Dodaj do ulubionych

Praca w UM Tarnobrzeg

IP: 83.1.113.* 06.05.08, 21:59
Według ogłoszonych wyników konkurs na stanowisko do spraw kadr
wygrała AGNIESZKA BOGDAŃSKA. Tak naprawdę prawdziwe jej nazwisko to
Wójtowicz. Czy uważacie że to przypadek, że nasz kochany niepokalany
wszystko wiedzący wiceprezydent od kółka różańcowego Andrzej W. też
ma na nazwisko tak samo ?. Czy nie jest to już szczyt obłudy i
kumoterstwa czy mozna w UM Tarnobrzeg normalnie wystartować w
konkursie i będąc lepszym wygrać. Wstyd Panie Prezydencie, kochani
radni, Penie Mastalerzu widzicie i nie grzmicie!!!
PS. I nie czepiajcie sie moich błędów ortograficznych drodzy
pracownicy UM Tarnobrzg.
Obserwuj wątek
    • Gość: wiadomo Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 22:21
      przeciez inaczej pracy w UM nie dostaniesz!Musisz mieć znajomości
      tak jak np była sekretutka pana prezia!
    • Gość: beata Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 08:12
      xxx, nie jestem mieszkanką Tarnobrzega i nie znam realiów
      tarnobrzeskiego magistratu, ale mieszkańcy powinni sie cieszyć że
      nie został wybrany na wymienione stanowisko pracownik dla
      którego "prawdziewe nazwisko" jest równoznaczne z " rodowym
      nazwiskiem".
    • Gość: Marco Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 08:36
      To jest kpina. Szczyt nepotyzmu i kupczenia stanowiskami. Kto wybiera takich
      ludzi? Hańba! Każdy konkurs w UM to farsa, wygrywają go podstawione osoby,
      często nawet nie spełniające warunków formalnych ogłaszanych w konkursie
      (niedawna sprawa "księgowej" po pedagogice.
      • Gość: Kamil Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 09:08
        nie jednemu psu na imię burek ... chyba Was pogrzało jak Prezydent Wójtowicz by
        zatrudnił kogoś z rodziny swojej. Wyjaśniłem a ciekawe czy Ci którzy bluzgają
        wyżej będą mieli moralną odpowiedzialność i przeproszę tych których obrażają !!
      • Gość: Bezradny Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 18:33
        Pani Bogdańska to była Dyrektor Biura Poselskiego p. Kłeczka.
        • Gość: hehe dobre Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 18:40
          no to raczej długoletnia kadrowa z Urzędu Wojewódzkiego,która też
          była na liście kandydatów, była chyba najodpowiedniejszą osobą na to
          stanowisko.No ale widocznie pani B. była w większej potrzebie choć
          bez doświadczenia lub miała baaaardzo szerokie plecy.
          • Gość: nie dziubińska Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 19:08
            dlaczego żaden z dziennikarzy nie podłoży sie na rozmowe i nie opisze merytorycznego przygotowania komisji kwalifikacyjnej . byłam wielokrotnie na rozmowie u tej instytucji to wielkie nieporozumienie!!!!1ślinięcy sie obłudnie stasiak iżrące ciacha panie urzędnicznik . dno!!!!!
            • Gość: Pracuś Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 21:07
              to i tak lepsze niż dotychczasowa stażystka super blondynka też Agnieszka i tez
              B. Myślała że blond włosy i noszenie brody powyżej kasztanów wokół UM wystarczy
              żeby być naczelną kadrową a tu ... laps i Agniesia do szeregu musi wrócić ... a
              może na Sekretarz po babci by wystartowała ??
              • Gość: Luiza Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 17:25
                Ludzie jak wam żal dupe sciska to szukajcie pleców albo sie wezcie
                do roboty a nie głupoty wypisujecie na forum .Prawda jest taka że
                ten co jest najwiekszym tempakiem to bedzie zawsze najbardziej
                narzekał i szukał sprawiedliwości której w Polsce nie ma i nie
                bedzie:)
                • Gość: dziewica Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: 83.1.116.* 08.05.08, 17:38
                  Luiza jak jesteś taka bystra to powiedz komu trzeba dać w łapę albo
                  komu trzeba dać dupy wtedy już nie będzie tępaków tylko bystre ku...
                  • Gość: lutek Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 18:26
                    Nepotyzm w najjaśniejszej podlega pod paragraf kodeksu karnego ale kto oskarży i
                    do kogo hłe hłe
    • Gość: beata Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 18:48
      Ludzie co sie tak czepiliście tego urzędu, nie wiem dlaczego za
      takie pensje i zero mozliwosci rozwoju kazdemu tak bardzo zalezy
      zeby tam pracowac
      • Gość: Wojo Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: 83.1.118.* 11.05.08, 09:52
        Beata - SWIETA RACJAAA !!!!
      • Gość: Zin Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: 83.1.116.* 11.05.08, 12:40
        beata widocznie każdemu zależy na stabilności.Jak zadajesz takie pytania to
        równie dobrze możesz zadać pytanie dlaczego ci co tam pracują tak mocno się
        stołków trzymają,przecież tak marnie zarabiają ,zero możliwości rozwoju.
    • Gość: yes yes Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: 83.1.113.* 08.05.08, 21:36
      a może ktoś wie czy jest faktyczny związek rodzinny pomiędzy
      nazwiskami Agnieszka Wójtowicz(nowa kadrowa) a Andrzej Wójtowicz
      (wiceprezydent) czy jest to tylko przypadek?
      • Gość: Ciekawy Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: *.inowroclaw.mm.pl 08.05.08, 23:17
        Powiedzcie mi czy prezydent Wójtowicz to syn byłego już prezesa (nie żyjącego)
        Tarnobrzeskiej Spółdzielni Mieszkaniowej czy też to zbieg okoliczności?
        • Gość: USC Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 08:29
          Wójtowiczów Pany w Tarnobrzegu to ło ho ho. Na pewno ta kadrowa nowa to żadna
          rodzina z prezydentem, bo on nie ma na Podkarpaciu żadnej rodziny. On chopak
          lubelski, spódnica go tu przyciągnęła i tak sie ostoł na naszy ziemi
          • Gość: rozsądny Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: 83.1.112.* 09.05.08, 12:18
            Dla "dobrze" zorientowanych:
            Prezydent Wójtowicz ma tyle współnego z Agnieszką Bogdańską
            (Wójtowicz) co Henryk Sienkiewicz z wokalistą zespołu Elektryczne
            Gitary Kubą Sienkiewiczem. Jeśli coś opisujecie na publicznym forum
            najpierw sięgnijcie do podstawowych informacji na dany temat -
            ignoranci!
            • Gość: beata Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 12:36
              Brawo.
              Moze juz dość tej hipokryzji. Nie dość ze nazwisko Wójtowicz dla
              wielu kojarzy się tylko z jedym człowiekiem to autor wątku rodowe
              nazwisko określa jako "prawdziwe" - wstyd.
            • Gość: TVN Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: 83.1.119.* 22.05.08, 21:15
              Rysiu Cebula to załatwi i wszystko będzie jasne
    • Gość: kacha Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 15:24
      a bo to Bilowa wywołała pewnie wątek niezadowolona z tego że nie został główną
      kadrową, chodzi teraz po urzędzie i każdemu daje do zrozumienia, że została
      skrzywdzona. Ludzie czyż Wy nie macie za grosz samokrytycyzmu ?? czy wydaje się
      Wam, że mając blond włosy i 4 kończyny możecie być prezydentami ??
      • Gość: do kachy Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: 83.1.121.* 11.05.08, 21:16
        Niema jak zachlana morda Dziubinskiego.
        • Gość: gość Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: *.inowroclaw.mm.pl 12.05.08, 21:48
          >Niema jak zachlana morda Dziubinskiego.<
          Muszę cię zmartwić! Wszędzie chlanie i rządzą nami wszędzie oliwy a nie mądrzy,
          uczciwi. Tych odsuwa się szybko bo są niewygodni.
      • Gość: do Kachy Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 08:02
        Agnieszka Bila kadrową ha,ha,ha. To był by dopiero wstyd dla Urzędu. zero
        wiedzy, zero kompetencji. Może czasami dobrze ubrana i nic poza tym.
    • Gość: andrzej Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 15:35
      dlaczego Bogdańska dostała to stanowisko wie doskonale Wójtowicz prezydent i
      parę innych osób ja też. Nie posiada doświadczenia w dziale kadr żadnego , gdyż
      nigdy nie pracowała w kadrach . Niech przestanie wypisywać rózne posty wiadomo
      że pisze je Bogdańska i jej rodzina , obecnie zatrudniona Agnieszka ma na pewno
      większe doświadczenie i wiedza , niż zatrudniona na stanowisko kadrowej
      Bogdańska Pozdrawiam . mam nadzieję że nie sprowokuje mnie do napisania więcej
      • Gość: Ala Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: 83.1.116.* 12.05.08, 23:27
        Ludzie czy wy naprawdę nie macie o czym pisać?? Zajmijcie się swoim
        życiem a nie obsmarowywaniem innych. Anonimowość dodaje widocznie
        skrzydeł i polotu niektórym, ale niestety sposób pisania jest
        niesmaczny i powoduje, że cierpią z tego powodu niektórzy. Jeśli sie
        kogoś nie zna to nie należy pisać takich bzdur. Krytykę zacznijcie
        od siebie, być może to spowoduje, że mniej bedzie tak kąsliwych i
        nie mających nic wspólnego z rzeczywistością wypowiedzi.Czy wy
        naprawdę wszyscy chcecie pracować w Urzędzie?? za marne pieniądze i
        brak mozliwości rozwoju zawodowego? zastanówcie się i nie zazdroście
        innym tej mega niewdzięcznej pracy.
      • Gość: Urzędnik Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 21:04
        oj Bila Bila blond włosy o wszystkim mówią, nic dodać nic ująć. Na miejscu
        Prezydenta bym Cię dyscyplinarnie za wywołany temat zwolnił. Szkalujesz oblicze
        urzędu i mi też wstyd z tego powodu, że nasze wewnętrzne tematy wywlekasz na
        zewnątrz. Myślałem, że mądrzejsza jesteś ... żałuję, że na Ty z Tobą
        przeszedłem. Koleżanka która Cię teraz wielce wspiera tyle warta co i Ty i Cię
        wyprowadzi jak nie jednego już wyprowadziła ...

• Gość: sss Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.08, 15:07
          ble
    • nom73 Re: Praca w UM Tarnobrzeg 16.05.08, 09:07
      Gość portalu: xxx napisał(a):

> PS. I nie czepiajcie sie moich błędów ortograficznych drodzy
      > pracownicy UM Tarnobrzg.

Błędów nie będziemy się czepiać, ale za pomówienia trzeba odpowiedzieć, w
      internecie nie ma anonimowości, a ustalenie w TSM w Tarnobrzegu Twojego adresu
      faktycznego to pikuś. :-)
      • Gość: Zin Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: 83.1.116.* 16.05.08, 12:42
        Ty pajacu tutaj nie strasz ludzi tylko weż się do roboty a nie w godzinach pracy
        przesiadujesz na forach internetowych.
        • nom73 Re: Praca w UM Tarnobrzeg 16.05.08, 13:22
          Czyich godzinach pracy? Twoich? :-)
          Ja nie pracuję w UM tak przy okazji. :D

Jak ktoś pisze kalumnie na kogoś podając jego imię i nazwisko podlega karze, to
          jest oczywiste. No chyba, że to co piszesz okaże się prawdą, w co wątpię. :-)
          • Gość: Juhaś Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 15:37
            no, że też Bilowa nie dała se du...py siana tylko dalej wisi na tym forum i łzy
            goryczy sieje, mało tego wciela sie w rolę Rutkowskiego i łapać będzie
            forumowiczów i i karać pasem niegrzecznych !! Nazecony niedomaga czy co ??
            • nom73 Re: Praca w UM Tarnobrzeg 16.05.08, 19:07
              Gość portalu: Juhaś napisał(a):

> forumowiczów i i karać pasem niegrzecznych !! Nazecony niedomaga czy co ??

Co - debilu, pisze się narzeczony, do podstawówki się cofnij i nie chlaj więcej
              taniego wina. :-)
              • Gość: Zin Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: 83.1.116.* 16.05.08, 19:48
                Do podstawówki to Ty się wróć jak nie zrozumiałeś tego podtekstu.
                • Gość: Leopold Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 18:35
                  No tak podtekst ... bardzo śmieszne. Po co obrażacie ludzi ???? To
                  faktycznie da się ustalić kto pisze, nawet jak się ktoś nie
                  zalogował :-) Poza tym posługiwanie się a może raczej obrażanie i
                  pisanie inwektyw na jedną czy drugą osobę to przepraszam za
                  wyrażenie debilizm. Co nie którzy chyba mają za duże kompleksy i nie
                  znają innego sposobu na ich leczenie tylko obrażanie innych. Jak
                  jesteście tacy mądrzy to czemu posługujecie się pseudonimami???
                  Użyjcie sowich imion i nazwisk - bo skoro macie rację i tyle
                  piszecie to znaczy cos jest na rzeczy :-)
                  • Gość: Starch na wróble ! Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.08, 21:10
                    to kto tu w końcu strasy nazecony cy nazecona ??
                    strach się bać łołoło ło, normalnie strach się je je je , trala la la la la ...
                    • Gość: Leopold Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 22:05
                      O to chodziło żeby ktoś odpisał :-)Poucz się troszkę proponuję
                      informatyki Pozdrowienia serdeczne.
                      • Gość: Leopold Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 22:13
                        IP: *.internetdsl.tpnet.pl to do przedmówcy faktycznie anonimowość :-
                        )
    • Gość: Ip...Ip...Ip.12345 Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.08, 17:58
      uwaga do akcji wkracza shierif !! pozamyka Was brutale za to, że czepiacie sie
      Aggi pięknej i wspaniałej !!
      a tak na poważnie, to mam pytanie czy ta Pani z kadr która tak rzuca się na nową
      kadrową za to, że została w wyniku konkursu kadrową a nie ona to jak się
      wcześniej dostała do urzędu, w wyniku konkursu ?? miała wyższe wykształcenie ??
      doświadczenie ?? tak ciekawa jestem !!
      a i jeszcze jedno nie boję się ani jej ani shierifa za jakies IP.. itp. A jak
      trzeba to mogę gadać i gadać jak się mówiło o poszczególnych osobach z
      najwyższego stanowiska UM !! i na shierfia też skargę można złożyć tu i
      uwdzidzież ....
      • Gość: zdegustowana Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: 80.51.159.* 18.05.08, 21:15
        Ludzie,czy tylko urząd istnieje w TBG ze się go tak czepiacie!!
        Cieszcie się że się w końcu młodzi dostają, a nie będziecie
        beszczelnie kogoś obrażać.Ulży ci się jak kogoś zbluzgasz,spójrz na
        siebie! Sam jesteś nic nie wart i niech to kiedyś obróci się
        przeciwko tobie,obyś też doświadczył na własnej skórze takiego
        swiństwa jak robisz teraz komuś! Niech ci się łzy poleją ( o ile
        masz jakieś serce)!!!Zycze ci tego!
        • Gość: bertol Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: *.c5.5546.static.theplanet.com 22.05.08, 12:32
          A ja nie wiem co chcecie od nich, przeciez w tym urzedzie to tylko
          naczelnicy dobrze zarabiaja i ludzie ktorym juz blisko do emerytury,
          a reszta mrowek zarabia mniej niz w sredniej firmie prywatnej.
          Zaloze sie ze juz niedlugo pan dziubek bedzie babki na emeryturze na
          poletatu musial zatrudniac (to wtedy to urzad bedzie mial sprawna
          obsluge :)hehehe ) , bo zaden z mlodych wyksztalconych ludzi nie
          bedzie chcial tam pracowac. siora moja pracuje i jej wspolczuje
          zarabia mniej ode mnie , a ja wcale nie musze wysilac umyslu bo
          jestem tylko przedstawicilem w firmie spozywczej. z tego co
          slyszalem to mlodzi pewnie jak tak dalej pojdzie to zaczna odchodzic.
          • Gość: anka Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.08, 14:12
            moze niech strajk urzadza, cos sie bedzie dzialo. jak prezydent sam bedzie
            musial wszystko robic, a nie kazdy w um za niego. przynajmniej cos by sie dzialo
            w tbg, a przy obecnych wzrostach cen wszystkiego kazdy chce jakos dozyc do konca
            miesiaca, na pewno urzednicy tez.
            • Gość: urzednik Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: 212.160.110.* 23.05.08, 22:54
              W samo sedno.
            • nom73 Re: Praca w UM Tarnobrzeg 25.05.08, 17:23
              Gość portalu: anka napisał(a):

> moze niech strajk urzadza, cos sie bedzie dzialo. jak prezydent sam bedzie
              > musial wszystko robic, a nie kazdy w um za niego.

A kto na tego prezydenta głosował?
              Pan, Pani - społeczeństwo.
              Każdy w życiu ma wybór, to daje demokracja, później trzeba tylko ponosić
              konsekwencje tych wyborów, takie jest życie. :-)
              • Gość: szef Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.08, 22:02
                A ja sie z Wami calkowicie zgadzam, konkursy trzeba zlikwidowac.
                Szef danej placowki, w tym Urzedu Miasta ma zadania do wykonania i
                powinien zatrudnic sobie ludzi do ktorych ma zaufanie.
                • Gość: Pytajacy Re: Praca w UM Tarnobrzeg IP: 212.76.37.* 27.05.08, 21:31
                  Przepraszam bardzo, ale po co ten wątek?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka