Gość: Wenus IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 21:24 Witam tak z czystej ciekawosci , czy na tym Forum pisza tez osoby niepelnosprawne. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sun5 a kto jak nie niepel...? 17.09.02, 10:21 Pewnie,że piszą, poczytaj sobie po prostu wszystkie wątki :) Odpowiedz Link Zgłoś
zojka-5 Re: OSOBY NIEPEŁ................................. 17.09.02, 20:26 Nic mnie tak nie wkurza, jak podzial ludzi na bialych i czarnych,rudych i brunetow,wysokich i niskich,grubych i chudych,sprawnych i niepelnosprawnych,oraz madrych i "madrych inaczej",chociaz akurat ten podzial jest najbardziej mi bliski:)) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: OSOBY NIEPEŁ................................. 19.09.02, 17:13 Zaglądają tu też niepełnosprawni inaczej tak jak ja. Ale fakt trzeba mieć powód, choćby w rodzinie lub w gronie przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
studentka_rocznik0 Re: OSOBY NIEPEŁ................................. 19.09.02, 18:35 ja nie jestem niepełnosprawna, nie mam nikogo bliskiego niepełnosprawnego. Zaglądzam tu bo jestem chętna do pomocy, szukam pomysłów, sugestii. Odpowiedz Link Zgłoś
okruszek_1 Re: OSOBY NIEPEŁ................................. 09.12.02, 19:27 Moja sistrzyczka ktora jest starsza ode mnie o 6 lat, jest niepełnosprawna wstanie taki, ze praktycznie nie ma z nia kontaktu...ale ja nie chce jej odcinac od swiata, chce chodzic z nia na koncerty i bawic sie...w koncu tez jest mloda i cos sie jej od zycia nalezy!!! Pozdrawiam wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś