Dodaj do ulubionych

Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie

• Gość: pionow15 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 83.1.116.* 04.03.10, 19:02
      bardzo dobry zespół vivat tu masz link do stronki vivat.prv.pl/
      • Gość: bodzio1 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 192.55.157.* 09.03.10, 08:52
        vivat to rzeczywiście fajny zespół ,ale terminy i cena" wrrrrrrrrrr.
        Tematy nie do przejścia
        • Gość: imprezowicz Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 192.55.157.* 12.03.10, 12:21

nie chcesz wiwatu to bież tani chłam. Dwóch gości z parapetami a
          miedzy nimi jedna niespełniona gwiazda disco polo ,która jak wypije
          dwa głebsze to już niewiele jest w stanie pokazać. Cena i brak
          wolnych terminów chyba mówią same za siebie . Takie Kapele jak
          własnie WIWAT , PROGRES , ALBI ,RESPEKT ,GALERIA, RESET tak własnie
          mają więc cena powyżej 2500zł czy brak wolnych terminów to chyba nic
          dziwnego.
          • zespoloskar Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 14.03.10, 22:32
            www.planujemywesele.pl/565-oskar
            Zapraszam do posłuchania :) zespół OSKAR
          • Gość: Sluchacz Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.sdl.vectranet.pl 03.10.13, 22:50
            Zgadzam się z tą opinią choć dodałbym do wymienionych zespołów jeszcze Eden,dość często polecany
    • sp1962 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 14.03.10, 22:58
      zespół na wesele to jak narzeczona-musisz sam wybrać.
      • Gość: macho Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.41e.sandomierz.pilicka.pl 15.03.10, 09:54
        polecam zespół FENIX, wiedzą jak ludzi rozbawić i co najważniejsze
        nie piją, a ich wokalistka jest najlepsza!
        • Gość: kimono Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 109.243.158.* 15.03.10, 21:33
          U mojej siostry grał Level i bylo naprawde super bardzo śmieszne
          oczepiny :)
          Wokalistka o oryginalnym i poteżnym głosie :P Chociaz pierwsza
          rzecza na która zwrociłem uwage były jej nogi... do samego nieba :)
          Polecam
          • Gość: hehe Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.pilicka.com.pl 18.03.10, 09:12
            O wykalu dziwczyny z Levela miałem już wątpliwą przyjemność czytać
            na tym forum. Pytanie do Levela - czy te nogi "dom nieba" śpiewają,
            czy też ...? A ty Kimono polecasz Level, czy nogi?
            • Gość: znowu to samo Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.10, 09:30
              Co do zespolu Level- słyszałam na jakimś festynie i powiem, że było
              świetnie i naprawdę każdy był zachwycony, natomiast to jakie mają
              piosenki na stronie www to byłam zaskoczona :/- zastanawiałam się
              czy to ta sama wokalistka??!! Ogólnie zespół polecam. Jednak
              najlepszym zespołem przy jakim miałam okazję się bawić to Echo.
              Miałam okazję też byc na weselu, gdzie grał Fenix i owszem bardzo
              fajnie, ale nie mają perkusji to za tym idzie jest sporo taniej (a
              braku perkusji sie nie odczuwa, bo i tak ją słuchać z playbacku) a
              graja bardzo fajnie. Prowadzący niezły jajcarz a dziewczyna śpiewa
              super. Reasumując Echo!
              • Gość: urszula tbg. Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 192.55.157.* 19.03.10, 09:28
                Witam wszystkich bardzo serdecznie jestem po raz pierwszy na tym
                forum fajnie że takie powstało, i to widzę już trzy lata temu. Ja
                odkryłam je dopiero teraz bo teraz dotkną mnie ten temat...-:)
                Chciałam zapytać o zespół <Albi> o którym jest kilka postów, bo
                słyszałam ze to niezła kapela z tbg. oraz o zespoły <de fakto> i
                <ragtime> chyba też z tbg. to trzy kapele które mi polecano ale
                żadnej z nich niesłyszałam. JESLI KTOŚ MOŻE MI POMÓC PROŚBA !!!
        • Gość: toto Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 217.96.23.* 17.01.12, 11:49
          jak nie piją to chyba jacyś chorzy. Zasada jest taka jak nie wypijesz to się nie rozluźniasz i nie masz dobrego kontaktu z gośćmi weselnymi,a więc co za tym idzie jest smutno i bardzo sztywno.
          Wiem coś na ten temat.

• Gość: dely Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.stalowa.pilicka.pl 23.01.12, 14:31
          ma ktoś może nr tel do zespołu fenix? dz.
    • Gość: nin Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 19:08
      Polecam zespół Venus grający również na terenie województwa podkarpackiego. Co ważne próbkę ich możliwości można zobaczyć na stronie internetowej zespołu Venus ( www.venuslive.pl ).

Pozdrawiam
      nin
      • sp1962 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 30.03.10, 19:25
        Sprawdzony zespół na wesele musi przerżnąć Panią Młodą najlepiej w
        stodole na sianie.
        • Gość: narzeczona Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 20:03
          pomyśl chłopie o urlopie!
          • sp1962 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 30.03.10, 22:32
            oriestra rżneła do białego rana Panią Młodą w stodole.
            • Gość: wolski Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 192.55.157.* 31.03.10, 11:39
              widzę że idiotów,debili,głupków,kretynów,też tu niebrakuje
              • zespoloskar Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 08.04.10, 10:57
                zespół muzyczny OSKAR , Padew , Mielec
                tel 507 787 890 lub 608 614 445
                Mozna nas posłuchać na :
                www.planujemywesele.pl/565-oskar
                Gwarantujemy udana zabawę :)
                • nadia2807 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 12.04.10, 17:08
                  u mojego brata na weselu gral zespol AVENSIS.sa chyba z okolic rzeszowa.wszyscy
                  byli zachwyceni.graja na zywo super utwory super wokal bawia gosci no i bardzo
                  wazna rzecz NIE ROBIA GODZINNYCH PRZERW.sa super naprawde polecam goraco. wiecej
                  info pewnie u samego zespolu jesli ktos zainteresowany to nr 695 249 005
                  • Gość: weselnik Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 19.04.10, 13:49
                    Zdecydowanie najlepszy zespół jaki miałem okazję poznać w akcji to Swing Band.
                    To czterech facetów chyba ze Stalowej Woli, Ulanowa i Janowa Lubelskiego. Nie
                    mam niestety na nich namiarów, ale może w necie coś ktoś o nich znajdzie jeśli
                    chce. Naprawdę polecam, bo przerwy robią małe, zagrać i zaśpiewać potrafią
                    wszystko, a do tego wychodzą miedzy ludzi i wciągają ich do zabawy. Są świetni
                    • Gość: lola Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 192.55.157.* 22.04.10, 09:43
                      Witam szukam zespołu na wesele na wrzesień br.bardzo proszę o jakies
                      namiary na kapele z okolic sandomierza ,tarnobrzega. Oprócz zespołu
                      PROGRES byłam na weselu gdzie grali , według mnie i moich znajomych
                      przereklamowani i troszkę drodzy. Pozdrawiam i czekam na odp.
                      • Gość: eden Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.pilicka.com.pl 22.04.10, 14:40
                        która sobota września? Eden ma wolny termin na 25.09. Pozdrawiam
                        • Gość: janek stalowa wola Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 192.55.157.* 11.05.10, 09:45
                          hejka. mam pytanie o zespół muzyczny alibi lub albi z tarnobrzega.
                          słyszałam ze to nowa kapela 5 gości którzy fajnie graja i bawia
                          gości . jest o nich kilka postów ale niema kontaktu, jesli ktos coś
                          o nich słyszał i ma do nich tel. lub e-maila czy może adres stronki
                          to prośba.
                      • Gość: cogito Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.mtm-info.pl 25.04.10, 10:47
                        Level z Zaleszan 600992720
                        • Gość: EWA Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 13:51
                          TYLKO GALERIA
                          SZCZERZE POLECAM GRALI U MNIE I JUŻ U POŁOWY MOICH GOŚCI WESELNYCH TAK BARDZO
                          SIĘ PODOBALI :-)
                          • Gość: gregii Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.10, 21:13
                            Bylem w zeszłym roku na weselu grał zespół z Zamoscia,chłopak i trzy
                            dziewczyny rewelacja.Nie wiem jak sie nazywaja ale moj znajomy ma
                            namiar biorą 3 tyś zł.
                        • punikil Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 08.05.10, 23:37
                          A co powiecie na temat zespołu SOFT z jadach????
                      • Gość: gość Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.03.14, 18:20
                        Zgadzam się z wami PRZEREKLAMOWANI!!!
      • anty72 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 02.08.11, 22:54
        A dla mnie najlepszy zespół to ten cograł w zajeździe gielarek w grębowie - nazywali się PARADIUKI. Moim zdaniem najlepsi
    • gosia500_pl Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 22.04.10, 18:22
      znam dobry zespół można wejść na ich stronę www.vena.ptvk.pl.
      Świetnie bawią gości.Życzę powodzenia
    • Gość: gh Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 83.1.123.* 24.04.10, 20:17
      therecruiter.info/?pwid=cfa8c35ce6bc43dfb96eec901ad3420d
    • Gość: ania Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 01:00
      Na moim weselu w Sonacie grał zespół Respekt z Tarnobrzega.
      Świetnie grali i śpiewali wszystko na żywo , bez gotowych podkładów.
      Wszyscy są chyba wykształconymi muzykami bo kuzyn co skończył wokalistykę był zaskoczony wysokim poziomem jaki zaprezentował zespół.
      Fajnie bawili gości i nawet mój cioteczny brat zamówił ich na swoje wesele w przyszłym roku.
      Z tego co wiem, mają już dużo terminów zajętych.
      No ale zapytać można.
      Gdzieś mam ich wizytówkę , poszukam albo poproszę kuzyna o ich namiary jeśli ktoś będzie chętny.
      Ania!
      • marco_tbg Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 11.05.10, 11:50
        Respekci byli ekstra ale z tego co wiem rozpadli się jakieś dwa lata temu...
        ------------------------
        Coco jumbo i do przodu!!!
    • Gość: jaaaa Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.10, 12:58
      Echo! Echo! i jeszcze raz FeniX :)
    • Gość: Greta Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 06:20
      Respekt ma grać na moim weselu w czerwcu to chyba bym wiedziała że zespół nie istnieje.Mam spisaną umowę z basistą.
      Poza tym w Mielcu grali na Sylwestra.Faktycznie są dobrymi muzykami.
      Więcej wam napisze po weselu.
      Greta.
      • Gość: tutek Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.centertel.pl 13.05.10, 22:03
        Oczywscie że nadal grają ,zmienił sie tylko gitarzysta który teraz gra
        w drimsach. A co do respektu to jedna z niewielu kapel która potrai
        zagrać równo bez żadnych skoków tempa, a napewno przoduje pod względem
        wokalowym ,no i to brzmienie wielki szacun panowie dla Was.
        • Gość: fajerek Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 192.55.157.* 14.05.10, 11:18
          Mam małe pytanko do ,,tutka no i oczywiscie do innych..:)"
          mowa o zespole RESPEKT ? CZY RESET ? bo słyszałem o takiej i takiej
          kapeli , czy to ci sami goscie tylko ktoś przekręca nazwę czy to
          zupełnie ktos inny ? prosba o odp
    • Gość: Michał Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 23:44
      Mowa jest o zespole Respekt .
      Reset to inny zespół .
      Ten pierwszy słyszałem i polecam .
      Drugiego nie znam !
      • Gość: tutek Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.centertel.pl 15.05.10, 21:24
        Oczywiście że chodzi o Respekt.
        • Gość: Kasia Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.chello.pl 16.06.10, 15:10
          czy ktoś może coś powiedzieć na temat zespołu Lord z Rzeszowa?
          • Gość: lord veder Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.10, 21:39
            ,,TAK to doskonały zespół ,grał na moim weselu ,wszyscy goście zachwyceni,,,:albo ,totalne dno wszystko z zawieszającego sie dysku ,nawet vocal.NAJLEPIEJ WIDZIEĆ ,SŁYSZEĆ NA ŻYWO, BO I TAK WSZYSTKIE OPINIE NA FORUM WYSTAWIAJĄ SOBIE SAMI "MUZYKANCI" ALBO (negatywne) zazdrosna konkurencja.
            • Gość: znajoma Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 22:34
              Po ślubie

"A a a serca dwa
              jęczą piszczą obydwa"

Ks.Jan Twardowski
              Utwory zebrane
              Tom 2
              • mef1910 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 20.06.10, 18:45
                Siemka ja ostatnio bawiłem się u brata i miał jako dj Sławka Orkisza. Moge go
                śmiało polecić jako konferansjera. Fajna muza miał każdy kawałek o który
                poprosiłem z 60 lat 80 i nawet najnowsze kawałki jakby ktoś chciał namiar to dam
                wam tel myśle że się nie obrazi.607305445

• Gość: Żonkiś Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 17:35
            Zespół Lord. Totalna porażka. Wesele ma się tylko raz i że to ja ten raz pozwoliłem małżonce zdecydować. Przestrzegam przed tym zespołem!!!
            • Gość: pop Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 217.96.23.* 17.01.12, 11:52
              to fakt
    • Gość: @ Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 18:56
      Nic nie zastąpi zespołu grającego na żywo. Puszczanie muzyki z CD to tak jak by zamiast koncertów co grają ludzie , ktoś puścił płyty.
      Jest różnica i to zasadnicza.
    • Gość: PAWEŁ Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 21:55
      ZESPÓŁ - RESPEKT to zawodowcy,chyba wszyscy są po szkole muzycznej.
      Grają naprawdę dobrze i nie piją alkoholu podczas grania.
      Grali na weselu mojej siostry i na moim też.Grali zajebiście także goście świetnie się bawili.Prawie nie schodzili z parkietu i mało co zjedli bo woleli tańczyć.
      Ojciec na pewno weźmie ich na wesele mojej młodszej siostry.Ale coś nie może się zdecydować na ślub a chodzi z chłopakiem od 4 lat.
      Z tego co wiem to musi się co najmniej rok wcześniej podpisać umowę z nimi bo mają wzięcie.

• Gość: Paola Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.10, 09:05
        Witam;) ja mam pytanie o zespół "Verset" bardzo prosze o
        opinie...Pozdrawiam
        • Gość: tobi Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.tktelekom.pl 14.01.11, 19:23
          można się tylko domyślać jaki to zespoł skoro usuwają niechciane wpisy z księgi gości na swojej stronie. zostają tylko te pozytywne
      • Gość: Paola Verset IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.10, 09:07
        Witam. Prosze o opinie na temat zespołu "Verset" z Tarnobrzega.
        Pozdrawiam
    • Gość: Autorewers Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 12:47
      Oferujemy oprawę muzyczną wesel oraz innych imprez okolicznościowych.

UWAGA: Wolne terminy na 2011 r. Zapraszamy!!!

www.autorewers.eu
      • Gość: nnn Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.10, 10:10
        a gdzie mogę posłuchać zespołu Reset? maja stronę www?
        • Gość: BaseBand Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 79.139.89.* 15.12.10, 14:22
          Witamy i zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą. Zespół 6 osobowy Baseband (podkarpackie), 100% na żywo = bo kochamy muzykę:) www.baseband.pl
          • Gość: ada Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.pppoe.sistbg.net 22.01.11, 11:27
            Najlepszy zespół na wesele to Brothers Band!Gorąco polecam!
            • Gość: Alixa Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 18:39
              Napiszcie coś więcej o zespole Lord proszę! Był ktoś na weselu jak grali? Znajoma mówiła mi że fajni są i przede wszystkim zupełnie na żywo grają
      • Gość: znawca Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.smsiarkowiec.pl 01.02.11, 22:31
        zespół,, autorewers''to zupełne dno,trzeba mieć tupet żeby siebie zachwalać-miejcie chłopaki troszeczkę pokory i pracujcie na wynik
        • Gość: rozbawiony Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.tktelekom.pl 02.02.11, 00:31
          Ej znawca,obserwuje twoje wypowiedzi na forum szargasz opinie rożnym mniej lub bardziej znanym zespołom,a pewnie sam g...o warty jesteś,przyznaj się w jakim zespoliku ty pogrywasz,albo na jakiej kamerce kręcisz,ip siarkowiec można się domyśleć ktoś ty.
          • Gość: Gość Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.xdsl.centertel.pl 07.02.11, 08:50
            Zespoł weselny powinien grać na weselu muzykę weselną a nie przeboje z list radiowych itp.bo od tego są DJ.I nie brac cen z kosmosu np:5000 za jeden dzień bo to już "lekka"przesada przyjmujac że taka płytke z wesela ogląda sie kilka razy a pózniej odstawia na półke na długie lata i nagra to kamerzysta za 1500 czy za 800 przy obecnej technice nie bedzie to miało za tyle lat znaczenia.Tańszy zespół wcale nie oznacza że jest do niczego.Słyszałem wiele raz kapele co mniej biora od innych(których tez słyszałem)i o niebo lepiej grają.U mnie grał zespoł za 2000 i było super! A za drugie 2000 które mi zostały pojechalismy na wycieczkę do ciepłych krajów i bardziej wspominam ta wycieczke niz to całe wesele.Także radzę sie zastanowić a nie przepłacać za coś co ma potem niewielkie znaczenie.Nigdy nie dałbym żadnej kapeli 5000 za jeden dzień(noc)musiałałbym byc nienormalny żeby tracić tyle kasy.
            • Gość: krzysiek sandomier Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 83.1.89.* 03.05.11, 16:20
              tu się zgadzam, przeboje z list są i potem się o nich zapomina. zespół BIS w sandomierzu gra tylko po polsku i tylko to co każdy zna, i grają w 5 osób na żywo z wokalistką, byłem na sylwestrze i powiem wam że dawali czadu do rana i nikt z nich nie był pijany, nawet nie wiem czy wogóle coś pili . a strona to www.bis.80.pl demówki jakieś na stronie mają
        • Gość: Autorewers Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.11, 09:14
          Ej "znawca"...:)Zapraszamy cię do nas na próbę:)Może pokażesz nam,co sam potrafisz zaprezentować...na pewno jest to wysoki "wypracowany" poziom...pozdrawiamy.AUTOREWERS.
    • Gość: Lukasz & Kasia Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.nyc.res.rr.com 07.02.11, 17:12
      Chcac skorzystac jeszcze z Magii Swiat- Bozonarodzeniowego nastroju i snieznobialego klimatu:D (a ze bliznaiki byly juz w drodze.. hehe zart! :P), nasza Ceremonia miala miejsce 26 grudnia 2010r., na ktorej mielismy zaszczyt i przyjemnosc wspolpracowac z zespolem 'Eden' z Gorzyc.
      Jezeli ktos nalezy do grupy tych mniej cierpliwych internatow (wiem, bo sam lapie sie na tym, ze czasem nie chce sie czytac dluuugich postow na dany temat), albo najzwyczajniej w swiecie nie ma czasu czytac do konca moich 'wypocin', to na samym wstepie chcialem napisac kilka slow o wspomnianym zespole (zanim przejde do 'story of my life':P), jezeli ktos nie dotrwa do konca, to niech przynajmniej przeczyta poczatek i znajdzie to czego szukal, czyli opinii na temat danego zespolu.
      Panowie sa swietnie zgrana ekipa, super meskie glosy, fajnie dobrany repertuar (pozwole sobie zacytowac okreslenie, ktore gdzies przeczytalem na forum odnosnie zespolow, kiedy sam siedzialem w 'slubnym temacie', ze zespol 'czuje parkiet'), bardzo mili, solidni i profesjonalni.
      Osobiscie bardzo lubimy brzmienie saksofonu, wiec szukalismy zespolu, rowniez pod tym katem (ale po tym jak odmowilo nam naszych 'trzech pewniakow', o czym bede pisal nizej, jak ktos dotrwa!:), bylo nam juz obojetne), i bylismy bardzo mile zaskoczeni, ze zespol Eden ma rowniez i to w swojej ofercie, czyli ludzi uzdolnionych muzycznie, gdzie jeden z czlonkow gra na ow instrumencie.
      Kolejna rzecza, ktora mnie bardzo mile zaskoczyla (przekonalem sie o tym juz na samym przyjeciu, a czego w ogole nie umawialem wczesniej z zespolem- wiec wyszlo to z ich wlasnej inicjatywy- 'spontat', wiec kolejny plus i co swiadczy o nich jeszcze lepiej), bylo to, ze goscie po szalenstwach na parkiecie, wracali do stolow na kolejny posilek i zeby 'cos dopic':). Zaraz po juz ktoryms, kolejnym posilku, nikomu sie nie spieszylo zeby isc sie od razu wyskakac, a chwilke posiedziec na spokojnie i porozmawiac z najblizszymi. Nasz swiadek Tomasz Sz.;) (aka ojciec mojego psa Gajosa:P, ktorego kiedys podarowalismy mojej mamie na urodziny), zaczal weselne przyspiewki iiii co zrobil zespol slyszac, ze sie goscie bawia na sali z 'korytem';), a no wzieli sprzet i przyszli grac przed stolikami co trwalo dobre ok. godz..:) Zabawa przednia..:D Iii moze ktos pomysli, ooo 'big deal' to jest ich obowiazek, a ja powiem- no tak, tylko raz ze trzeba sie domyslec (przeciez moglis sobie siedziec w spokoju, raczyc sie jedzeniem i napitkiem ;)), a dwa trzeba miec sprzet, na ktorym trzeba jeszcze potrafic zagrac (od chocby wspomniany saksofon!, o akordeonach juz nie wspominajac).
      I juz na koniec (tej pierwszej czesci:P) jestem osoba, ktora lubi miec wszystko dopiete na ostatni guzik, a jesli mowa o tego typu imprezach czy jakichkolwiek wyjazdach lubie miec wszystko zorganizowane i z kazdym wszystko dogadane, zeby nie bylo pozniej niemilych niespodzianek. W tak waznym dniu jakim jest slub, niestety ze wzgledu na sprawy osobiste (a mowiac jasniej, to co sie dzialo na lotniskach w Europie przed Swietami 2010r. i przez to, ze utknela mi na jednym z nich moja zonka przed swoim wlasnym slubem!!), spotkanie, ktore chcialem zeby sie odbylo z liderem zespolu zeby dogadac jakiekolwiek szczegoly (od chocby repertuaru?), i z powodu calego zamieszania z tym zwiazanym i ogolnego braku czasu przed Swietami, nie dalismy rady zeby sie odbylo. Idac tym tropem, nie bylo nam dane sie spotkac w 'cztery oczy' przed cala ceremonia, praktycznie nie dogralem z zespolem zadnych szczegolow (co 'przyznam sie bez bicia' troche mnie martwilo), a mimo to Panowie przyjechali ze 'stoickim spokojem', zagrali co uwazali zeby zagrac, zabawili gosci tak jak uwazali zeby ich zabawic, wszystko wyszlo super, bardzo milo, solidnie, fachowo i profesjonalnie!

Takze jeszcze raz w imieniu swoim i mZonki Katarzyny serdecznie chcielibysmy PODZIEKOWAC za fajny klimat, nastroj i przednia zabawe :), i za to, ze los tak chcial, ze natknelismy sie praktycznie przypadkiem na ten zespol, ale z czystym sumieniem moge poreczyc, ze zespol Eden nie jest z przypadku! :)
      A wiec jak cos to => Pan Wojtek 661 622 227

Ciag dalszy..- od tego mial zaczac sie moj post, ale doszedlem do wniosku, ze 85% ludzi nie dotrwa do konca..:P, dlatego opinie o zespole zamiescilem zaraz na samym poczatku. Choc z drugiej strony jezeli ktos planuje i szuka rzeczy o tematyce slubnej (czyli zagadnienie, o ktorym pisze), wydaje mi sie, ze szuka konstruktywnej opinii i porady, wiec doczyta ;)
      Kiedy planowalem swoje wesele, a chodzilo o zespol, mialem tzw. 'trzech pewniakow', juz od dawna polecanych przez swoich znajomych. 'Long story short' niestety wszystkie mi odmowily..!;/, choc szukalem zespolu praktycznie dwa lata przed calymi baletami..;/ Szczerze to mi troche rece opadly.., bo co jak co, ale zespol na takiej imprezie jakim jest wesele to bardzo wazna rzecz, zeby nie powiedziec 'rzecz swieta' ;). Nie ukrywajmy, ze jest ich obecnie na rynku wiele, jedne graja lepiej, drugie gorzej, a kazdy Ci powie, ze nieprzejmuj sie- 'zespol to zespol', nawet jakbys mial na swoim weselu U2 albo Ruhanne;), a goscie sa sztywni, to ciezko bedzie nawet najlepszemu zespolowi rozruszac towarzystwo, mimo hektolitrow etanolu;). Do czego zmierzam- ze latwo jest wybrac zespol, ktory sie juz gdzies slyszalo, albo (tak jak w moim przypadku) byl slyszany po 5 razy na roznych weselach przez moich znajomych i goraco polecany. No wlasnie, ale co z tego jak te wszystkie wczesniejsze 'pewniaki' odmawiaja Ci wspolpracy z braku wolnych terminow czy z innych powodow. Najgorsze jest znalezienie zespolu praktycznie 'w ciemno', gdzie jestes zdany jedynie na komentarze internatow, ludzi ktorych nie znasz, a wiadomo kazdy ma inne gusta, gdzie przeciez na takim (czy innym forum), za kogos kto wychwala ten czy inny zespol moze podszywac sie od chocby znajomy czy nawet jeden z czlonkow danego zespolu (w tym momencie, rownie dobrze moglbym byc nim ja.., ale w najblizszej przyszlosci nie zamierzam zakladac zadnego zespolu- na wszystkich szczescie:P). Dobra, bo odbiegam od tematu, a zmierzam do tego, ze nie majac wyjscia, zaczalem troche szperac po necie, choc szczerze mowiac ciezko bylo znalesc jakas solidna stronke poswiecana tego typu usluga w naszym rejonie (a scislej mowiac mam na mysli miasta: Stalowa Wole i Nisko). I nie jestem do konca pewien (bo postow pod takim watkiem bylo znaaaaacznie mniej (wtedy chyba z 25?), ale bodaj wlasnie na tym forum natknalem sie i dane mi bylo przeczytac kilka cieplych slow oraz powtarzajacych sie dobrych opinii (5-6?) na temat wspomnianego wyzej zespolu 'Eden' z Gorzyc. Juuuuuz nie przeciagajac mojego eseju (jak w ogole ktos dotrwa do konca moich wypocin;)), chcialbym najzwyczajniej w swiecie jeszcze raz PODZIEKOWAC swojemu zespolowi, ktory uraczyl mnie, moja mZonke Kasie oraz naszych gosci wspaniala muzyka i zabawa w swoim wykonaniu.
      Jak pisalem na samym poczatku, zeby przykuc uwage tych najmniej cierpliwych w sieci, ktorych dluuuuugie 'wypociny' wrecz odstraszaja, a zeby znalezli tego czego tutaj szukali (opinii na temat danego zespolu), i dziekujac jednoczesnie tym, ktorzy dzielnie dotrwali do konca mojego pooooooostu :), moge z czystym sumieniem jeszcze raz szczerze polecic zespol Eden z Gorzyc, jak to mowia 'You want it, they garry it' :P hehe:)

Dobra juz nie mecze..

Pozdrawiam i zycze Powodzenia :)
      Lukasz i Kasia :)
      • Gość: Zdziwiony Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.smsiarkowiec.pl 10.02.11, 21:41
        Zespół może i dobry ale jestem w szoku że chciało ci się tyle pisać?
      • Gość: Pytaty Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.smsiarkowiec.pl 13.02.11, 16:17

Nie wiesz czy oni mają jakąś stronę na Facebooku?.
        • Gość: To tak można robić EDEN Dance to nie EDEN IP: *.opera-mini.net 03.05.11, 23:28
          EdenDance to nie jest zespół EDEN -po prostu wykorzystując podobną nazwę podszywają się pod popularny w Tbg i Gorzycach zespół EDEN
          • Gość: antonio zespół na wesele IP: 83.1.89.* 04.05.11, 06:34
            tu jest fajna wyszukiwarka zespołów razem z demami i zdjęciami www.zespoly-weselne.pl/
          • Gość: Zespół EdenDance Re: EDEN Dance to nie EDEN IP: *.enterpol.pl 23.08.11, 17:46
            Witam
            Pod nikogo się nie podszywamy!!! Nasz zespół pod nazwą Eden gra dokładnie od 20 lat (91' rok założenia). Od stycznia tego roku dodaliśmy do naszej nazwy drugi człon - Dance, właśnie po to by odróżnić się od zespołów, które najczęściej istnieją znacznie krócej, a przyjęły taką samą nazwę, jak nasza... mam nadzieję że nie dlatego że się podszywają i wykorzystują naszą bardzo dobrą opinię i rozpoznawalną markę.
            Zapraszam na naszą stronę internetową www.edendance.pl
            Pozdrawiamy wszystkie zespoły Eden :)
            p.s. Gramy w różnych miejscach w całej Polsce więc Tarnobrzegu też możemy zagrać... :)
        • Gość: To chyba oni Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.smsiarkowiec.pl 18.10.11, 16:55
          www.youtube.com/watch?v=suBmmm1xe14
          • Gość: ten sam gostek Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.smsiarkowiec.pl 18.10.11, 16:58
            Ten Eden jest chyba z Gorzyc
        • Gość: Znalazłem to Edenu Re: Eden gra inner circle IP: *.smsiarkowiec.pl 10.01.12, 20:53
          www.youtube.com/watch?v=suBmmm1xe14
          • Gość: pop Re: Eden gra inner circle IP: 217.96.23.* 17.01.12, 11:59
            no i co tam było fajnego???????Grają jak podrzędni hałturnicy.
      • Gość: gostek Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.smsiarkowiec.pl 18.10.11, 17:06
        Nic więcej nie znalazłem Edenu z Gorzyc

www.youtube.com/watch?v=OSyt1cXSq7Q&feature=related
        • Gość: dudu Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 217.96.23.* 08.12.11, 08:51
          ten zespół jest z motycza
          • Gość: bibi Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 217.96.23.* 11.01.12, 11:40
            z orlisk
    • edendance Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 22.02.11, 00:29
      Zespół muzyczny EDENDANCE - Zawsze udane Wesele!
      www.edendance.pl
      zespoleden@wp.pl

Zapraszamy na naszą stronę!
      • Gość: romek Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.federalmogul.com 23.02.11, 14:24
        polecam zespół muzyczny albi tylko słyszałem ostatnio ze goście się rozpadli (niewiem czy to prawda) ,graja naprawdę rewalacyjnie. mozesz spróbowac zadzwonić tel: 509779881 LUB 602447617
        • Gość: maniana Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.04.11, 09:54
          zespół jest naprawdę rewelacyjny ! grają świetnie, udowodnili to w mielcu. mają krótkie przerwy, no i mają nową wokalistkę z bardzo ładnym wokalem - rewelka. Mam nadzieje ze na moim weselu równiez zagrają ;) pozdro dla zespołu.
        • Gość: maniana Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.04.11, 09:56
          zespół ALBI - grają świetnie, udowodnili to w mielcu. mają krótkie przerwy, no i mają nową wokalistkę z bardzo ładnym wokalem - rewelka. Mam nadzieje ze na moim weselu równiez zagrają ;) pozdro dla zespołu.
          • Gość: gronek Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.federalmogul.com 08.07.11, 14:04
            ja słyszałam ze zespół ALBI rozpadł się w ubiegłym roku bo odeszeło dwóch gosci którzy to trzymali a mam dobre info od kumpla z gorzyc ,a cha i oni niemieli wokalistki .Chyba ze skleili cos nowego ale proponuje posłuchac nie brać w ciemno takiej składanki
            • Gość: iza Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 83.1.89.* 18.07.11, 19:52
              hej , byłam z koleżankami wczoraj w tarnobrzegu w maximie. grał zespół BIS, chyba z sandomierza ale nie jestem pewna. w samochodach mieli rejestrację TSA to raczej tak. zajebiście grają, perkusja , gitary pięknie, repertuar świetny choć staly bywalcy klubu widać lubią typowe wiejskie disco polo.a oni grali rodowicz, manaam,bolter, pamiętam też super wersja o hela, czy nawet rezerwa. jedynie co mi się nie podobało to że za głośno, ale kolumny takie wielkie a lokal malutki .a sam lokal do bani, syf i hamska obsługa.nie polecam,dziwie się ze taki zespół tam zagrał,musieli im sporo zapłacić. hehe :)
            • Gość: gość Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.11, 10:07
              zespół ALBI na 100 % istnieje, nie wiem po co rozsiewasz plotki, że sie rozpadł - mam pewne info od gości z gorzyc ... po za tym mają wokalistkę i z tego co wiem fajnie grają i bawią ludzi !
              • Gość: uuu Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 217.96.23.* 22.05.12, 09:17
                ten zespół w tym roku się rozleciał
    • Gość: syl Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.05.11, 18:03
      Byłam na weselu gdzie grał zespół Echo świetnie grali i zabawiali ale ciezko u nich z terminami;/ wybrałam wiec inny zespół mam nadzieje ze tez bardzo dobry
      • Gość: ania Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 83.1.89.* 05.05.11, 20:17
        a ja podpisałam dzis umowę z zespołem bis z sandomierza, świetnie grają bo słyszałam ich na weselu i grają tak jak lubię, tylko po polsku i na żywo co ostatnio się w tych czasach zdaża. dodam że przy ich repertuarze trzeba mieć dobrą kondycję, zresztą na tym weselu co byłam to prawie nikt nie siedział za stołem, no może jakieś stare babki :) a przypomniało mi się, jak grali za stołami a w zasadzie obok, to kilka par starych dziadków z babkami wstali i tańczyli na parkiecie, to oni z tym bębnem i akordeonem weszli międzi nich i grali i śpiewali , a te dziadki były takie zadowolone i dumne że dla nich specjalnie grają, to też zaważyło że ich wzięłam,
        • Gość: e-wiedzmin Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.11, 15:28
          Witam. Słyszał ktos moze o zespole BLACK HORSE z NIska chyba...
          Wiem że grali sylwestra 2009 w resteuracji LASOWIANKA w Stalowej Woli.
          Proszę o informacje jeśli ktos coś słyszał na ich temat.
          Pozdrawiam
    • Gość: bibi Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 23:21
      Byłam na weselu i grał zespół co tak bawił ludzi że wszyscy, młodzi i starzy cudownie się bawili.Niestety nie wiem jak się on nazywa. W każdym bądź razie polecałabym każdemu.
      Dowiem się i napisze Wam a może nawet podam jak się z nim skontaktować.
      • aniadlezajsk Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 28.06.11, 12:07
        Gramy zarówno na wielkich przyjęciach weselnych, zabawach jak i na kameralnych bankietach, czy też innych imprezach okolicznościowych.

Szeroki repertuar (pop, rock, disco) oraz indywidualne podejście do każdego zlecenia zagwarantuje Państwu i Państwa gościom udaną zabawę.

Gramy tylko na żywo w skladzie 6-osobowym (wokal damski i męski, perkusja, gitara basowa, gitara elektryczna, instrumenty klawiszowe oraz trąbka zespół HEVEN).

Dodatkowo w skladzie 5-os, gramy muzykę estradową oraz jazzową (zespół RLE).

kontakt: 504 211 968

Dojeżdżamy na dalekie odległości.
        demo na maila: muzyk995@wp.pl
        • Gość: ania Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 83.1.89.* 28.06.11, 18:47
          słyszałam ten zespół EVEN. beznadziejny reperuar
          • Gość: lukasz Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.pools.arcor-ip.net 06.11.12, 22:25
            Mam mieć na weselu zespół heven z Leżajska co sądzicie o nich. Proszą szczerte odpowiedzi
    • Gość: bibi Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.11, 21:59
      Obiecałam że dam na forum namiary do zespołu który grał na weselu , które dzięki niemu było najlepsze na jakim byłam. Jeszcze nie podam telefonu ale dowiedziałam się że jeden z tego zespołu kiedyś sprzedawał płyty na bazarze w Tarnobrzegu.On śpiewa i gra na gitarze . Drugi jest policjantem , to ten co gra na perkusji i prowadzi całe wesele, wprost urodzony wodzirej. Przekonacie się jak ich usłyszycie.O pozostałych nie wiem, ale dowiem się i napiszę na pewno.
      • Gość: Paulina S Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.tktelekom.pl 10.07.11, 22:54
        Jeśli zespół to tylko Verstet www.verset.com.pl/verset.php . Grali u nas i byliśmy bardzo zachwyceni. Nie zamienilibyśmy ich na żaden inny zespół. Byliśmy na zabawie walentynkowej i grał zespół Echo, przereklamowani, drodzy i nie warci nawet mniejszej ceny.
        • Gość: mar_ko Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 11:50
          Zgadzam się z Tobą też byłem na weselichu gdzie grał zespół Verset , świetna muzyka, a jak wszyscy razem zaśpiewali to aż ciary szły po plecach!!! Zastanawiam się czy wogóle oni mieli jakies przerwy, bo cały czas bawili ludzi. Super! Polecam wszystkim!
        • Gość: luka Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.tktelekom.pl 13.12.11, 21:15
          Grali sylwestra 2010/2011 w ŚDK i to był najgorszy Sylwester w moim życiu... beznadziejne teksty wokalisty - gitarzysty, zlany w trupa klawiszowiec i nadąsana wokalistka. Porażka repertuaru....
          • Gość: grzesiek Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 83.1.88.* 15.12.11, 19:13
            a jaki to zespół? ten co klawiszowiec był pijany itd?
      • Gość: bibi Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 00:56
        Wreszcie mam od kuzyna numer komórki do jednego z członków zespołu który grał na weselu co wszyscy goście byli zachwyceni. Ja wybawiłam się wspaniale.
        Ten chłopak na imię ma Piotrek - tel. komórkowy 608 390 954 ..
        Naprawdę są najlepsi spośród tych co grali na weselach w których uczestniczyłam. A wybawiłam się na wielu. Można zadzwonić , umówić się z nimi na jakieś wesele co grają i posłuchać co i jak grają i prowadzą wesele.
        Tak najlepiej bo samemu słyszy się i wie co sobą reprezentują.
        Niektórzy podają nagrania kasetowe lub CD co są świetne a na żywo koszmarna katastrofa.
        Cieszę się bo brat cioteczny podpisał umowę na wesele z tym zespołem na przyszły rok i na pewno ubawie się jak w tym roku.
        • zespolquiz Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 23.07.11, 16:32
          Zespół muzyczny "Quiz" poleca swoje usługi ,profesjonalna oprawa muzyczna wesel , bankietów . . .
          Skład 4-osobowy.
          Gwarancja udanej zabawy!

KONTAKT : 500 315 259
          E-MAIL : zespolquiz@interia.eu
    • Gość: aga Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.ds3.agh.edu.pl 29.07.11, 17:47
      gorąco polecam zespół SOFT. Wydaje mi się, że najlepszy w tej okolicy. Grali na moim weselu i wszyscy byli zachwyceni!! :)
      • Gość: weselnik Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 17:03
        www.czabanband.pl/
        drogo i NIE dla tych, którzy się bawią tylko przy majteczkach w kropeczki
        • Gość: bejj Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.ip.xcore.pl 11.03.13, 12:54
          Polecam zamiast zespołu dj z wodzirejem. magneticproject.cba.pl to dwóch chłopaków w tym jeden wokalista, którzy napewno dobrze zabawią gości. Byłem na weselu, na którym grali, nie widzę lepiej:)
          • Gość: aaa Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 217.96.23.* 13.05.13, 11:36
            Polecam Maćka Osucha super DJ- zespół się nie umywa!!!!!. Naprawdę extra bawi gości, wraz ze swoim bratem Kubą tworzą zgrany duet. Bardzo kulturalni i taktowni robią znakomity klimat -typowo weselny myślę, że każdego zadowoli. Ludzie po co wydawać takie duże pieniądze na jakiś tam zespół, który wesele jedzie jak to się mówi odpie...ć tylko aby WYPIć zeżreć a na końcu kasę skasować.
            • Gość: kup Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 217.96.23.* 13.05.13, 11:40
              zespół to kupa alkoholików którzy powinni się leczyć
              • Gość: UUU Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 217.96.23.* 13.05.13, 11:41
                fakt
    • Gość: ania i paweł Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 83.1.95.* 27.11.11, 21:19
      witajcie, na naszym weselu zagrał zespół BiS z sandomierza, w składzie 4 muzyków plus wokalistka,świetnie grali i to na żywo, grali na zamówienia, dedykacje itd, można było z nimi pośpiewać jak ktoś chciał, za stołami super zabawa, goście byli zachwyceni my zresztą też,, na poprawinach gdzie już nie było kamer ani aparatów nawet nie chcieli się napić , jak grają to nie piją :) super zabawa i super wspomnienia, będziemy wszystkim polecać:)
      • Gość: dudu Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 217.96.23.* 08.12.11, 08:55
        chyba jacyś chorzy???/
        • Gość: Kaśka Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.12, 02:43
          Polecam zespół KORMORANY .
          Nikt nie pożałuje jak ich weźmie na wesele . Bardzo ale to bardzo fajnie grają i co najważniejsze organizują takie zabawy i przeróżne hecne gagi że wszyscy dobrze się bawili .
          Grają też za stołami a repertuar mają nieprzeciętny . Jeden z muzykantów jest równocześnie wodzirejem i tak bawi gości że nawet babcie i dziadkowie boki zrywali . Żaden z nich nie upił się i grają co się im każe . Nie są pazerni jak niektóre zespoły .
          Byłam na 3 weselach co oni grali i za każdym razem wracałam wytańczona i zadowolona z atmosfery jaką stworzyli . Bo to głównie orkiestra tworzy klimat wesela .
          Nie wiem czy mają wolne terminy bo na ostatnim weselu co byłam parę osób podeszło do nich by zamówić na swoje wesela .
          Jedno co mi się u nich nie podoba to nazwa bo kojarzy się ze staroświecką muzyką .
          W rzeczywistości grają wszystkie kawałki jakie słyszy się w radiu, polskie i zagraniczne .
          Nie znam ich numerów telefonów , chociaż mogę zadzwonić do ludzi u których grali to mi podadzą ich namiary . No chyba ze wyrzucili ich wizytówki .Wiem że muzykanci są z Tarnobrzega .
          • beatka1543 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 31.05.12, 17:03
            > Polecam zespół KORMORANY .
            > Nikt nie pożałuje jak ich weźmie na wesele . Bardzo ale to bardzo fajnie grają
            > i co najważniejsze organizują takie zabawy i przeróżne hecne gagi że wszyscy do
            > brze się bawili .
            > Grają też za stołami a repertuar mają nieprzeciętny . Jeden z muzykantów jest r
            > ównocześnie wodzirejem i tak bawi gości że nawet babcie i dziadkowie boki zrywa
            > li . Żaden z nich nie upił się i grają co się im każe . Nie są pazerni jak niek
            > tóre zespoły .
            > Byłam na 3 weselach co oni grali i za każdym razem wracałam wytańczona i zadowo
            > lona z atmosfery jaką stworzyli . Bo to głównie orkiestra tworzy klimat wesela
            > .
            > Nie wiem czy mają wolne terminy bo na ostatnim weselu co byłam parę osób podesz
            > ło do nich by zamówić na swoje wesela .
            > Jedno co mi się u nich nie podoba to nazwa bo kojarzy się ze staroświecką muzy
            > ką .
            > W rzeczywistości grają wszystkie kawałki jakie słyszy się w radiu, polskie i za
            > graniczne .

Wszystko ładnie ,pięknie..tylko mojej koleżance akurat ten zespół brzydko mówiąc spieprzył wesele! Nie dość,ze jeden z nich sie opił to jeszcze sypał takimi tekstami,ze glowa mala;/ porażka kompletna;/ Radzę się zastanowić dwa razy!
            • Gość: PIjaki Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.smsiarkowiec.pl 29.10.12, 21:51
              Jednym słowem to pijaki te Kormorany?A tak se wypisują Hi hi hi
    • majdan79 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 10.01.12, 21:09
      Sprawdzony zespol na wesele to...
      DJ. Mialem wesele w lipcu i w/g opini gosci gra lepiej i lepiej zabawia niz niejedna orkiestra.
      Kazdy chwalil, wybawil sie na maxa, wychodzi spoza konsoli do gosci, bawi sie razem z nimi.
      Posiada super naglosnienie, efekty swietlne w postaci kolorowych swiatelek, mgle zapachowa.
      SUPER ODJAZD.
      Jest z gorzyc bierze ok. 600zl i zabawa przednia.
      Dla zainteresowanych moge podac nr.
    • Gość: @ Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.12, 22:51
      Jeżeli ktoś zamierza już organizować wesele to niech zrezygnuje z DJ - a !
      Tylko orkiestra nada prawdziwy klimat weselu .
      To tak jakby pójść na koncert i nie było zespołu tylko jakiś gość puszczał płyty CD z ich muzyką .
      Można też zrobić wesele przy herbatnikach , pierniczkach i delicjach ze sklepu , a pierwsze danie zupkę chińską itp...
      Prawdziwa zabawa przy prawdziwej muzyce !
      • zoja35 Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 16.01.12, 20:19
        Byłam na weselu w Zakopanem 7 stycznia. Grał zespół REWELACJA. Pilwiński Band. Mają stronę internetową, ale jej nie znam. Mam numer telefonu do lidera.
        • Gość: zabka Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.tvkdiana.pl 29.03.12, 16:12
          PARADIUKI Z Zabrnia rewelka!
    • Gość: Gość Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.czajen.pl 22.01.12, 12:56
      Bardzo proszę o opinie o zespole ZOO z Dębicy.
      • Gość: ziomus Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 77.252.47.* 22.01.12, 19:20
        Szukam info o zespole system ze stalowej woli, mam mnostwo dobrych recenzji ale jeszcze chcialem podpytac na forum.
    • Gość: clk Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.stalowa.pilicka.pl 23.01.12, 14:24
      Witam wszystkich, polecam zespół FENIX wiem że szef jest z sandomierza a reszta Tbg. Nie piją alkoholu i grają bardzo fajne piosenki, dla wszystkich pokoleń! Zabawy taż mają fajne! I co najważniejsze, przyzwoita cena. Naprawde warto!
      pozdrawiam
      • Gość: anymous Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.12, 14:58
        Ja polecam zespół Cross - naprawdę fajnie grają i posiadają saksofon. Byłem na weselu na którym grali i jak dla mnie rewelacja.
        • Gość: Gość: miro Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.czajen.pl 23.01.12, 17:00
          Ja także mam prośbę o opinie o ZOO z Dębicy.
        • Gość: JarO Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.05.12, 09:19
          Cross?! Chyba słyszeliśmy dwa różne zespoły! Byłem w tamtym roku na weselu w Sonacie, ich muzyka- nic nie trzymało się kupy !beznadziejny zespół i jeszcze długie przerwy, jak to jest przecież to wesele ludzie chcą się bawić ! a nie patrzeć jak się zespół gości. Nie polecam!
          • Gość: YOGI Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.12, 12:23
            cROSS z wokalistką Baśką nie grał w tym roku w Sonacie.
      • Gość: Teresa Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.12, 13:23
        MOIM ZDANIEM NAJLEPSZY ZESPOŁ TO MARKENS CHYBA Z KLIMONTOWA GRALI U MNIE NA WESELU A WCZESNIEJ SLYSZALAM ICH NA DOZYNKACH W KLIMONTOWIE ŁONIOWIE I KOPRZYWNICY GRAJA FANTASTYCZNIE WOKALISTKA TO CHYBA JEDYNA DZIEWCZYNA KTORA SPIEWA A NIE SIE DRZE JAK POZOSTALE. CHODZA ZA STOŁY I BAWIA GOSCI. BASISTA PROWADZI ZABAWE FANTASTYCZNIE.
    • Gość: RAFAŁ Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.12, 02:56
      Znam bardzo fajny zespół weselny - Kormorany .
      Nazwa taka sobie ale czy to ma znaczenie ? Przecież liczy się co grają i jak !
      Choć przyznam że gdy mój kolega( pan młody)wymienił nazwę - Kormorany to zwątpiłem w ich profesjonalizm. Pomyślałem, jakieś grajki co to mają trąbkę , pompkę i lewarek. Pomyślałem że będzie jak na wiejskim festynie.
      Moje nastawienie do zespołu zmieniło się gdy zobaczyłem sprzęt nagłaśniający i instrumenty jakie mieli . A jak zagrali pierwszy utwór dla nowożeńców - osłupiałem z zachwytu .
      Jak to można mylnie ocenić muzykantów sugerując się tylko nazwą.
      Często, pod najwymyślniejszą nazwą kryją się przeciętni muzykanci . I odwrotnie .
      Dlatego niech Was nie zmyli ,tak jak mnie, jakaś snobistyczna symbolika .
      Grali i śpiewali standardy i nowoczesne utwory. Także każdy znalazł coś dla siebie .Jeden z członków zespołu nie tylko grał i śpiewał ale też prowadził całe wesele. Robił to z takim zapałem i poczuciem humoru że atmosfera radości udzieliła się każdemu gościowi weselnemu .
      Naprawdę zespół potratował swoją pracę poważnie a nie jak jakąś chałturę jak czyni to wiele kapel, uważając się za bożyszczy.
      Z tego co wiem - nie mają wygórowanych stawek za granie. A co do wolnych terminów to nie wiem nic w tym temacie. Myślę tylko że mają duże powodzenie .
      Ale dzwoniąc do nich , można się wszystkiego dowiedzieć .
      Podaję Wam ich namiary jakie mam na ich wizytówce
      Piotrek ( perkusja) 608 390 954 ( on właśnie jest tym świetnym wodzirejem wesela)
      Krzysiek (saksofon) 666 504 400
      Adam ( gitara basowa) 694 501 024
      Paweł ( instr. klawiszowe) 665 673 100

Skorzystam z każdego zaproszenia na imprezę , na którym będzie grał ten zespół !

RAFAŁ .

• Gość: antoni sandomierz Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 83.1.88.* 21.02.12, 18:09
        ktoś kiedyś na tym forum napisał że tu zespoły same się reklamują, dziwne że taki gość zwykly weselny zapamięta jaki grał zespół , numery telefonów itd. sam zrobiłem wielokrotnie sondaż wśród znajomych , którzy byli to na sylwestrze czy weselu to na moje pytanie jaki zespół grał, ile osób, czy na żywo czy nie to mało kto był w stanie ospowiedziec, więc jak czytam takie szczegóły jak numery telefonów do wszystkich, czy adres strony to mnie to mocno zastanawia :)
        • Gość: do antoni sandomie Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.12, 20:45
          Jeśli poprzednik pije do mnie to wyjaśniam że byłem na weselu kumpla i sam poprosiłem o wizytówkę zespołu który grał na przyjęciu.
          A jak wszystkim wiadomo wizytówki służą by móc się kontaktować !
          • Gość: Nolte Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.03.12, 18:06
            Jasne, jasne...
            Napisałeś poemat zachwalając zespół w trakcie martwego sezonu weselnego, z takimi szczegółami, że większość weselników nie zwraca na nie uwagi.

Marna autoreklama, grubymi nićmi szyta.

Do nowożeńców: oceniam, że w tym wątku 95% wpisów na temat zespołów to autoreklama lub jechanie po konkurencji. Miejcie to na uwadze czytając te bzdety...

Sam gram w zespole i potrafię na kilometr wyczuć marną autoreklamę. Pozdrawiam.
            • Gość: lipa Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 217.96.23.* 12.04.12, 10:30
              popieram , bo wiem coś na ten temat
              • Gość: antoni sandomierz Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 83.1.88.* 28.08.12, 12:19
                i tu się z przedmówcami zgadzam, też gram w zespole weselnym, nie napiszę w jakim żeby nie było autoreklamy, ale czytając to forum znalazłem na szczęście tylko dwa wpisy na temat mojego zespołu, ( pozytywne) , i śmiać mi się chce jak bez przerwy ktoś zachwala zespół np: kormorany, :) nie zgadzam sie tylko z tym martwym sezonem, ja mam akurat taki zapierdziel co sobotę aż do końca października. pozdrawiam serdecznie :)
      • Gość: qq Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: 217.96.23.* 28.08.12, 10:53
        gościu jesteś żałosny
      • Gość: asdf Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.13, 19:35
        Pięknie napisana laurka. Widzę że problem to podlizujemy się w sieci. Może po prostu przestaniecie pić i zaczniecie dobrze grać, nie lepiej?
    • korolks Re: Sprawdzony zespół na wesele - podkarpackie 04.03.12, 13:28
      Zespół Vester z Wydrzy
      Czy ktoś z was miał okazję bawić się na weselu na którym grał ten zespół? byłbym wdzięczny za subiektywną opinię.Otoczka,zabawianie gości,oczepiny itd,itp.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka