Dodaj do ulubionych

ochrona w orbicie

04.11.07, 11:44
Co o niej sądzicie mi się wydaje,że oni to pojęcia nie mają o swojej pracy a
glowy wysoko noszą biją za darmo i o byle co są bardzo ordynarni a ten z brodą
to jakiś wariat taki czlowiek to powinien w kamieniolomach robić a nie na
dyskotece sama widzialam jak gościa bil to gdyby nie koledzy tamtego i policja
to by go z pewnością zabil zamierzam napisać doniesienie na policję bo tam
prędzej czy póżniej dojdzie do tragedii niech w końcu ktoś sprawdzi czy ta
ochrona ma jakieś kwalifikacje do tej pracy wpisujcie.
Wpisujcie się jeśli coś widzieliście niepokojącego bo może czyjeś życie
ocalicie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: buls Re: ochrona w orbicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.07, 12:15
      Co się dziwisz. Komu idzie w mięśnie to nie idzie w głowę. Większość
      Big Men-ów czuje się lepiej od innych bo myślą że jak mają mięśnie
      to są prze.
      • Gość: asterix Re: ochrona w orbicie IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 04.11.07, 12:45
        pare lat temu na dyskotece okolice tbg wyszedlem z ochroniarzem na solowke a
        pozniej jak dostal tluscioch to mnie podal na policje o pobicie i wyszlo sporo
        ciekawych watkow, byl pijany 0,8 promila, spore stezenie amfy (jakies koksy tez
        mial ale malo, pewnie mial akurat wtedy przerwe w braniu) i brak papierow
        ochroniarza
        • Gość: miś Re: ochrona w orbicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 13:04
          ten z brodą to Bizon niezly silownik ale w bani się od koksów poprzestawialo żeczywiście ten jak bije to do krwi.
          • Gość: Blachara Re: ochrona w orbicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.07, 21:21
            Uwielbiam Bizona w kiblu!!! UUUuuch jest niezły aż mi poobcierał
        • Gość: dsdsdsd Re: ochrona w orbicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 13:52
          ten niejaki bizon pobil parę miesięcy mojego brata mieliśmy mu zakladać sprawę ale nam odradzono bo co niektórzy jego koledzy mówili że bratu poprawi i brat się wycofal.
          • Gość: ks Re: ochrona w orbicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.07, 14:09
            no pieknie róbcie tak dalej to bedzie napewno lepiej to wlasnie wy
            pobici itp. dajecie im wladze i poczucie bezkarności wstydzcie sie a
            nie narzekajcie ze jest tak a nie inaczej to po czesci wasza wina ze
            w tym malym miasteczku nie mozna czuc sie bezpiecznie przez jakiś
            napąpowanych fagasow
            • Gość: sk Re: ochrona w orbicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 14:36
              a jak jest w tym wina popbitych wlaśnie ludzie chcieli by cię czuć bezpiecznie a tacy koksiarze jak ten o którym mowa to najwyrażniej jest nieobliczalny i to jet wina wlaściciela że nie sprawdza czy dani pseudo ochraniarze mają papiery na wykonywanie takiego zawodu. Ochroniarz wcale nie musi być wielki wystarczy, że ma rozum i jest opanowany i zna numer na policję oczywiście podpisuję się pod tym że tacy ludzie nie powinni w tym zawodzie pracować bo żeczywiście może dojśc do tragedji .
              A jeszce jedno ludzie jak was pobiją to trzeba to zglosić gdzie trzeba bo pużniej taki wlaśnie mlot rośnie do miana ponad prawem .
      • zxczxc-5 Re: ochrona w orbicie 08.11.07, 09:08
        Te wszyskie sprefabykowane komentarze niech beda twoja wizytowka
        Tłumanie!nikt nie ma zamiaru zniżac sie do twojego poziomu
    • Gość: ktoś Re: ochrona w orbicie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.11.07, 16:05
      Nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek dostał od ochroniarza na imprezie. Na
      dyskoteki chodzę raz w tygodniu, ale nie dostałem chyba tylko dlatego że jestem
      spokojny. Zgadzam się zdecydowanie za dużo sobie pozwalają czasem ochroniarze.
      Chyba dlatego że nikt nie składa doniesienia na policje. Ja na pewno bym to
      zrobił gdyby taka sytuacja mi się zdarzyła. To jest normalne pobicie.
      • Gość: modzia Re: ochrona w orbicie IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 04.11.07, 16:13
        pamietacie chyba rok temu przypadek PLANET IN ochroniarz tak walnał chlopaka ze
        ten glowa uderzyl o kant i pozniej w szpitalu w Krakowie wyladowal
        • Gość: Przemek Re: ochrona w orbicie IP: 80.48.126.* 04.11.07, 16:44
          dzięki, że ktoś poruszył ten temat na forum . ten człowiek o psełdonimie Bizon
          jest nie normalny, ON JEST CHORY PSYCHICZNIE. Pobił również w KAUFLANDZIE
          chłopaka tylko dlatego że za długo robił zakupy chodząc między regałami, całe
          szczęście ,że został zwolniony bo on ma urojenia i rzeczywiście mogło dojśc do
          tragedii.
          ,
    • Gość: PP Re: ochrona w orbicie IP: 80.48.126.* 04.11.07, 17:14
      tak macie rację Bizon jest niebezpieczny ,ze strachu przed jego nie kontrolowaną
      agresją odsuwają się od niego nawet jego najbliżsi koledzy.
      • Gość: wrrrrr Re: ochrona w orbicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 17:42
        dostalby taki fagas z bejzbola w ciemnej uliczce wleb to by moze zmadrzal,jaki
        jest problem dorwac dziada i nauczyc pokory,ja nie widze zadnego
        • Gość: ja Re: ochrona w orbicie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.11.07, 19:35
          Pobije ktoś bizona, a pójdzie siedzieć za człowieka :-)
          • Gość: gośc Re: ochrona w orbicie IP: 80.48.126.* 04.11.07, 19:47
            tak, pobije bydle , a będzie odpowiadał za człowieka.
            • Gość: teges Re: ochrona w orbicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 19:52
              wrrrrrrrr ma racje trzeba zaczaic sie na dziada i spuscic wpie..tak na zas i
              tak za tych co pobil i bedzie miodzio,jakby co to sie pisze na "imprezke"
              • Gość: byk Re: ochrona w orbicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 20:18
                ludzie to nie są żarty ja pierszy raz coś takiego slyszę powiedzcie jak to możliwe żeby ktoś taki jak ten co go nazywacie Bizon pracowal na ochronie piszecie niebezpieczny , grożny , bije do krwi to jakiś bandyta ja jutro wszystkie te linki na policję przekażę tak być przecież nie może żeby jeden kark terroryzowal wszystkichi wszyscy się go bali gdzie jest wlaściciel lokalu co on nie wie kogo ma .
                • Gość: paker Re: ochrona w orbicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 20:25
                  zostawcie bizona w spokoju to dobry chlopak zaopatruje wszystkich w koksy a jak go braknie to gdzie ludzie będą kupować.hehehe
                  macie racie jak można ludzi bić!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: Koksiarz Re: ochrona w orbicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 09:47
                    Amfeczkę też można u niego kupić?
                • Gość: art Re: ochrona w orbicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.07, 20:47
                  jak wlasciciel moze zatrudniac takiego debila?
    • Gość: gall anonim Re: ochrona w orbicie IP: 80.54.16.* 04.11.07, 21:47
      Ludzie nie mylcie OCHRONIARZA ze zwykłym " bramkarzem" bądź jakimś
      tam człowiekiem który stoji i udaje że jest ochroniarzem. Ochroniarz
      posiada licencje I bądz II stopnia to jest własnie OCHRONIARZ i nie
      obrazajcie prawdziwych ochroniarzy ktorzy się uczą załóżmy dwa lata
      na to żeby zdobyc fach. To jest poprostu zwykły gośc z ulicy którego
      zatrudnili to po pierwsze, po drugie nawet prawdziwy ochroniarz
      który ma licencie I lub II stopnia nie może uderzyć klienta danego
      pubu czyt. pabu:) bo poprostu przekracza pewne granicy nietykalności
      jak sie zle zachowuje tenże klient baru to albo go prosi o
      opuszczenie albo wyrzuca go ale nie robiąc mu krzywdy albo poprostu
      dzwoni na policje NAPEWNO NIE MOZE GO BIC itp. a co dopiero zwykły
      gościu który nie ma licencji tymbardziej nie może tego robić.
      Polecam zgłoszenie to na policje i po problemie
      • Gość: maximus Re: ochrona w orbicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 22:16
        Ludzie dawno tu nie bylem i nagle co widzę : TBG takie niebezpieczne mądrze wypowiada się ostatni Forumowicz ale tak czy inaczej o co tu chodzi czyli w tbg na bramkach stoią ludzie z przypadku ktorzy biją a nie ochraniają to jakiś absurd przecież wszyscy mają prawo się zabawić a ochrona jest od tego żeby zapewnić nam bezpieczeństwo i to wlaśnie powinni być ludzie spokojni i opanowani z odpowiednimi do tej pracy kwalfikacjami , aż przejdę się do tej Orbity zobaczyć niejakiego Bizona i spojrzę bestii w oczy.
        • Gość: gall anonim Re: ochrona w orbicie IP: 80.54.16.* 04.11.07, 22:52
          Z góry zakładam że nie ma licencji skoro sie tak zachowuje z relacji
          forumowiczów wynika że nie ma najmniejszego pojęcia o tym zawodzie
          to po pierwsze. Po drugie założyłem też tak że nie ma licencji bo na
          zdrowy rozum orbita? czy to jakas eksluzywny pub? na moje skromne
          oko to raczej nie hmm więc idac dalej tym tropem kogo właściciel
          zatrudni tam na bramce wykwalifikowanego pracownika czy kogos
          z "ulicy" ? no raczej pewne ze kogos z "ulicy" bo a no własnie bo
          chodzi o kase przecież na pewno taki mniej bierze pieniędzy za takie
          cos aniżeli profesjonalna firma ochroniarska czy tez gosc który
          uczył sie sumiennie teoretycznie i praktycznie i ma na to papiery i
          zna sie na tym fachu. Więc wydaje się ze właściciel zatrudnił tego
          bizona który nie ma licencji być może inni ochroniarze? bramkarze?
          nie wiem ilu ich tam jest? mają licencje ale z tego co piszecie to
          wynika z tego że on jej nie ma.
          • Gość: Zygmunt Re: ochrona w orbicie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.11.07, 11:39
            A ten Bizon to jest z Kurozwęk.Z tego co mi wiadomo to tam żaden
            Bizon nie ma licencji na ochroniarza ale są niezłą atrakcją dla turystów.Moje
            dzieci karmiły marchewką na zagrodzie te Bizony.
          • zxczxc-5 Re: ochrona w orbicie 08.11.07, 08:44
            Szanowny Panie Właścicielu ,szefie pedalskiego klubu Afrodyta.Mozesz
            sie nie trudzic z wypisywaniem tych bzdur,glupot.Kazdy moze wejsc na
            to forum i popisac co mu sie podoba ale niestety nie kazdy ma odwage
            popatrzec komuś prosto w oczy.Zawsze specjalizowałeś sie w szczurzej
            walce pobobnie jak Osama ben Laden.
    • Gość: cjcjckjckjckjc Re: ochrona w orbicie IP: 80.48.126.* 05.11.07, 14:33
      Czemu wszyscy się boją POdajecie przydomek Bizon jak on się nazywa przecież
      ktoś musi zna jego nazwisko, koks nie lada takiemu pod łapę podejśc to strach ja
      tam z takim gościem znac się nie chcę bo po po wyglądzie widac , ze z nim coś
      nie tak i raz mialem okazję byc wpuszczanym przez niego na dyskotekę i on
      normalnie odezwa się nie potrafi tylko warczy.
      • Gość: kolega Bizona Re: ochrona w orbicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 22:45
        Bizon ja jestem z tobą wszyscy mają odwagę wypowiadać się bo nie stoią i nie patrzą ci w oczy ale jak cię znam to byś mu doje.......!!!!
        • Gość: Kaśka Bizon superstar IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.11.07, 09:44
          Czytam to forum i jestem przerażona, tyle osób wie wiele na temat tego człowieka
          (jeśli człowiekiem można go nazwać ), a mimo to nikt z nim porządku nie zrobi.
          Chodzi mi o zgłoszenie go na policję. Z drugiej zaś strony śmiać mi się chce, bo
          niechcący Bizon stał sie wielką gwiazdą. Założę się, że do orbity zaczyna
          przychodzić więcej osób, żeby sobie zobaczyć to zjawisko jakim jest Bizon.
          • Gość: asterix Re: Bizon superstar IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 06.11.07, 09:59
            zoo ani cyrku w tbg nie ma, a szkoda
          • Gość: art Re: Bizon superstar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 13:27
            co ty?po co ludzie maja chodzic i ogladac przeciez wyglada i
            zachowuje sie jak wiekszosc karkow czyli jak debil
            • Gość: Koksiarz Re: Bizon superstar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 09:49
              To juz nie trzeba jeździć do Kurozwęk? Konkurencja dźwignią interesu!!!
        • Gość: ja20 Re: ochrona w orbicie IP: 195.205.230.* 04.01.08, 13:38
          widze ze bizon ma pedalka .. czytam to i mi sie smiac chce bo ci ludzie sa
          zalosni. wydaje mi sie ze jak ktos zaskuguje na postawienie do pionu to jak
          najbardziej aczkolwiek z tego co pozostali pisza to widze ze ten gosc mial
          ciezkie dziecinstwo iteraz sie msci na innych .. zero szacunku dla tego osobnika
    • Gość: zh Re: ochrona w orbicie IP: 80.48.126.* 06.11.07, 13:15
      oni dobrze obchodzą się tylko ze sfoimi znajomkami.
    • Gość: fdsfdsaf Re: ochrona w orbicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 14:30
      zgadzam się z przdmówcą
      • Gość: ich Re: ochrona w orbicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 18:39
        no to ja mam wyjście: olać Orbite i sprawa sama się rozwiąże
    • Gość: Cienki Re: ochrona w orbicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 18:44
      Co do tej karkowki to ich doskonale znam nie przechwalajac sie nie
      jestem ulomkiem i w tyleczek Bizonik by pewnie dostal, ale tu temat
      jest troche inny bo niby ze wszyscy sie takich boja. A moje zdanie
      jest do to wszystko g.... prawda ja zmoimi kolegami jestem moze
      troszke starszy dla tego bizona(lecz z wielka przyjemnoscia bym sie
      zmierzyl z takim karkiem ...choc tez takowy pposiadam tylko ze nie
      z sterydow tylko z wlasnej pracy ktora trwa ok 10lat) aby byc w
      takich walkach naprawde dobry to nawet najlepsze sterydy nie
      pomoga ,ani zadna tam amfa . Osobiscie dla mnie i nie tylko to jest
      dupek i wpierd... to sie mu nalezy , byc moze uleczylo by mu ten
      scisniety przez miesnie mozg. I tak poza tym ludzie nie siejcie
      paniki i wiem to z wlasnego doswiadczenia , troche dluzszego pobytu
      w W-wawie ci wszyscy ludzie na bramkach to naprawde miesniaki i
      teraz pisze ze najlepszy kark nie ma najmniejszych szans z kolega
      ktory intensywnie cwiczyl karate przez np.5lat. ONI po prostu sa
      ciency a jezeli jest inaczej to niech sie wyraza na tym forum
      serdecznie POZDRAWIAM.
      • Gość: Przyrodnik Re: ochrona w orbicie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.11.07, 19:38
        Zostawcie Bizona w spokoju w Polsce Bizony są pod ochroną nie wiecie że nie
        wolno głaskać dzikich zwierząt a póżniej macie pretensje.
        • Gość: grubszy Re: ochrona w orbicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 22:40
          Cienki prawdę mówi takie cwaniaczki to tylko się zgrywają i wydaje się im że są naprawdę mocni ja tego Bizona widuję na silowni zieje jak bizon kondychy za grosz jeden sprytny nawet mniejszy ale wiedzący o co chodzi i po japie by dostal to ludzie z niego takiego mocnego zrobili jak jest na buzie to coś tam podnosi a jak nie to cienias.
          • Gość: zuz Re: ochrona w orbicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 08:39
            A ja całkowicie nie zgadzam sie z waszymi opiniami, o tych
            wszystkich biednych poszkodowanych, ludzie tyle was jest a nikt nie
            ma odwagi pojsc na policje??? A moze po prostu slusznie wam sie
            dostało. Niektorzy ida na dyskoteke troche wypija, i im to dopiero
            do glowy uderza, a potem nikt nie chce isc na policje... bo sa winni
            sami sobie. Nie poruszam kwesti ochroniach z licencja czy bez,bo w
            tarnobrzegu na dyskotekah takich nie ma wiec nie ma do kogo
            porownywac! I naprawde znam ludzi ktorzy stoja na bramkach (akurat
            nie tego slynnego bizona) i wieszcie mi to wcale nie jest taka
            wdzieczna praca
            • Gość: klkjkjkjk Re: ochrona w orbicie IP: 80.48.126.* 07.11.07, 13:17
              tak wszystko się zgadza ale ten koleś to do tej pracy się nie nadaje on ma w
              sobie zbyt wiele agresji a w tej chwili to nawet nikogo do orbity wpuszczac nie
              chce bo ma jakieś dziwne zajawki a tamci pozostali zganiają na niego bo wiedzą
              że cham to zbędzie szybko klijenta.
              • Gość: ochroniarz Re: ochrona w orbicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 23:17
                Nic z tego nie czaję no to jak wszyscy gościa znają , że jest ordynarny ludzi odstrasza conajmniej wariat czemu nikt tego wlaścicielowi nie zglosi powinien zareagować jeśli mu na reputacji lokalu zależy .
                • Gość: bizon Re: ochrona w orbicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 23:38
                  Ja was wszystkich jeszcze dojade
                • Gość: bizon Re: ochrona w orbicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 23:40
                  hehe a tak poważnie to ale bym się cieszył jak w końcu znalazł by się jakiś
                  odważny i mu do dupy nakopał :))
                  • zxczxc-5 Re: ochrona w orbicie 08.11.07, 08:49
                    zrobiłeś to mało inteligientnie i dlatego juz 3\4 miasta ma cie jako
                    glówniego inicjatora tych fantazji naukowch.Coraz mniej ludzi chce
                    cokolwiek z Tobą mieć coś wspólnego.
                    • Gość: next Re: ochrona w orbicie IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.07, 17:45
                      widzę,że jesteś w temacie a to + dla Ciebie.Pzd.
                  • zxczxc-5 Re: ochrona w orbicie 08.11.07, 08:55
                    Szanowny Panie Włascicielu,Szefie pedalskiego klubu Afrodyta.MoZesz
                    sie nie trudzic z wpisywaniem tych bzdur.Kazdy moze wejsc na to
                    forum i popisac rozne głupoty ale niestety nie kazdy ma odwage
                    spojrzec komus prosto w oczy.
                    • Gość: Elo ochroniarz Re: ochrona w orbicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.07, 18:38
                      Panie ochroniarzu z Orbity - wiesz co piszesz? Te koksy już Ci mózg wyprały, ty
                      się nie nadajesz na ochroniarza tylko do pługa jako koń pociągowy.
                  • zxczxc-5 Re: ochrona w orbicie 08.11.07, 08:57
                    Zawsze spejalizowales sie w szczurzej walce podobnie jak twoj kolega
                    Osama ben Laden
                    • Gość: jjj Re: ochrona w orbicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 09:01
                      proponuje zakonczyc watek debila bizona z nadzieja ze wlesciciel
                      orbity to czyta
                      • zxczxc-5 Re: ochrona w orbicie 08.11.07, 14:40
                        nic ci z tego nie wyszlo jestes zwyczajna frajerzyna wlascicielu
                        pedalskiego klubu Afrodyta
                      • zxczxc-5 Re: ochrona w orbicie 08.11.07, 14:46
                        rob tak dalej jak do tej pory to w koncu caly Tarnobrzeg bedzie plul
                        ci w morde.Wiele nie brakuje .
                      • zxczxc-5 Re: ochrona w orbicie 08.11.07, 14:48
                        nic ci z tych intryg nie wyszlo frajerze rob tak dalej to w koncu
                        caly Tarnobrzeg bedzie plul ci w morde.wiele nie brakuje.
                      • Gość: kunta kinte Re: ochrona w orbicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.07, 20:52
                        kolego biz.? onie.bo tak cię można nazwać. Jesteś jak wrzód na swojej
                        dupie.Próbujesz podnieść swoje ego przez wielkość bicepsa. Bo przez swóje iq
                        możesz jedynie jebnąć sobie baranka.po latach studiów mogę stwierdzić że jesteś
                        jedynie zespołem pieprzonych molekół zwartych w jedną pieprzoną całość.
                  • zxczxc-5 Re: ochrona w orbicie 08.11.07, 08:59
                    widocznie na nic wiecej Cie nie stac.Coraz mniej ludzi chce miec z
                    Toba cokolwiek wspólnego
                    • zxczxc-5 Re: ochrona w orbicie 09.11.07, 11:16
                      szefie pedalowni afrodyta frajerzyno obesrana jesli jeszcze kiedys
                      siadziesz przed kompem i bedziesz podszywal sie pod piecdziesiat
                      osob to wez ze soba slownik ortograficzny bo robisz straszne
                      bledy ,tak dla przykladu ci podam ze rzeczywiscie pisze sie
                      dokladnie tak jak ja napisalem a nie przez "ż z kropku"
                    • zxczxc-5 Re: ochrona w orbicie 09.11.07, 11:22
                      jesli wlasciciel klubu Afrodyta jest na tyle niedorozwinety ze
                      jest zdolny do takich rzeczy to cóż sie musi dziac w tym
                      klubie,debilizm na wysokim poziomie gwarantowany zapraszamy
                      • zxczxc-5 Re: ochrona w orbicie 09.11.07, 11:28
                        dziekujemy Panu Pedalskiego Klubu Afrodyta za wspolprace mamy juz o
                        panu w zupelnosci zdanie wyrobione
                        • zxczxc-5 Re: ochrona w orbicie 09.11.07, 11:30
                          a tak w ogole to konczmy ta padline
                  • Gość: Magda Re: ochrona w orbicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.07, 17:10
                    On jest podobny do Jurka Dudka :) autentycznie ... a co do jego
                    zachowania to naprawde swirus, co do reszty "ochroniarzy" w porzadku
                    i bardzo uprzejmi...Ta bestia stoi jeszcze w Tapimie na studenckich
                    ponoc
                    • Gość: kluseczka Re: ochrona w orbicie IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 10.11.07, 17:53
                      w TAPIMIE to "łebo " stal jesli dobrze pamietam, ale dawno nie bylam
      • Gość: Świadek koronny Re: ochrona w orbicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 09:53
        Masz rację! Widziałem jak niejakiemu Piotrusiowi Panu przywalił o głowę niższy chudzina.Stracił przytomność Piotruś Pan na chwilę. Lecz ten chudzielec 4 lata ćwiczył w przeszłości boks.I po Piotrusiu było.Ale wszyscy mieli wtedy ubaw!!!
        • zxczxc-5 Re: ochrona w orbicie 09.11.07, 11:09
          Szefie Pedalowni Afrodyta frajerzyno obesrana chcialem ci jeszczcze
          jedno przekazac jesli nastepnym razem bedziesz zasiadal przed kompem
          i podszywal sie pod piecdziesiat osob to wez ze soba slownik
          ortograficzny bo robisz straszne bledy.Tak dla przykladu napisze ci
          ze rzeczywiscie pisze sie dokladnie tak jak ja napisalem a nie
          przez "ż z kropka"
        • Gość: do zxczxc Re: ochrona w orbicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 18:13
          haha...na forum kazdy kozaka zgrywa.W starciu uszy kulicie
          cieniasy.Nadajecie sie na smar do nart.Szczegolnie ty zxczxc. Masz
          jakies urojenie na temat afrodyty, a bizon przeciez pakuje w
          osir.Stary, moim zdaniem, kiedys chciales bys napkowany, ale braklo
          ci pewnie werwy, samodyscypliny i myslales, ze to wszysto mozna po 1
          roku osiagnac. lecz sie stary. Jestes taki maczo to podpisz sie
          nazwiskiem ku.. jedna
    • Gość: bizon! Re: ochrona w orbicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 09:59
      bizon gorą!
      • Gość: BIZONICA Re: ochrona w orbicie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.11.07, 21:27
        MUUUU
    • Gość: gośc Re: ochrona w orbicie IP: 80.48.126.* 13.11.07, 12:42
      Bizon był kilka dni na głodzie bił gryzł i kopał na oślep.
      • Gość: . Re: ochrona w orbicie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.11.07, 21:28
        .
    • Gość: . Re: ochrona w orbicie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.11.07, 21:28
      ...MUUU
      • Gość: asterix Re: ochrona w orbicie IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 15.11.07, 08:25
        sie chlop popisal jego wypowiedz " MUUU" swiardczy o jego niebywałej inteligencji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka