Dodaj do ulubionych

Koszt napisania pracy licencjackiej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 11:55
Witam
Mam pytanie czy może ktoś z Was orientuje się ile kosztuje napisanie
pracy licencjackiej? Proszę o odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Koszt napisania pracy licencjackiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 12:50
      zalezy od wielu elementów tj. dostepności literatury, rodzaju pracy
      (teoretyczna, badawcza) ilości stron) ale średnio płaci sie srednio
      1500zł.
      • Gość: rektor Re: Koszt napisania pracy licencjackiej IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 02.10.07, 13:21
        jak Ci ktos zacytuje fragmenty z innej pracy i nie poda zrodla, bo nie bedzie
        chcialo mu sie pisac i na uczelni to sprawdza to bedziesz mial lipe i to spora,
        moze nie slyszalem o programach stosowanych na uczelniach do walki z plagiatami,
        wykrywaja od 4 slow w gore w ciagu, jedno zdanie z innej pracy i juz dokladnie
        sprawdzaja czy to nie plagiacik, dlatego sie oddaje prace na Cd zeby mieli jak
        sprawdzic
        • scapolo Re: Koszt napisania pracy licencjackiej 02.10.07, 19:51
          Jest firma w Ostrowcu Św, która zajmuje się pisaniem prac różnego
          typu. Jeżeli jesteś zainteresowany/a napisz na moja skrzynkę, a
          prześlę Ci do nich adres. Dowiesz się wszystkiego.
          pozdrawiam
        • Gość: monika Re: Koszt napisania pracy licencjackiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 20:27
          Ja myslę, że nie do końca jest tak z tymi 4 słowami w ciągu, tylko
          chodzi o procentowe podobieństwo do innej pracy. Ponadto nalezy
          wziąć pod uwagę, że studenci mogą korzytać z tych samych książek z
          tego samego tematu, więc prawdopodobieństwo wystapienia 4 słów w
          ciągu w częsci teoretycznej pracy jest ogromne. Natomiast jesli
          praca ma charakter badawczy i częśc badawcza jest łudząco podobna do
          częsci badawczej innej pracy to wtedy mozna mówić o plagiacie.
          • serwislicencjat Re: Koszt napisania pracy licencjackiej 27.12.13, 23:39
            Oferuję pisanie prac dyplomowych na zamówienie. Prace maturalne, prace licencjackie, zaliczeniowe. Pełna dyskrecja. Konkurencyjne ceny. Piszę z prawie wszystkich dziedzin nauki (poza matematyką, fizyką, astronomią). Jestem absolwentką UKW (dwóch kierunków pedagogicznych) a także UG psychologii.
            W razie wątpliwości :
            serwislicencjat.pl.tl/
            tel. 883089315
            mail serwislicencjat@wp.pl
            • Gość: Urszula S. Re: Koszt napisania pracy licencjackiej IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.14, 03:47
              Niedawno obroniłam doktorat z zakresu nauk humanistycznych. Już od pewnego czasu pomagam też innym w pisaniu i edytowaniu prac zaliczeniowych, licencjackich i magisterskich. Dziedziny: humanistyka i nauki społeczne, w tym prace badawcze.
              Jeśli zależy Ci na pracy wysokiej jakości, zapraszam do współpracy. Gwarantuję indywidualne podejście do Twojego (lub Twojego promotora/wykładowcy)tematu. Realizuję zarówno zamówienia ekspresowe, jak i długoterminowe. W tym drugim przypadku jest oczywiście możliwość bieżącego odnoszenia się do uwag promotora. Cena - w zależności od indywidualnych wymagań. Możliwość rozłożenia na raty. W związku z dużą ilością chętnych, w pierwszej kolejności proszę o kontakt mailowy: urszula.sumiecka@onet.pl.
            • 65wiki Re: Koszt napisania pracy licencjackiej 15.12.14, 13:26
              Witam czy zrobi Pani prezentację z psychologii Na temat zachowania prospołeczne -dlaczego ranimy innych Jaka cena
              • czasnajazz Re: Koszt napisania pracy licencjackiej 17.12.14, 14:57
                Ręce opadają...

Wyobraź sobie, że twój "wkład" we własną edukację za kilka lat da o sobie znać - w postaci braku perspektyw na pracę i to pomimo "posiadania dyplomu".

Jeśli tak wygląda stan intelektualny obecnych magistrów, to wcale nie dziwię się, że jest tylu bezrobotnych po studiach.

(...)
                • ja-tarzan Re: Koszt napisania pracy licencjackiej 19.12.14, 20:54
                  Jaki toto ma niby doktorat? ;)

Śmiech na sali, a ty 65wiki to chyba zatrzymałeś swój rozwój intelektualny na przedszkolu.

Ale chętnie ci pomogę, za sztyrypindziesiąt napisze ci tę pracę. Jestem profesorem zwyczajnym Ujotu.
                  • profesjonalna32 Re: Koszt napisania pracy licencjackiej 26.12.14, 16:09
                    Witam
                    Napiszę pracę maturalną, zaliczeniową, licencjacką, inżynierską, magisterską od podstaw aż po efekt końcowy. Pracę piszę rzetelnie. Do każdego zlecenia podchodzę indywidualnie. Nie korzystam z Internetu nie powielam prac które pisałam dla innych osób. Zapewniam stały kontakt meilowy i telefoniczny. Do pracy załączam raport antyplagiatowy. Poprawki gratis.
                    email: editcom2015@gmail.com; 882717421
                    • pabloson Re: Koszt napisania pracy licencjackiej 03.01.15, 13:43
                      uwaga oszustka jakich mało!!!! kłamie !!! nie zna sie na niczym wyłudza hajs !!! potem nie odbiera telefonów !!!! odradzam !!!!!!!!
                      882717421 <--
                      • ja-tarzan Re: Koszt napisania pracy licencjackiej 03.01.15, 22:09
                        A kogóż sie spodziewałeś w ofercie usług łamiących prawo? Uczciwej matki Teresy?

XULU,

Ile czasu potrzebujesz dom usunięcia wątku zawierającego zachętę do łamania prawa?

Nie wstyd Ci?

Potrafisz usuwać wypowiedzi lub całe wątki, czemu pozostawiasz to gó...?
          • Gość: Urszula S. Re: Koszt napisania pracy licencjackiej IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.14, 03:45
            Niedawno obroniłam doktorat z zakresu nauk humanistycznych. Już od pewnego czasu pomagam też innym w pisaniu i edytowaniu prac zaliczeniowych, licencjackich i magisterskich. Dziedziny: humanistyka i nauki społeczne, w tym prace badawcze.
            Jeśli zależy Ci na pracy wysokiej jakości, zapraszam do współpracy. Gwarantuję indywidualne podejście do Twojego (lub Twojego promotora/wykładowcy)tematu. Realizuję zarówno zamówienia ekspresowe, jak i długoterminowe. W tym drugim przypadku jest oczywiście możliwość bieżącego odnoszenia się do uwag promotora. Cena - w zależności od indywidualnych wymagań. Możliwość rozłożenia na raty. W związku z dużą ilością chętnych, w pierwszej kolejności proszę o kontakt mailowy.
    • evik_ok żenada i wstyd !! 02.10.07, 20:03
      jak Wam nie wstyd?? Po co poszedłeś na studia skoro nie potrafisz sobie poradzić
      (nie chce ci się) z napisaniem pracy?? Ręce mi opadają jak czytam takie posty.
      nie wiem czy chcesz ja komuś napisać czy sam kupić- ale jedno i drugie to
      oszustwo. A ten kto kupi pracę do końca życia będzie żył z przeświadczeniem że
      ma kupiony dyplom. BARK HONORU!! współczuję Ci... i nie pozdrawiam oszustów.
      • Gość: rektor Re: żenada i wstyd !! IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 02.10.07, 20:38
        polecam
        www.magisterki.pl/ tu jest o tym ze program krotke ciagi wyrazowe wykrywa
        www.frazpc.pl/b/48364
        studia.korba.pl/raport/kupowanie_prac/1,19290,2977,art.html
        • evik_ok Re: żenada i wstyd !! 02.10.07, 21:03
          Jest dokładnie tak jak mówisz. Wszystkie szanujące się uczelnie sprawdzają czy
          praca nie jest plagiatem. U mnie też tak jest- promotor ostrzegał mnie
          kilkukrotnie ze w przypadku jakiekolwiek odwołania należy zawsze podać źródło.
          Wątpię by osobie piszącej na zamówienie zależało na tym. W życiu liczy się
          umiejętność pozyskiwania informacji - a pisanie pracy oprócz zdobycia konkretnej
          wiedzy niewątpliwie tego uczy. Denerwuje mnie cwaniactwo osób kupujacych
          dyplomy. Ja na swój ciężko pracowałam, a inni tytułuja sie bo mają wypchany
          portfel. Ale fakt jest taki, ze ci uczciwi studenci moją to co najważniejsze-
          czyli satysfakcję!
          • Gość: Diabeł Re: żenada i wstyd !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 08:12
            Jesteś niedzisiejsza i naiwna do potęgi! I najzwyczajniej w świecie ślepa!!! Nie widzisz co się dzieje?? Aby mieć wypchany portfel w Polsce w przyszłości, trzeba mieć wypchany portfel ustosunkowanego tatusia i ustosunkowanego PARTYJNEGO tatusia.Np z PIS-u!!!Wypchany portfel tatusia POMOŻE W STUDIACH a PARTYJNY tatuś w awansie i uzyskaniu eksponowanego stanowiska. Te rzeczy są W POLSCE ważniejsze od uczciwości , pracowitości i honoru!! Znam przykłady takich osób które zrobiwszy taki badziewiasty zapłacony dyplom zarządzają ludźmi zdolnymi!!I jest to u nas nagminne!! Więc chcę cię zapytać co jest zatem ważniejsze: unoszenie sie honorem czy "ustawienie się" w życiu?W jaki sposób się "ustawisz"z punktu widzenia przyszłości zawodowej i bytu rodziny jest nieistotne!!!!Nieistotne!!! Z honoru nie wykrzeszesz chleba!!!Dlatego tak duzo ludzi młodych z Polski wyjeżdża, bo patologia to przede wszystkim ( w największym uproszczeniu) POLSKA!!!!!
            • Gość: rektor Re: żenada i wstyd !! IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 03.10.07, 08:25
              moze i znasz ludzi co zrobili dyplom za kase, ale to musieli miec kogos
              zaufanego zeby im plaiatu nie strzelil, a poza tym program PLAGIAT dopiero
              wszedl na uczelnie, jesli to bylo pare lat temu to nie mogl on wykryc plagiatu
              bo po prostu nie bylo jeszcze bazy prac
            • evik_ok Re: żenada i wstyd !! 03.10.07, 18:08
              Gość portalu: Diabeł napisał(a):

> Jesteś niedzisiejsza i naiwna do potęgi! I najzwyczajniej w świecie ślepa!!!
              W takim razie towarzystwo w którym sie obracam też takie jest. Przynajmniej nie
              jestem sama.
              >Aby mieć wypchany portfel w Polsce w przyszłości, trz
              > eba mieć wypchany portfel ustosunkowanego tatusia i ustosunkowanego PARTYJNEGO
              > tatusia.Np z PIS-u!!
              Mój tatuś nie miał wypchanego portfela ani nie jest partyjny. Mimo tego
              skończyłam studia, znalazłam pracę bez niczyjej pomocy, nie narzekam na zarobki
              i wiem że za kilka lat będzie mi tylko lepiej. Jak sie chce to się ma.

!Wypchany portfel tatusia POMOŻE W STUDIACH a PARTYJNY tat
              > uś w awansie i uzyskaniu eksponowanego stanowiska. Te rzeczy są W POLSCE ważnie
              > jsze od uczciwości , pracowitości i honoru!!

Nie generalizuj- tak jest w pewnych kręgach. Ale trzeba zlikwidować to
              świństwo- stąd moja odpowiedz dotycząca chęci kupowania dyplomu.I nie mieszaj
              do tego polityki, bo nie o polityce dyskutujemy.
    • Gość: nikodem Re: Koszt napisania pracy licencjackiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.13, 09:19
      Koszt pracy licencjackiej? 3 lata nauki. Pozdrawiam
      • Gość: Ptyś Re: Koszt napisania pracy licencjackiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.13, 10:05
        Gratulaczje! "nikodem" otrzymujesz ŻŁOTĄ ŁOPATĘ za najsztarsze wykopalisko!
        • ja-tarzan Re: Koszt napisania pracy licencjackiej 28.12.13, 19:23
          >Koszt pracy licencjackiej? 3 lata nauki. Pozdrawiam

Myślę, że znacznie niższy. Tylko kilka dni pracy + odrobina inteligencji + wiedza ogólna.

Kretyn nie napisze, więc zapłaci, a tym co oferują takie usługi współczuję ... no i się trochę dziwię, że tak inteligentni, wykształceni, a oszustwem na chleb muszą zarabiać.

> Gratulaczje! "nikodem" otrzymujesz ŻŁOTĄ ŁOPATĘ za najsztarsze wykopalisko!

Wykopalisko? Post raptem z wczoraj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka