Taak ma juz trzy lata praktyki i dwa kursy zaliczone..
      • Gość: pip Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 20:59
        Wszysto w tym zakładzie jest nowoczesne i tak dzała jak ich strona internetowa-
        www.poschodkach
    • Gość: Lilka Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 21:42
      Polecam gabinet Dermatologi Estetycznej,niestety w Kielcach tel 041-343-15-15
      prowadzi go dr Halina Brodecka/lekarz kosmetolog ze specjalizacja z dermatologi
      i kosmetologi /leczy a nie maskuje celulit,stosuje botox,antiagin,kolagen,roll-
      cit-medyczny,mezolift-ujędrnianie.Laseroterapielaseramierbowym,KTP,neodymono-
      jagowym,diodowym iIPL ....
      Tojest inny świat kosmetologi a nie półświatek niedouczonych kosmetyczek po
      pary kursach.Kielce są w odległości 2 godzin jazdy to nie wyprawa na biegun i
      lepiej ożałować na drogę niż potem plućsobie w dziurawą twarz i mieć pretensje
      do jakiś tumanów o..swoją nierozwagę..
      • Gość: saras Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 22:00
        Ktoś reklamuje ostro doktor Haline Brodecką czy dlatego że jest z urodzenia
        Tranobrzeżanka ?Fakt ze to osoba z długoletnia praktyka i w sumie koszty
        zabiegów u niej nie sa porazajace ale jak ktoś woli zaoszczędzic pare groszy i
        zamiast do autoryzowanego serwisu jechać z autem do fachowca po Kozyrówce
        todroga wolna bo to nawet ten po zawodóce ma już laser to znaczy analiztor -
        fakt że tylko jeden i z wyprodkowany w Tailandi ale nie trzeba opuszczać
        naszej metropoli i mozna powiedzieć że się było w nowoczesnej firmie
      • Gość: Paola Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 10:50
        Dziękuje Lilka za namiar na dr .Brodecką -to inny świat-ludzi
        kompetentnych,wykształconych i solidnych.POLECAM
    • Gość: Ajaka Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 11:50
      W Tarnobrzegu i okolicach kosmetyczek jest bezliku ale prawdziwe nie
      chałturnice niedouczone to raczej szukaj w Krakowie Lublinie czy jak ktoś tam
      pisał w Kielcach/najbliżej/no chyba ze chcesz syfki na nosie dusić lub manicure
      sobie strzelić
      • Gość: ** Re: kosmetyczka IP: 80.51.252.* 23.03.07, 19:51
        A co myslicie o kosmetyczce kolo biedronki przy czerwonym placu, gdzie wchodzi
        sie po schodach na pietro (znajduje sie tam rowniej fryzjerka i solarium), ta
        fryzjerka jest tragiczna, a jak z kosmetyczka?
        • Gość: Jaga Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 09:47
          Kosmetyczka jest niezła ,lepsza od innych w mieście ,ja chodzę do n iej od
          prawie roku i nie mam zastrzeżeń,fryzjerka to nie to..a solarium sprwdzone i
          czyste
    • Gość: basia Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 14:50
      Niektóre wypowiedzi są krzywdzące tarnobrzeskie kosmetyczki,większość z nich
      jest po solidnych szkołach a że są takie co to pokkursie wklepywania i po
      uzyskaniu papierka po paru kursikach/na poziomie kursów koła gospodyń wiejskich/
      obkupiły się w sprzęt udający profesjonalny to już głupota klientek zrobiła z
      nich PRAWDZIWE KOSMETYCZKI,chcecie bez bajerów to szukajcie jest koło
      orbity ,na wyspiańskiego a i na starym osiedlu też coś się znajdzie ,na
      przeciwko szpitala tez
      • Gość: magda Re: kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 18:04
        Ja polecam ta za Planet In (gabinet na poddaszu)
        Robiła mi paznokcie na slub i makijaż wyszło cudownie
        • Gość: jag Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 21:26
          Magdo ja też tam chodzę i to chyba najlepszy w tbg gabinet
    • Gość: daria Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 23:25
      Dobry jak na nasze miastko jest zakład na Kopernika
    • Gość: ** Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 10:56
      Zobacz jak fajny jest nowe studio kosmetyczno -fryzjerskie w nowych kamienicach
      koło sądu,kosmetyczki sa młode ale dobre,zawsze uprzejme i juz częśc babek z
      sądu tam zaczeła bywać czyli są dobre, mysle że z czsem to będzie jed z
      lepszych gabinetów w Tbg
      • Gość: kryś Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 17:06
        Ja też jestem zadowolona z studia ,i chyba tylko afrodyta mi się jeszcze podoba
        • Gość: res Re: kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 06:26
          Co Ci się podoba w afrodycie ?!
          • Gość: Krysty Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 08:37
            Jakość i poziom obsługi ,no i miła atmosfera
            • Gość: res Re: kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 19:34
              Jakie zabiegi oferują no i jak z ich poziomem wykonania.Atmosfera miła?Co masz
              na myśli?
              • Gość: ** Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 20:11
                Przyjż na zabieg to zrozumiesz,chociaz jeśli jesteś konkurencją to i tak nie
                dasz sobie nawet pryszcz wygnieść
                • Gość: '''''''' Re: kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 20:34
                  No to się dowiedziałam.Ale atmosfera,że hej!!!
    • sinus_alfa Re: kosmetyczka 29.03.07, 11:38
      www.po-schodkach.prv.pl
    • Gość: Kaśka Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 20:51
      Nie słuchaj tych pogryzających sie prymitywów /za pińć groszy to ci gardło
      podetną /chyba najlepsza kosmetyczka jest P.Basia -ostatni pawilon na
      Wyspiańskiego/nad Apteką/chodzę do niej od 0 lat i tylkojestem zadowolona,a te
      co teraz niby dobre to ani zdolności ani doświadczenia tylko mcwniactwo i lewe
      kursiki/jeden dzię i kurs tpsów drugi dzionek i następny i tylko naiwnym
      wcisnąc kit oswojej wielkości...
      • sinus_alfa Re: kosmetyczka 02.04.07, 12:05
        Skąd u Ciebie Kasiu tyle jadu? Anonimowo to jesteś bardzo odważna w sądach o
        innych, tyle że bezpodstawnie pomawiając innych łamiesz obowiązujący regulamin.
        Masz wąty to ujawnij się i podejmij dyskusję otwarcie wskazując te "prymitywy".
        Po co ja to piszę, przecież tu chodzi o odreagowanie własnych kompleksów
        anoniomowo można dokopać każdemu i poczuć się w swoim mniemaniu ważną. Idź do
        psychiatry dziewczynko może Ci pomoże w Twoich problemach z osobowością.
        • Gość: Kaśka Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 20:48
          Dokopać to można komuś kto ma kregosłup a podniżej zadek a komuś kto nie ma nie
          tylko kindersztuby ale charakteru to trudno bo by nóżka wlazła coś paskudnego
          i chodzi ponadto nie o odreagowanie tylko o ostrzeżenie biednych kolezanek
          zeby nie paprały sobie urody u naciągaczy ...
        • Gość: Kaśka Bis Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 21:42
          To że chodzę do Pani Basi /i to od 10 lat/to nie powód żebym wdawała się w
          polemiki z jakimis pantofelkami/jednokomórkoce/czy też z jakimiś pazyrnymi
          żulami,chce doradzic gdzie mozna być obsłuzony właściwie a nie chodzić po
          dermatologach po pomoc
        • Gość: acer Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 10:58
          A ty napisz odważnie o raku skóry na którym wyśmienicie znają się "kosmetyczki"
          ....
    • Gość: ja Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 22:19
      oj i mi by sie przydala od roku na buzi mam przebarwienia skory i wreszcie czas
      by sie tym paskudztwem ktos zajal porzadnie
      • Gość: Lila Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 20:41
        Jak chcesz pozbyc się przebarwień to najlepiej i njablizej u dr Brodeckiej w
        Kielcach/041 343-15-15 /tam Ci nikt kitu nie wciśnie ,to ktos kto pierw
        skończył szkołe średnia/w Tarnobrzegu zresztą /a potem to juz "tylko 6 lat
        lekarski.specjalizacje/coś 4 po dwa lata nauki i parenaście lat praktyki to
        nie szkółka niedzielna dla Koła Gospodyń.A jak Ci Kelce nie odpowiadają to i
        Kraków i Lublin nie są za morzem a tam spotakasz sie z fachową obsługą w Tbg to
        można sopbie odciski wymoczyć
        • Gość: Hara Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 16:53
          Dzięki za namiar na Dr Brodecką rejestracja do Niej 10-18 Pn-pi.a przyjmuje do
          17 30 tylko trzeba się umówić na wizytę bonp.laser/maja ich pięć różnych/
          można stosować TYLKO pod kontrolą lekarza a nie przypadkowej osoby.jeśli
          chodzi o koszty to podobne jak u Tzw."kosmetyczek tubylczych",
          może się opłacić robic w Tbg bo jak skopią co prawie pewne to może sie uda
          wydrzeć odszkodowanie....
    • Gość: lis Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 11:22
      Sprawdż na przeciwko Społeczniaka.Ja twierdze że jest dobra.
    • Gość: Betti Kosmetyczka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.04.07, 22:32
      W pawilonach kolo stadionu jest jakas kosmetyczka, wyraźcie swoją opinię ??
      • Gość: Dana Re: Kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.07, 11:38
        Możesz zaryzykować ,na Tarnobrzeskim firmamencie jest gwiazdą..
        • Gość: Megi Re: Kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 18:15
          Moim zdaniem zna się na rzeczy.( i nie ma nic z gwiazdorstwa) fachowo,tanio i
          miło!!!!Polecam
    • Gość: Palomka Re: kosmetyczka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.05.07, 13:30
      Polecam kosmetyczke z salonu Po Schodkach ! Sprowadziłam się do Tarnobrzegu z dużego miasta, gdzie chodziłam do salonu Erisa, porównując profesjonalizm salonu Po Schodkach i Erisa to wypadają na równi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka