Dodaj do ulubionych

remont wisłostrady

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 20:31
Nareszcze !
Mam tylko jedną uwagę, KTO kuźwa postawił te znaki z ograniczeniem do 30km/h a potem do 50 km/h? Chciałby zobaczyć czy ten idiota tyle tam jedzie ?! Nikt tam nie przestrzega tych prędkości, bo są bez jakiegokolwiek uzasadniena. Normalnie to powinno być przy zjeżdzie do 50 a potem 90. Takie stawianie znaków jest bardzo niebezpieczną praktyką stosowaną w Polsce, uczy lekceważenia znaków ograniczających prędkość. Potem taki miszczu kierownicy jedzie do Francji w pod Grenoble rozwala autobus bo mu się wydawało że jak ktoś postawił ograniczenie to można mieć je w nosie. A tam, jak stoi 50km/h, i jedziesz 60 to wyskakujesz z drogi. :(

Chyba, że chodzi oto by policjanci mieli udane łowy, ale to byłoby zwykłe świństwo, takie polskie...
Obserwuj wątek
    • Gość: kierowca Re: remont wisłostrady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.07, 20:58
      W calej rozciaglosci popieram, jestem przekonany ze chodzi o terroryzowanie
      ludzi. Ograniczenia w Polsce sa po to aby je lamac, to jest chore. Ktos powie ze
      przyzwyczajenia byly do dwoch pasow, to prawda, ale gdzie policja aby przez
      jakis czas pilnowac bezpieczenstwa.
      Jestem czlowiekiem zdyscyplinowanym i zdrowe nakazy przestrzegam, niestety
      chore lamie i to jest problem, ze nas do tego zmuszaja.
    • Gość: promil Re: remont wisłostrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 06:22
      Następne polskie realia: Robią odcinek jednego kilometra, a zamknęli osiem.
      • Gość: Ola Re: remont wisłostrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 22:39
        ludzie zastanówcie się co piszecie ograniczenia są i bę i są konieczne tylko rozsądku brakuje macie pewnie stare graty i chcieli byście pogazywać jakie zwas gieroje powoli panowie powoli.
    • Gość: mlody kierowca Re: remont wisłostrady IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.10.07, 07:05
      W związku z remontem Wisłostrady mam 2 pytania:
      1. Wyjeżdżając z cmentarza parafialnego jest nakaz jazdy w stronę Machowa. Czy
      można zawrócić koło cmentarza w Miechocinie by wrócić do miasta a może jakoś
      inaczej?
      2. Jak dojechać do Machowa? W Nagnajowie koło sklepu jest nakaz jazdy w prawo i
      ląduje się na wiadukcie. Tak to ma być?
      • Gość: asterix Re: remont wisłostrady IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 08.10.07, 07:48
        2, jak jedziesz od tbg do machowa to za przystankami jest zakaz wjazdu na
        machow, musisz ujechach kilkadziesiat metrow i na przejezdzie zawrocic (skrecasz
        w lewo )
        • Gość: mlody kierwoca Re: remont wisłostrady IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.10.07, 08:41
          Dzięki za radę.
          • Gość: kierowca Re: remont wisłostrady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.07, 10:00
            juz widziałem drogówke na remontowanej wisłostradzie
            nie maja co robic barany i łapać jak ktoś bedzie jechał 65
            • Gość: asterix Re: remont wisłostrady IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 08.10.07, 12:49
              nom wczoraj jezdzili po wislostradzie ale to raczej ze wzgledu na dieg
              remontowana czescia, a czy stoja to nie widzialem
    • Gość: klasa Re: remont wisłostrady IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.10.07, 11:03
      macie racje co za idiota umieścił takie znaki
      • Gość: m2 Re: remont wisłostrady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.07, 22:38
        dziś jechałem w stronę Machowa i widziałem pare bo teraz tak
        kontroluja przed znakiem ograniczajacyn 50 km/godz i wlasnie dlatego
        sa te znaki dla podreperowania statystyki.
    • Gość: lk Re: remont wisłostrady IP: 80.51.159.* 31.10.07, 21:45
      jestem pozytywnie zaskoczony rozmachem, szybkością i jak widać rzetelnością
      wykonywanego remontu. Gratulacje dla firmy, która wykonuje ten remont. Nie wiem
      co to za firma, ale widać, że znacznie odbiega pozytywami od Skanskiej /chociaż
      ta jest prawdopodobnie podwykonawcą/, nie mówiąc już o popaprańcach z RDM
      • Gość: gbur Re: remont wisłostrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 08:27
        Masz kolego rację po porównując to z remontem krzyżówki na Kopernika
        to wygląda jak dwie różne epoki. Nie muszę chyba pisać jakie.
        • Gość: Yyy Re: remont wisłostrady IP: *.pcz.pl 12.11.07, 12:49
          Zgadzam sie z przedmówcami! jadac Wisłostrada widac prace toczace
          sie prawie w każdym miejscu wisłostrady i pracujaca tam duża liczbę
          robotników. Z tego co sie orientuje prace maja sie zakanczyc w
          połowie maja '08 myśle ze w terminie bedzie oddana inwestycja. No
          chyba ze sroga zima nadejdzie co moze troche spowolnic prace! A co
          do remontu skrzyzowania Sikorskieg-Wyspanskiego-Kopernika to szkoda
          gadac idzie jak krew z nosa!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka