Gość: werta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 22:21 Co myslicie o ortopedzie dr Cieslickim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: myślę Re: Jaki ortopeda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 23:10 myślę, że jest rekonwalescentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jaki ortopeda IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.06.07, 07:34 Jak ortopeda to tylko dr.TRUŚ!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zara Re: Jaki ortopeda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:02 ha,ha,ha dr.truś.ha,ha,ha.Dobrze dajesz można sie ubawić.On nie powinien zajmowac sie medycyna skoro nie ma o tym zielonego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulas Re: Jaki ortopeda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 21:39 do zara ,jak truś nie jest dobrym lekarzem to ty jestes analfabetą - piszesz ( głupio ,bez argumentów )więc analfabetą nie jesteś a więc truś jest lekarzem - kwestia czy dobrym - twierdzę że bardzo dobrym ,na tym co robi zna sie duzo lepiej od cieslickiego (pozdrowienia z rzeszowa - tam kariery nie zrobił kolesie wsadzili go do tbga rolując trusia )zaznaczam ze trus jest b dobrym operatorem traumy , a cieslicki w ogóle tego nie umie robić traumatologii , cieslicki robi tylko kolana - ponoc dobrze ale to tak jakby kierowca umiał jechać tylko do przodu.... bez aluzji do wypadku , jeszcze jedno podobno cieslicki po wypadku nie będzie nigdy mógł operować "normalnie" bo nie będzie mógł się zgiąc ( trwałe uszkodzenie kregosłupa) więc jak miałbym wybierać to wybrałbym sprawnego , co do istoty truś kilka lat wstecz poskładał mnie po wypadku z "kilku kawałków" więc wiem co mówię a w sandomierzu nie chcieli mnie składac - tylko konstancin i to bez nadzieii - tak powiedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władeczek Re: Jaki ortopeda IP: 80.50.76.* 01.07.07, 15:25 Niestety Szpital w Tarnobrzegu nie ma tradycji ortopedycznych. Oddział urazowo- ortropedyczny jest tylko z nazwy, tak naprawde to powinien się nazywać oddział płukania kolan bo tylko takie zabiegi są wykonywane, a pozozstałe schorzenia uciekają do Sandomierza lub sa wysyłane przez pana Cieślickiego do Rzeszowa ( np moje dziecko wysłane zostało do oddziału ortopedycznego do Rzeszowa przez tego pana do operacji. Oczywiście noga w gipsie , zakup kul i kurtuazyjny telefon do Rzeszowa. Najełam transpost i pojechałam . Na miejscu lekarz dyżurny oddziału ortopedycznego po zbadaniu mojego syna poinformował mnie , że nie wymaga on operacji bo jego noga nie jest złamana. Ucieśzyłam się wprawdzie ale po chwili dotarło do mnie że muszę wracać do domu, a nie wziełam buta na chora noge i sąsiad ktory mnie przywiózł pojechał do domu. Nie było mi do śmiechu zapewniam was. Od tego zdarzenia odradzam leczenie urazów w Tarnobrzegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrx Re: Jaki ortopeda IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.07.07, 16:24 w drobnych przypadkach proponuję dr Bijaka,nastawi pogada i jest hepi w powazniejszych przypadkach nigdy Tarnobrzeg,wszędzie ale nie tu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA . K Re: Jaki ortopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 19:53 Do Władeczka masz rację z tym oddziałem płukania kolan ale po tych kłopotach pana doktora z panią E. ha,ha. hi to raczej powinien się nazywać B..EL Odpowiedz Link Zgłoś