Dodaj do ulubionych

Jaki ortopeda

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 22:21
Co myslicie o ortopedzie dr Cieslickim?
Obserwuj wątek
    • Gość: myślę Re: Jaki ortopeda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 23:10
      myślę, że jest rekonwalescentem
    • Gość: ja Re: Jaki ortopeda IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.06.07, 07:34
      Jak ortopeda to tylko dr.TRUŚ!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: zara Re: Jaki ortopeda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:02
        ha,ha,ha dr.truś.ha,ha,ha.Dobrze dajesz można sie ubawić.On nie powinien
        zajmowac sie medycyna skoro nie ma o tym zielonego pojęcia.
        • Gość: kulas Re: Jaki ortopeda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 21:39
          do zara ,jak truś nie jest dobrym lekarzem to ty jestes analfabetą - piszesz (
          głupio ,bez argumentów )więc analfabetą nie jesteś a więc truś jest lekarzem -
          kwestia czy dobrym - twierdzę że bardzo dobrym ,na tym co robi zna sie duzo
          lepiej od cieslickiego (pozdrowienia z rzeszowa - tam kariery nie zrobił kolesie
          wsadzili go do tbga rolując trusia )zaznaczam ze trus jest b dobrym operatorem
          traumy , a cieslicki w ogóle tego nie umie robić traumatologii , cieslicki robi
          tylko kolana - ponoc dobrze ale to tak jakby kierowca umiał jechać tylko do
          przodu.... bez aluzji do wypadku , jeszcze jedno podobno cieslicki po wypadku
          nie będzie nigdy mógł operować "normalnie" bo nie będzie mógł się zgiąc ( trwałe
          uszkodzenie kregosłupa) więc jak miałbym wybierać to wybrałbym sprawnego , co do
          istoty truś kilka lat wstecz poskładał mnie po wypadku z "kilku kawałków" więc
          wiem co mówię a w sandomierzu nie chcieli mnie składac - tylko konstancin i to
          bez nadzieii - tak powiedzieli
        • Gość: władeczek Re: Jaki ortopeda IP: 80.50.76.* 01.07.07, 15:25
          Niestety Szpital w Tarnobrzegu nie ma tradycji ortopedycznych. Oddział
          urazowo- ortropedyczny jest tylko z nazwy, tak naprawde to powinien się nazywać
          oddział płukania kolan bo tylko takie zabiegi są wykonywane, a pozozstałe
          schorzenia uciekają do Sandomierza lub sa wysyłane przez pana Cieślickiego do
          Rzeszowa ( np moje dziecko wysłane zostało do oddziału ortopedycznego do
          Rzeszowa przez tego pana do operacji. Oczywiście noga w gipsie , zakup kul i
          kurtuazyjny telefon do Rzeszowa. Najełam transpost i pojechałam . Na miejscu
          lekarz dyżurny oddziału ortopedycznego po zbadaniu mojego syna poinformował
          mnie , że nie wymaga on operacji bo jego noga nie jest złamana. Ucieśzyłam się
          wprawdzie ale po chwili dotarło do mnie że muszę wracać do domu, a nie wziełam
          buta na chora noge i sąsiad ktory mnie przywiózł pojechał do domu. Nie było mi
          do śmiechu zapewniam was. Od tego zdarzenia odradzam leczenie urazów w
          Tarnobrzegu.
          • Gość: zrx Re: Jaki ortopeda IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.07.07, 16:24
            w drobnych przypadkach proponuję dr Bijaka,nastawi pogada i jest hepi w
            powazniejszych przypadkach nigdy Tarnobrzeg,wszędzie ale nie tu!!!!
          • Gość: EWA . K Re: Jaki ortopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 19:53
            Do Władeczka masz rację z tym oddziałem płukania kolan ale po tych kłopotach
            pana doktora z panią E. ha,ha. hi to raczej powinien się nazywać B..EL
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka