Gość: kamil IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.04.07, 20:30 Jak jest wontek jakich facetów unikać to może znajdą się odpowiedzi jakich kobiet unikać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xulu Re: Jakich kobiet unikać 02.04.07, 11:40 żadnych, lepiej by było z jakimi sie niespotykac ps. dlaczego mam kogoś unikać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snob portalu Re: Jakich kobiet unikać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 12:15 cwaniar które szukają sponsora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Jakich kobiet unikać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 13:00 jesli facet jest chociaz odrobine inteligentny to zorientuje się czy kobieta leci na niego czy na jego kase,to juz wasz problem skoro sobie z tym nie radzicie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snob portalu Re: Jakich kobiet unikać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 13:07 Nie medytuj złotko, pisze jakich kobiet unikać, więc piszę: takich co lecą na kasę. I o co Ci chodzi? Zresztą wy kobiety na jedno kopyto jesteście takie same. Najpierw wielka miłość a potem jak wam spadną różowe okularki to już koniec i udajecie że kogoś nie znacie. Jesteście manipulantkami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Jakich kobiet unikać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 14:05 to zostań gejem skoro nie ma na świecie kobiety dla ciebie i wszystkie jestesmy takie same. moze facet cię zadowoli bo przeciez wszyscy sa cudoni,wspaniali i co najgorsze wierza w to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snob portalu Re: Jakich kobiet unikać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 14:10 Jestem hetero a nie homo ale z chęcią mogę zostać zaliczaczem który będzie zaliczał puste laski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Jakich kobiet unikać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 14:12 sadzac po twoich tekstach to juz nim jestes.Puste laski juz pewnie na ciebie poluja... współczujeale jesteś chyba w tym najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Jakich kobiet unikać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 14:37 Sara – trzymam twoją stronę najwyraźniej masz racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uni Re: Jakich kobiet unikać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 20:14 unikać głupich!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierot Re: Jakich kobiet unikać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 20:21 nie ma kobiet glupich...są tylko mało inteligentne...albo inteligentne inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: love Re: Jakich kobiet unikać IP: 80.51.159.* 02.04.07, 21:08 słodkich idiotek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixiński Re: Jakich kobiet unikać IP: 213.199.214.* 03.04.07, 00:21 Unikajcie kobiet które mają dużo "przyjaciółek". W przeciwnym wypadku będziecie na ławce rezerwowych. Najważniejsze dla nich są wówczas koleżanki które będą wiedziały nawet to po czym macie czkawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Jakich kobiet unikać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 07:03 a są takie bez "przyjaciółek"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: Jakich kobiet unikać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 11:23 są takie np. ja :) moze dlatego jestem z chlopakiem 5 lat (od kilku miesiecy juz z mezem) Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: Jakich kobiet unikać 03.04.07, 11:32 przyjaciółki tez są potrzebne chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
maszkaron_plamisty Re: Jakich kobiet unikać 03.04.07, 11:38 O tak! Przyjaciółki są BARDZO potrzebne! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Jakich kobiet unikać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 12:57 po jaką cholere zeby sie wpier....dalac w czyjes sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxx Re: Jakich kobiet unikać IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.04.07, 13:41 Nie jedna już tzw przyjaciółka rozbiła dobry związek .Chociaż patrząc na rzeczywistość spotykam się coraz cześciej z facetami którzy rozbijają związki czyżby jaja mieli przez przypadek a może już zatarła się różnica w zachowaniu pomiędzy kobietą a mężczyzną.Nie ma jak zniewieściali faceci bo wóda nie robi z chłopca męzczyzne a patrząc chyba tak wielu myśli. Odpowiedz Link Zgłoś