Dodaj do ulubionych

Kino Wisła - powraca

IP: *.stalowa.pilicka.pl 06.08.07, 09:12
Witam Wszystkich kinomaniaków. Kino ruszy najprawdopodobniej już 17 sierpnia
2007. Będzie odjazdowe nagłośnienie (DOLBY), wreszcie będzie można posłuchać
znakomitych efektów przestrzennych, zostały również wymienione fotele na
wygodniejsze choć nie pierwszej młodości. Ilość miejsc została zmniejszona
dzięki czemu przerwy między rzędami znacznie się zwiększyły. Kino powoli
przechodzi metamorfozę. Stopniowo będziemy odświeżać wszystkie pomieszczenia.
Zapraszamy wszystkich chętnych na seanse testowe, które odbędą się jeszcze
przed otwarciem kina. Już wkrótce ruszy serwis internetowy pod adresem
www.kinowisla.info Zapraszamy osoby zainteresowane współpracą. Kontakt
parapano@gmail.com
Obserwuj wątek
    • Gość: lk Re: Kino Wisła - powraca IP: 80.51.159.* 06.08.07, 21:43
      no nareszcie po długowiecznym zastoju pod zarządem pani Sabat coś się ruszyło i
      to bardzo cieszy
    • nom73 Re: Kino Wisła - powraca 07.08.07, 15:45
      Gość portalu: Kino Wisła napisał(a):

> www.kinowisla.info Zapraszamy osoby zainteresowane współpracą.

Jakieś przekierowanie jest na kino ballada :-)
      • Gość: Kino Wisła Re: Kino Wisła - powraca IP: 195.117.54.* 07.08.07, 20:26
        Zgadza się, przekierowanie jest na kino Ballada, ale początkiem
        przyszłego tygodnia powinien już ruszyć serwis internetowy kina
        Wisła. Prosimy o jeszcze trochę cierpliwości.
      • Gość: Pytajacy Re: Kino Wisła - powraca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 07:44
        O co chodzi z informacja o wspolpracy ?
        • Gość: Kino Wisła Re: Kino Wisła - powraca IP: *.stalowa.pilicka.pl 08.08.07, 08:14
          Współpraca - mamy tu na myśli wspólną organizację koncertów, akademii,
          teatrzyków, konferencji, występów kabaretowych, przeglądów zespołów muzycznych,
          chórów, przeglądów filmowych, oraz wszystkiego tego co związane jest z
          wykorzystaniem sceny w kinie.
          • Gość: Pytajacy Re: Kino Wisła - powraca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 10:24
            A jakis email do Was ?
            • Gość: Kino Wisła Re: Kino Wisła - powraca IP: *.stalowa.pilicka.pl 08.08.07, 11:57
              E-mail podany jest w pierwszej wiadomości, ale oczywiście mogę powtórzyć
              parapano@gmail.com
              • Gość: Pytajacy Re: Kino Wisła - powraca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 12:39
                Dziekuje za informacje, w takim razie juz sle propozycje na emaila.
                • Gość: Kino Wisła Re: Kino Wisła - powraca IP: *.stalowa.pilicka.pl 10.08.07, 08:25
                  Witam wszystkich. Właśnie ruszył nasz serwis internetowy pod adresem
                  <kinowisla.info>. Serdecznie zapraszam. Można dopisać się do listy mailingowej w
                  celu otrzymywania na bieżąco informacji o repertuarze kina. Mam nadzieję, że
                  otrzymamy wkrótce potwierdzenie od dystrybutorów terminów projekcji wymienionych
                  w zapowiedziach filmów.
                  • Gość: Kino Wisła Re: Kino Wisła - powraca IP: *.stalowa.pilicka.pl 14.08.07, 07:13
                    17 - 23 VIII 2007 SHREK TRZECI
                    godz. 16:00, 17:45, 19:30
                    Serdecznie zapraszamy.
      • Gość: gosc Re: Kino Wisła - powraca IP: 80.54.16.* 18.10.07, 19:52
        Witam , niedawno byłem w Kinie Wisła na filmie Katyń. Podczas
        oglądania seansu bylem zniesmaczony. Obraz niewyrazy, dzwiek takze
        oprocz tego braklo miejsc i w sali bylo zimnooo ;/
    • Gość: M Re: Kino Wisła - powraca IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.07, 22:00
      A o co chodzi z tymi seansami testowymi??? Jak się można na to załapać???
    • Gość: ziomal Re: Kino Wisła - powraca IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.08.07, 11:31
      Shrek spoko. z kinem nie za dobrze. jest dużo niedociągnięć a w sumie same nie
      dociagniecia . mam nadzieje ze będziecie sie starać to poprawić.
      • Gość: Kino Wisła Re: Kino Wisła - powraca IP: *.stalowa.pilicka.pl 22.08.07, 07:49
        Czy możemy na e-maila otrzymać listę tych niedociągnięć. (poczta@kinowisla.info)
        Tylko proszę nie wpisywać, że kolor obicia foteli jest nieodpowiedni. :) Jak
        widać po kinie jest ono w fazie rozruchu. Przed nami jeszcze dużo pracy.
        Konkretne uwagi na pewno lepiej nam pomogą dostosować kino do wymogów widza.
        • nom73 Re: Kino Wisła - powraca 22.08.07, 21:20
          Ja jestem dość pedantyczny więc jak się nie boicie krytyki to mogę ocenić, ale
          nie dostałem jeszcze zaproszenia. :-)

PS. mam jeszcze dobry wzrok i słuch, poprzednie kino było kiepskie, obraz
          nieostry, dźwięk mało czytelny, a na jakości przecież głównie w kinie nam
          zależy, bo każdy film teraz można obejrzeć na TV z DVD.
    • Gość: Andrzej Re: Kino Wisła - powraca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 19:47
      Witam. Miałem przyjemność być dziś w kinie na filmie 'Harry Potter i Zakon
      Feniksa'. Muszę państwu powiedzieć że nie mogłem w kinie wysiedzieć dłużej niż
      trzy minuty. TE FOTELE SĄ OKROPNE! Ludzie cały czas się wiercą... Wielka szkoda
      że nie ma już sklepiku... Jedynym plusem jest bardzo dobry dźwięk.Pozdrawiam.
      • Gość: ziomal Re: Kino Wisła - powraca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.07, 14:49
        ja znow na shreku nie słyszałem połowy dialogow nie wiem moze tak
        jest nagrany. no i naprawde brak sklepiku nas rozdraznił. myslelismy
        ze zakupimy wiadro popcorn-u i po kubku coli . a tam nic.
        • Gość: Hipek Re: Kino Wisła - powraca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 13:56
          A ja sie ciesze ze nie ma tego sklepiku. Mialem dosc smierdzacego popcornu i
          szeleszczacych papierkow od batonikow. Skoro ludziska nie umieja sie zachowac to
          lepiej zeby sklepiku nie bylo. Co do foteli to sie zgadzam ze wysiedziec sie na
          nich za bardzo nie ma. Miekkie to one moze i sa ale jakby sie bardziej dalo do
          tylu odchylic byloby lepiej.
          Dzwiek w porzadku i generalnie wiecej zastrzezen nie mam. Moze jestem malo
          wymagajacy ale ciesze sie ze kino wrocilo.
          • Gość: O.Ł. Dżizas Re: Kino Wisła - powraca IP: 80.51.159.* 01.09.07, 14:56
            true. nie po to się do kina idzie żeby sie tam nażreć. co prawda ostatnio na
            harym porterze byl juz jakis zaaferowany pan z mala popcornica ale nie wygladal
            zbyt zachecająco (y... ten popcorn znaczy:)

1. siedziska. nie pierwszej mlodosci, to prawda ale też i nie psu z gardla
            wydarte. wiele wygodniejsze niz poprzednie, miejsca na nogi tez o wiele wiecej
            (można sie kulturalnie wyłożyć:) dwu i pół godzinny harry potter przeszedł bez
            bólu; na poprzednich nie dało sie wytrzymać więcej niż pół godziny. ogolnie nie
            wiem co ludziom w nich przeszkadza :|
            2. dźwiek. kaszanka na shreku, totalnie nie było słychać dialogów za to wszystko
            inne było bardzo głośne, ogólnie chaos i apokalipsa; na harrym wszystko było ok
            (tzn. poza dubbingiem bo kobiete podkładającą głos pod hermione chetnie
            harpunem... no niewazne) poza tym ze z tego mega dolby zrobilo sie nagle stereo
            - glosniki z tylu sali nie dzialaly, wrazenie bylo 'dziwne' ale i tak o wiele
            lepiej niz na shreku:) mam nadzieje ze true quadrofonia wroci!

tyle chyba wrażeń, sklepik pewnie wróci w swoim czasie, wg mnie dobrze ze
            seansow jest mniej tak jak i mniej filomow (a nowsze), mysle ze jesli tylko
            filmy beda w miare biezace to bedize git:)
            no i tez sie ciesze ze kino jednak zyje.
    • Gość: Kino Wisła Re: Kino Wisła - powraca IP: *.stalowa.pilicka.pl 03.09.07, 07:53
      Kino Wisła zatrudni kinooperatora, więcej informacji pod nr tel. 0888204777 lub
      w kinie Wisła.
      • Gość: Hipek Re: Kino Wisła - powraca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.07, 11:24
        Musze pogratulowac iz wlasciciele kina zdecydowali sie na
        wyswietlenie "Ratatuj". Film byl znakomity i szkoda tylko ze pora
        emisji nie byla najszczesliwsza no i tylko 2 dni niestety. Mam
        nadzieje ze jeszcze uda sie wyswietlic innego dnia i troche
        pozniej. Pozdrawiam i czekam na kolejne nowosci :)
        Hipek
    • Gość: xyz Re: Kino Wisła - powraca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.07, 17:48
      super
    • Gość: anwer Re: Kino Wisła - powraca IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.12.07, 14:32
      Ostatnio bylam na "Ranczo Wilkowyje" i nie dosc, ze seans b. pozno to jeszcze
      zmarzlam na " kosc".W zimie juz sie nie wybiore do kina. Tez za glosno.
      • Gość: macccis Re: Kino Wisła - powraca IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.01.08, 12:00
        no to już się raczej nigdy do kina nie wybierzesz, bo podobno już nie działa.
        Wchodząc na stronę kina przekierowuje mnie automatycznie na balladę w stwa
        • Gość: Ulubieniec mamusi Re: Kino Wisła - powraca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.08, 09:50
          Jak to nie działa? Wydaje mi się że przestraszyło się konkurencji bo władze miasta (nie wiem tego na pewno) przekazały Józefczykowi budynek przy Gimnazjum nr 1 na kino!!! Będzie konkurencja.A konkurencja wymusi same najlepsze filmy!!! Jestem za!!!!!!Będę głosował na Jana Dziubińskiego!!!! Za to kino przy Jedynce!!!!! Dzieci będą miały blisko na Katyń!!!!
    • Gość: Pytajnik Re: Kino Wisła - powraca IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.08, 15:47
      Co się stało z kinem? Już nie działa?
      Wchodząc na stronkę www.kino.tbg.net.pl zostaje przekierowany na stronkę Kina
      Ballada W Stalowej Woli...
    • Gość: widz Re: Kino Wisła - powraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 10:30
      no i zamkneli za malo ludzi chodzilo do kina niestety
      • Gość: HELLBOUND Re: Kino Wisła - powraca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 23:34
        Niech już nigdy nie wróci do Tarnobrzega żade kino. NIech nie będzie niczego. To miasto jest wymarłe. Miasto emerytów i rencistów. Ja po studiach tutaj na pewno nie wrócę. Nie ma bata. Nie mogę patrzeć na te władze i na ten ciemny lud, który na nich głosuje. Takie to jest nasze miasto, jakie sami tworzymy, ja nie mam zamiaru sobie tutaj życia spartaczyć. Zero perspektyw. Niech postawia kolejny market, to wtedy będzie miał lud rozrywkę. Poza tym to tutaj można jedynie do kościoła i na działkę na spacer, ewentualnie z psem. Ja pierdzielę, to jest chyba najgorsze ze wszystkich 50-cio tysięcznych miast w Polsce. A widziałem już dużą cześć naszego kraju i nie wszędzie jest taki syf, bo nie wszędzie są, takie władze, które sobie mordę Krzyżem wycierają, nic nie robiąc.

Nie ma kina i nie będzie, bo nikt nie jest taki głupi, żeby za darmo robić hołocie frajdę. A to co jest w TDK, to jest to marna imitacja ale na pewno nie kina.
        • Gość: Fan kina Re: Kino Wisła - powraca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.08, 09:47
          Zgadzam się w całej rozciągłości! Władze miasta przypominają ministrantów, tylko taca państwowa skierowana jest w stronę Józefczyka-wysypują mu z niej wszystko.Powiedzcie Józefczykowi o potrzebie istnienia kina to i na kino budynek mu przekażą a on załatwi najnowsze filmy!!!!! Taki on jest-dla ludzi wszystko!!!!Przed filmami oczywiście MODLITWA!!!!! Ale będzie pięknie -poproście o kino na mszy w Serbinowie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka