Gość: niunia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 21:48 Czy wiecie może gdzie w tarnobrzegu, bądź okolicach można znaleźć kosmetyczkę lub salon percingu gdzie robią industriale? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: kolczyki w uchu. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.08.08, 10:37 nie w Tarnobrzegu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniaczka sklepów Re: kolczyki w uchu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.08, 19:22 JEST W TARNOBRZgU!!!!! no więc jest to naprzeciwko szpitala, w kamieniczkach łączonych, tam sie wchodzi na góe i tam jest salon fryzjerski i kosmetyczka. Tam naprawde dobrze przebijają uszy bo przebijałam. POlecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniek Re: kolczyki w uchu. IP: *.centertel.pl 27.08.08, 20:58 Czyżby odżyły stare sentymenty? Przed wielu już laty Andrzej Rosiewicz śpiewał balladę, której fragment warto przytoczyć: Ja miałbym w domu zimmerblat W kafelki lila rose A jeśli chcieć Ja mógłbym mieć Mógłbym w domu trzymać kozę Tu żony, a tu dzieci me Tu brylantowy kolczyk w uchu Tu koza do mnie mówi meee Na złotym, na łańcuchu Ach takie szczęście, taki dom Już blisko tak do raju Ja piję wino, dzieci mi Śpiewają o Synaju......... Tylko gdzie teraz to złoto i brylanty? Odpowiedz Link Zgłoś