Dodaj do ulubionych

Kto słuchał Jarka K??????????????????

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.07, 22:50
W związku z tym że Marcin Wolski tylko z nazwy pozostał przedstawicielem "Elity" i cierpi na uwiąd pomysłów, postanowiem posłuchać MISTRZA BON-MOTÓW czyli JARKA K.!!! I OPŁACIŁO SIĘ!!!!!!!!! Rżałem jak koń!!!!! Z podobnych pobudek codziennie słucham Radia Maryja po godz. 0.00.!!!!!! Posłuchajcie- a zrozumiecie :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: j.w. Re: Kto słuchał Jarka K?????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.07, 23:01
      Jeszcze coś... Wydaje mi się że zakorzenione od wieków w ludziach poczucie niewolnictwa,a co za tym idzie nieumiejętność bycia człowiekiem WOLNYM zmusza ich do bezmyślnego podporzadkowania się i (jak to trafnie ujęła pewna blondynka) do "milczenia owiec";było tam 820 ludzi nie znajacych wolności,77ludzi zaczynajacych rozumieć wolność i niestety tylko 50 wolnych ludzi.....
      • Gość: a Re: Kto słuchał Jarka K?????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 09:52
        masz rację.Z Jarem juz od dawna dzieje się coś niedobrego,zwłaszcza z psychiką.Ale jak się okazuje niektórym pisiakom otwierają się oczy.Szkoda,że tak powoli.Facet jest chory na władzę, a Polskę i Polaków ma daleko w de..Nie wiem jak dosadniej trzeba temu oszołomowi pokazać,że jego sen o Wielkiej Rzeszy, tfu o IV RP jest nierealny!!!
    • Gość: wilu Re: Kto słuchał Jarka K?????????????????? IP: 80.51.27.* 09.12.07, 10:36
      Nie jestem zwolennikiem Jarka,ale dajcie już sobie spokój z tym
      tematem bo to się już robi nudne.A tak swoją drogą to oni wszyscy są
      dobrzy Donek też nam jeszcze bokiem wyjdzie.
      • as-terix obrabianie tylka Jarka K 09.12.07, 11:09
        ale macie ludzie tamtay, widac jak na tym forum kazdemu lubicie d... obrabiac,
        szkoda ze wlasnej nikt nie widzi jaka ma obs.... , moze najpierw zacznijscie
        apaieru toaletowego uzywac a pozniej zajmujcie sie czyims tylkiem, napewno kazdy
        na tym forum ma jakies wady i to zapewne nie male, ludzie maja kompleksy i sie
        dowartosciowuja obrabiajac tylki, Jarkowi, ksiżdzom, politykom, dyrektorom,
        prezesom, as-terix-om, na forum kazdy z was jest mady szkoda ze w zyciu
        jestescie tacy madrzy, bo napewno kazdy by na hawajach lub gdzie indziej teraz
        siedzial a nie pisal na forum glupot
    • jk475 Re: Kto słuchał Jarka K?????????????????? 09.12.07, 13:29
      Słucham często Jarosława Kaczyńskiego, b.często Radio Maryja, czytam niekiedy
      Twoje posty i wydaje mi się, że twoje rżenie świadczy o jednym, jesteś chory z
      nienawiści do wszystkiego co ma związek z Polską, patriotyzmem i dziesięcioma
      przykazaniami. Świadczy również, że powinieneś oprócz poradnika aktywisty PZPR
      przeczytać też coś innego. Na razie budzisz obrzydzenie ale to nic, też jesteś
      stworzeniem boskim jak glisty, Stefan Niesiołowski i inne paskudztwa. To
      wszystko istnieje po to by ludzie wiedzieli jacy nie mają być.
      • Gość: JONASZ Re: Kto słuchał Jarka K?????????????????? IP: *.covernet.pl 12.12.07, 11:48
        do jk475 Wydaje mi się że przesadziłes w swej wypowiedzi ze
        wszystkim. Lżenie kogokolwiek za jego punkt widzenia jest nie na
        miejscu.Tak jak nie na miejscu jest porównywanie człowieka i to
        wicemarszałka Sejmu do ddżownicy. Co tobie ten człowiek zawinił i
        czym, że tyle wywołal w tobie agresji? Wstydzę się bardzo za
        takiego forowicza!
      • Gość: Zdumiony Zagadka dla JK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.07, 16:21
        CO TO ZA KSIĄDZ KTÓRY UŻYWA TAKICH SŁOW ?

SZAMBO
        CHAMSTWO
        RASIZM
        WIEDŹMA
        TERRORYZM
        NIECH SIE PODDA EUTANAZJI
        NAWOŁUJE DO WOJNY

jak zgadniesz wywieś to na drzwiach swojego kościoła żeby wszyscy wiedzieli czym w życiu się kierujesz
      • Gość: ewa Re: Kto słuchał Jarka K? do jk475 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 18:08
        Czemu tylko plujesz i plujesz, dlaczego zwolennicy PiSu i słuchacze zakonnika T. Rydzyka są pełni nienawiści ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka