Gość: pan mlody IP: 83.19.236.* 17.12.07, 15:39 Szukam jakiegos lokalu na wesele i zastanawiam sie nad starym browarem. Macie jakies doswiadczenia?? Jaki jest klimat, jedzenie obsługa i cena. Czy warto wydać tam pieniądze i przyjęcie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tarnobrzeżanka Re: Stary Browar-Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 20:26 Poprzeglądaj starsze posty, pełno było wiadomości o weselach w Starym Browarze, przeważnie pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś
shaz-za Re: Stary Browar-Tarnobrzeg 20.12.07, 10:11 ffffff porku se zrob bedzie gicior, w mexyku w domku weselnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Stary Re: Stary Browar-Tarnobrzeg IP: 213.25.15.* 20.12.07, 14:15 Miałem tam właśnie przyjęcie weselne i byłem bardzo zadowolony, szkoda mi tylko było jedzenia, bo było tego tyle (bardzo smaczne), że sporo zostało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Stary Browar-Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.07, 12:21 Miałam tam wesele w sierpniu, generalnie jestem zadowolona, jedzenie super obsługa również polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miła Re: Stary Browar-Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 20:59 Równiez miałam tam wesele i było ekstra Odpowiedz Link Zgłoś