Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o "astelixie"??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:52
Czy ten "Astelix" który wpisuje odpowiedzi na każde posty tak bezsensu!! Czy to debil czy idiota??
Obserwuj wątek
    • Gość: poinformowany Re: Co sądzicie o "astelixie"?? IP: 80.54.16.* 20.11.07, 16:14
      Sądze że i to i to aczkolwiek moge sie mylic bo może byc i coś
      więcej. Całymi dniami siedzi chłopak w domu jak widac po postach o
      zróżnicowanych godzinach i jego jedyna rozrywka życiowa to dawanie
      komentarzy przy których zapewne się dowartościowywuje. No ale każdy
      ma miejsce na ziemi nawet on :)
      • Gość: asterix Re: Co sądzicie o "astelixie"?? IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 20.11.07, 16:26
        co za niemota nie moze nawet moejej ksywki poprawnie napisac, ja pracuje caly
        dzien na kompie a ze mam robote w ktorej nic nie robie to udzielam porad
        • Gość: asterix Asterix IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 20.11.07, 16:29
          tak mnie chlopie rozbawiles ze teraz nie moge na klawiaturze pisac ze smiechu,
          krytykujesz innych a sam nawet alfabetu nie znasz, czy rodzice juz sprawili
          choinkowy prezent w postaci neostrady? wez laptopa idz na czerwony plac i tam
          poklikaj
          • Gość: lol Re: Asterix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 19:54
            i oszczedz wszystkim swoich "porad" :)
        • Gość: a. Re: Co sądzicie o "astelixie"?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 21:43
          udzielasz porad seksualnych?
          • Gość: drzewianka Re: Co sądzicie o "astelixie"?? IP: 80.51.159.* 21.11.07, 09:37
            jaaaa ale sie uczepiliscie chłopaka wszyscy tacy doskonali jestescie? co druga
            osoba tutaj jest chyba niedo.. i kazdy cwany bo nikt mu w oczy nie popatrzy
            jak cos głupiego jebnie brawo
            • Gość: asterix Asterix IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 21.11.07, 11:38
              no wlasnie, przyganiał kocioł garnkowi, widzisz drzage w czyims oku a belki w
              swoim nie dostrzegasz, najłatwiej krytykowac innych
              • Gość: obelix Re: Asterix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 17:56
                asterix nadaje sie tylko do drogówki, o to jego marzenie...y kapo.
                • Gość: asterix Re: Asterix IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 21.11.07, 18:53
                  kolejny madry sie odezwal, co mu siano na chodniku z trzewików wylatuje
        • lacido Re: Co sądzicie o "astelixie"?? 04.12.07, 13:00
          abstrahując od tematu, super sprawa, nic nie robisz kaska leci i jeszcze porady
          <rotfl>
    • Gość: Kibic Re: Co sądzicie o "astelixie"?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.07, 07:55
      Wg mnie to debil.Idiota to nieco bliżej noprmalności więc dla niego za wysoko.Jego"porady" zawsze są obraźliwe i nie na temat.Po prostu debil
      • Gość: asterix asterix IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 22.11.07, 09:42
        kto sie przezywa cwaniaczku ten sie tak sam nazywa, wiec milo mi debilu
        • Gość: lol Re: asterix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 09:47
          kibic ma racje
          • Gość: bgb Re: asterix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.07, 09:59
            na palcach jednej reki mozna policzyc jego normalne wypowiedzi na
            forum reszta to debilizm
            • Gość: a. Re: asterix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 14:18
              taki niby zły,ordynarny i wogóle do niczego, a ma swój własny
              osobisty temat na forum. Asterix stałes się sławny!!
              • Gość: asterix Re: asterix IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 22.11.07, 14:32
                jestem jak Kononowicz, ludzie mi slawy zazdroszcza i dlatego pisza glupoty, jak
                ktos normalnie pyta to dosteje normalna odp (kobieta pytajaca o outlooka lub
                darmowe smsy za granice) a reszta to pisza zeby pisac
                • Gość: en_panne Re: asterix IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.11.07, 17:44
                  I tu sie zgodze z powyższą wypowiedzia asterixa.
                  Mimo,iz nie jestem fanem jego wypowiedzi.
                  Dzieki temu, ze kazdy z nas jest inny, mamy rozne zdania na
                  frapujace nas problemy, nasz swiat jest po prostu ciekawszy i
                  bardziej kolorowy. Proponuje spotkanie z asterixem i uczestnikami
                  tego tematu :) Wtedy sie okaże kto jest idota a kto debilem. I czy
                  ktoś nim wogóle jest.
                  :)
                • Gość: a. Re: asterix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 18:08
                  Asterix ale jak pytam czy udzielasz porad także seksualnych:-))))))
                  to milczysz.Chyba,że milczenie znaczy TAK! A może ty jesteś
                  KOBIETĄ????Bo właściwie niewiadomo kto siedzi po drugiej
                  stronie.Pozdrawiam choć czasem dajesz ognia.
                  • Gość: asterxi Re: asterix IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 22.11.07, 18:23
                    porad sexualnych udziela moja sasiadka tez sie wpisuje na tym forum ale nie jak
                    tak gadatliwa jak ja
    • Gość: ??? Re: Co sądzicie o "astelixie"?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 18:28
      a własnie, gdzie podział się nasz ukochany asterixik??
      • Gość: asterix Re: Co sądzicie o "astelixie"?? IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 23.11.07, 20:30
        to ze robie na kompie non stop nie znaczy ze mam ciagle czas udzielac porad,
        praca wazniejsza
        • Gość: obelix :) Re: Co sądzicie o "astelixie"?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 20:51
          ty no wez sie nie udzielaj dobra?
        • Gość: ?? Re: Co sądzicie o "astelixie"?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 22:38
          o jest! Nareszcie dałeś głos.Chyba nie powiesz,że nie cieszysz
          się,że pamiętamy o Tobie?
          • Gość: asterix Re: Co sądzicie o "astelixie"?? IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 24.11.07, 10:06
            od poniedzialku mnie nie bedzie przez tydzien wiec bede musial nadrobic jak
            wroce z wypoczynku
            • Gość: haha Re: Co sądzicie o "astelixie"?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 10:15
              no jasne,jedziesz na podryw, a nas pozostawiasz w nieutulonej
              tęsknocie!!!!:-(((((
              • Gość: asterix Re: Co sądzicie o "astelixie"?? IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 27.11.07, 10:55
                z powodu choroby nigdzie nie pojechalem, widze ze juz nie jednego tematu sie
                dorobilem, jestem jak Doda, Wisniewski, Kononowicz itd jedni mnie lubia a inni
                nie, widze ze nikt tu nie jest obojetny, ale jeszcze sie taki nie wurodzil co by
                wszystkim dogodzil,
                popatrzcie na zachowanie dody w tescie IQ 156, a mensa bierze juz od 148, ale
                dodba podobnie jak ja robi wszystko zeby ukryc swoja inteligencje
                http://muzyka.wp.pl/niusy.html?id=2304&g=0&w=ke&ticket=8887031273839749%2FwIQohVrz6irTxSH9CkbCfwY%2FPGJkCJvDsl6lB9UyK6J%2F%2BK4679gQBxkhyRlAZuFTX38m7VGztVxRRHNGoL9tjp6oCKloTeRfS1oCnM4Dcg1FJrPy2HAk9ITe6FnFI3H
                wiadomosci.wp.pl/prasaWiadomosc.html?wid=6245101&kat=9811&_err=1
                • Gość: poinformowany Re: Co sądzicie o "astelixie"?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.07, 15:27
                  pisze głupoty a nic nie wie na dany temat (np. okna)
                  • Gość: asterix Re: Co sądzicie o "astelixie"?? IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 27.11.07, 15:33
                    co myslalem o oknach to napisalem takie mam zdanie, ja tam nie szukam tanich
                    okin ani taniego sprzetu, jak kupuje to wole zaplacic troszke wiecej za solidne
                    i z dluzsza gwarancja, tani towar nie jest dla ludzi co licza sie z kazdym
                    groszem, mala szlifierka na bazarze 40z w sklepie 65zl, ta z bazaru pochodzi
                    kilknasci godzin a ta ze sklepu nawet jak sie zepsuje to naprawia i jest
                    gwarancja na 2-3 lata, ostanio madrze udzielilem odpowiedzi jak kobieta madrze
                    zapytala, to bylo o outlooka i sms-y
                    • Gość: popieram Re: Co sądzicie o "astelixie"?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 15:43
                      Kupiłam buty za 75 i podeszwa popękała po dwóch miesiącach.No i
                      teraz muszę kupić za 150 albo 200!
    • philanselm Re: Co sądzicie o "astelixie"?? 03.12.07, 20:18
      to 13latek ,no gora 15latek,ktoremu mamusia kupila komputer no i zalozyla
      neta,sadzac po jego wypowiedziach niektorych mozna tak wnioskowac,np "kup se
      poloneza i zaszpanujesz,albo pomaluj go w ciapki ...
      no przeciez to zwykly debil
      • Gość: info o asterixie Re: Co sądzicie o "astelixie"?? IP: 80.54.16.* 03.12.07, 22:02
        Otóż ten typ jest prosty jak konstrukcja cepa a zwłaszcza jego wypowiedzi to po
        1. Po 2 człowiek? ten jak ktos słusznie zauważył siedzi godzinami przed
        komputerem i niszczy swe kompleksy poprzez to że własnie tak głupkowato się
        udziela. Po 3 co on może miec innego do roboty ? mama kupiła neostrade z
        promocji za 1zł to szaleje a niech sobie szaleje w koncu każdemu wolno. Po 4
        moge sie założyc że post który został założony jak i większośc wpisów jest JEGO
        a to dlatego żeby miec radosną radoche ale niech się nacieszy i niech sobie
        zakłada sam o sobie posty ( myśli że nikt się nie kapnie) marna prowokacja.
        Takich jak on na internecie jest miliony nie on pierwszy i nie ostatni który ma
        radoche z własnych wypocin. Bez obrazy to tylko moje subiektywny odczucie
        poparte jak widac wieloma dowodami.
        • Gość: asterix Re: Co sądzicie o "astelixie"?? IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 04.12.07, 08:41
          po pierwsze "panie wszechwiedzacy" jakbys byl madrzejszy i spostrzegawczy to bys
          zauwazyle ze mam pilicka a nie neostrade, po dwa to pracyje w biurze maklerskim
          (praca przez neta) i musze spedzac wiele godzin przed kompem, po 3 pisalem
          madrze ale jak ktos wypisuje mi glupoty w temacie to ja tez tak robie, a poza
          tym nie mam 13 czy 15 lat tylko 27 jakbyscie gowniarze nie wiedzialy
        • Gość: baba asterixa Re: Co sądzicie o "astelixie"?? IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 04.12.07, 18:56
          jakbys cioto nie widziala po Ip to on nie ma neostrady, najpierw popatrz a
          pozniej pisz glupoty spmerze
      • Gość: asterix Re: Co sądzicie o "astelixie"?? IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 04.12.07, 08:36
        polonez jest wygodniejszy od malucha
    • Gość: slawko Re: Co sądzicie o "astelixie"?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.07, 22:46
      chcesz być jak Wiśniewski to proszę bardzo - ja Wisniewskiego nie trawie
      • Gość: asterix Re: Co sądzicie o "astelixie"?? IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 04.12.07, 08:43
        jakbym chcial byc jak wisniewski to bym podal swoj numer tel, adres i foto i
        nawet w kiblu bym zamontowal kamere zeby wszyscy widzieli jak sram
        • philanselm Re: Co sądzicie o "astelixie"?? 04.12.07, 18:16
          to bys dopiero ndal czadu :)
          • as-terix Re: Co sądzicie o "astelixie"?? 05.12.07, 08:56
            gorzej jakbym obiektyw kamery zasral
            • Gość: Gość II Re: Co sądzicie o "astelixie"?? IP: 80.51.27.* 06.12.07, 20:56
              Czasami poczucie humru to ty masz,ale czasami jak walniesz to jak
              krowa na beton.Bardzo CIĘ proszę przed każdą wypowiedzią zastanów
              się chociarz 2sekundy
              • Gość: buahahaha Asterix największy wiejski podrywacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 21:53
                jw
    • studentka_lub Re: Co sądzicie o "astelixie"?? 06.12.07, 21:56
      najlepiej faceta ignorowac i tyle szybko mu sie znudzi
    • aster_i_x Re: Co sądzicie o "astelixie"?? 06.12.07, 22:02
      Trol Trol Trol
      • as-terix Re: Co sądzicie o "astelixie"?? 07.12.07, 09:14
        1.stuedentka_lub to nie zla dupa
        2,aster_i_ to oszust bez wlasnej tozsamosci, zazdrosnik, leci na moja
        popularnosc, idz chlope na czerwony plac w poludnie w samych majtkach, sciagnij
        tam majtki poskakaj troche jak malpa po tych "rusztowaniach" co tam sa to
        napewno bedziesz popularny
        • Gość: kris Re: Co sądzicie o "astelixie"?? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.12.07, 10:19
          On nie jest debilem ani idiotą. On poprostu jest gupi, nie głupi ale
          gupi
          • as-terix Re: Co sądzicie o "astelixie"?? 07.12.07, 11:27
            to nie ciebie na jarmaku chcieli sprzedac?
        • aster_i_x Re: Co sądzicie o "astelixie"?? 07.12.07, 16:57
          Asterix dla mnie jesteś skończonym debilem a twoja popularność to
          wymysł twojego chorego umysłu. Idź do biedronki, połóż łeb na wagę i
          naciśnij ziemniak, a najlepiej strzel sobie baranka kretynie.
          • as-terix Re: Co sądzicie o "astelixie"?? 07.12.07, 17:28
            sam se cieciu strzel, skoro takim kretynem jestem to po co sie dałnie
            rejestrowales jako aster_i_x??? moze bys mi na to odpowiedzial??
            powinnes sie leczyc mendo
            • philanselm Re: Co sądzicie o "astelixie"?? 07.12.07, 17:33
              odezwal sie kolejny debil pokroju asterixa (oryginala):)
              skonczcie ciagnac ten debilny temat
            • aster_i_x Re: Co sądzicie o "astelixie"?? 07.12.07, 17:46
              as-terix napisał:

> sam se cieciu strzel, skoro takim kretynem jestem

Asterix gdzie się takich tekstów nauczyłeś ? Chłopie Ciebie dzieci w
              przedszkolu by pojechały

> to po co sie dałnie

Oceniając poziom twoich wypowiedzi możemy polemizować kto tutaj jest
              dałnem. Chyba większość osób na tym forum stwierdziła by że to
              jednak ty nim jesteś. Jesteś nie tylko dałnem ale i burakiem a także
              śmieciarzem, zalewasz to forum całym swoim bezsensem i debilizmem.

> rejestrowales jako aster_i_x??? moze bys mi na to odpowiedzial??

A co wieśniaku zabronisz mi ? Mogę się rejestrować jak mi się to
              tylko podoba.

> powinnes sie leczyc mendo

A ty powinieneś pójść na przyśpieszony kurs ortografii, bo rozmowa z
              Tobą przypomina rozmowę z człowiekiem któremu śmierdzi z gęby. Tobie
              właśnie śmierdzi i radze Ci – naucz się pisać ( umyj sobie zęby)

Jesteś taki do przodu, taki żartowniś a nawet nie umiesz pisać tępa
              pało. buahahahaahahahaha
    • Gość: fajna Re: Co sądzicie o "astelixie"?? IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 07.12.07, 17:34
      no wlasnie sam sie rejestruje jako aster_i_x, a pozniej ma wiele do powiedzenia
      na temat asterixa, czyli obraza sam siebie, no takie osoby z brakiem tozsamosci
      to powinno sie jakos leczyc lub gdzies zamykac, as-terix ma swoje fazy, czasem
      dobrze doradzi a czasem se jaja robi ale ma na tyle przyzwoitosci ze sie nie
      podszywa pod nikogo, zazdroscisz mu popularnosci po prostu, sporo chlopak
      wprowadził humoro na to nudne forum
      • aster_i_x Re: Co sądzicie o "astelixie"?? 07.12.07, 17:50
        Hahaha

Sam się nie podszywaj Asterix. Przecież wiem że masz neta z
        Pilickiej. Każdy to wie idioto. Czyżbyś poczuł się źle i potrzebował
        sztucznych posiłków ?? hahahahah

JESTEŚ ŻAŁOSNY BARANIE buahahahahahaahaa
        • as-terix Re: Co sądzicie o "astelixie"?? 07.12.07, 18:10
          czy to przypadkiem twoja stara ni byla sztucznie zapladniana przez weterynarza?
          po co wogole sie zarejestrowales pod takim nickiem???
          pilicka ma wiele osob ktore nie mieszkaja na blokowiskach
          • xulu Re: Co sądzicie o "astelixie"?? 07.12.07, 20:28
            dziecko neo....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka