Gość: Kasia IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.01.08, 14:32 Co sądzicie o dr. Ewie Wilk. Jest dobra? Stawia trafne diagnozy?? Pomóżcie bo nie wiem gdzie zapisać dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tarnobrzeżanka Re: Pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 18:49 Po pierwsze kieruj się zasadą bliskości do lekarza. Po drugie po latach doświadczeń z lekarzami każdy w większości stawia diagnozy na "czuja", jak nie trafiony, to następny lek i tak do skutku. A zapisać dziecko bo ktoś jest ordynatorem, to dla mnie taka nadopiekuńczość zawczasu, bp jak trafi do szpitala, to będą fory. Chyba jednak służba zdrowia nam się bardzo zmieni-czytaj będzie płatna, a na jakim poziomie, to się okaże. W "dwójce" polecam Milarską: nie daje antybiotyków, jak nie potrzeba, daje tańsze leki, a przynajmniej pyta, który dać, poleca domowe sposoby robienia syropków dla dzieci, homeopatię, skierowania daje bez marudzenia. Za "Rojaxem" (rowerowym) między domkami jest też nowa przychodnia a tam przyjmuje (lub będzie) Ela Koprowska - świetny pediatra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 16:28 ja polecam panią doktor Nocoń Odpowiedz Link Zgłoś