Dodaj do ulubionych

prawo jazdy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 01:36
chcę zrobić prawo jazdy, ale nie wiem do jakieg ośrodka udac się by było to
szybjo sprawnie i profesjonalnie...no i jakiego instruktora wybrać by nauczył
mnie tej sztukie kierowania samochodem :)
jeśli ktos może mi pomóc w doborze ośrodka i instruktora to bedę wdzięczna :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: prawo jazdy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.07.07, 09:01
      ja żonę zapisałem do Wojtka(na Piastowie), kilka osób mi go polecało po za tym
      LOK
      • Gość: gosc Re: prawo jazdy IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 09.10.07, 11:35
        Wojtek i jazdy z p. Krzyśkiem
        • Gość: m Re: prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 15:21
          i zaczyna sie anty i reklama.ogolnie jakbys dobrze nie jedzil to i tak masz
          spore szanse na niezdanie.nieslyszeliscie ze do 40% ludzi tylko zdaje. a osrodki
          szkoleniowe bywa ze same ustalaja date egzaminu kursantowi, nie bez kozery, kto
          slyszal jak to jest miedzy egzaminatorami a instruktorami jazdy ten wie o co
          chodzi , jakie to uklady i zaleznosci sa i ustalanie kogo uwalimy, i jaka kasa
          sie obraca
    • Gość: L Re: prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 13:08
      Polecam automobil klub na wyspienskieo pawailony chyba najtaniej w miescie, wyklady prowadzi starszy gosc ale widac ze wie co mowi, kierowcy tez niezli.
      • Gość: edyta Re: prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.07, 19:28
        polecam u WOJTKA
        • Gość: niemek Re: prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.07, 19:30
          nie polecam lok
          • Gość: ja Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 08:13
            ja chodze do loka, duzo ludzi maja wiec jesli chodzi o jazde to sie wlecze to
            wszytsko juz 1 mc mija a ja 23 h wyjezdzone mam, plus jest ze wszystko
            przepisowo robia, karty ci nie wypelnia wczesniej zebys mogl se egzamin ustalac,
            i nie oszukuja jesli o jazde chodzi, u nich tez w sumie mozna szybciej robic ale
            trza pogadac z Chrzastkiem, bo teorie mozesz zrobic szybko i jazde zaczac,
            zamiast piepszyc sie z teoria 6 tygodni
    • Gość: wieslaw Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 16:30
      wszędzie TYLKO NIE W TARNOBRZEGU I OKOLICACH. NIE ZDASZ. NO,MOŻE ZA KTóRYMS
      RAZEM.EGZAMINATORZY NIE BIORą BO MAJA TAKI PRZEWAł JELENI żE NIE NADąZZZAJą BRAć
      NORMALNEJ TARYFY ZA KAżDY NIEZDANY EGZAMIN
    • Gość: wax CALA PRAWDA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 21:14
      gdzie bys nie robila to i tak szanse na zdanie egzaminu wynosza 30,4% (taki
      wynik byl w 2006r). zdawalnosc we wszystkich tarnobrzeskich osrodkach jest niej
      wiecej taka sama i wynosi od ok 33% do ok 38% (dane takze za 2006r). A wiec
      wychodzi na to ze wszedzie ucza mniej wiecej tak samo. Nie polecam LOKu i TOSMu
      poniewaz tam wyjezdzaja od razu wszystkie godziny,a jesli ktos chce sobie
      pojezdzic przed samym egzaminem to musi dokupic godzin.A dodatkowa godzina jazdy
      w LOKu to 42zl a w TOSMie 40 zl. A swoim kursantom mowia ze inne osrodki
      oszukuja zostawiajac godziny (czego przykladem jest jedna z wypowiedzi na tym
      forum).Ludzie...jak mozna oszukac kogos na godzinach,skoro jest karta w ktorej
      wpisane sa wszystkie jazdy i kazdy wie ile i kiedy wyjezdzil! Siedze gleboko w
      tym biznesie i wiem ze najwazniejsze jest to czy znajdziesz z instroktorem
      wspolny jezyk! jezeli sie dogadujesz to i nauczysz sie szybciej, a jezeli nie
      dogadasz sie z instruktorem (odmiennosc charakterow) to nic z nauki nie
      bedzie!wtedy najlepiej zmienic instruktora, bo wierzcie mi...instruktor tez sie
      wtedy meczy, tak samo jak wy!a poprosic o zmiane instruktora to zaden wstyd i
      kazdy kierownik osrodka bez wahania sie na to zgodzi. Ja pracuje w jednym z
      osrodkow,nie bede mowil w jakim...nie bede go zachwalal ani najezdzal na
      konkurecje. Napisalem jak jest, a jesli ktos ma jeszcze jakies pytania to
      pytajcie... chetnie pomoge. Oczywiscie talent do jazdy tez jest bardzo wazny!
      jednym wystarczy 30 godz, a innym potrzeba 60 godz. ale zapewniam...wszyscy sie
      moga tego nauczyc ! pozdrawiam !
      • aflower Re: CALA PRAWDA! 10.10.07, 07:07
        prawda WAX, jak mozesz to prosze o kontakt mailowy do mnie na gazeta.pl (adres nika)
    • lambada-is-one Re: prawo jazdy 10.10.07, 10:39
      zdecydowanie polecam ośrodek "Na Serbinowie" Fajne i nie nudne
      wykłady, instruktorzy o niesamowitej cierpliwości. Wiele moich
      znajomuch robiło tam kurs i naprawde sobie ich chwali...
    • lewiaten20 Re: prawo jazdy 28.08.20, 09:56
      Polecam serdecznie Ośrodek Szkolenia Kierowców Koszak! Jak dla mnie zdecydowanie najlepsi. Cała oferta jasna i czytelna: www.koszak.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka