Gość: ? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.12.07, 07:12 był ktoś w tesco w Tbg? bo podobno wcale nie jest tanio. I jaki asortyment? sama spożywka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Re: tesco IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.12.07, 08:00 Nie byłem ale markiet to markiet, nie ma się czym podniecać. A że mała powierzchnia to i wybór asortymentu okrojony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: tesco IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.12.07, 09:11 Byłem, drożyzna i ogólnie mały asortyment, czyli jak wszystko w Tbg, czyli popelina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: tesco IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.01.08, 16:01 w zasadzie to Tesco w Tarnobrzegu jest beznadziejne...:/ juz ten Lider Price byl lepszy....wydaje mi sie ze zmienili tylko napis na TESCO:/ juz KAUFLAND jest najlepszy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.07, 09:51 byłem w czoraj. dziadostwo jak szlag. będąc w srodku myłśałem że wróciłem sie do czasów rema 1000. żenada. zobaczymy jak carfoor czy jakos tak. tam powina być biedronka a nie tesco. założę się że za rok juz tego nie będzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.07, 10:10 ja mysle ze 3 miesiace i bedzie po sprawie.bylem wczoraj jednym slowem zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halo hans [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.07, 12:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeżyk Re: tesco IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.12.07, 13:18 A nie mówiłem, że ten przedostatni post należy do małoletniego debila z Kopernika! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re: tesco IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.12.07, 13:36 nie mądrz się i tak cie tu nikt nie lubi, jesteś trollem i nic tego nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniwiec Re: tesco IP: 80.54.16.* 11.12.07, 17:55 no no wioską pachnie od asterixa ku se , kup se , se, a co to jest za słowo se ? Z której wsi pochodzisz? przyznaj sie przecież to nic gorszącego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: tesco IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.12.07, 18:12 Cos Wam powiem. Ceny tam, rzeczywiscie z księzyca. Ale jesli macie kupon rabatowy na 10 zł (dają na ulicach), to optyka się zmienia. Nie warto tam nic kupować (chyba) za 10 czy 20 zł. Ale, z tym kuponem, warto kupić coś za 45 + 10 groszy, i zapłacić 35 PLN. Wtedy wszystko staje sie opłacalne. A przed świętami to chyba nie takie trudne. Nie warto kupować z tym kuponem rabatowym za więcej, bo i tak odliczą przy kasie tylko jeden, za 10 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo Re: tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 16:51 Tak myslałam ze to Tesco bedzie dziadowe.W sumie jak prawie wszystkie markety w tbg.Nic tam sczególnego a ceny tez nie są przyzwoite....kto lubi markeciki takie to bedzie miał gdzie chodzic,ale ja juz do niego nie pójde... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 21:09 byłem dzisiaj i jedna wielka ściema z tymi kuponami rabatowymi gosc zrobił zakupy za 120 zł i mu nie odliczyli nic zrobił awanture w sklepie a kasjerka nie wiedziała co ma zrobic lipa i tyle ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniwiec Re: tesco IP: 80.54.16.* 14.12.07, 23:42 Do powyższego opisu W DUPIE BYŁES GÓWNO WIDZIAŁEŚ to po pierwsze i nie siej człowieku plotek bo nie wiesz o co chodzi. Tak sie sklada że wiem o co chodzi kupił jakis zulek duzo cukru ( wiadomo na co dla niewtajemniczonych zapewne bimberek ) rzucał sie najpierw o reklamówki że skoro kupił 250 bodajże kg cukru to chce 250 reklamówek bo sobie chce je powkładać każdy cukier w osobną reklamówke ( można sie domyslac po co mu tyle było reklamówek skoro brał hurtowo w zgrzewanych paczkach cukier. Po drugie rabat miał z tym że jemu chodziło że jak załóżmy kupił towar za 250 zł a rabat jest bodajże coś od 40 zł to on chciał 6 rabatów bo przekroczyl 40 zł parokrotnie a rabat jest jeden nieazleżnie czy ktoś kupi za 41zł czy za 600 zł rabat ma ten sam jak mi wiadomo. Więc nie siej człowieku propagandy jak nie wiesz do końca coś usłyszałeś z daleka pół słówkami i od razu lecisz z tym na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.07, 22:23 kolego sam nie siej propagandy bo to inna sytuacja a słyszałem akurat bardzo dobrze bo stałem przy kasie co ten gosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.07, 22:24 i nie chodziło o zaden cukier wiec sie zastanów co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franciszek Re: tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 00:44 Byłem dzisiaj drogo jak cholera tak zwany ruski magazin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaś tam baba Re: tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.07, 20:15 Szczerze mówiąc ceny zbliżone lub wyzsze niż w pobliskiej STOKROTCE. Tylko,ze do STOKROTKI jak idę,to zawsze usłyszę:Dzień Dobry,proszę dziękuję,zapraszam...i miły uśmiech.A w TESCO przy kasie....ni me ni be... drobnych pani nie ma!!! jak to!!! czyli brakuje elemantarnych zasad. Zamiast uśmiechu,przewracanie oczami....jak śmiałam nie posiadać akurat drobnych.No i nikt mnie nie zaprosił ponownie więc chyba klijentki we mnie mieć nie będą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxxx Re: tesco IP: 212.244.108.* 16.12.07, 15:43 szkoda ze nie zrobili straganow nad wisla, klijentow maja, ale ceny drozyzna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Svav Re: tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 14:57 Prosty przykład z cenami. Papryka czerwona w tesco:12,49, w stokrotce 2 kroki dalej papryka po 8.50...I juz wszystko wiadomo..poraszszszka przez "sz" Odpowiedz Link Zgłoś
shaz-za Re: tesco 20.12.07, 10:10 jak proponowala jedna osoba na foru mpowinni nad wisla strangany rozlozyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 12:12 a gdzie to TESCo sie znajduje???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a gdzie Re: tesco IP: 80.54.16.* 20.12.07, 14:19 a gdzie znajduje się komisariat? Odpowiedz Link Zgłoś
shaz-za Re: tesco 20.12.07, 14:37 na Mokotowie jakbys nie wiedzial, za 4 blokiem od chodnika, skrec w lewo poniej prosto przez skrzyzowanie az do ronda tam w lewo i komisariat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a które Re: tesco IP: 80.54.16.* 20.12.07, 14:59 a które rondo? bo w Tarnobrzegu jest ich jak się nie mylę 6 a może i więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak to Re: tesco IP: 80.54.16.* 20.12.07, 21:12 tak sie składa że nie chodziłem do przedszkola i nie chodze. Na przyszłosć tłumacz lepiej gdzie jest tesco bo zupełnie ci to nie wyszło i dalej nie wiem gdzie jest tesco tobie już dziękujemy teraz niech ktos inny wytlumaczy bo ona nie umie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tbg Re: tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.07, 14:46 Skoro tak bardzo chcesz. Tesco znajduje sie obok komendy policj w tbg czyli jak bedziesz jechał Mickiewicza to trzeba skrecic (kolo fontanny) na przejazd promowy przez wisłe to nie przegapisz (to jest na restauracja ... browar) Dawna siedziba sklepu Lider Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wreszcieeee Re: tesco IP: 80.54.16.* 21.12.07, 22:08 no było tak od razu teraz to rozumię bo ta sha za czy jak jej ? mu? tam w ogóle nie umie tłumaczyć tyle sie opisała? opisał? opisało? i nic nie rozumiałem a ty widze raz a dobrze i wszystko jasne dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shaz-za Re: tesco 22.12.07, 10:02 kazdy wie gdzie komenda policji, sa nawet strzalki ktire pokazuja gdzie jest policja, a choinki sie urwales?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: że jak ? Re: tesco IP: 80.54.16.* 22.12.07, 17:48 nie wypowiadaj się za każdego że KAŻDY WIE. W przeciwieństwie do ciebie ja się nie urwałem. Ale skoro pytasz się skąd się urwałem więc domniemam że miałaś/eś/ło ? jakieś cięzkie przezycia traumatyczne - (jeśli wiesz co to znaczy:)) w dzieciństwie. Być może urwała się prezerwatywa podczas robienia ciebie ? być może urwała ci się tzw. żyłka w głowie która jest odpowiedzialna za logiczne myślenie? no widzisz można dużo rzeczy domniemywać ale już nie wnikam bo wsiąkne tym życiowym marazmem twoim. Odpowiedz Link Zgłoś
shaz-za Re: tesco 22.12.07, 18:32 kazdy kto mieszka w tbg i okolicach wie gdzie komenda, szpital, sad i plac czerwony to podstawowe miejsca w tbg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karollo Re: tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 14:28 mayland.pl/projekt-p6.html#tresc Proszę się "wgłębić". Nie trza będzie Tesco, wystarczy Real, który znajdzie się w owej galeryi :) Odpowiedz Link Zgłoś
shaz-za Re: tesco 04.01.08, 16:35 spamer w kazdym temacie umieszcza ten link z wirusem, wstyd, a co do tesco to dziwie sie ze to jeszcze istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karollo Re: tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.08, 08:36 Jaki spamer, jaki spamer??!! Ja SPAM tylko w nocy :) Shaz-za Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nico Re: tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.08, 14:41 Dobrze że jest zawsze więcej sklepów to niższe ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 888 Re: tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.08, 23:21 Niejedno miasto nam zazdrości że u nas jest TESCO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: tesco IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.01.08, 10:56 to żądna rewelacja Mały asortyment ,mało atrakcyjnych towarów ,ceny nie należą do niskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marriola Re: tesco IP: 195.205.230.* 12.01.08, 11:26 jest to zwykły sklep osiedlowy, o dośc ograniczonej ofercie towarów. Stokrotka jest dużo lepiej zaopatrzona. Sytuacja już sie unormowała, do Tesco chodzą jedynie ci, którym jest po drodze i okoliczni mieszkańcy. Jedynie akcja promocji, wsparta ulotkami po mieście, napędza w pierwszym dniu promocji klientów. Wyglądaja te promocje podobnie zresztą jak po innych marketach tzn towar rzeczywiście atrakcyjny jest w ilości paru sztuk i momentalnie znika z półki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: tesco IP: *.160.unknown.vectranet.pl 13.01.08, 13:01 zeulandia.myminicity.com Odpowiedz Link Zgłoś