Dodaj do ulubionych

kino padło?

IP: 195.205.230.* 04.01.08, 18:50
Chyba trzeba usunąć ten wątek "Kino Wisła powraca" bo juz się
zlikwidowało.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jurek Re: kino padło? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.01.08, 19:37
      Powinni tam otworzyć fajny lokal nocny z panienkami tańczącymi na rurkach dużo
      miejsca,lokalizacja super.
      • Gość: drabol Re: kino padło? IP: *.oke2-bras2.adsl.tele2.no 16.03.08, 07:52
        lokalizacja super. pzu z lewej- można sie ubezpieczyć na wypadek zawału .
        przedszkole z przodu można zostawić potomstwo albo zaprowadzić wypadek przy
        pracy aby dalej mieć czas na refleksje związane z życiem, policja z lewej -
        będzie spokój bo wszyscy będą siedziec w lokalu no i bankomat tez nie daleko
        gdyby funduszy brakło. może być. popieram
    • Gość: meloman Re: kino padło? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.08, 14:38
      A kto przychodzi do tego kina żadnych atrakcyjnych filmów, słaby repertuar
    • Gość: Zaloguj się Re: kino padło? IP: 217.96.23.* 05.01.08, 15:25
      Co za wieś
    • Gość: iga Re: kino padło? IP: 212.160.110.* 05.01.08, 16:38
      Nie zgadzam się z tym, że w kinie był słaby repertuar. Mi udało się
      obejrzeć kilka dobrych filmów. Problem polega na tym, że mało osób
      chodzi do kina. Bywało tak, że seanse się nie odbywały, bo
      przychodzila jedna osoba. Na przegląd filmów niezależnych (cena 5
      zł) przyszło może 5 osób. Tutaj żadne kino nie ma szans dopóki
      ludzie nie będą chcieli oglądać filmów.
      • Gość: mat Re: kino padło? IP: 212.160.110.* 05.01.08, 21:26
        Ludzie chcą oglądać filmy, ale taniej wychodzi wypożyczyć DVD lub ściągnąć z Internetu niż chodzić do kina.
        • lacido Re: kino padło? 05.01.08, 22:28
          ale to nie ma porównania z oglądaniem w kinie
          od dawna nie byłam w tarnobrzeskim kinie bo ostatnim razem było mi tam zimno i
          fotele były bardzo niewygodne ale gdyby nie te mankamenty to myslę ze chętnie
          bym poszła no i jak sie z facet chce umówić to najlepiej do kina :P
          • Gość: zizu Re: kino padło? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.01.08, 23:20
            lacido co do randek w kinie według mnie są bezsensu osobiście wole się skupić na
            kobiecie niż na filmie a kino jest do oglądania filmów no chyba że lubisz
            chodzić z facetami którzy wykorzystują ciemności i się dobierają do ciebie.
        • Gość: Zaloguj się Re: kino padło? IP: 217.96.23.* 06.01.08, 12:59
          Jakoś w Stalowej działają z powodzeniem 2 kina, w innych nawet mniejszych
          miastach jest kino, a w dużych jak grzyby po deszczu wyrastają multiplexy ,
          czyli chyba tylko w TBG ludzie sa takimi sknerami
          • Gość: dz Re: kino padło? IP: 82.197.55.* 06.01.08, 21:06
            Ludzie nie chodzą do kina w tarnobrzegu poprostu, nawet za darmo. echo dnia czy
            inna gazeta drukowała promocje 50% taniej bilet i nikt nie korzystał z tych
            kuponów więc, w tarnobrzegu nie opłaca się kina.
            • Gość: drabol Re: kino padło? IP: *.oke2-bras2.adsl.tele2.no 16.03.08, 07:59
              a może w Tarnobrzegu już niema nikogo?. jak za friko nikt nie chce chodzić. jak
              już będzie ta Irlandia to przyjadę i będę chodził. NA PEWNO
    • Gość: Ja Re: kino padło? IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.08, 12:50
      Na szczeście działa Kino w TDK. Ostatnio na premierze Lejdis w TDK było tak
      dużo ludzi że nie zmieścili się na fotelach.
      • Gość: drabol Re: kino padło? IP: *.oke2-bras2.adsl.tele2.no 16.03.08, 15:07
        a opłaciło sie iść na ten film?. nie miałem okazji jeszcze. a wiele słyszałem na
        jego temat. ale jezeli bedzie okazja to pójdę.
        • Gość: Pzdr Re: kino padło? IP: *.flash-net.pl 16.03.08, 18:16
          Film fajny, jeśli lubisz pośmiać sie z facetów i zobaczyć swiat przez pryzmat kobiet. Film jest totalnie przesiąknięty seksem, na pewno nie jest dla dzieci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka