Gość: qweszxc IP: 80.48.174.* 03.02.08, 23:28 Ma ktos jakies doswiadczenia z tym dostawca? Warto czy odpuscic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: net Re: Internet z TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.02.08, 23:53 jeśli mówisz o necie z Tarnobrzeskiej Spółdzielni Mieszkaniowej to jak najbardziej warto jeśli Ci cena odpowiada. A mają chyba takie ceny jak wszyscy. Jeśli chodzi o przerwy w dostawie internetu to jeśli są w ogóle to są bardzoooo żadko. Wszystko hula i buczy tak jak powinno.Znam kilka osób które także posiadają i nikt nie narzeka.Mam od 2005 w ogóle nie zastanawiam się nad zmianą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeja Re: Internet z TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.02.08, 09:28 Przyłączam się do poprzedniej wypowiedzi. Jak najbardziej polecam internet dostarczany przez TSM Tbg, również z niego korzystam od 2005 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Internet z TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.02.08, 09:57 u mnie otwieraja sie strony bardzo wolno NIE JESTEM ZADOWOLONA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobek Re: Internet z TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.02.08, 19:47 Usuń sobie wirusy i trojany a strony ci sie zaczną otwierać. Sprawdź procent wykorzystania łącza w czasie gdy nie korzystasz z internetu, może jest jakiś ruch. Może w tle pracują aktualizacje windowsa. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Internet z TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.02.08, 10:22 Mam doświadczenia z różnymi i TSM ma najlepszą ofertę za umiarkowaną cenę. Badałem problem bo chciałem zmniejszyć koszty i nic z tego nie wyszło. Awaryjność bliska zeru. Zostaję przy TSM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Internet z TSM IP: 195.47.201.* 04.02.08, 12:21 Wszystko fajnie dopóki się coś nie popsuje - serwis nie chce przyjechać bo twiedzi, że usterka wynika z twojej winy (utrzymywali, że moja awaria wynikała z tego, że mam taki sam numer karty sieciowej co osoba która już była u nich w sieci i powinienem sobie kupić nową kartę sieciową). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Internet z TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.02.08, 14:50 MAC karty sieciowej jest unikalny i niepowtarzalny - w każdej szanującej się sieci jest to weryfikowane. Widocznie ktoś nad tym czuwa byś w ich sieci nie był anonimowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Internet z TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.02.08, 18:56 Nie zgodzę się z tym. U mnie podczas remontu mieszkania przerwany został kabel, zadzwoniłem i był u mnie serwisant w ciągu pół godz. i nie wziął za to ani grosza, mimo że moja wina. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Internet z TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.02.08, 19:11 mac adres karty sieciowej potrafi zmienić średnio rozgarnięty gimnazjalista. ja logując się z notebooka po rozmaitych bezprzewodowych zawsze go zmieniam ze względów m.in. bezpieczeństwa. a np w TSM mój mac jest bardzo łatwy do zapamiętania ;) poza tym nie wydaje mi się że problem wyglądał tak jak go przedstawiasz. albo też odpowiedź serwisu nie wyglądała w ten sposób. po prostu nie wierzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qweszxc Re: Internet z TSM IP: 80.48.174.* 04.02.08, 22:23 Widze, że opinie dosyć pozytywne. To może jeszcze sprecyzuje pytanie-jaki transfer i na jakim łaczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: net Re: Internet z TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.02.08, 11:19 Tu masz cennik. www.tsm.tarnobrzeg.pl/index.php?name=Sections&req=viewarticle&artid=38&page=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qweszxc Re: Internet z TSM IP: 80.48.174.* 05.02.08, 12:38 Dzieki, ale chodzi mi o to, jaki jest RZECZYWISTY transfer na laczu np. 1 mega; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: net Re: Internet z TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.02.08, 14:23 "Dzieki, ale chodzi mi o to, jaki jest RZECZYWISTY transfer na laczu > np. 1 mega; " Internet z TSM to nie jakieś gó.. ala sis (tak tak , niestety miałem przyjemność z tego korzystać) czy inna radiówka. Więc jeśli w cenniku pisze np. 1 mb to tyle dostajesz. Czasy badziewiastego neta minęły. Konkurencja jest zbyt duża aby sobie w cenniku wpisywać co innego a co innego dawać klientowi. Nikt łaski nie robi. Jedynie ludzie na wsi mają lipę gdyż często poza radiówką nie ma tam innego wyboru. Przynajmniej takie jest moje zdanie , chętnie wysłucham co o tym sądzą inni.Podsumowując , u mnie RZECZYWISTY transfer wynosi tyle ile jest podane w cenniku , w pakiecie za który płace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: Internet z TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.02.08, 19:05 No to sobie pan z TSM sam ze sobą pogadał. Sam siebie pytał, sam sobie odpowiadał. Tylko kto w to uwierzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qweszxc Re: Internet z TSM IP: 80.48.174.* 05.02.08, 20:41 > No to sobie pan z TSM sam ze sobą pogadał. Sam siebie pytał, sam sobie odpowiadał. Tylko kto w to uwierzy ?> Nie masz nic do powiedzenia, to sie nie odzywaj. Zobacz pacanie IP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Net Re: Internet z TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.02.08, 21:23 "No to sobie pan z TSM sam ze sobą pogadał. Sam siebie pytał, sam sobie odpowiadał. Tylko kto w to uwierzy ?" hłe hłe , nawet nie wiedziałem że pracuje w TSM. Gdzie moja wypłata !?!? xD Bodo nie trafiłeś tym razem , niestety. Ale rozumiem Cię. Też kiedyś byłem taki podejrzliwy w temacie o radiówce w sisie. Jak ktoś pisał ze mu necik dobrze działa to brzmiało to jak niezłe s-f i od razu myślałem ze to prezes sie podszywa i robi sobie reklame xD Odpowiedz Link Zgłoś