Gość: inka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.08, 11:12 Możecie polecić kogoś kto dekoruje sale na wesela w Tbg? Najlepiej sprawdzonego ,cena nie gra roli byle by praca była wykonana solidnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiem Re: Fajne dekoraje weselne IP: 80.51.159.* 15.05.08, 18:34 przy Sienkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Fajne dekoraje weselne IP: 195.136.148.* 15.05.08, 21:28 kwiaciarnia na rogu.. jak idziesz od Drogerii Natura (od sądu) w kierunku placu. możesz zamówić tam wiązanki, dekoracje samochodu i dekoracje kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka Re: Fajne dekoraje weselne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 07:04 teraz to już wszystkie kwiaciarnie się tym zajmują musisz przejść po wszystkich i pooglądać katalogi i propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Fajne dekoraje weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 17:35 Byłam na weselu w Kameleonie w Tarnobrzegu i mojej kuzynce robiła jakaś firma z tbg co mają sklep na Sienkiewicza Silver moon. Także mogę ich polecić bo widziałam i było bardzo ładnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś